Alle innlegg Sukkerforum

Å bli forelsket gjennom en drøm

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mr.Average sø. 12 juni 2011 12:37

Noen som har opplevd å bli forelsket gjennom en drøm?

Nå har jeg vel ikke vært skikkelig forelsket på snart 10 år, men i natt hadde jeg altså en drøm der alt klaffet med en jente jeg gikk i klassen med på videregående. Går rundt med en litt rar følelse nå. Har ikke sett henne på 8 år, men lurer på hva som hadde skjedd om jeg tilfeldigvis møtte henne i dag. Tror vel egentlig det hadde boblet over, så er glad hun ikke bor i samme by som meg (ser på faceren at hun er forlovet og greier) Det var en utrolig fin drøm som minnet meg på hvordan det er å være forelsket (selv om de stormende forelskelsene jeg har hatt tidligere alltid bare har blitt en byrde).

Det som er litt irriterende er at jeg har begynt å få god kontakt med en her inne, og så får hun plutselig "konkurranse" i form av en følelse jeg fikk gjennom en drøm. Jaja, det gjelder vel å prøvde å ignorere det som tross alt ikke er virkelig.

Merkelig hvordan hodet er satt sammen.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 juni 2011 12:40

Smiler.......og svarer ja. Jeg har opplevd følelsen av "forelskelse" gjennom drømmer :-)

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 12 juni 2011 12:58

Trøsten er at følelsen forsvinner i morgen, eller dagen etterpå. Så kan du igjen konse deg om hun her inne :-)

Vi er rare som blir så påvirket av drømmene våre, jeg kan leve i drømmeland i opptil tre dager etter en spesiell drøm som treffer et punkt i meg som jeg ikke visste at jeg hadde.....

Skjult ID sø. 12 juni 2011 13:05

Ja, våknet av en drøm en gang og var forelsket i en fyr på skolen. Det viste seg at det var navnedagen hans den dagen, litt rart. Vi ble sammen etter hvert. :)

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 12 juni 2011 13:12 Privat melding

Så lenge du ikke blir forelsket I EN DRØM, så er det håp. Det er nok langt vanligere å bli forelsket i en drøm eller ideen om en person, ev. ideen forelskelse enn å bli forelsket gjennom en drøm.

Tror vel ærlig talt ikke hun du er interessert i her får virkelig konkurranse av en drøm om en forlovet person. Får hun det så vet du jo samtidig at du ikke egentlig er så veldig interessert i Sukker-dama. Da sparer du jo både din og hennes tid ;) Deilig med en god drøm. Du får skrive den ned før den falmer helt.