Alle innlegg Sukkerforum

Interessant kollega

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym clean ti. 14 juni 2011 17:27

Det begynte en fyr på jobben min forrige uke som jeg faktisk syns er både kjekk og virker som en veldig alright type. Snakket med han i dag da jeg ventet på bussen, og samtalen gikk veldig lett. Utfordringen er at han studerer i Trondheim og er bare hjemme til midten av Juli, men fikk jobbe i min jobb en måned, da. Som en slags sommerjobb.

Jeg vet ikke hva poenget mitt med denne tråden er, men han virker som en jeg kanskje kunne likt, men det er vel kanskje litt farlig å begi seg ut i ting som allikevel ikke vil funke med tanke på avstanden? Jeg kjenner han jo såvidt ikke, men allikevel syns jeg han er en som kanskje er verdt å bli kjent med :)

Hva tenker dere?

Skjult ID med pseudonym brownies ti. 14 juni 2011 17:35

Det høres jo fint ut og bli kjent med folk, kan jo være en fin fyr! :)) Litt tidlig ennå til å komme med alle hvisom dersom ;) Du vet jo mer hva du føler om en uke, så kjør bli kjent!!

Skjult ID med pseudonym clean ti. 14 juni 2011 17:39

Problemet er bare at jeg drar på ferie i to uker fra og med søndagen, og kommer hjem to uker før han slutter igjen.

Vanskelig! Og jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fram heller. Kanksje jeg bare burde legge fra meg tanken sånn at jeg ikke utsetter meg selv for noe..?

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 14 juni 2011 18:31

Utsette deg for hva? En flott mann?

Jeg ser ikke at avstand er den største hindringen, vel kan det være slitsomt og gå treigt noen ganger, og ikke minst kan det bli dyrt i lengden. Men hey, så mye gøy man kan få det når man leker turist sammen annenhver helg?

det har både positive og negative sider, så spørsmålet er vel om du tror typen er verdt det eller ei :-)

Lykke til da!

Skjult ID med pseudonym Frankhj ti. 14 juni 2011 18:31

Så vidt jeg husker fra andre tråder her, er du jo bare ungdommen. 20 år?

Nok av tid til å skape deg et liv i Trondheim hvis han viser seg å være prince charming :D

Skjult ID med pseudonym clean ti. 14 juni 2011 18:40

Dere er søte! :-)

Men jeg aaner ikke hvordan jeg skal gå fram! Jeg er ikke akkurat ei som tar all verdens initativ, er muligens litt sjenert når det kommer til sånne ting. Jeg kan fint snakke og være utadvendt, men når det gjelder å flørte osv, tror jeg muligens problematikken begynner.. HVA skal jeg gjøre, og HVA skal jeg si?

Skjult ID med pseudonym Frankhj ti. 14 juni 2011 19:13

Det er snart fredag. Snakk litt mer med ham i løpet av uka, og spør han litt sånn passe tilfeldig om han har lyst på bli med på en fredagspils ;) Gjør forsåvidt ikke noe om dere er flere fra jobben, bare pass på å sett deg ved siden av ham ;)

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 14 juni 2011 19:51

vel, spørs hvor sjenert du er da :-)

Du kunne jo puttet en lapp inn i matpakken hans, og spurt om date? *knis*

Nei, seriøst, du lever her og nå, gå bort til fyren og prat med han, får du interesserte vibber fra han,så spør du om dere skal finne på noe en dag....?......

Så enkelt, men akk, så vanskelig!