Alle innlegg Sukkerforum

Å ta kontakt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Usikker ma. 13 juni 2011 21:06

Heisann forumbrukere!

Jeg har vært registrert på sukker.no i en god tid nå, men jeg har ikke fått helt den store utnytten av det, på grunn av at jeg ikke vet hva jeg skal skrive til de jentene jeg ville ønsket å få kontakt med. Det er utrolig mange søte og flotte jenter registert her, og mange av dem bor i nærheten av meg. Jeg har prøvd så mange ganger å sette meg ned for å skrive en post til et par jenter, men som regel ender jeg med å gi opp lenge før jeg får klikket på send. De gangene jeg har bitt tennene sammen har jeg som regel fått et (som regel høflig) avslag, eller ikke noe svar som helst.

Så gutter, og jenter, hva er trikset? Er det noe triks i det hele tatt? Eller gjør jeg noe annet feil?

PS: All hjelp settes pris på.

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 13 juni 2011 21:12

Ikke gjør det så vanskelig.
Trenger ikke være mer enn en linje. " Jeg liker det jeg ser og leser - du kan jo sjekke ut profien min og se om det er gjensidig?"... eller noe i den duren. Slapp av- dette er ikke eksamen , det skal være uhøytidelig og morsomt.

Skjult ID med pseudonym baz ma. 13 juni 2011 21:12

Jeg skriver som regel en kort første melding. Som regel to setninger hvor jeg tar tak i noe i profilen, men forsøker ikke ta det mest opplagte (vil ikke skrive samme førstemeldingen som 100 andre gutter har skrevet).

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 13 juni 2011 21:14

1 - KORT! 2-3 linjer
2 - Ta utgangspunkt i noe som står i profilen og kommenter det, vær gjerne artig hvis du er det!
3 - Ha grunnlaget i orden, dvs en god profil og bilder i album som bl.a. inneholder et helfigur bilde.

Skjult ID med pseudonym brownies ma. 13 juni 2011 21:20

Ikke sleipt, mange ikke egentlig, ikke "lykke til i søket", ikke "koser du deg?", etc plukker bare frem de som har blitt nevnt på forum tidligere. Mine egne feil er for mange til at jeg kan huske de.

Skjult ID med pseudonym Usikker ma. 13 juni 2011 21:24

Sett hvis profilen til jenta ikke inneholder så mye man ta tak i? Den er ikke tom, det er bare ikke så mye man kan snakke om, liksom. Er det da greit å ta "Heisann! Jeg syns profilen fikk deg til å virke som ei hyggelig jente, og jeg kunne godt tenkt meg å ble bedre kjent med deg :)" eller blir det bare cocky og teit?

Skjult ID med pseudonym brownies ma. 13 juni 2011 21:31

Hvilken aldersklasse tilhører dere? Tror alt går hvis hun liker bildet av deg, og hvis ikke må du ha en sabla god tekst for at hun fortsatt skal se nærmere på deg.

Skjult ID med pseudonym Usikker ma. 13 juni 2011 21:36

27 år.
Jeg har nok et problem hvis det er bildet det står på :/

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 13 juni 2011 21:41

Hvis jenta har en bra profil: "Hei, ville bare si at jeg likte profilen din godt =)"

Hvis jenta ikke har en bra profil, men bra bilde: "Hei, må si jeg likte profilbildet (evt albumet) ditt veldig godt"

Kan slenge på: "Hva driver du med i dag da?" eller noe liknende.

Folk som sier at de ikke liker slike meldinger kan gå og legge seg. Dama kommer til å sjekke profilen din uansett. Og liker hun det hun ser, sverger jeg at hun tar kontakt, samma om meldingen var lite kreativ.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 13 juni 2011 21:58

Det beste trikset er nok å se ut som Brad Pitt, men det jeg pleier å ta med i en åpningsmelding er:

- Litt skryt av henne/profilen (ikke for mye)
- Noe som gjør at jeg viser jeg har lest (og forstått) profilen
- Et spørsmål

Skjult ID med pseudonym brownies ma. 13 juni 2011 22:11

Synes du har en skremmende likhet med Brigitte Bardot, du vet hun er kjent for å være litt gæren på sine gamle dager? Også hun er dyrevernsfanatiker, slik som du :) Hva kan hun være idag, 55? Så gammel ser ikke du ut da!
Ønsker deg all hell videre, det kommer du til å trenge på disse ulvesider, har det litt hardt selv om jeg får være så ærlig.
Stor(!) klem ?

Skjult ID med pseudonym Optimist ma. 13 juni 2011 22:18

Jeg har sluttet å skrive, sender bare et hjerte.. Gidder ikke å bruke energi når man aldri får svar alikevel.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 13 juni 2011 22:20 Privat melding

Det jeg aller helst vil ha i en førstemelding, er noe som forteller meg at avsender har lest profilen min og satt seg litt inn i den.
Majoriteten av alle meldinger jeg mottar, er fra menn som helt tydelig ikke har lest profilen min, og det gjør meg bare oppgitt og irritert.
Vis at du ikke bare ser på bilder.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 13 juni 2011 22:30

kan eg få lov å fise på låret ditt.....det er ein slager som alltid virker:)

Skjult ID med pseudonym Vår ma. 13 juni 2011 22:43

Enig med de andre her trenger ikke være noe avansert du skriver d viktigste er at du skriver no liker hun bildet ditt og profilen hvil hun nok svare vær normalt hyggeli og gi henne gjerne komplimang for bildet eller noe i teksten hennes :) kjør på! lykke til :)

Skjult ID med pseudonym kit ma. 13 juni 2011 22:47

I tillegg til Taz sine, har ett lett spørsmål som trigger en respons. Du vil jo gjerne ha svar

Det er ingen grunn til å jobbe alt for mye med førstemeldingen, den er mer som ett hei, her er jeg

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 13 juni 2011 22:49 Privat melding

Det er nok det evige spørsmålet som man aldri for noe fasit svar på desverre! Uansett så tror jeg ikke det skader at man sender en melding så lenge man skriver noe mer eller mindre fornuftig i meldingen. Hvis hun er interessert i å ta kontakt så gjør hun det hvis ikke, så lar hun være(som oftest). Og hvis hun ikke svarer så er det jo hun som taper... Du gjorde ditt og mer kan man ikke gjøre. Det som er litt kjedelig er når dem ikke gidder å svare uten å ha vært innom profilen, men sånn er livet.

(mann 34 år fra Rogaland) ma. 13 juni 2011 22:49 Privat melding

Sendte en lang post til noen som hadde vært innom siden min, litt vel lang, men så bra var hennes profil!! Men, ingen svar.

Så, jeg konkluderer med at det hjelper å se ut som Brad Pitt :)

,eller være en blanding av astrofysiker og barnelege. Som jobber i Leger uten Grenser imellom Romferje turene.

heh..

Nei, må bare innse at, er det ikke noe der, så er det ikke noe der. Men jeg velger å være en optimist. En evig romantisk tosk. Og slik bør vi vel alle være.. selv om vi ikke får svar her inne?

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 15 juni 2011 13:57 Privat melding

"Sendte en lang post til noen som hadde vært innom siden min, litt vel lang, men så bra var hennes profil!! Men, ingen svar."
På en annen nettdatingside så fikk jeg en gang en ganske lang melding fra en fyr. På slutten av meldingen skrev han noe i duren "Nå fortjener jeg vel en lang mail tilbake...??"
Det fikk han ikke - fordi meldingen hans viste på ingen som helst måte at han hadde lest profilen min eller at vi hadde noe som helst til felles.
Konklusjon: Innholdet i meldingen er langt viktigere enn lengden på meldingen. Ikke at jeg aner hva du, Sivil83, skrev i meldingen du sendte, bare som en heads-up.

Skjult ID med pseudonym Binders on. 15 juni 2011 14:15

Til Trådstarter (TS)
Du lurer på hva vi synes om:

"Heisann! Jeg syns profilen fikk deg til å virke som ei hyggelig jente, og jeg kunne godt tenkt meg å ble bedre kjent med deg :)"

Hva skal hun svare på det?? Er hun SUPERINTERESSERT finner hun på noe, joda. Men det er ikke en knall-start som gjør det lett for henne. Gjør det enkelt og kort, men personlig. Det du skriver der, kan du har skrevet til 600 før henne!

Om det så bare står: Er en vanlig jente med vanlige interesser, så skriv: HEI! Vanlig jente høres bra ut! Jeg er ganske vanlig jeg og... Ja, kanskje bortsett fra at jeg alltid vil ut og sykle når det regner da... Noe uvanlig du liker å gjøre?

DA har du vist at meldingen er bare til henne. Og du gir henne noe å svare på. Du har åpent for dialog. Det er viktig!

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 15 juni 2011 17:27

Yes please! Jeg også trenger den hemmelige oppskriften.... :P

Skjult ID med pseudonym jenny to. 16 juni 2011 09:36

Hvis folk ikke gidder å svare på et enkelt "hei" bare fordi det ikke viser at man har lest profilen og har greid å forfatte noen meget besnærende setninger, så er det en del her inne som tar seg selv ALTFOR høytidelige. Jeg svarer alle jeg, uansett, så lenge de ikke er ufine. Det samme ville jeg gjort på gaten om nien sa "hei" til meg. Ikke rart folk er single lol!!

Skjult ID med pseudonym Binders to. 16 juni 2011 10:18

Joda, Jenny. Jeg pleier også å svare HEI når jeg får et HEI. Noe mer enn det svarer du vel sjelden på gata og? Men det rare er at da blir det som regel stille... Jeg synes det er usjarmerende når folk vil ha mer enn de vil gi. Den som i utgsangspunktet ønsker kontakt må kunne by på mer enn tre bokstaver, eller i alle fall kunne spe på med mer i neste melding hvis de får HEI tilbake.

Og for øvrig mener jeg forumet hadde vært et bedre sted å være hvis disse to setninger ble brukt mindre:

1. Ikke rart folk er single!
2. Verre er det ikke! :-)

Skjult ID med pseudonym Tralala to. 16 juni 2011 12:58

Førstemelding er egentlig veldig enkelt. Man trenger ikke være kreativ og morsom, men klart det hjelper. Det eneste man må være er høflig. Ikke skriv noe mer enn et par setninger. Skriver man for langt i første melding så fremstår man som desperat. Førstemelding er bare ment til å være et initiativ for å få kontakt. Hvis ei dame liker profilbildet og meldingen var positivt oppfattet så sjekker hun profilen.

Man kan skrive verdens beste førstemelding, men liker ikke dama det hun ser (bilder, profiltekst) så gidder hun ikke svare. Får man ikke svar så trenger det ikke bety at man ser mindre pen ut på bildene eller har en dårlig profil. Det kan rett og slett være noe så enkelt som at man har "feil hårfarge, øyefarge, trange bukser, for mye muskler, for feit, for tynn, høyde, frisyre, klesstil, feil interesser, jobb" osv. Det er veldig subjektivt. Men enkelte ting er det nok få damer som liker: dataspilling, hestehale, røyking, slitt og ustelt hår, unibrow, nesehår, ørehår, sofagriser, menn med smykker. Også er det nok damer som ser et noe helt spesifikt: musikalsk, kunstnerisk, sporty, friluftsmenneske, ekstremsportmenneske, osv.

Skjult ID med pseudonym jenny to. 16 juni 2011 13:18

Vel, jeg er fortsatt uenig i at det må mer enn et "hei" til, men folk er skridd sammen forskjellig, og kanskje jeg er for romantisk og for lite kritisk. Et enkelt "hei" er mer enn nok. Så får man kanskje et enkelt "hei" tilbake dersom de liker bilde eller profilen, og da åpner det for videre meldinger...for eksempel "hvordan går det", "hva driver du med", eller spørre om noe fra et bilde eller profilen. Hva som helst egentlig. Normal folkeskikk kalles det. Er ikke alle som er like blaserte her håper jeg.

(kvinne 32 år fra Hordaland) to. 16 juni 2011 13:36 Privat melding

Eg syns det er skikkelig vanskelig å svare på "Heisann! Jeg syns profilen fikk deg til å virke som ei hyggelig jente, og jeg kunne godt tenkt meg å ble bedre kjent med deg :)"... Eg virkelig aner ikke hva eg skal svare på den, å da kan du ligne på hvem du vil for min del, det blir for lite intresant..

Et par spm, noe som ser ut som om han faktisk har tatt seg tid til å lese litt isteden for å bare se på mitt fantastiske (tok kansje litt i nå) ytre, og som kansje til og med har funnet ut at vi har noen felles interesser, for det er virkelig ikke vanskelig allså, alt står her faktisk :P

Syns lange brav kan vere super eg, så lenge det ikke bare er en masse svada, men lange brev der de forteller om seg selv, men samtidig får inn noen morsome spm er bra! Litt kreativitet er bare gøy, for det kan blir litt monotont, de fleste skriver jo akkurat det samme :P

Er ikke så kult å svare på "hei, du var da jaggu meg pen, hvordan har dagen din vert?" flere ganger daglig, for eg tviler faktisk på at de helt oppriktig i det heletatt er int i hva eg har gjort den dagen.. Det er en icebreaker, men en heller dårlig en som gjør at EG ikke føler for å svare.. Selv om det er Brad Pitt :P

Skjult ID med pseudonym Binders to. 16 juni 2011 14:05

@Jenny.

Jeg glemte en setning som ville gjøre forumet bedre om ble brukt mindre:

3. "Normal folkeskikk kalles det!"

Skjult ID med pseudonym jenny to. 16 juni 2011 15:21

Vel, kan ikke helt se vitsen med å gjøre det hele mer komplisert enn det egentlig er. Det fremstår som svært unaturlig iog kunstig å forfatte utspekulerte, interessante og humoristiske brev til vilt fremmede. Et smiley face er like bra om ikke bedre synes jeg. Men som sagt, så er nok jeg litt annerledes, tar ikke meg selv så veldig høytidelig, og er ganske avslappet til det hele :) Lykke til alle sammen, uansett fremgamgsmåte...for leder ikke alle veier til Rom? ;)

Skjult ID med pseudonym Letha to. 16 juni 2011 15:26

Tror eg gikk meg vill på veien eg allså, tror eg trenger både kart, kompass og gps for å finne frem i denne jungelen..

Dessuten er eg faktisk litt sånn småsky, tro det eller ei, for å ta kontakt selv er faktisk litt skummelt for en liten jente :P