Alle innlegg Sukkerforum

Herregud så mange det er som ikke er klare for et forhold herinne!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blasert ma. 13 juni 2011 22:45

Regner med at dere kvinner har samme erfaring!

Hva gjør dere her? Savner et nettsted der mennesker er klare til å forholde seg til nye menneske! Det kan nemlig være en vanskelig øvelse som betinger at en går skikkelig i seg selv!!

Skjult ID med pseudonym jente ma. 13 juni 2011 23:13

JA. har samme erfaring som deg.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 13 juni 2011 23:15

er no her for å finne ei eg da..og da snakker eg ikkje om dette forumvaset:)

Skjult ID med pseudonym jente ma. 13 juni 2011 23:17

Joda. ALLE er her for å finne noen. På sin måte. Spørsmålet er bare for hvor lenge og hvor mange (om noen) offer man er villig til å foreta.

Skjult ID med pseudonym brownies ma. 13 juni 2011 23:21

offer? hva mener du, vi kan vel ikke ofre noe før forholdet har begynt?

Skjult ID med pseudonym temasti ma. 13 juni 2011 23:21

Jeg er her for å finne mannen jeg ønsker å dele resten av livet mitt med. Verken mer eller mindre... Og sånn er det med den saken :)

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 13 juni 2011 23:22

@jente

nemlig ! og d skal mye til for at jeg slutter å være singel sånn er d bare men betyr ikke at jeg gir opp å bli fullstendig sjarmert av en kar fordi selv om jeg egentli ser på d som litt usannsynlig :P

Skjult ID med pseudonym Henrik1988 ma. 13 juni 2011 23:38

Spørs jo litt hvor i livet man føler at man står såklart, personlig ønsker jeg et forhold som skal vare :)

Men er ikke alle som er like klare for det, alle er vi forskjellige å det gjelder å være tolmodig å være positiv :)

:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 13 juni 2011 23:39

ka med dei som ikkje setter seg sjølv høgt opp på ein stol og seier du er ikkje bra nok,du er ikkje bra nok.....og vertfall ikkje du...
finnes faktisk folk her med ikkje altfor høge krav:)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 13 juni 2011 23:50

Jeg har faktisk klart å lure meg til en ny date hjemme hos ei nå, jeg, så noen er det da!

Skjult ID med pseudonym jente ma. 13 juni 2011 23:52

@brownies.

Jo, jeg mener offer. Det meste har en pris. Det vil bli stilt krav. Den du dater vil kanskje at du legger ned profilen din på Sukker? Kanskje vil det innebære at du ikke kan drikke øl med gutta hver helg?
En kjæreste vil kanskje bety at du må avlyse den singelturen du har meldt deg på til sommeren... osv. osv.

Dette er svært få villige til - å ja! Dumme meg! Det glemte jeg - de er villige til ALT sånn var det ja... bare det er drømmedama eller drømmekaren som plutselig står der. Men altså antakelig ikke noen som eksitsterer i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 13 juni 2011 23:56

Ja alle er vi forskjellige og på forskjellige steder i livet, og det er da ganske herlig å bare ta livet med ro og se hva som dukker opp :) Jeg kunne vell og egentli være klar for et nytt forhold nå men må bare bli tilstrekkelig sjarmert først hehe og det er ikke bare bare :P Så da ender d som oftest opp med korte eller lange flørter :P

@blindebukk handler vell ikke sånn sett om at noen er bra nok men man må jo ha de ekstra følelsene og det er jo ikke bare bare :)

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 13 juni 2011 23:59

@jente

ja for face it er en god del goder som singel man må gi opp da når man blir i et forhold for noen krav kommer d er klart! Et forhold skal jo være en bonus i det allerede bra livet ditt og ikke en negativ ting, da foretrekker jeg heller å være singel uansett hvor sjamerende denna karen skulle være :P Er en go del der ute som fort kommer med en del krav..feks veldig mange som vil du skal møte morra dems osv etter et par dater...iiiikk!! Nei gutta må være litt laidback og ikke stresse sånn de og :P stresser noen meg nei da løper jeg min vei fortere enn du kan si forpliktelser!

Skjult ID med pseudonym jente ti. 14 juni 2011 00:03

Jeg løper når jeg hører at noen løper når de hører forpliktelser. Og de fleste gjør som deg, missi. ;- ) Jeg er omsider klar for forpliktelser. Og om jeg møtte en jeg virkelig likte nå, ville jeg blitt veldig glad for å hilse på moren hans etter noen dater! :-)

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 14 juni 2011 00:10

@jente

hehe ikke sant så jeg er nok kansje ikke heeelt 100% klar nei ikke for noe så seriøst vertfall :P hehe ja er jo egentli en veldi fin ting at en kar liker deg så godt at han vil vise deg frem til morra si, bestekompisene sine osv..men såå kjipern å komme fra det hvis d skulle vise seg at man ikke var så veldi intresert :P så er vell kansje det d står på jeg blir ikke intresert nok hadde jeg blitt d hadde jeg sikkert syns d var hyggelig og :P

Skjult ID med pseudonym Angell ti. 14 juni 2011 00:23

Føler at alle gutter jeg møter her inne ikke er klar for noe forhold... :(

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 14 juni 2011 00:26

@angell

og jeg føler d motsatte :P og syns d er litt too much og..må da bli bedre kjent først a gitt! Syns folk stresser litt vell mye med å sette ting i "bås" :P

(mann 29 år fra Østfold) ti. 14 juni 2011 00:31 Privat melding

Ja, er viktig å ikke stresse med det, en må jo som du sier missi bli kjent litt først, møtes et par ganger, p hvis det er noe i lufta er det jo bare en bonus :)

Det er viktig å ofre noe for et forhold, men no må en beholde også ;)

Skjult ID med pseudonym Angell ti. 14 juni 2011 00:43

Missi: Tenk om de fleste gutter er på samme plan, men at jeg som har lyst og er klar for noe seriøst synes gutta ikke vil det samme, og du, som ikke er klar for noe så seriøst synes den samme type gutt vil for mye.. Vi oppfatter de anderledes fordi vi er på hver vår side av skalaen! :)

(mann 29 år fra Østfold) ti. 14 juni 2011 00:47 Privat melding

@Angell

Hvem er du ? :)

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 14 juni 2011 00:51

@henrik
Helt sant for det er jo den personen man blir forelsket i og da må man jo ikke forandre for mye på den :P Mm nemlig ikke ta det så veldi seriøst men bare møtes med d i tankene å bli kjent med et annet menneske :) Noen sommerfugler er helt klart ikke å forakte nei ;)

@hdv

mm nemli da går det aaalt for fort fram..gutter flest syns vell kansje jeg er litt for hard to get på d område men d får de bare syns hehe..skakke være enkelt å kapre hjertet mitt nei :P ! sant man må jo overbevises men er jammen mye bra gutter der ute man kan ha d hyggeli med i mens før man er overbevist :P

mm gutta med sine sterke armer, sjarmerende smil og nydeli øyne mmm me like ;) Syns digg parfyme faktisk er utrolig tiltrekkende så rar er jeg :P

@angell

ja skakke være enkelt for gutta detta :P eller for oss ;) :)

Skjult ID med pseudonym R ti. 14 juni 2011 00:52

Hvis man opplever at "ingen" her inne er klare for et forhold, så tror jeg det dreier seg mer om at ingen av de man har møtt, har opplevd "it" med akkurat deg. Den dagen man møter den som slår bena under en så er det ikke noe "er ikke klar for et forhold", da stuper man inn i det med hud og hår. Jada, det finnes unntak, men det er vel greit å se sannheten i øynene. He's/she's just not that into you. Det kan absolutt være kjipt å innse, men jo raskere du ser det, jo raskere blir du ferdig med det og kommer deg videre.

Mange bruker også nettdatingsider som tidsfordriv og som en måte å øve seg på kontakt med det motsatte kjønn igjen, etter forhold og brudd. Jeg pleier å backe ut hvis jeg merker tendensene til at de er i prøve ut-fasen, men det er jo ikke alltid man catcher det. Men en dag er han bare der :-) Jeg får bare holde øynene åpne.

Skjult ID med pseudonym R ti. 14 juni 2011 01:18

@HDV - Nei, ikke særlig ny. Bare tilbake etter en lengre pause.

Hvem de er blir vanskelig å svare på uten å komme med navngitte eksempler, noe jeg ikke har tenkt til. Poenget er at det er en del som gjør det og det er vel forsåvidt greit, så lenge man ikke overlagt lurer andre til å tro noe annet.

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 14 juni 2011 01:20

Ærlighet varer lengst sånn sett foretrekker d fremfor å lyve til folk selv om d av og til kan være litt ugreit å være ærlig også :P men da har jeg d i allefall best med meg selv :)

Skjult ID med pseudonym R ti. 14 juni 2011 01:27

@missi - Man trenger ikke fortelle alt. Man trenger jo for eksempel ikke si til en fyr at man ikke vil gå ut med han, fordi man synes han ser ut som Titten Tei på speed, selvom det er det man tenker. Da er det lov å si at man ikke har lyst av andre grunner. Fordi man skal vaske håret for eksempel :-S eller noe... Man skal snakke sant, men man er ikke nødt til å si ALT man tenker.

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 14 juni 2011 01:29

@R

hihi nemli! SÅ ærlig trenger man ikke være vil jo ikke være slem mot noen :) Fins jo alltid en gråsone :P

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2011 01:29

Selvsagt er det mange som ikke er klare for forhold her på sukker.
Tror dette stedet fungerer som et "stoppested" på veien mellom ulike destinasjoner for mange, jeg.....

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 14 juni 2011 01:31

men samtidig vis han titten tei på speed stadig ber deg ut og du hele tiden må "vaske håret" så må man til slutt være ærlig og si fra om at man ikke er intresert eller så blir d jo slemt den veien også :P Noen ganger har jeg måtte vært så ærli å si rett ut hvorfor men da har de og spurt i øst og vest om hvorfor jeg ikke vil...var en kar en gang som absolutt aldri ga seg..og da måtte jeg til slutt være såpass streng at selv jeg syns d var litt slemt sagt..men da ga han seg og da :P

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 14 juni 2011 01:35 Privat melding

100% sikker på at forum som dette (sukker, møteplassen osv) er et mekka for useriøse mennesker som bare vil ha flere på liste av "erobret" :P
Og for meg er det helt greit det allså! Men da skal eg i så fall ha ett par skikkelig dyre middager først, å bli lurt skikkelig godt!

Eg tror dette og kan vere en veldig grei måte å bli kjent med mennesker på! :) Det er veldig greit å kunne dele over brev over en periode, for det ufarligjør veldig mye i forhold til tlf eller IRL :)

Skjult ID med pseudonym R ti. 14 juni 2011 01:36

@missi - Ja, dersom han fortsetter må du jo si takk, men nei takk. Jeg pleier ikke dra hårvask-unnskyldningen selv, men noen ganger skjønner man på forhånd at avslaget ikke vil bli tatt godt imot og da skal jeg innrømme at jeg heller har dratt en hvit løgn, fremfor å si "Jeg synes du virker litt mentalt ustabil, så jeg tror ikke hvis skal møtes. Ever." For noen blir veldig sinte hvis man sier at man ikke vil snakke med de. Det synes jeg er veldig rart, men det hjelper ikke, det skjer allikevel. Så noen ganger er det til og med bedre å la være å svare. Orker ikke få kjeft fordi jeg ikke vil gå på date, altså. Det synes jeg blir drøyt.

;-)

Skjult ID med pseudonym R ti. 14 juni 2011 01:38

@HDV - Har alltid vært R her, jeg. Lang pause nå, godt det :-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2011 01:38

....og jeg er 100% sikker på at det finnes helt ærlige sjeler som kun ønsker å finne en de er glade i på steder som dette (sukker, møteplassen osv)

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 14 juni 2011 01:41 Privat melding

Z: Me too!
Trenger ikke flere hakk i sengekanten eg allså :P Eller, eg skal ha et jævla stort til, da er eg happy som en hamster :)

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 14 juni 2011 01:49

@R

hehe ja de syns vell sjøl de er litt av et catch da og kan ikke forstå hvorfor ikke vi syns d samme :P

hehe ja noen er helt klart i den kategorien da er d mye bedre å snike seg sakte men sikkert unna, sånn er d jo når vi er single og blir kjent med nye mennesker masse bra mennesker å bli kjent med men midt oppi detta fins d jo de få som man aldri skulle blitt kjent md :P

@Z

helt klart d gjør d jo :)

@letha

som en hamster faktisk hehe så søtt :) hmm hakk i sengekanten ja..ser for meg d forklaringsproblemet til en random kar...hvorfor har du sånne hakk her ? neeeshh..ikke tenk på d du..kom her....hehe LOL :P ;)

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 14 juni 2011 01:54 Privat melding

@ missi: Det blir sånn "Piiisj, katten er kansje litt sterkere enn han ser ut, drit i det, her ta litt mer vin" :P
Å eg kan faktisk vere rimelig dritsøt når eg vil! Har oppdaga at isdronniningen begynner å bli sentimental, kan virkelig ikke se på TV eller lese bok lengre, det meste får meg til å ende oppløst i tårer og lettere dehydrert.. Så enten må eg holde meg til skikkelig matcho greier eller skaffe noe intravenøs..

Isdronning er kansje å ta veldig i.. Er jo bare en glad liten hamster eg :)

Men ja, tilbake til saken, eg tror egentlig ikke det handler så mye om å ikke vere klar, men å finne den man er klar for! (No pun intended) :P

Skjult ID med pseudonym R ti. 14 juni 2011 01:57

Tror Letha har helt rett i at det ikke er så mye at man ikke er klar, men å finne den man er klar for. Var vel det jeg jeg prøvde å formidle i noen tidligere innlegg cirka. Når Han eller Hun kommer, så tror jeg alle regler flyr ut vinduet og klar eller ikke klar forsvinner som dugg for solen. Eller... Jeg er nå i alle fall sånn. Jeg er i utgangspunktet veldig fornøyd med min singelsituasjon og det skal derfor noe til for å få meg til å endre på den. Men kommer Han så rydder jeg plass, ingen tvil om det.

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 14 juni 2011 02:01

@letha

hehe ja bare man ikke gir han så mye vin at han sovner..hehe gutter lar seg lett lure de og hvis de bare vill akkurat sånn som oss jentene ;)
D tror jeg på du virker jo kjempesøt ! isdronning ja..har fått d navnet av en del gutter skal jeg si deg..er ikke alle jeg er like søt mot men pysj...kan da ikke være det mot alle heller og jeg har ingen intensjoner om å rote rundt eller knulle runt med noen bare av rein medfølelse...er da ingen veldedighetsdame heller! D som er så fint med å være singel man velger sjøl hvem man vil bumpe rundt med i senge halmen eller om de bare får lov å sove der eller soffan hehe...im the boss! utrolig hvor morsomt d der er..nesten litt for morsomt :P ;) hehe kan være ganske sånn selv jeg! lar meg lett rive med av en bra bok eller film på tv :P eller en sang! joda kan være myk som fersken jeg og sånn innerst inne :P

mm nemli! er nok noe der at hvis den rette dukker opp da er man plutseli klar, så da får vi bare se om han dukker opp blant alle froskene da :P ;)

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 14 juni 2011 02:06 Privat melding

hadde man kunnet sende kjemi over post her ville ting vert fint ferdig med en gang, første mann til alteret! Man vet jo i hovedsak "alt" man trenger å vite om vedkommende faktisk før man møtes!

Men nå har det seg en gang sånn at vi er faktisk litt kresen allesammen, og denne berømte kjemien funker ikke alltid like bra i praksis som i teori, vi må nok sleike vår del giftige frosker før man finner den som blir prinsen/prinsessen.. Og det er helt greit :)

Skjult ID med pseudonym blasert ti. 14 juni 2011 12:29

Hei dere! Trådstarter her!

Artig med engasjement!

Det jeg mener med klar for et forhold betyr at en må være trygg nok i seg selv til å bla kunne se folk i øynene på en date, ikke bli venner på Facebook først for å bli kjent, ikke skrive masse her inne før en tørr å møtes ute, vise seg frem med bilde og stå for den man er når motparten ber om dette! Tåle å bli stilt spm til utenat man skal bli beskyldt for å angripe, har opplevd det noen ganger med dem uten barn når jeg har spurt om de ønsker barn osv..ikke snakke om alle problemene man har på første date for å understreke at man er en sårbar sjel, ikke fortelle om alle seksuelle preferanser før en har møtt hverandre, ikke begynne å kritisere om forhold som skulle tilsi at vi var sammen uten å ha møttes engang, må kunne ta og gi og omstille seg slik at en ikke turer frem som før da en var singel, må kunne forplikte seg til et annet menneske, må være klar for nærhet osv....listen er lang!

Det er overraskende hvor mange som fader ut pga ovennevnte fra første melding og utover i prosessen.
Jeg har kun hatt et forhold herinne med en veldig fin jente men hun hadde en mørk familiehistorie og greide ikke nærheten i lengden.
Jeg har snakket med mange her, endel på telefon og nok dater IRL til å konkludere at her er det mye utrygghet ute å går. Å inngå et forhold er noe av det mest krevende som er og da snakker jeg ikke fuckfriendsforhold!

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 14 juni 2011 13:27 Privat melding

Eg lurer virkelig på hvilke mennesker du har vert på date med om ingen av de ser deg i øynene..
Syns og at du krever rimelig mye her, du fremstiller det som om etter ett brev så skal man gi seg selv hen å foplikte seg til det andre mennesket!
Sånn funker det jo ikke!
Og hvorfor er det ikke lov å bli bedre kjent per brev og face først?
Da hadde du jo kansje sluppet ubehagelige overraskelser?

Skjult ID med pseudonym R ti. 14 juni 2011 13:58

@blasert - Klart det er krevende. Derfor må daten være interessant nok til at man skal ville gi det som kreves. Førstedaten krever jo fint lite, det er rekognoseringsrunden nærmest. Men hvis man da finner ut at vedkommende kanskje ikke er den man leter etter og at man må bruke mange dater på å finne ut av hvor man vil, så dropper nok mange ut. Meg selv inkludert. Jeg har ikke tid til å bruke masse tid på noe jeg ikke kjenner skikkelig i magen. Ikke fordi livet mitt er så fullt, men fordi jeg må prioritere de jeg allerede har rundt meg også. Ønsker heller ikke å dra ut noe som ikke gir meg riktig magefølelse, så da må man kutte.

Skjult ID med pseudonym Angell ti. 14 juni 2011 14:00

Letha: Kanksje fordi man kan bli betatt av en illusjon? Det er vanskelig å lese tonefall, humor og seriøsitet i meldinger på sukker og face. Jeg vet med megselv at jeg vil møte noen så fort som mulig så jeg ikke blir lurt av den illusjonen av en mann, og så er det noe helt annet jeg møter..

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 14 juni 2011 15:28 Privat melding

Lurer på om det er for høyt forventningspress.. Pga høye matchpoeng og fordi man har så mye info tilgjengelig..
Fordi det er så mye som på papir mathcer, så blir enkelte veldig hengt opp i at det SKAL klaffe, uten å tenke på at det må funke utenom profil , at personligheter ikke vises ordentlig gjennom skrift..
At det derfor for enkelte mennesker blir for lett å la seg gå hen i bli betatt av noe som ikke finnes, fordi de er så sikker på at det skal funke i utgangspunktet?

Kan det vere fordi man faktisk setter et tidspress for seg selv og derfor ønsker så hardt at man saboterer for seg selv?

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 14 juni 2011 15:35

uansett er det lett gi et feilaktig inntrykk av at man er useriøs... Nå har jeg hatt en pause.. kommer tilbake og får litt forskjellige baller å sjonglere..blir til at jeg flåser noen vekk, mister noen underveis grunnet manglende respons.. sitter vel snart tilbake med ett par som jeg velger treffe, som ikke er match og så er det bare å pause på nytt... hehe
*skjerpings*

Skjult ID med pseudonym jente ti. 14 juni 2011 15:57

Det er jo det som er mantraet om dagen:
Er superfornøyd med livet og singeltilværelsen, men hvis en FANTASTISK person som jeg ble umiddelbart forelsket i dukket opp, skal jeg vurdere å ofre min herlige tilværelse.

Sånn har jeg inntrykk av at mange tenker. Sånn har jeg tenkt selv og. Nå synes jeg livet som singel er mer og mer tomt. Jeg orker ikke flere dater og stadig nye mennesker. Nå er det et mål for meg å være to, dra i land et forhold og komme meg ut av singeltilværelsen. Og da trenger han ikke være så fantastisk. Det holder at jeg liker nærhet med han, savner han når han ikke er der, at vi har det hyggelig, fortrolig og kan le sammen.

Men jeg er i mindretall her. I alle fall blant de som lett har tilgang til sex og kortvarig nærhet.

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 14 juni 2011 16:57

@jente

Singeltilværelsen kan føles tom i blant selv om man har mange mennesker rundt seg føler d ofte sånn selv men velger å fokusere på de positive tingene singeltilværelsen gir for det er akkurat her og nå jeg lever :) hatt mine pauser fra dating og gutter innimellom selv for har bitt møkk lei hele opplegget med stadig nye gutter osv..men plutselig har ting ballet på seg og så er man på samme sted igjen og igjen :P Selv om man kansje har lett tilgang til sex og nærhet så føler jeg meg alikevell tom innvendig det "gir" meg ikke så mye lengre som før. Klart det er positivt å bli likt av andre og få oppmerksomhet selvølgelig er d det..men d fyller ikke d tomrommet alikevell fordi jeg vil bli likt for den jeg er og ikke utseendet mitt uansett hvor teit d høres ut men jeg mener d, er mye hyggeligere å bi likt for den man er som person og ikke fordi en kar eller fler har lyst på meg :P Den tryggheten og nærheten til et spesielt menneske gir jo så mye mer enn alt dette andre man driver på med når man er singel :P

Skjult ID med pseudonym R ti. 14 juni 2011 17:05

@jente - For må han være fantastisk og spesiell. Sånn er det bare. Jeg blåser i om han ikke er det for andre, men jeg må se det fantastiske og spesielle ved han. Jeg vil ikke være sammen med noen jeg ikke digger skikkelig. Jeg velger å tolke ditt innlegg som at du også ønsker deg en mann du synes er fantastisk og ikke som at du "settle for less". For det er jo trist. Vi fortjener alle de beste for hver og en av oss. Alle får det ikke, men personlig velger jeg å lete, fremfor å tenke at jeg likesågodt kan bli sammen med en av de som er interessert, til tross for at jeg ikke får en eneste sommerfugl i magen når jeg ser han.

Skjult ID med pseudonym blasert ti. 14 juni 2011 20:14

@ Letha

jeg sier bla å ikke kunne se i øynene som et eksempel av mange, det betyr selvsagt ikke alle:-)
Les nøye nå:-)

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 14 juni 2011 20:22 Privat melding

@ blasert
Eg henger meg opp i detaljer.. Alikevel mener eg det eg skriver :)
Og tror fortsatt det handler om tidspress oghøye forventninger.

Eg liker å prate en god stund før det skjer noe, for å prøve å hindre mest mulig ubehagelige situasjoner :) Men kjemien kan man ikke tvinge frem uansett. Selv om man skriver og snakker bra sammen kan det bli noe helt annet IRL. Det er kansje for lett å drømme seg vekk i en illusjon, men eg velger å vere våken å ikke drømme før etter eg har møtt fyren en gang eller 2 og vet at dette er et menneske eg kan like å vere sammen med :)

Skjult ID med pseudonym blasert ti. 14 juni 2011 20:24

@Letha

Hvorfor skal man ikke bli kjent face to face som man har gjort i alle tider når datingsider ikke fantes og da utelukker jeg at man bor såpass fra hverandre at en må bruke det skrevne ord. Min erfaring er og det vil jeg tro de fleste med meg her inne som har datet at det er i møtet med den andre personen IRL som bestemmer om det er noe kjemi/tiltrekning osv...hvorfor i huleste gjemme seg lenge bak Facebook, mail og her inne. overraskelser dersom det er noen kommer uansett tilnærming! Den første jeg skrev med her inne virket veldig hyggelig og vi hadde en meget god kommunikasjon. Etter lang tid møttes vi og da var det ingen ting. Det har lært meg å ikke bruke for mye tid her inne eller andre steder.

Over og ut for godt her:-))

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 14 juni 2011 20:31 Privat melding

Huh? Eg skreiv jo nettop at det er daten som utgjør om kjemien er der eller ikke?
Eg har ingen planer om å henge her inne for morroskyld, og eg kommer heller ikke til å bruke en evighet på å møte noen om eg får en god tone, men kan godt skive litt mer enn andresse for møtested før eg stikker ut å møter noen :P Er bare det eg sier :)

Og er ikke hele meningen at man til slutt skal bli kjent face to face? Vist ikke har eg missforstått noe og må derfor melde meg ut med en gang.. Nettkjærester hadde eg for mangen år siden, når eg var en liten og uærfaren liten drit som ikke turde noe annet enn å ha en nettkjæreste i Kina som skrev dårlig engelsk :P

Men eg vil si, at eg velger helt selv om eg vi pøse på meg følelser fra dag en, EG vil ta det litt rolig og ikke haste meg inn i noe denne gangen, eg vil faktisk oppriktig bli kjent med motparten, og det kan eg bare gjøre IRL, men igjen, så syns eg og det er deilig å kunne skrive brev her, for man kan utrykke seg så mye friere enn man gjør IRL, hvertfall når man er en litt sjenert liten snømus som blir litt sånn fjortis i møte med en kjekk mann :P
Derfor er det jo greit for han å vite på forhånd at selv om eg kansje er en smule hjernedød og fnisete på første date egentlig er et passelig oppegående kvinnfolk som faktisk kan tenke selv :)

Og igjen, eg tror ikke det handler om å ikke vere klar, men å finne den man er klar for :) Det skal litt til for å få det til å sitte på første forsøk :)

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 14 juni 2011 23:45

Skulle "drømmeprinsen" dukke opp skal jeg vurdere om jeg er moden for "institusjon":)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 14 juni 2011 23:48

Hehe, Lady - ser for meg en drømmeprins i skinnende rustning, så han tåler få litt juling av deg :)

Skjult ID med pseudonym jente on. 15 juni 2011 13:56

Jeg må nok ha sommerfugler jeg også for at det skal være noe vits. Men det har jeg fått menge flere ganger de siste årene. Det har de fått tilbake også. De ønsker likevel ikke å bytte bort livet som singel med alle de goder det innebærer. Det ønsker jeg. Så det handler også om i hvilken grad friheten representerer noe fantastisk og i hvilken grad den oppfattes som nothing left to lose.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 15 juni 2011 15:58

@ VoksenMann

Hva er det du tror om lille meg? Makan til påstander du kommer med...
Jeg tror du trenger noen timer på skolebenken:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 15 juni 2011 16:07

Du får ta med spanskrøret! :)

Skjult ID med pseudonym Lady on. 15 juni 2011 16:16

@ VoksenMann

Spanskrør er bare noe jeg har hørt om og finnes ikke som tilbehør i min garderobe.
At den inneholder mye annet spennende skal man jo ikke se bort fra:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 15 juni 2011 16:28

Hehe, får ta med mitt eget da, så får vi se hvem som er mest lærenem :)

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 15 juni 2011 16:44

Kanskje dere jenter skulle tatt kontakt med meg. Jeg er veldig klar for et ordentlig forhold.
Snart vært singel lenger enn antall fingre på begge henda og begynner mildt sagt å bli litt lei og savner ei å gjøre noe som banalt som å se en film sammen med. :P

Skjult ID med pseudonym Lady on. 15 juni 2011 16:45

@ VoksenMann

Hehe jeg har god erfaring med "dominante" menn... De er i grunnen ganske fornøyelige:)

Skjult ID med pseudonym brownies on. 15 juni 2011 16:50

Powpow - hvordan kommer vi i kontakt med deg?... :))

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 15 juni 2011 17:15

Godt spørsmål, for anonymknappen ser ut til å hengt seg opp... :P

Kanskje jeg skulle vurdere å bytte pseudonym som stemmer overens med den fine Superbruker profilen min.
Det enkleste hadde jo selvsagt vært å bytte navn på profilen min, men det er visst noen her som har tatt Powpow navnet, uten at jeg har vært i stand til å søke opp profilen med hverken den ordentlige profilen min eller mitt alter forum ego.. :P

Skjult ID med pseudonym brownies on. 15 juni 2011 17:30

Haha, tenkte det nok, ikke klar for å bli kontaktet akkurat nå....! :))

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 15 juni 2011 17:35

syns jeg du skal gjøre powpow :)

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 15 juni 2011 17:36

Klar som et egg!
Men det så ikke ut som vi hadde så god match.. :P

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 15 juni 2011 17:41

Liker du jazz, Lady? Denne er uansett til deg: http://www.youtube.com/watch?v=kqI5BHaDgj4

Skjult ID med pseudonym brownies on. 15 juni 2011 17:53

Du er jo altfor ung .. :))

Skjult ID med pseudonym Lady on. 15 juni 2011 17:57

Har ikke spesielt sansen for jazz:) Dessuten er det jo du som skal danse. Er du flink sa du?:)

Skjult ID med pseudonym Z on. 15 juni 2011 17:58

...... MEN JEG ER KLAR! :-)

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 15 juni 2011 18:01

@brownies
Hehe, hvis du sier det så... :P

Selv om jeg er klar for noe seriøst er det uansett ikke bare bare å oute seg selv etter å ha vært anonym forumbruker. Frykten for å bli rent ned i brev eller skuffelse over mangel på brev. Hmm... Nei dette må vurderes nøye gitt.. :P

Skjult ID med pseudonym brownies on. 15 juni 2011 18:05

Ja nå prøver jeg ut begge deler, og som anonym får man litt flere sexhenvendelser, det er det eneste jeg kan si om den saken.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 15 juni 2011 18:06

Jepp. Danser som en Gud. Her er video fra siste Sukkerfesten. Jeg er han litt ustøe, men utrolig kjekke karen i rød skjorte, helt i begynnelsen av videoen.

http://www.youtube.com/watch?v=mGnmosjDPeY

Skjult ID med pseudonym Lady on. 15 juni 2011 19:52

@ VoksenMann

Det ser ut til at jeg må trå til med en spenstigere video:)

http://www.youtube.com/watch?v=mEszTzdUMcY

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 15 juni 2011 20:41

Hehe, hvorfor ble jeg ikke overrasket nå Lady? :) Helt klart litt mer temperatur der, ja!

Skjult ID med pseudonym Lady on. 15 juni 2011 21:00

Ved høy temperatur skal man være forsiktig med å leke med kvinner og fyrstikker...
Det kan bli veldig varmt:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 15 juni 2011 21:20

Tror ikke jeg skal bevege meg i nærheten av åpen ild i dag, da kommer det bare til å si *poff*! Med, eller uten Lady i nærheten :)

Skjult ID med pseudonym Lady on. 15 juni 2011 21:23

Det er alltid fornuftig å kjenne sin besøkelsestid...... Skal sende deg en melding når "skoletimen" begynner:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 15 juni 2011 21:24

Hahahahaha, gjør det! :)

Skjult ID med pseudonym katte on. 15 juni 2011 21:26

Skummelt, ja...

(mann 29 år fra Østfold) on. 15 juni 2011 23:11 Privat melding

*kremt*

Jeg har ikke noe imot litt mye oppmerksomhet fra jenter, det er jo bare herlig da :)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 15 juni 2011 23:23

@kveldsmat
Mine to cent - de har hatt flere på gang, og du har ikke trukket vinnerloddet.