Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan avviser dere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Milla fr. 10 juni 2011 11:32

Hvor ærlig og oppriktig er dere når dere avviser noen som har tatt kontakt fordi dere ikke liker utseendet deres? Er det "lov" å si det rett ut? Dersom det er en person med høy match vil det vel bli litt for dumt å svare at man ikke tror man passer sammen..

Hvordan foretrekker dere selv å bli avvist i en sånn situasjon?

Skjult ID med pseudonym s fr. 10 juni 2011 12:12

Kommer litt an på mottaker av budskapet.

Dette er ingen kosemoselek, og livets realiteter er tøffe, men ser egentlig ikke noe poeng i å påpeke fysiske mangler (som vedkommende ikke kan gjøre så mye med) iht. til egne krav som årsak for et avslag. Da er det kanskje like greit med noe mer overfladisk / generelt?

Enkelte mennesker opplever avlsag på avslag i en verden som dette, og om en får denslags avvisning (selv om det er en ærlig sak) gjentakende ganger, selv om vi "bare" snakker om sjekkestadiet i nettverdenen, gjør det muligens noe med en som person.

Kanskje.

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 10 juni 2011 12:13

Det er vel ikke for dumt å si at man "ikke tror man passer sammen" bare fordi sukkers matchsystem hevder at dere har 90 eller 95 prosent match? Det kan jo fortsatt være sider ved vedkommende du ikke tror passer for deg, som interesser, religiøst syn, uttalte verdier eller politisk ståsted. Og så er det jo utseendet da, det er jo egentlig det viktigtse by far....

Jeg avviser ved å ikke svare. Det har jeg nemlig for lengst lært at er måten vi gjør det her på sukker.

Skjult ID med pseudonym majfjell fr. 10 juni 2011 12:53

Unødvendig og oppgi grunn mener jeg. Selv sier jeg feks noe slikt: "takker for henvendelsen, men kjenner ikke for å gå noe videre.."
Og jeg har hittil svart alle, bortsett fra jukse profilene ;-)

Jeg trenger da heller ingen grunn for å bli avist. Men foretrekker å få et enkelt nei takk, fremfor stillhet.

Skjult ID fr. 10 juni 2011 13:20

Avviser med;

Skjult ID med pseudonym blasert fr. 10 juni 2011 13:21

Synes det må være greit å si at det ikke er noen tiltrekning, såpass må en tåle her inne:-)

Skjult ID med pseudonym Man hore fr. 10 juni 2011 13:22

Intet svar er også et svar.

(mann 39 år fra Oslo) fr. 10 juni 2011 13:36 Privat melding

Beste avvisningen er og har alltid vært: TAUSHET! :)

Mindre styr og tidsbruk for avsender, og mindre tidsbruk og ubehag for mottaker.

Man slipper å finne på dumme unnskyldninger eller såre noen ved å si at man ikke liker trynet deres. Og såsant avsender ikke er helt dum i huet vil han ta hintet. Og er han så dum at han ikke tar hintet, kommer han bare til å bli sur og begynne å bitche over en avvisning. Noe utallige jenter som har testet ut enkle avvisninger kan rapportere.

Derfor finnes det ett svar på dette spørsmålet, ett svar der det ikke engang er rom for diskusjon dersom man tar de relevante hensynene i betraktning:

BESTE AVVISNING, SOM EN GENERELL REGEL, ER TAUSHET

Den sover synder ikke, og den som er taus på internett plager ingen og oppfører seg slik alle i denne overstimulerte virtuelle virkeligheten der man bombarderes med stimuli hver dag har fulleste rett til.

Ro og fred

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 10 juni 2011 13:38

Amen til det.

Skjult ID med pseudonym Khione fr. 10 juni 2011 13:38

Det kommer helt an på... Dersom personen ikke har bilde, så gidder eg ofte ikke svare noe som helst... Er det en eg vet eg aldri kommer til å få noe som helst "romantiske" følelser for så sier eg det sånn som det er... At eg ikke tror vi kommer til å passe sammen fordi eg ser etter noe annet eller at eg ikke er den type dame han ønsker seg, og ønsker han lykke til videre... Det der matchgreiene tar eg med en stor klype salt!

Det finnes vel ingen _fin_ måte å avvise noen på, men prøver å gjøre det så skånsomt som mulig... Enten med en høflig avvisning eller intet svar... :)

Skjult ID med pseudonym jan-inge fr. 10 juni 2011 13:56

Hvis noen presterer å ikke ta hintet eller bli sure ved mangel på svar, snakker vi om en person som enten spiller idiot eller fjerner all tvil.

De som blir sure over å ikke få svar = de man ikke kaster bort tid på å kverlulere med. ergo: ikke svar er best.

De som tar hintet og skjønner at ikke svar betyr at den andre ikke vil ha kontakt her og nå, vil være takknemmelig for å ikke kaste bort sin egen tid på en uinteressert person. Ergo: ikke svar er beste avvisning også her.

Konklusjon: Å ikke svare er beste måten å avvise noen uansett! Det tar minst tid for alle parter og tid er den viktigste ressursen vi mennesker har.

Skjult ID med pseudonym Tralala fr. 10 juni 2011 14:52

Jeg synes det er bedre med taushet enn svar dersom det er pga det utseendet. På en annen side, så behøver ikke taushet bety avvising. Det kan jo bare rett og slett bety at man er opptatt.

Derimot er det høfflig å avvise dersom man først har kommet i dialog med noen enn å sitte og vente på svar. Feks. lite hyggelig å blir spurt på date, så når man da foreslår møtested så får man ikke noe svar... Da hadde det vært ok med et "beklager men jeg har ombestemt meg".

Skjult ID med pseudonym Duckman fr. 10 juni 2011 16:44

Ikke svar på en melding = Den andre part er ikke disponert for å involvere seg i en kommunikasjon nå, av en eller annen grunn (ikke interessert, ikke tid og glemmer det senere, på dealern med en annen osv...)

Ikke svar på noen meldinger, eller svar på alt for få meldinger = Gjør noe med profilen din

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 10 juni 2011 17:00

Taushet er gull i mange sammenhenger:)

Skjult ID med pseudonym Milli fr. 10 juni 2011 17:20

Dere mååå bare gå på youtube og søke på Dagens mand..der har du hjerterå ærlighet på høyt plan! En fugl har hvisket meg i øret at den skal komme til norge også snart.
Etter at jeg hadde sittet med åpen munn en stund, så slo det meg...dette er jo Sukker bare i IRL!

Så kanskje en oppvåkning for mange. Å ikke dømme så jævlig fort.

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 10 juni 2011 17:29 Privat melding

Jeg fikk nettopp min første: Jeg tror ikke vi passer sammen, beklager meldingen.

Dvs, pga utseendet, eller bare min tørre profilbeskrivelse :)

Uansett, tror jeg foretrekker taushet. Men,det er bare å smile dersom du får en slik melding, det er tross alt ikke verdens undergang.

Skjult ID med pseudonym bama fr. 10 juni 2011 17:31

Jeg har ofte avvist gutter jeg ikke er tiltrukket av. Jeg mener at det fysiske er en av de mest nødvendige kriteriene for at et forhold skal fungere. Men hadde vedkommende jeg sendte melding til, avviste meg ved å si at jeg ikke er så pen som han skulle ønske, hadde jeg rett og slett fått et lite spark i magen. Hvorfor utsette andre for det?

Jeg påpeker ALDRI de guttenes utseende som uattraktivt med mindre de maaser i ettertid, da sier jeg; "du er ikke helt min type" og da respekterer de det. For ingen kan TVINGE seg selv til å være med noen de ikke vil ha?

Jeg vet hvor overfladisk jeg høres ut, men utseende har mye å si. Sånn er det bare, folk er forskjellige og har forskjellig "smak" i utseende.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 10 juni 2011 17:52

Når jeg en sjelden gang får anledning til å avvise, benytter jeg meg av den, og er ærlig - selv om jeg kanskje noen ganger må benytte meg av eufemismer. Men jeg har heller aldri vært i den situasjonen at jeg har avvist noen på grunn av utseendet her inne. Grunnen til det er at jeg har erfart at det ofte er stor forskjell på personen man ser på et bilde og personen man faktisk treffer. Greit nok, hvis man har klare preferanser, som for eksempel at man bare vil treffe blondiner eller personer med briller, så kan jeg forstå det. Men jeg har ingen slike krav - derfor har jeg heller ikke avvist noen på bakgrunn av utseendet.

(mann 34 år fra Oslo) fr. 10 juni 2011 19:30 Privat melding

Rått og brutalt!!

Skjult ID med pseudonym katte fr. 10 juni 2011 20:20

Det burda det være interesse for en ting i det minste.
Noe må man da holde på med inntil man finner den rette :)

(mann 55 år fra Akershus) fr. 10 juni 2011 20:25 Privat melding

Å avvise noen er vel det værste med hele nettdatingen..... En må rett og slett ta en "hvit"en... Foretrekker selv og få det rett ut når en ikke holder mål for den man kontakter,greiest det.....

Skjult ID med pseudonym smartass fr. 10 juni 2011 20:26

Jeg fikk en avvisning av en dame som jeg synes var grei:

"Dessverre får jeg ikke utslag på den helt spesielle "radaren" her så jeg nøyer meg med å ønske deg lykke til videre".

En sånn melding bedømmer jo ikke noens utseende og avsenderen tar fullstendig ansvar for at det er hennes reaksjon dette handler om og ikke mitt utseende....

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 10 juni 2011 20:26 Privat melding

vær rå og brutal igjen da....

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 10 juni 2011 20:28

trur ikkje han smartass,en er så smart...:) den er nok mynta på utseende og...

Skjult ID med pseudonym smartass fr. 10 juni 2011 20:39

ja, selvfølgelig er det helt sikkert en faktor....

Poenget mitt er bare at jeg synes det var en ok måte å si det på :)

Skjult ID med pseudonym temasti fr. 10 juni 2011 20:41

Jeg ville ikke avvist noen utelukkende pga utseendet, men jeg finner det mest realt å si fra hvis man av en eller annen grunn ikke er interessert. Men når det gjelder dette så er sukkerfolket forskjellige... Noen gir og ønsker klar beskjed, andre ikke. Det er vel best å gjøre som man selv finner best, akseptere og respektere at vi er ulike :) Lykke til i jakten alle sammen! Og riktig god pinse, med eller uten date :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 10 juni 2011 20:44

synst alle måter er greie eg:) tar meg ikkje så alvorligt at eit avslag på ei nettside går noke vidare inn på meg...og det håper eg dei eg eventuelt sender avslag til og synst
men ja det va ein fin måte det:)

Skjult ID med pseudonym Vår fr. 10 juni 2011 20:55

Pleier alltid å svare men sier aldri at d er pga utseende jeg ikke er intresert syns jeg nesten er litt slemt..holder med å si : takk for interessen men jeg er nok desverre ikke intresert :) man trenger ikke gå mer i detalj enn d syns jeg :)

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 10 juni 2011 21:02

Er det egentlig noen grunn til at man vil vite hvorfor man er uinteressert all den tid man ikke har møtt vedkommende?

Skjult ID med pseudonym Meto fr. 10 juni 2011 23:36

Det må da være greit å svare eks. at du ikke kjenner den lystfølelsen som du ønsker å kjenne, men at du selvfølgelig kan ta feil i din vurdering. Slik er det vel med de begrensede muligheter det er til å forstå hvem hver enkelt her inne faktisk er.

Skjult ID med pseudonym corinna fr. 10 juni 2011 23:39

Tar det på dagsformen. Godform, sender et hyggelig svar. Ikke godform, silence.

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 11 juni 2011 00:06 Privat melding

"Hater trynet ditt, føkk off æsshole!"

Det burde holde eller hva????????

:p

eller...

eller ikke :p ...

crap... er høflig.. bajs

Skjult ID med pseudonym Nushi lø. 11 juni 2011 00:21

huff... Jeg var på date for litt siden, og det gikk egentlig veldig bra....
kjempekoselig... bare at jeg følte det var mer som å henge med ei av venninnene mine enn en date...
å sånn skal det vel ikke være?
Jeg var så å si ikke nervøs for å møte henne i det heletatt. Kjenner jeg meg selv rett så burde jeg vært så nervøs at jeg nesten kaster opp... (oh yeah, fin grunn til å skrive delvis anonymt...) :P
etter å ha skrevet om mailen 15 ganger eller noe, og ventet lenge på å trykke på send-knappen, så gjorde jeg det endelig... det var utrolig deilig å få det vekk fra skuldrene...
Jeg vet det er det snilleste å bare si ifra med en gang... men jeg følte meg fortsatt litt slem som avviser henne. Hva om hun føler noe helt annet... :-/