Alle innlegg Sukkerforum

Jeg eller deg ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym <8-8> fr. 10 juni 2011 01:43

Jeg har vært medlem på sukker nå i ca halvår+ og har kun møtt to herfra i levende liv.
Av kontakt med jenter her inne så har jeg kun fått grei kontak med vel 4-5stk og to av de var egentlig ikke inntrisert i type..men bare ville sjekke ut sukker............

Så hva er det jeg gjør så feil?
Jeg ser på profilen, ser om vi har noe tilfelles..spør henne om noe om det og ser om jeg får kommunikasjon ut av det.. som regel så det dødens stille fra andre siden.
Har kun EN gang fått svar at hun ikke så meg som inntrisert, noe som jeg setter pris, (rett på sak og ærlig iallefall)

Jeg bor i en liten by på sørlandet, men tenker å flytte innover til oslo.. så avstand for meg er null problem..(jeg ser etter jenter lokalt og i oslo området/østlandet)

Alle jeg prøve å få kontakt med er vel godt over 80+ i score og som regel utifra profilen deres så var vi en del ting til felles.

Jeg er i mitten av 20årene og ser etter ei fra 20 til 30.. så burde vel være nok av jener i den alders gruppen?
Er det at jeg bor langt vekk fra dere? Kan jo være, er enkelt å møte og date vis man bor et sted med mange andre medlemmer på sukker.

Men jenter, er dere her inne for å flørte? treffe typer? date? eller her inn for å se hvor mange som likere dere, men egentlig ikke på jakt etter noe?

Flere som har samme inntrykk? eller er jeg bare totalt håpløs å få kontakt med damer at det er jeg som er på bærtur her?

Skjult ID med pseudonym illusion fr. 10 juni 2011 02:05

Bytt profilbildet.

Skjult ID med pseudonym Mort1 fr. 10 juni 2011 02:08

Du er helt på bærtur. Jeg har kontakt med mange jenter herfra. Det varierer hva de søker etter, men det er nok deg det er noe galt med. Kanskje du legger lista for høyt selv?

Skjult ID med pseudonym Whatevva fr. 10 juni 2011 09:44

Du har møtt to i "levende livet". Hvor mange daue har du møtt?

Skjult ID med pseudonym <8-8> fr. 10 juni 2011 12:36

Hvor mange daue jeg har møtt? du mener jenter som ikke tar kontakt eller gidder ikke å svare etter kansje to -tre svar? mellom 20-30stk kansje..

Skjult ID med pseudonym Etc. fr. 10 juni 2011 13:23

Hadde du ikke vært anonym kan det jo hende det hadde vært lettere å gi noen råd ;) Det kan jo være mange forskjellige grunner som ligger både på din banehalvdel og på jentenes banehalvdel. Får du i gang en samtale kan du jo snakke litt om slikt når du har fått et svar om at ei dame ikke er interessert. Profilbilder der du ser sur, slesk, eller halvnaken ut hjelper deg ikke (synes jeg). Det samme gjelder profiltekst med lite innhold eller med mange skrivefeil. Hadde noen sagt at de var "inntrisert" hadde jeg syntes det var litt skummelt iog lurt på hva slags konsekvenser dette hadde hatt. Mange slike ord og jeg ville nok ikke vært "inntrisert", med mindre personen hadde et annet morsmål enn norsk. Da tåler jeg mange rare ord ;) Skriver jeg fort blir det mye rart, men i en profil bør en kanskje bruke nok tid til at en skriver sånn ca riktig. En annen ting er teppebombing med generelle meldinger - lite sjarmerende når en ser at det er samme tekst som er sendt til en masse mennesker. Har flere ganger fått samme teppebombemeldingen av samme person 3-4 ganger. Da er det vanskelig å bli positivt innstilt.

Generelt sett gjelder nok at vi må gidde å bruke litt tid på folk, skriv litt, bli kjent. Dette er tross alt ikke et sted for å bestille en dame til helga. Ellers gjelder vel det samme her som på mange andre områder: ting tar tid ;) Lykke til!

Skjult ID med pseudonym 1980 fr. 10 juni 2011 14:57

Got to play the game! Hvis du ikke gjør det er du mer eller mindre sjanseløs! Så enkelt er det faktisk!

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 10 juni 2011 17:21

Prøv å være litt selektiv med hvem du tar kontakt med, kanskje?