Alle innlegg Sukkerforum

Sånn svada :P

Vis siste innlegg
(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 14 juni 2011 01:33 Privat melding

Utrolig mye klaging her jo..
Kansje enkelte må se litt i seg selv?
Uansett :P Satser på at folk har hatt en rimelig dritbra helg! Det har hvertfall eg, selv om eg sikkert har sovet alt for mye, men kjenner at det og var godt, selv om eg kansje skulel hatt noen som kunne rulla meg over på andre siden innimellom, siden venstre siden av meg nå er totalt ubrukelig.. Men kansje ikke såå viktig siden klokka nå er midt på natten, og eg driver å svadaskriver på sukker *sukker* i et derperat forsøk på å få noen til å le eller skape litt PR rundt meg selv..
Dere vet jo, all PR er god PR! Eg hørte hvertfall noen rykter om det..

Føler at dette både blir for seriøst og for useriøst, for før man faktisk har blitt sammen vet man jo allerede om han ønsker barn, om han vil flytte, om det kommer til å vare, om det er flørt, seriøst eller for alltid, og det er jo faktisk dritskummelt, for å si det rett ut!
Det skaper en liten prestasjonsangst hos en liten, relativt sexylubben jente som meg hvertfall!

Såem, etter å ha plaga dette med dette.. Erre noen som vil sende meg et brev eller 5? Og ikke ver så høytidelig, vi skal ikke i kirka, men du får ikke av meg trusa på første date om det er det du tror! I så fall må du skjenke meg så pass at eg ikke er sjarmerende lenger, og hvor kult er det da?!

Letha

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2011 01:46

Dette ville kanskje vært en ok profiltekst? :-)

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 14 juni 2011 01:47 Privat melding

Hehe :P Eg tenkte jo på en måte at den måtte vere litt snillere :P

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 14 juni 2011 01:54

hehe enig med det der om seriøst og useriøst ja..her veit man jo relativt mere om karn enn når man møter han på byen, toget, jobben matbutikken osv..da veit man jo bare at man syns han er drithot..her er d liksom omvendt man veit ikke om man syns d i d hele tatt for man har bare sett et bilde..men man veit alt muli annet :P litt twisted men velkommen skal du være i denna jungelen av mennesker! Mye bra folk her og møtt en del av dem på sukkerfest og andre greier så d fins bra folk her og! Noen er kansje litt twisted men d finner du fort ut av ;)

nei nå må denna frøkna legge seg..er vist blå mandag i morgen har jeg hørt rykter om ..........:P

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 14 juni 2011 01:56 Privat melding

Fysj, denne dagen i morgen.. Haff! Eg vil ikke!

Man vet jo egentlig det meste som trengs for å legge fundamenter for et forholdf! Om man kunne ha sendt kjemi over post så er det jo full pakke og ready for take off!