Alle innlegg Sukkerforum

Hva slags forum?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BjarneRimi on. 15 juni 2011 16:03

Lurer litt på hva slags forum dette egentlig er. Synes det til tider er flere tråder som i ikke i det hele tatt kan relateres til dating, samliv, kjærlighet eller noe i den retningen.
Som eksempel, det lages poster om hvor priser for å ringe 1881, at man har snakket med en kundebehandler hos Canal Digital, strømpriser, Lano-unger og andre interessante temaer som "50 mrd fluer kan ikke ta feil, spis møkk!".

Mister ikke et forum på en dating-nettside litt av sin funksjon med slikt?

Skjult ID med pseudonym vetikke on. 15 juni 2011 17:01

Det vel slik at det er en liten gjeng på 10-15 personer med alt for mye fritid som lager 90 % av trådene her. Og av disse så er 89 % meningsløse og er egentlig bare interne meldinger som man strengt tatt kunne tatt gjennom vanlige meldinger. Jeg synes de ihvertfall ødelegger forumet og det er derfor jeg stort sett holder meg vekk.
Så jeg kan ikke si meg annet enn at jeg er veldig enig.

....og det finnes andre nettsteder som er mye bedre egnet til slike tråder :)

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 15 juni 2011 17:12

Men hadde det ikke vært litt kjedelig om det bare var poster relatert til samliv, kjærlighet og lignende?
Da hadde det jo knapt vært annet enn frustrasjonstråder og tråder om sex desverre.

Skjult ID med pseudonym BjarneRimi on. 15 juni 2011 17:23

Jeg synes det er mange intressante og fornuftige tråder her, annet enn "frustrasjonstråder og tråder om sex", men de andre variantene jeg nevnte overskygger liksom de som inneholder noe "lesbart".

Skjult ID med pseudonym meg on. 15 juni 2011 17:40

@powpow
Problemet er ikke en tråd innimellom, men at forumet oversvømmes av tråder som har ingenting med dating å gjøre.
Og de som da faktisk prøver å være seriøse, blir ofte overkjørt av den faste forumgjengen. Da står man igjen med bare tulletråder. Og det har man vel egne nettsteder til?

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 15 juni 2011 17:54

Sant. Folk her inne har flere ganger etterlyst det å dele forumet i 2, en seriøs del og en useriøs del. Noe jeg ser på som en god løsning for begge parter.

Skjult ID med pseudonym Træg on. 15 juni 2011 18:36

Er det virkelig lurt å ha bare en streng på gitaren, og kun klimpre på den? Blir det noe særlig musikk og variasjon av det? Joda, det er mye tøv her også, og en slags "åpen for alle" chattelinje for kjappe meldinger og tilbakemeldinger hadde sikkert tatt av støyten for en del klåfingre i øyeblikket. Men et seriøst forum er nok viktig for mange. For min del hvertfall. Du verden, ellers hadde Sukker.no fort vært og blitt dødt. Hva som er seriøst? Noen ganger blir jeg overrasket av visse tråder, som virkelig åpner stengte dører og både gir og lever i kraft av deltakere som deler. Jeg tror på idémyldring og ikke altfor strenge regler. Og jeg regner med at tull har kortere liv enn annet, så hagesaksen klipper bort uvekstene underveis. Det som gir respons har liv, helt enkelt. Å ja, jeg vet, det er ikke en idiotsikker leveregel, men på den andre siden, jeg kan også flakse mellom fjas og alvor, men jeg kaller det livet...:-)

(kvinne 29 år fra Akershus) on. 15 juni 2011 18:37 Privat melding

Er enig med Powpow, en seriøs og en useriøs del hadde vært en praktisk løsning, blir mye tull og fjas her inne iblandt, men er mye morsom lesing også da, blir jo så mye latterlige diskusjoner iblandt! :-)

Skjult ID med pseudonym Oppgitt on. 15 juni 2011 18:57

Ja for all del. Det er jo så vannvittig pådrag på forumet for tiden så det kunne nok vært lurt å dele det opp for å utjevne presset.