Alle innlegg Sukkerforum

Forslag til dates

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym baz ti. 14 juni 2011 00:37

Nå har jeg vært her snart et år. På den tiden har jeg møtt en god del jenter her. Jeg har alltid en målsetning om at en førstedate skal være unik, og har derfor aldri vært på samme plass 2 ganger med forskjellige dates. Har gjort alt fra pils, kaffe, vin, middag, bowling, billjard og spaserturer. Problemet nå er at jeg begynner gå tom for nye plasser, steder og nye ting å gjøre.

Hva er deres beste 1. dates? Er det noe annet jeg kan foreslå neste gang? Forslag til hyggelige steder å ta en pils? Trenger inspirasjon :)

(kvinne 35 år fra Vestfold) ti. 14 juni 2011 00:40 Privat melding

Mr.Hong ved Stortinget er jo en ny opplevelse. Spess hvis man får bord som står nedi gulvet! :)

Skjult ID med pseudonym R ti. 14 juni 2011 01:01

Gokart, løpetur, grilling ved Sognsvann, sykkeltur langs Frognerkilen, piknik i en park, båttur ut til øyene, kunstutstilling m/påfølgende vin, ridetur med leide hester, lån en cab og kjør tur langs gamle Mossevei eller lag en god middag hjemme hos deg selv :-)

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym baz ti. 14 juni 2011 01:08

Er det ok å innvitere hjem til seg selv på 1. treff? Jeg har alltid tenkt det sånn at jenter ønsker møte en ukjent første gang på et trygt offentlig sted?

Skjult ID med pseudonym R ti. 14 juni 2011 01:14

@baz - Spørs vel litt på hvor lenge og hva slags dialog man har. Pluss faktoren med hvor man bor ift hverandre. Jeg har vært hjemme hos menn på første date, men jeg har også hatt dates hvor det ikke har falt meg inn å fra hjem til han. Det finner du ut av. Er bare å spørre :-)

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 14 juni 2011 01:19

@baz

jeg foretrekker helt klart å møte en ukjent på et offentlig sted første gang en eventuell 2. date kan godt være hjemme hos noen..nå har jeg jo vært på 1. date hjemme hos noen og da..hehe så har jo vært hyggeli d og så klart men da har jeg jo kjent de fra før av :) men foretrekker å møtes et annet sted 1. gang særli hvis d er sånn at man ikke har møtt personen før :)

(kvinne 33 år fra Vest-Agder) ti. 14 juni 2011 02:58 Privat melding

Snøscooter date:)

(mann 40 år fra Nordland) ti. 14 juni 2011 03:13 Privat melding

Du har ikke nevnt lunch :)

Hva med å dra på en kasino?
Nei vent, sånt finnes ikke her i landet.
Bingo da, hahaha
Eller dra på travbanen.

Kjøp et dagskort på bussen og sitt på rundt omkring i byen :)
Lei en robåt og ta en god, gammeldags date!

Skjult ID med pseudonym brownies ti. 14 juni 2011 08:57

Kjempelur idé Winyl, ta trikken oppover sjomansskolen hopp av og nyt utsikten, rusle oppover til ekebergrestauranten, pust og pes og nyt utsikten! :))) hopp på trikken igjen, slapp av og preik. La turen bestemme hvor den ender.