Alle innlegg Sukkerforum

En varm tråd.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 11:44

Dette er en tråd som er merket grønn.

Jeg ønsker at dette kan være en tråd der man holder seg til tema: Å ville hverandre vel.

Det betyr at man kan dele fine ting, man kan lufte tanker som er viktig for en, fortelle om ting som er ukult akkurat nå, fortelle om noe man er spesielt glad for, dele noe man er usikker på - og man kan ikke minst si hyggelige ting til hverandre og for hverandre.

Velkommen til å bidra med deg!

Skjult ID med pseudonym Khione to. 9 juni 2011 11:58

Eg skal ha tverrfaglig eksamen fra alle tre årene mine neste fredag... Kjenner meg noe ambivalent i forhold til det... :-o Kan det det meste, men samtidig er det en og annen teori og teoretiker som sitter litt løst...
Send som inspiration and motivation my way, please! :D

(kvinne 29 år fra Akershus) to. 9 juni 2011 12:01 Privat melding

Khione, detta fikser du! Pass på å øv godt, og slapp av så spretter nok svara frem :-)
Er det skriftlig eller muntlig eksamen?

(kvinne 33 år fra Hordaland) to. 9 juni 2011 12:03 Privat melding

Muntlig! Baaaaaaah! Hate it! Haha!
Snakketøyet er jo i orden, og vel så det... Men det er noe med de der sensorene! Men har heldigvis en skikkelig OK intern sensor denne gangen! :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 12:04

Det er INGEN som kan alt pensumet til eksamen, viser ny forskning.
Det som er viktig er å plukke ut essensen og stole på deg selv og det du kan! :-)

Min erfaring fra slike eksamener etter 3 år eller mer, er at spørsmålene ofte er generelle og store, slik at man også kan se persepsjonen din, altså hvordan du evner å sette sammen kunnskapen på fornuftig måte slik du ser det.
Dette klarer du! Og om denne tråden overlever, vil du kunne få masse god energi på veien fra oss!

Skjult ID med pseudonym Khione to. 9 juni 2011 12:05

Takker og bukker :D

Skal ha case da, og det bruker eg å kunne snakke relativt masse om og ikke minst trekke inn pensum :) Så eg tror eg skal naile det! Men kryss fingrene dere! ;)

(kvinne 29 år fra Akershus) to. 9 juni 2011 12:07 Privat melding

Muntlig er jo det beste, om du svarer feil så kan du snakke deg ut av det :D Detta får du fint til! Bare pass på å ikke bli for avhengig av eventuelle notater og om du er nervøs så tenk på at, alle andre som også har eksamen er nervøse, sensorene tar hensyn til sånt om det stokker seg helt :-)
Fikk "pause" og et glass brus en gang fordi jeg gikk meg helt bort og ble så nervøs at jeg tror det var hakket før det var coladvergen forma høl i veggen :D

Skjult ID med pseudonym Khione to. 9 juni 2011 12:10

Hahahahahahaha! Forma høl i veggen faktisk! Hehehe! Takk, nå fikk eg meg en god latter! :D Og skal prøve å tenke på det når eg går inn, så kanskje det løser opp litt :p

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 12:12

Har et knallråd til deg @Khione, som alltid fungerer. Spør de om noe du ikke vet helt, begynn å svare uansett. Prat i vei og vær entusiastisk om noe du kan, som du forsøker koble til det de spør om. Når du er ferdig, sier du "Jeg vet ikke om dette besvarte spørsmålet deres? Er det noe mer eller noe annet dere var ute etter?". Det som er fint med den approachen, er at du viser du kan ting. Det er det aller viktigste. Lykke til!

PS* Har bullshitta meg gjennom muntlig eksamener på den måten flere ganger. It works! Du får gi oss resultatet når du er ferdig :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 12:13

Trenger rett og slett en god tanke fra noen i dag, jeg! Har en lang dag foran meg med mye press...

Skjult ID med pseudonym Khione to. 9 juni 2011 12:17

@voksenmann
Hehe! Thanks for tips! I'll give it a shot! ;) Mulig det fungerer! Hehe! Dersom eg går på smell og ho foran meg trekker noe helt vilt som eg ikke kan noe særlig om, så får eg bare begynne ytterst i sirkelen på noe som ligner for så å snevre meg inn på, forhåpentligvis, noe som resulterer i fornøyde sensorer! :p

@Z
Sender en stoooor luftklem din vei og håper dagen din avsluttes på en god og stressløs måte med skuldrene nede og smilet på plass! :D

(kvinne 29 år fra Akershus) to. 9 juni 2011 12:18 Privat melding

*sender varme tanker til Z* :-) Håper dagen din ikke blir like stressende som forventet! :-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 12:25

@Khione, det er med muntlig eksamen som med det meste andre i livet. Selvtillit i kombinasjon med entusiasme hjelper vannvittig. Trikset med å gjøre det slik jeg skriver, er at sensorene blir imponert (fordi du prater entusiastisk om det du kan), og de blir usikre på om de har vært flinke nok til å formulere spørsmålet. Du vil gjerne få tilbake "Det var ikke helt det vi spurte om, vi tenkte du kanskje kunne si noe mer om...". Men det blir litt som med folk du ikke hører hva sier. Du sier kanskje "Hæ?" to ganger, tredje gang nikker og smiler du. Sensorene vil sitte og tenke, vel var ikke akkurat det vi spurte om, men hun kan jo stoffet, lets move on. Muntlig eksamen handler om å selge det du kan, og skjule det du ikke kan på en smart måte.

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 12:27

Tusen takk, dere!

*Tar med meg ordene inn i resten av dagen....*

Skjult ID med pseudonym Khione to. 9 juni 2011 12:31

@Voksen
Hehe! I know! Bruker å prate i vei, smile og prøve å late som om eg har stålkontroll! Men dersom sensoren er skikkelig snurt, så blir eg litt usikker...
Men som sagt, skikkelig fornøyd med internsensoren denne gangen! :) Han er en knakende koselig kar! :D Så eg skal nok klare å holde roen med han!
Men de er jo, som du sier, ute etter å se om vi kan pensumet... Og om man ikke klarer å svare spot on på en ting, så klarer man å knytte inn annen relevant teori som gjør at man besvarer spm på en grei måte og samtidig viser at man kan MASSE! ;)

Skjult ID med pseudonym katte to. 9 juni 2011 12:44

Jeg sender også noen varme tanker til Z.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 12:50

@Khione, tror du kommer til å greie dette glatt!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 12:51

Og noen gode tanker til @Z :)

Skjult ID med pseudonym HDV to. 9 juni 2011 13:00

Tusen takk for fin tråd, Z :-) En tråd som jeg kan tenke selv i :-D

Har vel gjort en del gøy i den siste tiden, fikk med meg konserter på musikkfestdagen og har blitt kjent med nye mennesker også. For det, så føler jeg meg ikke best for tiden, ikke at jeg har noe behov for det. Forumet er fint, men kan jo ikke dele alt her, i hvert fall ikke med faste kallenavnet. Så det er jo litt som i virkeligheten der en ikke kan fortelle alt hvordan en har det bestandig. Så kanskje forumet gjør meg litt usikker også.
Så hva kan jeg skrive her, må tenke litt.
Vi får jo mest bruddstykker fra sukkerbrukernes opplevelser her, en del meninger og tanker. Så det er jo så som så, men topp med forum som oftest. Som i livet mitt så er det jo topp som oftest, og mye jeg har fått til å starte med av interesser. Trenger jo tid til å bli kjent med menneskene i de nye interessene, og alt tar sånn tid. Håper på godvær i helgen, og at jeg kommer meg ut for å trene, sykle eller svømme litt.

Tenker ut en "god" tanke for å takle press. Hvis du ser for deg kvelden i dag der du tenker på hvor bra alt gikk, så kanskje du kan tenke deg en vei ut av presset :-)

Lykke til med eksamen, Khione :-)

Skjult ID med pseudonym Fløyel to. 9 juni 2011 13:08

Sender deg en god og varm tanke Z, fordi du er trenger det og fordi du fortjener det. Og fordi du vet å spørre om det når du trenger det.

Jeg trenger også en varm tanke idag. Trodde jeg endelig hadde møtt en Mannen, men igår så begynte det å " lukte litt emment"... og siden jeg ikker er født igår så spurte jeg rett ut hva dette dreide seg om? Og takk for at jeg gjorde det. Slapp å kaste bort mer tid av mitt liv i usikkerhet. Men trenger en klem og en god tanke.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 13:38

Uffda @Fløyel, trist å høre :( Her skal du få en varm tanke fra meg.

Skjult ID med pseudonym Fløyel to. 9 juni 2011 13:54

Takk VoksenMann. Det hjalp. Sitter her i det litt melankolske hjørnet og nynner på " mangt skal vi møte , mangt skal vi mestre. Dagen idag den kan bli din beste dag". Erik Bye.

Skjult ID med pseudonym HDV to. 9 juni 2011 13:59

Jeg prøvde jo å beskrive hvordan jeg følte at jeg har det. Tenker på å slette innlegget mitt, og da er det jo litt usikkerhet her og. Svarte før jeg leste alle trådene, og glemte vel at jeg trenger en eller to varme tanker jeg og. Fordi det ikke er så lett å finne mening eller hva jeg helst skal gjøre for tiden. Det er trening og karbodièt som står øverst på lista, så jeg trenger litten dytt for det kanskje.

Sender varme tanker til: Z, Khione, Coladverg, Fløyel og Refilos :-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 14:25

HDV
Jeg tror man kan dele det meste av seg selv hvor som helst. Men det er ikke alltid like lurt, kanskje? Om man er sårbar, kan ting fort bli feil og man kan bli enda mer sår om man deler ting med mennesker som ikke kjenner en og som kanskje er i et annet modus enn en selv.

Når det er sagt, så tror jeg at jeg har delt svært mye av meg på dette forumet til tider. Jeg har skrevet det når jeg har vært deppa, jeg har skrevet når jeg har vært glad. Det er vel kanskje mine lykkeligste stunder jeg bare har nevnt en gang her inne, men det er fordi jeg vil beholde det gode selv :-)

Jeg har det ikke dårlig i dag altså. Jeg er bare høy i kropp og sjel, jeg er stressa og aller mest sliten. Forsto ikke helt hvordan jeg skulle klare å stå opp i dag. Men det går jo fint hver dag, så også i dag. Takk for tanken!

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 14:28

Refilos
Tusen takk du også for gode ord. Sannheten er kanskje at jeg sjelden ber om noe når jeg ligger nede for telling. Da orker jeg rett og slett ikke en avvisning :-) En ytterst sjelden gang har jeg virkelig BEDT om å bli sett da, men det endte med et vennebrudd. Jeg sier sjelden noe før jeg er nesten ute av tunnellen. Rart? Erfaring...vil jeg tro.
Men en dag skal jeg leve med en mann som får se sårbarheten min også. Det høres fint ut, egentlig. TAKK!

Skjult ID med pseudonym Frøken to. 9 juni 2011 14:38

Jeg sitter her med en usikker følelse i magen jeg da.. For et par uker siden møtte jeg en knakende kjekk gutt fra sukker, og vi hadde kjempe kjemi! Men det ble plutselig så stille ifra han, hørte ingenting på flere dager, hvorpå han sier at det ble for mye kontakt på en kort periode. Jeg gav så opp og NÅ dukker han opp igjen og vil møte meg igjen, at jeg skal overnatte hos han + + +.. Tror jeg lar være egentlig.. Orker ikke at alt skal være på hans premisser..

Vil så gjerne ha noen å være glad i :( Dette været gjør meg trist og deppa merker jeg..

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 14:45

Så dumt, Fløyel.
At ting lukter er dummere enn at folk forteller.
Tror vi bare må sette vår lit til at mennesker stort sett gjør sitt beste. Men likevel må vi ta våre valg.
Trøst deg med at du har noe som passer deg enda bedre - i vente! For det tror jeg! :-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 14:48

HDV
Vi er vel alle usikre til tider. Noen mer enn andre. Det er lov og det er greit. Vi er da bare mennesker :-)

Men det slå meg stadig:
Jo bedre jeg kjenner alle sidene ved et menneske, jo mer glad i dem er jeg. Det ER ikke sånn at jo mer perfekt, jo større kjærlighet. For meg handler det om jo mer menneskelig, jo større kjærlighet. Stort sett.

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 14:52

Frøken
Åååååå...jeg kjenner at jeg får lyst til å rope: GI MEG INTENSITET! GI MEG MYE! GI MEG ALT!

Folk er så himla redde! For mye? Av hva? Om ting klaffer, er da ikke ting for mye!
En som synes jeg er for mye, er rett og slett for lite for meg!

Jeg vil ha eventyret! Jeg vil ha det helt store, den herlige, utilslørte kjærligheten uten sikkerhetsnett!
Jeg VIL ha hele Shakespeare og Petrarca og Hamsun og Prøysen og hele pakka! Jeg vil ikke være redd!
Om man er redd for kjærligheten, hva er man DA, liksom? Nei, give it to me baby! Ærlig og stormende :-)

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 9 juni 2011 15:04 Privat melding

Kanonbra med posetive tråder :) Her er frøkna på søre sunnmøre i inneste innerste fjorden, så er skyene og regnet hengende over, men maken for en luft og duft rundt omkring skal du lete lenge etter.

Ha en strålende Torsdagskveld og finn en flørt!

Skjult ID med pseudonym Frøken to. 9 juni 2011 15:11

Z: Det er akkuratt det jeg mener! Jeg vil bli tatt med storm, og at han lar megta han medstorm.. Ikke trå varsomt, men heller leke, le, kline, kose, sex.. Hele pakka! Men jeg tror ikke jeg får det med denne mannen gitt.. *lete videre*

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 16:29

Hehe, bedre nå, selv om den fortsatt er hoven og lilla :) Takk for omtanken! Skal straks sette dem i sving med å blåse alle mann!

Skjult ID med pseudonym barebea to. 9 juni 2011 16:43

Kan du bevege på den uten at det gjør vondt? Jeg ville tatt den turen til lege uansett :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 17:10

Gjør vondt når jeg beveger den, skal se om jeg ikke finner litt stretchbandasje (hvor pokker så jeg den rullen sist?). Er nok bare en liten brist. Gir det seg ikke, eller blir verre de neste dagene, lover jeg å ta en tur til legen! :)

Skjult ID med pseudonym Khione to. 9 juni 2011 17:20

@Voksenmann:
Har du ikke noe teip liggende? Det beste er å teipe den sammen med nabotåa :) Da får du god støtte :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 17:25

Teipet! Ready to dance :)

Skjult ID med pseudonym Khione to. 9 juni 2011 17:30

Jeij! :D

Skjult ID med pseudonym Fløyel to. 9 juni 2011 17:30

Tango for to VoksenMann;-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 17:46

Hehe, let the music begin! Tango, it is :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 18:02

Like før jeg sprekker! Dritforbanna akkurat nå. NÅ trenger jeg en vennlig tanke! Akkurat nå. Sukk....

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 18:04

Uffda, fikk plutselig bilde av lemenet som angrep bikkja i hodet. Få det ut @Z. Kan godt være litt sinna sammen med deg, om det hjelper.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 9 juni 2011 18:10

Veldig god tanke til Z...! <3
og en stor god klem!

Skjult ID med pseudonym HDV to. 9 juni 2011 18:54

Z :) Sender deg en klem og varm tanke, og takk for svar i sted(så ikke det første svaret før nå).
Fra Z
HDV
Jeg tror man kan dele det meste av seg selv hvor som helst. Men det er ikke alltid like lurt, kanskje? Om man er sårbar, kan ting fort bli feil og man kan bli enda mer sår om man deler ting med mennesker som ikke kjenner en og som kanskje er i et annet modus enn en selv.

HDV
Vi er vel alle usikre til tider. Noen mer enn andre. Det er lov og det er greit. Vi er da bare mennesker :-)

Men det slå meg stadig:
Jo bedre jeg kjenner alle sidene ved et menneske, jo mer glad i dem er jeg. Det ER ikke sånn at jo mer perfekt, jo større kjærlighet. For meg handler det om jo mer menneskelig, jo større kjærlighet. Stort sett.

Fra meg
Z (og andre)
Er ikke denne tråden mest bare for å dele og å få en liten oppmerksomhet da? Om folk heller vile svart med treigskalle eller noe så kunne det blitt litt ekstra sårbart. Venter jo ikke at dere skal forstå alt jeg har vært med på i livet eller løse situasjonen min. Litt piff og puff bare.

Er enig i at bedre kjennskap bringer frem følelser bedre. Det handler vel litt om å ville bli kjent med nye eller andre mennesker også, og høre på dem med medmenneskelighet. Sier ikke at jeg trenger noen å syte til, men jeg prøvde å forstå hva du mente med –jo mer menneskelig.
?

Må legge til at når jeg gikk hjem i dag så prøvde jeg å smile og hilse høflig litt på noen(føltes ikke best). Sånn i fra uhøfligdebatten i går så tenkte jeg på at det er ikke så lett alltid heller. Det ble lettere når jeg flyttet meg til venstre på fortauet for ei flott dame, og hun sa hei og smilte bredt til meg :-D

(kvinne 29 år fra Akershus) to. 9 juni 2011 19:03 Privat melding

Jeg vil ha en klem (-: Vært å bestilt tattoo time nå, og nå ble jeg plutselig fryktelig usikker på om jeg tør :-P

Skjult ID med pseudonym ikke bra to. 9 juni 2011 19:10

Trenger bare å lufte mun frustrasjon og tanker akkurat nå !

Begynner å savne sexen jeg hadde med eksen, da den var fantastisk på alle måter. Vi har litt kontakt i ny og ne, men jeg vil ikke bli sammen med han igjen. Det er helt sikkert.
Men savner det seksuelle så mye, og det er frustrerende !!!

Skjult ID med pseudonym be-my-Man to. 9 juni 2011 19:36

Det er helvete varm i Nord Trøndelag termometer viste 25 grad, men det føltes som 30 :)
Hurrra gleder meg til helga :) !!!!!

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 9 juni 2011 20:51

Coladverg:) ikke noe å grue seg til...er ikke så ille:) men du må virkelig ønske en da... Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym HDV to. 9 juni 2011 20:58

Det er glovarmt her og, men bare 17 grader står det på skjermen. Er så heit og litt teit, og vurderer sterkt å gå ned i baren og sette meg som eneste utepassasjer. I am the passenger :-)

Klemmer til øst og i vest
:-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 21:16

Så er endelig denne dagen over. Og jeg har ordnet det så jeg har fri i morra. Det kan jeg trenge.
Kaffe anyone? ;-))

Synes det er fint at ingen har spredd noe eder og galle i denne tråden. Tusen takk, dere!

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 9 juni 2011 21:21

Z, det er en veldig hyggelig tråd å lese:) Kanskje folk er lei av eder og galle? (krysser fingrene)

Håper du får en fin fridag, med kaffe i morgen:):)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 21:28

Takk for det, Gucci!
Det er noen måneder siden jeg følte meg så sliten som akkurat i dag. Faktisk nøyaktig et halvt år :-)

Nå ligger jeg på verandaen med pledd over meg og ser på regnet. Noe beroligende i regnet akkurat nå......
Lenge siden jeg har sett "Miss Gucci" nicket. Alt vel håper jeg!

Skjult ID med pseudonym Vårblomst to. 9 juni 2011 21:30

Z

Det hørtes fantastisk ut, ren balsam for kropp og sjel....
Kanskje jeg skal gjøre det samme, ble litt inspirert av deg nå : )

Deilig med veranda.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 21:31

Hehe, har hatt 7 unger hjemme hos meg i dag (mine + venner og venninner på besøk)! Hemmeligheten er å lukke seg inne på kjøkkenet, med godt med kalde øl i kjøleskapet, bruke uendelig lang tid på å lage mat, og la ungene herje relativt fritt :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 21:32

Fader også....jeg tar meg også superlanghelg fra nå. Det bestemmer jeg i dette sekund. Fri til tirsdag it it.
Uten en plan. Ahh.....luksus! Takk for inspirasjonen, Refilos. Hadde bare ikke kommet på tanken selv nå :-)

Jeg heller melk i kaffen min. Eller rettere sagt: Jeg heller kaffe i melken min!

Skjult ID med pseudonym Vårblomst to. 9 juni 2011 21:34

Voksen.
Har hvitvin stående på kjølen.

Kanskje jeg skal ta meg et glass, sette meg på verandaen med et pledd, og bare nyte stillheten og regnet.....

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 21:34

Hørtes deilig ut :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 21:35

Ettersom du er en Vårblomst, skal du strekke deg mot regnet og ta til deg dråpene som faller på kronbladene dine som små kyss fra himmelen, du skal åpne deg for sola og varmen og du skal blomstre som du aldri har gjort før, Vårblomsten! Så skal du smile av din egen perfekthet og fryde deg over bare å være til som en blomst på jorda!

*Dette er for klissete for å være meg altså, men siden det regner og siden jeg er sliten, går det gjennom sensuren*

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 21:39

Nå kom jeg akkurat over en tekst. Deler den her, jeg i frykt for at mye deles om det regner i hele kveld :-)

TO magiske spørsmål på fem ord:

ER DETTE HVEM JEG ER?
HVA VILLE KJÆRLIGHETEN GJØRE NÅ?

Ikke la dine mønstre og begrensninger styre livet ditt. Men lev ut fra vissheten om hvem du er.
Du er ikke gårsdagene dine, fortiden din, men det/den du velger å være her og nå.

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 21:40

Å miste en is så den blir full av grus er nesten like stor sorg som når man mister sin første ballong til værs....

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 21:42

Hahahaha, på sånt er jeg beinhard! Da får jeg de resterende til å dele med den som var uheldig. Protesterer de, tar jeg bare isen deres og hiver den. Holder å være asshole en gang, neste gang deler de før du rekker si noe :)

Skjult ID med pseudonym HAWK to. 9 juni 2011 21:42

Hvofor har ikke jeg tak over terrassen?

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 21:48

HAWK
Tak over terassen, en skinnfell under bar hud og en dundyne eller deilig pledd over bar hud, noen stearinlys og litt regn anbefales! Eneste jeg savner er et glass vin (fikses lett) og en god gutt med en deilig skulder! (ulett :-)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 9 juni 2011 21:50

Kjære Z... i get you:) Har hatt en tøff dag selv, men det kommer alltid en dag i morgen:):)
Bare hyggelig å kunne gi en klem, og en god tanke, og kanskje få noen andre til å føle seg litt bedre:)

Åhhh... Pledd og regnvær hørtes faktisk deilig ut....regner jo her og, men jeg har ikke kommet lenger enn til middagen... sovnet rett av, når jeg kom fra jobb:)

Hihi.... Miss G, trengte en liten pause fra Sukker:) Og nå er hun vel egentlig her mest for forum:)
Alt er vel, selvfølgelig:) Bare det at jeg fikk jo ny jobb "i forrige kapittel", og den tar opp så mye av energien og tiden, at jeg har ikke sååå mye tid her lenger:) men kommer nå innpå med en og annen kommentar iblandt;)

Skjult ID med pseudonym HDV to. 9 juni 2011 21:51

Z
Hva mente du med; jo mer menneskelig, jo større kjærlighet, stort sett?

Holdt meg hjemme i stedet,og varmen er mer overkommelig her nå.

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 21:51

Never say I love you If you really don’t care.
Never talk about feelings If they aren’t really there.
Never hold my hand If you are going to break my heart.
Never say you are going to If you don’t plan to start.
Never look into my eyes If all you do is lie.
Never say hallo If you really say good bye.
If you really mean forever
Then say you will try.
Never say forever
Cause forever makes me cry.

Jepp.

Skjult ID med pseudonym Vårblomst to. 9 juni 2011 21:53

Z

Fælt å stemnigsfull du var ikveld da : )

Jeg har forresten satt meg til på verandaen nå og nyter et glass hvitt med Jewel i bakgrunn : )

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 21:53

HDV
Jeg mente at jo større aksept man selv har for den man er, jo tydeligere vil man utstråle det man egentlig er.
Og jo mer man er seg selv, jo lettere vil det være for andre å se hvem du er - og lettere vil det være å elske deg.
Fordi vi elsker ikke det perfekte. Vi elsker det menneskelige.

Eller noe sånt....

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 21:55

Vårblomst......ja, i dag er jeg skikkelig supperomantisk.
Det er fordi jeg er sliten, trøtt, utladet og så skal jeg snart ha mensen. Da blir jeg alltid rørete og kosete :-)
Have mercy, ok?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 22:00

@Refilos, har du brukt et annet nick før?

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 22:01

Refllos
Jeg tror det er sånn at folk mener noe om deg uansett hvordan du prøver å holde maska eller ikke.
Det er bare det at når man ikke lenger bryr seg om hva andre mener, blir det kjedeligere å mene noe også.
Ergo er det liksom en vinn vinn greie å være seg selv. Det føles bedre, og det som sies merkes mindre :-)

Å være den du egentlig er.......gir håp for kjærligheten. Det tror i alle fall JEG! Eller....det vet jeg for egen del!

Skjult ID med pseudonym Vårblomst to. 9 juni 2011 22:01

Z

Skjønner akkurat hva du mener ( om det hjelper )

Deilig å lytte til regnet.....: )

Skjult ID med pseudonym HDV to. 9 juni 2011 22:03

Z
Takk for svar igjen. Det er rart at ikke damene bare dåner med alt jeg har som dem kan elske ;) forstå meg ei!

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 22:08

HDV
Her kommer noen ord som kanskje sier deg noe om hva jeg mener på en litt...konkret måte: :-)
Gi beng i fasader og utelukkende ytre staffasje. Finn ut hvem du er, og finn ut hvem du snakker med:

Det interesserer meg ikke hva du livnærer deg med.
Jeg ønsker å vite hva du brenner for, og om du våger å møte ditt hjertes savn.

Det interesserer meg ikke hvor gammel du er.
Jeg vil vite om du våger å risikere å måtte se ut som en tosk for kjærlighet,
for dine drømmer, for eventyret av å være i live.

Det interesserer meg ikke hvilke planeter som lager kvadrat til din måne.
Jeg vil vite om du har følt på kilden til din egen sorg,
om du har blitt åpnet av livets mange bedrag
- eller om du har visnet, og lukket deg av frykt for mer smerte.

Jeg vil vite om du kan sitte med smerte – min eller din egen
uten å bevege deg for å gjemme den, få den til å falme, eller fikse den.

Jeg vil vite om du kan være med GLEDE – min eller din egen;
om du kan danse av villskap og la ekstasen fylle deg til fingertuppene og
tærne uten å advare oss om å være forsiktige, være realistiske
eller huske begrensningene av det å være et menneske.

Det interesserer meg ikke om historien du forteller meg er sann.
Jeg vil vite om du kan skuffe en annen for å være lojal mot deg selv;
om du kan tåle anklagen om bedrag, og ikke bedra din egen sjel.

Jeg vil vite om du kan være trofast og derfor være tillitsverdig.
Jeg vil vite om du kan se skjønnhet selv om det ikke er pent hver dag.
Jeg vil vite om du kan leve med fiasko – din eller min
Og likevel skrike til fullmånens sølv: JA!

Det interesserer meg ikke hvor du bor, eller hvor mye penger du har.
Jeg vil vite om du kan stå opp etter en natt med sorg eller desperasjon
sliten og blåmerket til beinet, og å gjøre det som trengs å gjøres for barna.

Det interesserer meg ikke hvem du er eller hvordan du kom hit.
Jeg vil vite om du står midt i ilden sammen med meg og ikke vike tilbake.

Det interesserer meg ikke hvor, hva eller med hvem du har studert.
Jeg vil vite hva som holder deg oppe fra innsiden når alt annet faller vekk.
Jeg vil vite om du kan være alene med deg selv
og om du virkelig kan sette pris på ditt eget selskap i disse tomme øyeblikkene.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 9 juni 2011 22:16

Z...Tok ditt eksempel, og nyter nå en deilig kaffe (decaf, blitt gammel;)) på terassen:) nyyyydelig:)Takk for tips;)

Skjult ID med pseudonym HAWK to. 9 juni 2011 22:17

Gærne damer!

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 9 juni 2011 22:18

Neeeeeida;) Positiv, nå:):):)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 22:21

Gærne jinter er da et kompliment!

......og leve lykkelig med sukker på :-)

http://www.youtube.com/watch?v=R3Q5VPMdtjg

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 9 juni 2011 22:24

Z... flinke, til å ta ting så positivt:) jeg kan godt være en jinte med sukker på:)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 22:25

*Miss Gucci er som et akkurat passe modent, søtt og solfylt jordbær*

Lovely ;-)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 9 juni 2011 22:28

Hahahaha....yeyey!! hihi.... Da er vi to da:) klare for å bli plukket av en kjekk ung mann:)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 22:30

Nei, Miss Gucci. En kjekk, levende og modig eldre herre uten bart ;-)

Jeg orker ingen jyplinger. Det har ikke noe å tilføre meg...seriøst. Tror jeg?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 22:30

Er jo jordbærsesong snart, og ingenting er som å fråtse i ferske norske jordbær. Yummi!

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 22:31

Vil heller finne meg et sjefsjordbær og sutte og suge og kose meg med det til evig tid jeg, VoksenMann.
Kvalitet fremfor kvantitet ;-)

Skjult ID med pseudonym Vårblomst to. 9 juni 2011 22:32

Z

Nå har jeg tent meg stearinlys, hva med deg?

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 9 juni 2011 22:32

hehe... Vel, mente vel "kjekk ung"...vil ikke ha en jypling jeg heller.... men tror kanskje jeg har fått en date som jeg kan treffe litt mer enn en gang, og han kan det hende kan få plukke meg:) (ohh...hørtes sært ut) og han har ikke bart...:):)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 9 juni 2011 22:33

*liker best bringebær* hmmmm;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 9 juni 2011 22:34

The Invitation av Oriah. Fantastisk.
:-)

*Takk for en nydelig, varmende tråd, Z.*

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 22:36

Stearinlysrus her også, Vårblomst. Men skulle ønske jeg hadde en mann som bare var god mot meg i kveld :-)

Men som Refilos skrev lenger oppe i tråden er det fint å tenke på alle de som er glade i meg...så heldig jeg er!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 22:37

Hehe, @Z. Høres mer ut som du vil ha kongen av danmark drops :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 22:38

Hyggelig, Tingeling.
Her har den som vil i alle fall muligheten til å senke skuldrene litt og prøve å spre noe fint for oss selv og hverandre.

Skjult ID med pseudonym Vårblomst to. 9 juni 2011 22:39

Ja, eller det å tenke på hvor glad en er i seg, der en er så heldig å kunne trives i sitt eget selskap : )

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 9 juni 2011 22:40

I går, etter en lang dag på jobb, fant jeg frem balja... fylte den med godt varmt vann, litt grønnsåpe (for det har jeg hørt er bra) og tok et skikkelig fotbad....anbefales på det sterkeste:):) Nydelig avslappende:)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 9 juni 2011 22:49

Nå mine kjære søte terrassenytende forum-engler er det natta for meg:) Jobb kaller i morgen, og har rett og slett ikke tenkt å forsove meg:) (slik jeg gjorde i dag:))

Z, kjære TS:) Nyt fridagen og alt den bringer med seg:) og langhelg, for all del:):)

kiss kiss, og god natt

(mann 43 år fra Oslo) to. 9 juni 2011 22:49 Privat melding

Tuusen takk for kjempefint svar klokka 22:06 Z
Du fikk meg til å komme på mye godt og fine ord mellom hovedpersonene i boken min :)

Prøvde å svare litt på spørsmålene dine og.

her;

Jeg brenner for å møte mitt hjertes savn, så svetten hagler.

Jeg ser ut som jeg gjør, og gjør det som trengs.
Kjærlighet eller livet ja.

Her blir det måne, så alle planeter går.
Tja tjo, litt sorg har jeg jo følt. Bedrag har jeg følt mer, og lært.
Vissnet har jeg vel ikke, og jeg lukker meg aldri.

Din smerte merker du ikke en gang i mitt nærvær.

Jeg bryr meg mer om livet vårt enn ekstase.

Må få betenkningstid på den.

Jeg gjør alt for dem jeg må.

Så lenge jeg har kjærligheten så holder jeg meg oppe.
HDV

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 22:56

Det var en fin og personlig melding fra deg, HDV.
Det fikk meg til å tenke på denne sangen. Jeg er visst "tunet" inn på viser i aften :-)

http://www.youtube.com/watch?v=FvjjIGDIbi0&feature=related

(kvinne 36 år fra Nordland) to. 9 juni 2011 23:00 Privat melding

I kveld er jeg sliten etter en 9 timer kjøretur i spektakulær natur og deilig vær - og hadde fått kjøkkeninnredning, kjøleskap og fryser, og komfyren min tilkoblet!!! :) Nå mangler jeg bare vifte og vann! Bare vært 14 dager uten! Men ting går fremover, og oooordner seg!
Så nå skal jeg legge meg nydusja på ny overmadrass og i rene sengklær - og ser fram til en deilig natts søvn!

Stor nattaklem til alle som vil ha! :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 23:01

Den var deilig @Z!

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 23:02

Hvilken, VoksenMann? :-)

*Natta millasøte*

Skjult ID med pseudonym HDV to. 9 juni 2011 23:05

Takk for nattaklem og gratulerer med alt du har utført i dag, og se å hopp oppi den herlige senga. God natta

Takk igjen Z, og jeg lagret den sangen, men hører litt på Bob Dylan the bootleg series nå.

Skjult ID med pseudonym Vårblomst to. 9 juni 2011 23:08

Føler en indre ro nå som ikke kan beskrives....

Takk til Z som ga meg inspirasjon : )

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 23:09

Da får du med deg både Dylan og en sang som handler om litt av det vi snakker om HDV :-)

What good am I if I'm like all the rest,
If I just turned away, when I see how you're dressed,
If I shut myself off so I can't hear you cry,
What good am I?

What good am I if I know and don't do,
If I see and don't say, if I look right through you,
If I turn a deaf ear to the thunderin' sky,
What good am I?

What good am I while you softly weep
And I hear in my head what you say in your sleep,
And I freeze in the moment like the rest who don't try,
What good am I?

What good am I then to others and me
If I've had every chance and yet still fail to see
Bridge: If my hands tied must I not wonder within
Who tied them and why and where must I have been

What good am I if I say foolish things
And I laugh in the face of what sorrow brings
And I just turn my back while you silently die,
What good am I?

http://www.youtube.com/watch?v=KWVR2ZH3oKk

Natta :-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 23:10

@Z, LLM "Du"

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 23:10

Vårblomst, det er jeg glad for å høre. Regnet....naturen gjør noen ganger noe med oss sammen med stillheten.
Indre ro er ikke oppskrytt!

*klem*

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 23:11

LMM, selvsagt.

Skjult ID med pseudonym Vårblomst to. 9 juni 2011 23:12

Tid til refleksjoner..
Kjenner jeg ble litt dyp her nå..

Skjult ID med pseudonym Ceca83 to. 9 juni 2011 23:12

Hahahahaha:-D Jeg har opplevd noe helt utrolig vilt men morsomt det siste døgnet. Meldte meg inn på en ny sexnettside i går og på bare 1 døgn har jeg fått over 1600 besøkende og over 300 meldinger. Helt syyyyykt:-D Og jeg har ikke nakenbilder av bryster og fitte heller. Har det sååå moro:-D

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 23:13

For å svare deg litt kvasi, Vårblomst: "Sjelen" din har godt av litt dypt og litt indre ro. Det har vi alle.
Mer enn vi noen gang vil ane.....tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Vårblomst to. 9 juni 2011 23:15

Det har du helt rett i

Vi er flinke til å tenke fortid og fremtid, men veldig sjeldent "her og nå".....

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla to. 9 juni 2011 23:17

:) Søte drømmer til Z, Refilos og HDV og alle sammen!

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 23:18

Det er sjelden vi tar oss tid til å reflektere og tenke.
Og om vi tar oss tid til det, er det enda sjeldnere vi tar oss tid til å bare være....og føle.
Selv om det oftest er det som gir i alle fall meg mest mening.

Folk er rare. I alle fall noen folk :-)

(og folk er deilige, folk er meningen med livet på mange måter, folk er det som får oss til å holde ut og gledes)

Skjult ID med pseudonym Ceca83 to. 9 juni 2011 23:20

Hahahahaha:-D Jeg har opplevd noe helt utrolig vilt men morsomt det siste døgnet. Meldte meg inn på en ny sexnettside i går og på bare 1 døgn har jeg fått over 1600 besøkende og over 300 meldinger. Helt syyyyykt:-D Og jeg har ikke nakenbilder av bryster og fitte heller. Har det sååå moro:-D

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 9 juni 2011 23:21

Jeg har tenkt endel rundt denne artikkelen i noen dager. Og vil gjerne dele den med dere. :-)

http://thenextweb.com/lifehacks/2011/05/31/the-top-5-regrets-people-make-on-their-deathbeds/

Jeg så også en veldig fin snutt på Youtube her om dagen, som berørte meg langt inni hjerterota. For dere som virkelig TROR på at alt er mulig, at alle drømmer er oppnåelige og at den indre kraften i et menneske er sterkere enn noe annet...denne sangen er til dere. Og alle dere andre, selvfølgelig. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=BewknNW2b8Y

"If you can dream it, you can do it."
-Walt Disney.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 23:27

@Tingeling, veldig, veldig, veldig bra punkter.

(mann 36 år fra Oslo) to. 9 juni 2011 23:43 Privat melding

Han koreanske gutten var flott å høre på:-D Utrolig historie. Vil gi han en klem da ja.

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 23:44

Nice one, Refios :-)

Skjult ID med pseudonym HDV to. 9 juni 2011 23:46

Tenkte du ville retter opp no on, Z :) men ha en supergod natt de som legger seg, og takk for drømmeønsker og for litt av hvert :-) God natt til dere som sover snart.

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 juni 2011 23:49

* I just want to give him a hug.........I just want him to be happy. From now on.... *

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 9 juni 2011 23:51

Nei, Nå har det blitt altfor mange geek-kvelder med vin og forum til sent på natt. Nå skal VoksenMann være en ansvarlig far, og legge seg. God natt alle sammen!

Skjult ID med pseudonym HDV to. 9 juni 2011 23:51

Du er så Nice Z :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 juni 2011 00:12

Jeg sover ikke og kommer ikke til å gjøre det på en stund heller. Sitter og ser på flaggermusene :-)

Skjult ID med pseudonym HDV fr. 10 juni 2011 00:15

Det virker sånn ja. Tenker på underholdningstråder og hva de som ikke sover enda tenker på.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 juni 2011 00:19

Ja, er det ikke rart? Midt i Oslo flyr de så fritt og fint atte mot dyp, blåsvart nattehimmel med lysning i horisonten.

Jeg er glad i netter....i stillheten som senker seg når man sitter oppe og føler at "alle andre" sover.
Jeg liker roen det gir meg innvendig. Tempoet i Oslobyen senkes om natten, akkurat som i juli.
Jeg digger natten i Oslo. Og jeg digger juli i Oslo. Og søndager :-)

Skjult ID med pseudonym HDV fr. 10 juni 2011 00:27

Ja stillhet er digg det, og kan sikkert oppleves på natten her og. Ikke bare fra naboer, men det hender at biler og trikker spesielt soner også. Her går andre cd av The Bootleg series ganske nystartet. Står rolig på da, og jeg lurer på hva jeg skal nyte i livet mitt.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 juni 2011 00:32

Har allerede meldt meg frivillig til et møte i morra tidlig. Men SÅ skal jeg ha fri og drikke kaffe :-)
Kos deg med bok, jordbær, gode drømmer og deg selv, Refilos!

Skjult ID med pseudonym katte fr. 10 juni 2011 07:48

Jeg satser på at jeg ikke har de 5 punktene fra artikkelen 23:21 på mitt dødsleie, ihvertfall.

Tenker folk som leser den artikkelen over den for sitt eget eller andres vedkommende?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 10 juni 2011 08:17

Begge deler katte. Jeg har i hvert fall bommet på den biten som gjelder jobbing, og den har fort innvirkning på flere av de andre punktene. Har lenge tenkt mye rundt flere av disse punktene, og bestemte meg for mer enn et års tid siden for å trappe ned jobbingen. Noe jeg også har gjort. Skal på jobbintervju i dag, på en jobb jeg tror kan ha den riktige balansen mellom ansvar, engasjement og tidskrav. Når det gjelder å leve livet slik andre forventer, forsvant det (heldigvis) ut med eksen. Men tror dette er det punktet flest mennesker vil kjenne seg igjen i.

Skjult ID med pseudonym katte fr. 10 juni 2011 09:15

Kunne kanskje spandert en egen tråd på den artikkelen der, eller noen tema fra den.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 10 juni 2011 09:48

Akkurat det jeg tenkte på katte. Jeg har en del betraktninger rundt det. Gi meg litt tid, så skal jeg fyre opp en tråd.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 juni 2011 19:03

karvinen.

Det er vel sånn det er for mange: Jo mer ektefølt, jo mer meningsfylt - jo skumlere blir det for oss.
Stå på! Dette fikser du. Vær deg selv bare....det er nok det du kan best til syvende og sist :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 11 juni 2011 13:29

Leste dette i en profil, og synes det passet her akkurat nå, så jeg følte for å dele :-)

TENK PÅ DETTE! Du tror det kanskje ikke, men....

1. Verden kan være god eller verden kan være ond alt ettersom hvordan du selv velger å oppleve den.
2. Mange personer elsker deg på en eller annen måte.
3. Den eneste grunnen til at noen hater deg er fordi at de vil være akkurat som deg.
4. En latter fra deg kan gi lykke til hvem som helst, selv om de ikke kjenner deg.
5. Hver kveld tenker noen på deg før de sovner.
6. Du betyr alt for noen.
7. Hvis det ikke var for deg, skulle noen ikke levd nå.
8. Du er helt spesiell på din unike måte.
9. Noen du ikke en gang vet eksisterer, elsker deg.
10. Når du gjør din livs tabbe, kommer det noe godt ut av det før eller senere.
11. Når du tror at verden har vendt ryggen til deg, se en gang til... har du som har vendt ryggen til verden?
12. Når du tror at du har ingen sjanse for å få det som du vil, får du det ikke heller.
13. Glem aldri komplimenter du har fått!
14. Si alltid hva du syns om folk til dem, du føler deg bedre hvis de vet.
15. Hvis du har en fantastisk venn, ta deg tid til å la vennen din vite at han/hun er fantastisk.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci lø. 11 juni 2011 13:42

Dette skal jeg skrive på veggen:)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 11 juni 2011 14:59

Miss Gucci og karvinen :-)

SItter og ser på "Tid for ømhet" på tv. Huff, så hjerteskjærende. Jeg er sjanseløs på sånt....snufs og atter snufs...

Skjult ID med pseudonym Unggutt78 lø. 11 juni 2011 15:37

Du er ikke her, men jeg klemmer ditt kinn.
En klem jeg sender med silkemyk vind.
Åpne et vindu og sett deg å vente.
Den vinden du kjenner er klemmen jeg sendte.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 11 juni 2011 17:02

Jeg tar gjerne i mot klemmer.....og nå har jeg sittet i vinduet og fått opptil flere.
Det fikk meg til å smile :-)

Skjult ID med pseudonym Unggutt78 lø. 11 juni 2011 23:40

Meningen at du skal smile :)

Skjult ID med pseudonym Unggutt78 lø. 11 juni 2011 23:43

Du lyser opp livet når noe er tungt og hardt
Du er den beste i verden og min kjæreste skatt.
Ett smil fra deg er nok til og redde dagen
Når jeg snakker med deg har jeg aldri vont i magen.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 11:37

Det er alltid hyggelig med klemmer:) Jeg tar villig imot:) og gir enda mer villig ifra meg klemmer:)

Jeg har også endelig lært meg soldansen:):) Så sjekk det nyydelige været(østlandet):) (ok, så er det kanskje å ta på seg litt mye ansvar, men det er NYYYDELIG!!)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 11:52

Heisann Miss Gucci

Du fikk meg til å tenke på dette med å gi og å ta imot.
Noen ganger undrer jeg meg på om alle kjenner forskjellen på å gi og å ta imot en klem.
Eller oppmerksomhet, eller når det gjelder lytting, sex eller hva det måtte være....

Kanskje det bare er jeg som lurer på sånt? Jeg vet forskjellen, men...ja, det er et men der :-)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 12:21

Good Morning Sunshine:)

Du er sikkert ikke den eneste som tenker på det:) Jeg er av de som ofte trenger en klem.. og da spør jeg:) "Kan jeg få en klem"... men er det ikke da egentlig jeg som gir den? fordi jeg spurte? Alså...den andre er ikke nødvendigvis "giveren" hvis du skjønner hva jeg mener... Så det er på alle måter et "men" der...

Jeg har en kopp, der det står: "Det handler ikke om å gi og ta, men om å gi og få"... Jeg er kanskje da av de som tar? Siden jeg spør?

Jeg håper ikke jeg trenger å hverken gi eller få sex, men at det er en gjensidig greie...og det bør vel være det med klemmer og?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 12:39

Miss Gucci
Du har helt rett: Det bør være sånn. BØR. Men det ER ikke alltid sånn :-)

Et litt sært eksempel:
En kjæreste ligger ved siden av deg i senga, og begynner å presse seg inntil deg bakfra litt sånn diskret mens du fremdeles sover og ønsker å sove fordi du har en svært krevende dag foran deg. Du er ikke klar, og signaliserer dette. Han svarer deg med noe sånt som "men jeg vil jo bare være god mot deg og gi deg deilig....er ikke det en fin ting å leve på resten av dagen da du som har så røff dag foran deg og......bla bla".

Er det sånn det BØR være? Er det han som ønsker å gi? Er det han som vil få? Er du kjip eller er han kjip? ;-)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 17:09

Ohh... kjenner til den... Vel, jeg mener vel det er han som er litt kjip...nei BØR (nok en gang) være nei, spesielt i et forhold, slik et forhold skal være... Han vil vel kanskje syntes jeg er kjip...men sover jeg, så vil jeg ikke få så mye ut av det, og er da ikke noe jeg ønsker.... En søndag morgen derimot, er han hjertlig velkommen;) haha

Jeg mener det er å ta.. hverken å gi eller få... Eller...dvs man får noe man ikke vil ha...?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 19:05

........i beste fall får eller tar han noe hun ikke ønsker å gi. Jeg har aldri skjønt hva som er moro med det :-)

Klart du kjenner til den. Det er jo en "prototypemannogkvinnesituasjon"!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 12 juni 2011 19:11

Faen, og jeg som alltid trodde jeg var grei, når jeg smøg den inn en tidlig morgen :( *Noterer, uinnvitert morgensex fordi jernet hvisker "gjør det, gjør det!", er riv ruskende galt og egoistisk*

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 19:45

Jernet hvisker som regel om morgenen, VoksenMann. Men det skal da ikke gå utover MEG! ;-))

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 12 juni 2011 19:54

Hva hvis du er den eneste som ligger ved siden av meg, og det er deg jernet vil ha? Skjønner ikke dette her, jeg.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:02

Men at jernet ønsker meg, betyr vel ikke at jeg ønsker jernet??

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:03

På samme måte som at selv om noen ønsker seg deg, betyr det ikke at du gir deg...til ALLE som vil ha?

Skjult ID med pseudonym Ceca83 sø. 12 juni 2011 20:14

Ååååååå:-D Om mister right kunne finne på å lage en slik duett med meg:-D Smelt:-D

http://www.youtube.com/watch?v=lF0i7_NcnlA

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 12 juni 2011 20:16

Hehe, miss Gucci. Synes du skal legge (20.02)-kommentaren ut som Facebooksitat :)

Men ok. Føler jeg lærer utrolig mye her nå. Er det da søndager som gjelder? Finnes det andre omstendigheter, hvor jernet er velkomment tidlig en morgen? Og, er dette en gjengs damegreie?

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:21

hahaha...Voksenmann...tror det passer best på sukker;) Har litt for mange på FB som ikke trenger å vite det der;) men du kan få låne den:):):)

For all del...jern er velkomment mer enn kun på søndager.... men ikke HVER morgen, og hvis man trenger den søvnen man kan få:) og det er jo lov å prøve seg;) men får man et nei, så er det greit å holde seg til det...grei leveregel:) Eller morgenjern-regel:)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:23

....dessuten vet de fleste jenter at mannen har ståpåjern hver morra om hun er der eller ei. Det er NATUREN! :-)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:24

Hah ah...Z... så, VI vet at jernet ikke nødvendigvis vil ha OSS, det vil ha NOE!! lol Derfor....!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:25

....og dette må da menn også skjønne at vi skjønner. Vi blir da ikke GLADE fordi naturen gir mannen morrabrød.

*hihi*

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 12 juni 2011 20:25

Hrmpf. Det er urettferdig! Hehe :)

Ellers takk for tilbudet, tror mange hadde fått seg en god latter om jeg la ut; "Men at jernet ønsker meg, betyr vel ikke at jeg ønsker jernet??" som mitt personlige sitat på FB :)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:28

Z: tror ikke menn skjønner at vi skjønner;) Ref. Voksenmann;)
(PS: hender jo vi blir litt glade for det, da....på en søndag...lol)

Voksenmann :Hahahaha.... Jeg syns det hadde vært KJEMPEMORSOMT om du la ut det.... Du kan jo legge det ut som sitat, da;)
GO for it!!

Nå begynner denne varme tråden din å bli rimelig heit, Z...hahaha

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 12 juni 2011 20:29

Trodde morrabrød var Guds gave til kvinnene, og forbannelse til mannen! (I hvert fall de gangene han får et grettent "Pell deg vekk! Men kjære, jeg elsker deg jo(sagt håpefullt hviskende, og kanskje ørlitte granne desperat), for så å avsluttes med en albue i mellomgulvet")

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:30

Heit? Næh....dette er da bare barnematen. Dessuten snakker vi om upassende jern, intet annet!

ALLE menn burde skjønne at verdens beste forspill handler om å svinge støvsugeren og la henne få nok søvn.
ALLE menn burde skjønne at om ikke visse basis-se-henne-behov blir dekket, hjelper det lite med jern :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:32

Ser du? ALLE jenter er like. Dere KAN ikke måle manndommen deres og vise stolthet ved dette sånn generelt kl. 06.03 fordi Gud ga dere morrabrød. Det ga han dere for at dere allerede tidlig på dagen kan øve dere i livets fristerlser, prøvelser og for å bli litt sterkere både i tro, liv og lære!

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:32

Der tok du nok feil, kjære deg:) Uttalelser som "men jeg elsker deg jo...." høres ut som noe en 16-åring ville sagt for å få sin litt pripne og småengstlige kjæreste, for å få henne til å gjøre det for første gang...

Hvis jeg hadde takket nei til et JERN på morgenkvisten, og min kjære hadde sagt "men jeg elsker deg jo...." DA hadde han kanskje fått en albue i mellomgulvet, ja:) bortsett fra at jeg ikke er voldelig, og kanskje heller hadde vært tvunget til å stå opp...;)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:34

Z: den er ikke SUPEROT, men den kjærlige varmen, med sofakos og vin er "borte";) Bortsett fra vin, for DET drikker jeg:) Christian Audigier (?) Rosè...anbefales....

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:34

*SUPERHOT*

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 12 juni 2011 20:36

Nå synes jeg dere generaliserer vel mye jenter. Hvor har dere fra at alle gutter har morrabrød?

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:37

Elfrodo... kanskje ikke alle, men mange mange mange.....:) men ikke alle som "bruker det"...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 12 juni 2011 20:38

*Noterer, "Jeg elsker deg" fungerer bare på pripne 16 åringer. Til voksne damer trengs det hardere lut, ikke jern, bare lut*

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:39

NEI!

Den kjærlige varmen er ikke borte. Den er der hele tiden om vi er rause nok til å dele. Den er der når du gir ham en klem i døra når han kommer sliten hjem fra jobben, den er der når dere sammen lager middag og du trekker ham mot deg der du sitter på benken mens han rører i gryta og du nikysser ham bare fordi du har lyst, den er der når du rufser ham litt i håret når du går forbi ham der han sitter i sofaen, den er der når du smiler til ham når du kommer tilbake fra do, den er der når du må dele en setning du nettopp leste i en bok, den er der når du kryper som en katt og legger deg i fanget hans når dere ser på tv, den er der når dere tar deres felles dusj før dere legger dere, den er der når dere snakker stille og rolig under dyna, den er der når du kjenner hendene hans endre måten han tar på deg, den er der i stille og trygg els......osv. osv. Den ER der.

Men den ER ikke der om det brautes fram et jern som sier MÅ HA bare fordi han har sovet - når han VET at jeg er trøtt, sliten og det eneste jeg trenger for å ha det bra, er å sove! Fakta banana og ti fingre i nesa!

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:39

"JEG ELSKER DEG" kan funke...."men jeg elsker deg, jo...." etter å ha fått nei, burde ikke funke;)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:40

HÆ? Har du ikke morrabrød, Elfrodo? Jøss! Du må være den eneste jeg kjenner som ikke har det ;-)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:41

Z...jeg mente ikke SÅNN borte...hihi...ikke borte for alltid...men dette begynte som en grønn kosetråd, og er infisert av jern...lol

PS: har du bilde av 10 fingre i nesa?? For det er noen jeg må se for tro det;)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 12 juni 2011 20:41

Joa Z, hyggelige alle de greiene du nevner. Men det løser ikke problemet med morrabrød. Det er jo da jeg vil du skal elske meg!

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:42

Ikke elske deg voksenmann....elske MED deg... forskjellige ting;)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 12 juni 2011 20:44

Pøh, språkkunster biter ikke på meg! Early morning love!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:44

Det er det som er problemet med vår verden, Miss Gucci. Alle må se alt med egne øyne for å tro.
....som om man bare så med øynene, liksom. Nei, vi mennesker begrenser oss stadig mer og mer :-)

Tilbake til varmen. Dette skal være en tråd der ingen føler seg dumme eller noe annet lignende.
Akkurat nå sitter jeg i bikini på verandaen i stekenede sol, høy faktor og smil om munnen. Verden er ok, gitt!
Akkurat nå føler jeg meg bekymringsløs. Jeg har lest en bok i dag. Jeg har fri hele kvelden og jeg er glad. Digg!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:45

(Han mener ikke elske engang....han mener "gjøre noe med trøkket" - som om det er MIN oppgave)

Skjult ID med pseudonym Unggutt78 sø. 12 juni 2011 20:45

This is for you z ;)

You're in each thought I have
and in every breath I take.
My feelings are growing stronger
with every move I make.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 12 juni 2011 20:46

Nei, nei nei. Hvordan kan du tro noe slikt! Shame on You. Jeg gjør det bare fordi jeg elsker deg! Det er sant!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:47

Ler av flåseriet....men ser også fliken av alvor....og får lyst til å spørre menn, eller VoksenMann eller Elfrodo:

Skjønner dere ikke at om hun føler at hun må "yte" uten egentlig å ha lyst at dere brenner lyset i begge ender?
Selv om, i dette tilfellet morrabrød, er fristende å presse litt på der og da for snarlig lykke, ser dere ikke at de også kan være slutten på et forhold litt på sikt? Ja, jeg er faktisk litt seriøs nå.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:48

Vel, det er ikke alt jeg trenger å se , men jeg hadde blitt veldig imponert (eller skremt) om du hadde fått alle 10 fingrene opp i nesa:)

Jeg sitter i sommerkjole, solen er på vei ned bak åsen... STOOORT glass Rosè...og naboen griller noe som lukter vanvittig digg!! Verden er jammen helt OK... vært og sett på en nydelig liten baby, uten å få de minste kriblinger om å få en selv:) Vært på plantasjen og kjøpt en blomst, og gått tur med hunden jeg har passet.... Elsker Elsker ELSKER sommer!!!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:48

Smiler.....tusen takk, Unggutt :-)

Skjult ID med pseudonym Unggutt78 sø. 12 juni 2011 20:49

Dette skulle da være en varm tråd og ikke noe morrabrød ;)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:49

Ha ha ha ha... jeg elsker sukkerforum og, når det er sånne morsomme tråder som dette:) Klaging biter ikke på lenger, så de trådene lar jeg ligge:) Men denne kan jeg like!!!:):)

Voksenmann...hvis du tenker langt langt langt inni hjerterota, gjør du det fordi du elsker Z??

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:50

Jeg ELSKER også sommer. Men samtidig har jeg en liiiiiten tendens til å føle meg litt ensom om sommeren.
Selv om jeg er sammen med andre, selv om jeg finner på ting....så er det den tiden på året jeg står i fare for å føle på aleneheten. Men jeg tror jeg er den eneste jeg kjenner som føler det sånn :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:51

Helt sant, Unggutt. Du holder deg til tråden mer enn alle oss andre til sammen :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:52

(forresten så jugde jeg! Sitter strengt tatt i en sliten bh og mensentrusa mi, men måtte pynte litt på sannheten)

Skjult ID med pseudonym Unggutt78 sø. 12 juni 2011 20:53

Z*
du er ikke alene om å føle det :)
for ingen er skapt til å være alene, er jo derfor det ble en A og en E (Adam)(Eva) ;)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 12 juni 2011 20:53

Z

Dette er et filleproblem som dere jenter blåser opp så det bare ljoomer etter. Skjerp dere! Få dere et liv! etc etc ;-)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:53

Men Z...det er ikke så rart, og du er ikke alene...se kjærestepar som leier i parken, eller koser på en benk...Grilling der ALLE andre er par...
På høsten føler jeg meg ikke så alene....føler meg mer alene når jeg ser alle andre som er sammen...og de ser du ikke så mye av på høsten...

GUUUD, hva ER det de griller??? Lukter himmelsk!!

Skjult ID med pseudonym Unggutt78 sø. 12 juni 2011 20:54

Må jo legge til litt posetive ting i disse trådene :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:54

Smiler så sweet jeg kan til Elfrodo og spør: Med hånden på hjertet, føler du at jeg har mindre liv enn...eh..andre?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 12 juni 2011 20:54

@Z, jeg kødder bare med dere. Hva folk gjør og setter pris på varierer. Dessuten er alt verdt kommentaren "Men at jernet ønsker meg, betyr vel ikke at jeg ønsker jernet??" :)

Ufarlige, aseksuelle klemmer, fullstendig blottet for morrabrød, eller andre egoistiske maskuline trekk
VoksenMann

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:55

hahahahahaha....Z..... sounds charming!

Elfrodo, lille venn.... ikke så latesomsint nå;);) "men jeg elsker deg, jo...."

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:56

Voksenmann.... Bare hyggelig å kunne være til glede for deg på en søndags (men nesten lørdags) ettermiddag;)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 12 juni 2011 20:57

Z

Jeg sier at dere som får et jern i ryggen om morran ikke greier å gjøre det enkelt og greit ved å si klart i fra at det er ikke aktuelt å gå noe videre med det, må få dere noe annet å bedrive tiden med. Tulleproblem som jeg ikke orker å delta i fjasing med engang :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 20:57

F.eks akkurat det der, Miss Gucci. Du har naboer som griller. Hvorfor kommer de ikke bort og si: JOIN OSS!
Jo flere, jo bedre. Vi har masse mat. Sleng deg med - del deg med oss. Det gjør alle gladere! :-)

Men neida....vi nordmenn holder oss innenfor våre sirkler, våre gjerder og våre hus.

Er det ingen andre enn meg som har lagt merke til at "de" kommer ut på våren og sommeren? De som ikke har hatt noen å være sammen med i vinter, de som det har tiltet litt for, de som snakker med seg selv, de som sitter på hjørnet av bordet ditt og later som om de kjenner deg fordi da ser det ikke ut som om de sitter alene, de som har dette helt spesielle draget i ansiktet? Jeg synes jeg ser mer av det for hvert år som går i Oslo....dessverre.
Til og med tiggeren ser svært overrasket på meg når jeg smiler og sier hei til ham, som om DET var spesielt....

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 12 juni 2011 20:59

Tror jeg tar kvelden jeg... et glass med vin, og jeg kjenner at sofen kaller.... Kos dere Sukker-engler:):)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 21:00

Jammen du deltar jo, Elfrodo. Og du deltar fordi du skulle ønske at dette "problemet" var noe som angikk deg, altså at du hadde en kjæreste som kunne si "shuuu.....unna vi, kjekken" så kunne du ligge og være frustrert og stirre i taket samtidig som at du lovpriste at nettopp hun lå ved siden av deg.

Ingen som tror jeg projiserer nå vel? Hæ? Hm? Hæ? Nei! Det var det jeg visste!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 21:01

*Tar kvelden.....det er jo enda mer partykiller enn morrabrødet liksom. Tror Guccia og Mannen fant seg et rom, jeg*

Skjult ID med pseudonym Unggutt78 sø. 12 juni 2011 21:02

Du gav meg smilet,
livets gave.
Et lyspunkt,
som ikke før var blitt sett,
sluppet ut, eller følt!!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 21:10

Sommernatt ved fjorden....en av norges klassikere. Tror jeg vil lese mer om Christiania-bohemen :-)

http://www.youtube.com/watch?v=8wHSc5ybnYk

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ma. 13 juni 2011 00:00

Det där felles verkar vara bra saker , man kanske skulle testa det :)

Skjult ID med pseudonym katte ma. 13 juni 2011 00:04

Hans Jæger og bohemlivet?
Den trilogien hans ligner ikke på den youtube-saken, bare så du vet det :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 juni 2011 00:06

Den youtubesaken var ganske dårlig, katte. Men eneste med originalsang jeg fant i farta :-)
Jeg kan for lite om Christiania-bohemen. Derfor jeg sier at jeg ønsker å vite mer om denne gjengen og tiden...

Vær i Skagen, forresten?

Skjult ID med pseudonym katte ma. 13 juni 2011 00:08

Vel, bare skaff deg den Jæger-trilogien, det er lenge siden den har vært forbudt.
Interessant, ja :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 juni 2011 00:09

Der ser du! Jeg visste ikke engang at den var forbudt. Kanskje det blir litt av sommerlektyren min, katte.
Anbefaler du?

Skjult ID med pseudonym katte ma. 13 juni 2011 00:18

Jeg kan vel anbefale den hvis det er mer om Jæger, bohemene og den tiden du vil vite mer om, for å si det slik.
Bare husk å skrive noe om inntrykket du fikk på en forumtråd.

:)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci ma. 13 juni 2011 10:49

Z: Jeg fant et rom, men der var det ingen voksenmann som ventet.... hehe... og ikke en voksenmann med et jern jeg ikke ville ha på morran heller;) hehe... men det er jo "søndag" i dag da... så kanskje jeg hadde sagt ja:) hihi

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 13 juni 2011 11:17

Z: Våknet nok sørgelig alene med jernet mitt :(

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 juni 2011 11:22

Herlighet! Klarer dere ikke å fikse NOE selv? En finner feil rom og en annen våkner sørgelig alene.

Ungdommen nå til dags!!!!!

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci ma. 13 juni 2011 12:00

hahahahaha....skjønner du nå hvorfor vi er stuck på sukker???

OG...tusen takk for ungdomsreferansen, men som du et er vi nok ikke ungdom lenger, og har kanskje ikke helt den "finn rett rom"-vibben inntakt lenger;) hihi...men jeg sov sinnsykt godt da:):):)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 juni 2011 12:07

Jeg vet hvem VoksenMann er ja, men deg husker jeg liksom ikke hvem er, Miss :-)

Jeg har skjønt lenge hvorfor folk er stuck her: De tør ikke. De tror de klarer å nøye seg med smuler...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 13 juni 2011 12:07

Jeg ble forfulgt av et jern kledd i kjole fra Gucci, i hele natt. Prøvde å si "Nei, nei - gå vekk jern! Vil ikke ha deg!", uten at det hjalp nevneverdig. Må slutte å skrive på forumet, får bare rare drømmer av det.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 juni 2011 12:10

VoksenMann.
Jeg kommenterer ikke det du nå skriver fordi jeg vet at du innerst inne er dønn lei deg akkurat nå.
Derfor forholder jeg meg heller helt rolig, ser på deg med mildt blikk og gir deg en ekte klem...

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci ma. 13 juni 2011 12:12

Z: MissG har vel nesten alltid kun vært et pseudonym på Sukker:) men jeg kan si, at jeg er ikke noen ungdom lenger:) Men føler meg ung til sinns både i tide og utide:)

Voksenmann!! HAHAHA.... staaakars liten....var kjolen fin da?? Du vet... ingenting kan gå galt i en Gucci;)
Selv om et jern kledd i Gucci er vel noe utenom det vanlige;) Men det var vel en fin drøm, eller?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 juni 2011 12:15

Miss G.
Jeg mener det jeg sier. Det er vanskelig for de av oss som vil ha ekte, utilslørt kjærlighet med substans, hengivenhet og et omsorgsfullt forhold der vi prioriterer hverandre og ser hverandre mer enn støyen rundt.
Det er så mange som har så overfladiske krav, som mener at bil, båt og hytte er viktig, som mener at jobb er viktig, som mener at all staffasje rundt er viktigere enn essensen av hvem man er og hva man trenger og vil ha.

Derfor er det mange av disse som finner hverandre, mens de som vil ha "mer" synes ikke så godt her inne :-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 13 juni 2011 12:19

Takk Z.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci ma. 13 juni 2011 12:21

Z: Jeg ser den... Jeg har vel vært en av de...har lett etter noen som er like "bra" som han forrige... Det har tatt litt tid, men jeg er nå ute etter den som vil gi meg en ekstra glede og en jeg gleder meg meg over, og som jeg kan gi glede til:)
Hytte og båt er ikke så interessant lenger, men en som har et godt liv:)

Jeg har som sagt tidligere kun skaffet meg medlemskap her igjen, fordi jeg hadde noe jeg følte jeg kunne bidra med i en tråd... synd men sant... men jeg søker ikke så aktivt lenger etter noen her inne, da jeg har vært av og på i mange år... Satser mer på de som er utenfor denne "verdenen":) og trives med det... Da de jeg har møtt herifra har vært som du sier over, ute etter staffasje, som jeg ikke nødvendigvis kan tilby på dette tidspunkt.... (or ever)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 juni 2011 12:25

Jeg kan aldri nøye meg med mindre enn full pott, om det så betyr at jeg må leve alene om jeg ikke finner det.
Jeg har lenge trodd at det jeg søker ikke finnes på nettet, for de jeg søker gidder ikke å sitte her.
Men så har jeg erfart at jeg har tatt feil. Det jeg søker kan også finnes nettopp her som overalt ellers.

I tillegg har jeg truffet mennesker som har beriket meg på enormt viktige måter underveis i denne prosessen min som kalles mitt liv. Mennesker jeg aldri hadde vært den jeg er nå om jeg ikke traff. Og DET er fantastisk :-)
Om noen føler at jeg går igjen på sukker, så får det være deres sak. Jeg har blitt beriket i fullt monn. TAKK!

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci ma. 13 juni 2011 12:28

Vel, DU, Z har beriket meg, uten at vi noen gang har møttes, og ikke kommer til å date heller;) hahaha... Så takk til deg!<3

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2011 10:29

Refilos
Synes det er toppers at du ikke vil nøye deg med nest best, og synes det er toppers at du tør å si hva du vil ha! Jeg tror at om man drømmer små drømmer, vil små drømmer skje. Drømmer man store drømmer, vil man kunne fange storfisk. Kanskje tar det tid, kanskje skjer det i morra. For min del; Kanskje skjer det aldri. Hvem vet? Men å drive og nøye meg med noe er ikke meg. Jeg vil leve lykkelig. Og nå for tiden er jeg faktisk ganske lykkelig! Om jeg skulle nøye meg med "second best", ville jeg ikke klare å være lykkelig. Jeg vet at lykkelig er et stort ord. Og først nå klarer jeg å bruke det for først nå forstår jeg det. Og det skal ingen mann få ta fra meg. Og nettopp derfor forstår jeg også at du vil ha full pott. Så vær og lev du - det finnes flere som vil ha det samme som deg! :-)

Takk for et fint skrevet innlegg.

Skjult ID med pseudonym Unggutt78 ti. 14 juni 2011 16:11

@Z

Du har en plass i mitt hjerte
En plass fyllt med glede og smerte
Den delen kan du aldri ta fra meg, ikke engang om noen andre skulle få deg
Nei deg kommer jeg aldri til og glemme
I ett hjørne kommer du alltid til og finnes.
For du er ett menneske jeg vil minnes
Tro det eller ei.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2011 20:16

Smiler......og takker igjen for fine ord. Var de virkelig ment til meg, eller ville du bare dele dem med meg? :-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 14 juni 2011 20:19

Z, til å være så smart, er du noen ganger litt treig :)

Skjult ID med pseudonym Unggutt78 ti. 14 juni 2011 20:20

De ordene er ment til deg som har et godt hjerte :)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ti. 14 juni 2011 20:20

Humrer for meg selv der Miss G synes hun er i ferd med å dra på åra...

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2011 20:29

Unggutt78
Selv om jeg ikke kjenner deg, Unggutt. Selv om jeg er mye eldre enn deg. Selv om alt så takker jeg.
Fordi du synes jeg har et godt hjerte. Fordi du velger å glede meg. Fordi du viser hvor god du er :-)
Takk.

VoksenMann
Jeg er ikke så innmari smart. Jeg er elendig i diskusjoner, men det hender jeg er god på samtaler. Og så hender det at jeg er god til å se det gode. Og så tror jeg at jeg hadde vært god til å skyte med luftgevær!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 14 juni 2011 20:35

At du er smart, var mine ord, ikke dine. Jeg kunne like gjerne skrevet reflektert, eller klok. Så trenger jeg vel ikke si noe om krevende :)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci ti. 14 juni 2011 21:40

Elfrodo... jeg drar jo på noen år da..... Jg sa jo ikke jeg var gammel:):)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2011 21:42

Voksen. Hva hjelper egentlig klok? Jeg ble nettopp "dumpa" av en som ville se bilde av meg.
Jeg ble veid for lett. Sånn er det jo på sukker. Hjelper ikke å vær klok, liksom :-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 14 juni 2011 21:46

Hehe Z, da er du så klok at du vet han ikke var riktig for deg :) Når det er sagt, leser i hvert fall jeg, mye ut av et ansikt. Alt for mange tror det handler om pen/stygg. Det gjør ikke det. Noen vet jeg, jeg aldri kommer til å like. Noen vet jeg, jeg gjerne kunne hatt som venner. Noen ytterst få, tenker jeg "deg kunne jeg elsket".

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ti. 14 juni 2011 21:49

Z

Ble du dumpet ETTER at han fikk se bilde av deg?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2011 21:51

Det slo meg.....hva ser jeg mest på? Ansiktet? Kropp? Høyde? Hårfarge? Rompe?
Og det slo meg at svaret er holdning. Rett og slett holdning er det jeg ser på først! Så da lærte jeg noe også...

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2011 21:52

Ja, Elfrodo. Jeg ble dumpet etter at han fikk se bilder av meg. Det er vel ikke noe rart...

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2011 21:55

Synes du uttrykker deg kjempefint jeg, Refilos. Og jeg tror jeg forsto det du skrev akkurat sånn som du ønsket å skrive det. Det føles i alle fall riktig å lese det, liksom :-)

Men det var litt rart akkurat i dag. Vanligvis er jeg dønn kul på slike ting, og det var jeg denne gangen også.
Men så plutselig føltes det rart etterpå. Jeg ble neeeesten litt trist. Igjen overraskende. Og noe nytt lært....

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ti. 14 juni 2011 21:59

uff...den er kjip og det er vel en av de negative sidene ved ikke å ha bilde i profilen. Men regner med du takler det fint :-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2011 22:00

Det er ikke den ting jeg ikke takler...sånn dypest sett, Elfrodo. Æ rir han av, æ love dæ!
Men du vet jo at jeg er blant en av verdens mest sårbare kvinner! :-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 14 juni 2011 22:04

I beste fall fanger bildet (da tenker jeg 99% på ansiktet), en stemning, holdning og følelse. Det verste jeg ser, er følelseskalde pene mennesker. Det får det til å gå kaldt nedover ryggen min. Jeg har moret meg med å se på ansikter, og gjette politisk ståsted, yrkesbakgrunn og feeling på profilen. Synes skummelt ofte jeg treffer.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2011 22:16

Er det sant, VoksenMann? Følelseskalde mennesker når meg bare ikke. Jeg ser "gjennom" dem.
Det jeg synes er creepy er mennesker som utstråler ondskap. Jeg har sett to på sukker, og blokkerte tvert!

Men dette fikk meg til å tenke på dette med nærhet og hva vi egentlig ønsker oss.... ?

NÆRHET
Nærhet er ikke to kropper som møtes, men to hjerter som åpnes for hverandre
Nærhet er ikke å se på hverandre, men å kunne se bakenfor fasaden
Nærhet er ikke å snakke med hverandre, men å kunne forstå uten ord
Nærhet er ikke kun å være sammen, men å nå hverandre
Nærhet er ikke ordene som sies, men følelsene som vises
Nærhet er ikke å gjøre noe sammen, men å trives sammen
Nærhet er ikke å unnvike problemer, men å løse dem sammen
Nærhet er ikke belønning for godhet, men nødvendig når livet er vanskelig

Nærhet er å rive ned forsvaret, kaste masken, kle deg naken og vise hvem du er.
Det er først DA du kan komme et annet Menneske nær ...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 14 juni 2011 22:21

Uff Z. Orker nesten ikke lese det du skriver, fordi det er sant - men føles uoppnåelig.

Skjult ID med pseudonym Z on. 15 juni 2011 20:49

JEG vet da ikke om det er sant. Det er sant for noen, mens andre vil ha noe helt annet vil jeg tro, VoksenMann :-)

Enig med deg, Refilos. "Jeg liker deg - liker du meg? " er helt rett, og det gleder meg at noen ENDELIG sier det!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 15 juni 2011 20:57

Juger vel om jeg sier jeg ikke ble bitte litte granne nysgjerrig :) Uansett utrolig hyggelig å høre noen si; "deg liker jeg!". Det er ikke akkurat hverdagskost.

Skjult ID med pseudonym Z on. 15 juni 2011 20:59

Jammen hvorfor så tafatt, VoksenMann? Hvorfor skrev du ikke "Kanskje jeg liker deg også? Lets find out! :-)

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 15 juni 2011 21:01

VM
da jeg så deg tenkte, han ser ut som en Balkan boy :)
Hvorfor har du ikke sagt til meg at du kommer opprinnelig fra Balkan? Bare digg det, et varmhjertig folk....mitt folk :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 15 juni 2011 21:04

Ok, får skrive det da Z :)

Skjult ID med pseudonym Z on. 15 juni 2011 21:25

Way to go, VoksenMann. Å stå med lua i hånda og være sjenert av at noen vil ha kontakt, fører ingen vei!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 15 juni 2011 21:37

Hehe, be-my-Man, har da lagt igjen mer enn nok ledetråder :)

Skjult ID med pseudonym tankefull on. 15 juni 2011 23:52

Føler meg litt trist i dag, litt lei meg liksom. Klarer ikke helt å sette ord på det.

Mulig det har gått opp for meg hvor mye jeg egentlig savner å ha noen i livet mitt. Har hele triden gått og følt på hvor godt det er å være singel og alene. Har da også hatt en elsker jeg kan kontakte i ny og ne. Men har nå avsluttet dette, da jeg ikke får noe ut av det. Plutselig følte jeg meg bare så ensom og lei.

Jaja, går over. Det vet jeg. Har såpass selvinnsikt og vet det bare er en liten downperiode : -)

Følte bare for å skrive dette nå.

Skjult ID med pseudonym Z on. 15 juni 2011 23:57

Heisann tankefull.

Ja, det går som regel over, men det er noen ganger fint å dele også! Selv om også jeg stort sett har det helt fint som singel, hender det at det tikker inn big time dette behover for å dele, bli sett og tatt litt vare på. I går var en sånn dag. Og i forgårs. I dag føler jeg meg i vater igjen. Rart, men jeg har liksom blitt så vant til å være singel at det er normalen om du skjønner.....jeg har blitt vant til å fikse ting selv, ordne opp selv både praktisk og mentalt. Egentlig synes jeg det er litt synd. Men jeg vet at ting kan snu før jeg aner det. Det har skjedd før, og det vil skje igjen.

Og sånn tror jeg det kan være for oss alle! Poff, så er man i en helt ny situasjon. Livet ER spenende! :-)

Vennlig tanke fra Z.

Skjult ID med pseudonym tankefull to. 16 juni 2011 00:04

Jeg har også blitt altfor vant med å være singel, og sær. Om jeg kan si det slik. Legger ikke så mye i å treffe noen her inne, og gir litt f. Men nå føler jeg virkelig for å ha en kjæreste, savner det såå. Sikkert også mer etter jeg avsluttet dette elsker-forholdet. Da ble jeg plutselig helt alene, om du skjønner.
Men det er jo ikke en elsker jeg vil ha i fremtiden, det er jo noe håndfast, noe ekte, noe kjært og godt.

Skjult ID med pseudonym Z to. 16 juni 2011 00:06

Faktisk så skjønner jeg ikke helt det du sier om elsker, selv om jeg hører hva du sier. En fast elsker over tid får meg egentlig bare til å savne en kjæreste mer, og ting føles tomt for min del. Men jeg er nok litt uvanlig i forhold til det.

Men om du virkelig ønsker deg en god kjæreste, må du ikke gi litt faen. Det blir jo helt feil! :-)

Jeg skal gjøre det motsatte, og jeg skal starte i sommer: Jeg skal åpne opp for troen på kjærligheten igjen!

Skjult ID med pseudonym tankefull to. 16 juni 2011 00:14

Har sikkert noe med at når jeg traff han, hadde jeg "noen der" som til tider kunne gi meg nærhet, sex og kos. Men det gir meg ikke noe i det lange løp, og jeg bestemte meg for å avslutte det. Hadde gjort det før eller siden likevel, da b.l.a sex uten følelser gir meg nada. Samt at det å få nærhet og kos fra en elsker ikke blir på samme måte som å få det fra en som elsker deg, og en du elsker tilbake.

Jeg får bruke litt tid på å komme meg til hektene igjen, og starte søken på ny : -)

Skjult ID med pseudonym Z to. 16 juni 2011 00:40

Høres ut som en plan, tankefull :-)

Tenkte på den andre tråden her som handler om at det er mange som ikke virker klare for forhold. Jeg tror dette er korrekt. Samtidig finnes det noen som faktisk ER klare for forhold. Jeg tror ikke det er så lett å finne noen for de som er klare, jeg! De får ofte høre at det blir for mye, for intenst eller at ting går for fort. De møter også lett mange mennesker som er på vei ut av en skilsmisse, som ikke er ferdig med eksen, som sliter fordi man ikke har en jobb akkurat nå, som er på vei et sted fordi de er på vei fra noe..... Og her finner man skjæringspunktet over hva man ønsker seg, hva man trenger og hva man ikke kan klare seg uten. Og vi har alle våre grunner til å velge det vi gjør.

Hmm....dette ble et av de rareste, minst tydelige og ganske dårlige innleggene mine på en stund tror jeg!

Skjult ID med pseudonym Z to. 16 juni 2011 23:10

Vil du fortelle hvorfor du har en ræva dag i dag da, Refilos. Eller trengte du bare å si at dagen er ræva?
Begge deler er uansett kult!

I dag har jeg fått så mange gode klemmer og så mange gode ord at jeg ikke føler meg ensom et sekund. Derfor kan jeg gladelig dele litt av overskuddet mitt med deg ved å sende deg både gode tanker og en seriøst velment klem!
Klar? Her kommer den: KLEMMMMMM..........

Skjult ID med pseudonym Z to. 16 juni 2011 23:43

Det var da så ufattelig lite, Refilos :-)

Takk forresten fordi du er såpass ærlig på forumet. Har sett det i mange dager at når du skriver, så skriver du oppriktig. Jeg liker oppriktig, så jeg ville bare si det til deg!