Alle innlegg Sukkerforum

Player vs Enjoyer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Duckman fr. 10 juni 2011 16:26

(Denne posten er en grov generalisering og mest ment for å få tankene på gli)

Noen menn er skikkelige damefuter, og blandt disse er det to interessante tendenser som går igjen. Vi kan kalle tendensen "Player" og "Enjoyer".

Kjærestepusen kan være en verson av enjoyer, men det finnes også enjoyere som ikke er kjærestepuser (personlig er jeg f.eks nærmest å kunne kalles en polygam enjoyer), og det finnes kjærestepuser som ikke er enjoyere (typisk "ownere" eller rene idioter).

Grensene er såklart flytende og de fleste befinner seg et sted mellom de to ytterpunktene, men mange heller mest i den ene retningen. Playeren er hovedsaklig opptatt av jakten, mens enjoyeren er mest opptatt av å nyte samværet med dama. Playeren mer opptatt av kvantitet og enjoyeren mer opptatt av kvalitet. Playeren er mer interessert i kortere relasjoner mens enjoyeren er mer interessert i lengre relasjoner. Av praktiske grunner vil dermed playeren ha sex med flere forskjellige jenter enn enjoyeren, mens enjoyeren vil ha sex med hver jente flere ganger enn playeren.

Siden playeren i større grad definerer jenter som objekter og er opptatt av spillet i forhold til konkurrenter, vil intersubjektiv skjønnhet tillegges relativt større vekt og personlighet relativt mindre vekt i forhold til enjoyeren. Dette forklarer tendenser som å vurdere en jente på en skala fra 1 til 10 utseendemessig (selv om dette IKKE er nyttig i praksis selv for playerens interesser), en oppdeling som typisk vil være motbydelig for en enjoyer.

Kjemi og sammenfallende interesser er svært viktig for enjoyeren og mye mindre viktig for playeren (selv om kjemi vil spille inn på om en jente vil ha sex med ham + hvem han går etter, men det er ikke noe han fokuserer bevisst på). Subjektiv skjønnhet vil være viktig for begge to, så mindre attraktive damer vil skjelden få noen free ticket hos noen av dem.

Playeren vil ofte like tøffe og krevende sjekkearenaer med mye konkurranse (byen på lørdagskvelden), mens enjoyeren ofte vil foretrekke enklere arenaer som sosiale sirkler, nettsjekking eller i noen tilfeller dagtidssjekking. Men her er det mye gråsoner.

Skjult ID med pseudonym Duckman fr. 10 juni 2011 16:27

"Hard-to-get-strategy" fra en jentes side er noe som typisk funker bra ovenfor playere og dårlig ovenfor enjoyere. Enjoyeren får ofte avsmak av unødvendig vissvass og spill og ønsker å komme til poenget. Playeren ser derimot spillet som en spennende utfordring.

Hvis en jente ønsker å "temme en player" (en pussig drøm endel kvinner har) er "hard-to-get-strategy" den typiske veien å gå. Det er en slags push-pull strategi som gjør playeren stadig mer investert, og når sitt klimaks hvis kvinnen lykkes å bli gravid. Strategien er mildt sagt risikabel. Sjansen er stor for at playeren senere vil forlate både kvinne og barn eller være utro. Men den kan også funke, fordi noen er playere i en periode av livet, før de blir lei og ønsker å roe seg ned etterpå. Det ideelle utgangspunktet for denne strategien er en situasjon med en kvinnelig player som har rast fra seg og vil slå seg til ro, som treffer en mannlig player i lignende situasjon. Deres interesser kan da være sammenfallende og forholdet kan bli bra fordi de personlighetsmessig har mye til felles, men pga. gammel vane vil ofte hard-to-get-strategy være en nødvendighet for å "bryte bobla". At det er en god sjanse for senere utroskap sier seg selv, men dersom dette kan tilgis trenger det ikke være noe problem. To playere kan forresten trives godt i et åpent forhold, noe også polygame enjoyere kan gjøre.

Skjult ID med pseudonym Duckman fr. 10 juni 2011 16:28

En player kan potensiellt lære mye nyttig av en enjoyer, fordi større personlig utbytte av hver interaksjon vil være i hans interesser.

Enjoyeren kan også lære mye nyttig av playeren, fordi en viss grad av spill vil være nødvendig både for å finne den optimale partneren, samt bevare spenningen i forholdet senere.

Den ideelle mannlige storsjarmør vil være 100% av begge deler og til enhver tid finne en passende balanse utfra den spesifikke situasjon.

Alt dette er såklart en forenkling av virkeligheten som ikke bør tas for bokstavelig. Det finnes f.eks gutter som er omtrent 50% enjoyer og 50% player. Sannsynligvis er det svært få som er helt det ene eller helt det andre.

Men dette er to ulike holdninger til sjekking som kan være interessante å fundere litt over når man skal finne ut hvorfor man driver med dette og hva man er mest interessert i å oppnå - hva som er ens mål med sjekking.

(PS! Alt dette er forholdsvis spekulativt og mest ment for å på tankene på gli. Ikke ta det for seriøst!)