Alle innlegg Sukkerforum
(mann 47 år fra Oslo) fr. 17 juni 2011 08:37 Privat melding

Flere enn meg som har stussa litt over hvor mange som velger å være anonyme her inne? Synes selv at dette forumet gir en mye klarere pekepinn på om en person er interessant enn et matchtall basert på endel ganske uinteressante kriterier. Skjønner absolutt at folk har behov for anonymitet iblant, men har selv sett mange interessante innlegg som har gjort meg nysgjerrig uten at jeg aner hvem vedkommende er. ;-) Vad tycks?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 17 juni 2011 08:55

Det er nok mange som er enig med deg. Så er det noen som også vil være uenig med deg :-)

Vi må nok bare leve med at noen synes at de anonyme er feige, mens de anonyme ikke mener det har med feighet å gjøre, men med valg. Noen vil ha kontakt med flest mulig, mens andre kanskje har en pause fra selve datingen og synes det er greit å ikke ha kontakt med så mange. Folk har nok sine grunner til hvorfor de velger som de gjør, men enige blir vi nok aldri :-)

Selv er jeg 98% anonym. Dette er et valg. Jeg er ikke feig, men det passer meg best...

(mann 47 år fra Oslo) fr. 17 juni 2011 09:00 Privat melding

Tror absolutt ikke du er feig, og det er heller ikke poenget med innlegget mitt. Tror bare mange ville score på å gi innleggene sine et ansikt, ihvertfall hos meg. Full respekt for valget ditt. :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 17 juni 2011 09:03

Jeg tror også mange ville score ved å gi innleggene sine et ansikt, i alle fall i antall henvendelser :-)

(mann 43 år fra Oslo) fr. 17 juni 2011 09:14 Privat melding

Jeg vil nå ikke si at det at man er anonym automatisk gjør en feig, helt greit for min del. Det som derimot er feigt er de som bevist bruker sin anonymitet til å spre eder å galle, DET er veldig feigt og ganske så patetisk.

Tror også at de aller fleste, som viser sitt (til tider) blide åsyn, kun har positive erfaringer av dette :-D

(mann 47 år fra Oslo) fr. 17 juni 2011 09:16 Privat melding

Ah, kanskje det er DET som er greia. Noen får rett og slett for MANGE henvendelser. Luksusproblem isåfall, eller hva?. ;-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 17 juni 2011 09:20

Taz
Tror det er en vinn vinn greie for mange å ha bilde ja. Det er jo også de som velger folk bort pga bilde.

Dirigent71
Ja. Jeg tror det er mange som ikke trenger å få så mange mailer av mennesker som er uinteressante for en selv.
Så helt seriøst: Jeg tror folk gjør det som passer dem best. Rett og slett og enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 17 juni 2011 13:07

Selv er jeg 95 % anonym:) Og som z sier, folk gjør som passer dem best:) Jeg er mer seriøs enn jeg framstår som her på forumet og kanskje jeg noen ganger trekker meningene mine mye lengre enn irl, bare for gøy.. Og ikke alle som synes det er så fasinerende..Så jeg er anonym for jeg er på forumet for andre grunner enn å finne potensielle å date:) Tull og fjas, og lite gjennomtenkt filosofering:)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 17 juni 2011 13:15 Privat melding

Hehe, kan nok kjenne meg igjen der, ja. Kanskje greit å skille mellom de seriøse forumspostene og de mer fleipete når man velger å være anonym eller ikke. Katarsiseffekten av å rølpe ut av seg noe kan være god iblant, den... ;-)

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 17 juni 2011 13:58

Man er jo ikke nødvendigvis anonym når man poster selv om man dropper bildet. Er vel bare når man skriver inn et annet pseudonum i boksen at man blir ordentlig anonym ved posting på forumet?
Eller tar jeg feil?
Dersom jeg skriver noe, men hukker av for anonym, så kommer jo Minney opp som pseudonum så sant jeg ikke skriver opp et annet "navn". Og da er det jo bare å søke meg opp blant alle de andre her inne.

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) fr. 17 juni 2011 14:09 Privat melding

hehe Minney :)

Der lærte i alle fall jeg noe nytt om forumet, takk.

Så kanskje det er slik at de som dropper bilde, men beholder profil navnett sitt, er de "normale" og de følger best nettiquette. Mens vi som overdøver en alt for kort tekst, med ett alt for stort bilde, er ekshibisjonister ? =)

Skjult ID med pseudonym bollox fr. 17 juni 2011 14:20

jeg syns det er greit at man viser ansiktet sitt en gang pr tråd, men kanskje ikke hver gang man skriver en setning. blir så mye scrolling av slikt.

Skjult ID med pseudonym sooky fr. 17 juni 2011 15:24

Bare til å komme med masse tekst da Iv8pv, så virker du ikke så eksibisjonistisk :-)

Puh, tungen beint i munnen her med nicket ditt. Er du like vanskelig irl også?

:-P

(kvinne 28 år fra Akershus) fr. 17 juni 2011 15:25 Privat melding

Jeg er 90% åpen, er bare om det er tråder med diskusjoner om ting jeg synes er greit å ikke være "offentlig" om, men alikevel ikke klarer å la vær å si meninga mi i :D
Men er enig i det som blir sagt av mange over, at det er ikke feighet hos annet enn de som kun går rundt i forumet og skaper "kvalme" under pseudonym..har jo sett en del av de, og det er unødvendig og barnslig oppførsel spør du meg.
Jeg er også enig i at man kan "bruke" forumet på å få kontakt med fler, har blitt kontaktet av mange pga diskusjoner i forumet :-)

Skjult ID med pseudonym katte fr. 17 juni 2011 15:33

Det aner meg at Iv8pv er radioamatør?

Skjult ID fr. 17 juni 2011 15:37

@katte

la8pv som var var Fleksnes sitt kallesignal, var i alle fall en. Jeg bare fant ett nick som lignet, ruller godt på tungen og aldri trenger å dele med noen andre. :)

Skjult ID med pseudonym be-my-Man fr. 17 juni 2011 17:26

Hmmm en dirigent blant oss, en ekte?
En som kan dirigere " Figaros bryllup" ?

Alt blandet her vettu. Anonym vs uanonym, folk med flere pseudonymer, uanonyme som skriver anonym av og til, tja ...dette er et fargerikt sted

Welcome to the forum jungel!

Skjult ID med pseudonym Powpow fr. 17 juni 2011 18:05

Jeg er nok litt feig ja som poster som anonym.
Men på en annen side så er det ingenting av det jeg skriver på forumet som gjør meg mer interessant blant jentene så da har det vel strengt talt ikke så mye å si. :P

(mann 47 år fra Oslo) fr. 17 juni 2011 18:26 Privat melding

Joda, jeg har faktisk dirigert Figaros Bryllup i Valdemarsvik (Sverige) i 2006. Ganske liten oppsetning visstnok, men moro lell. Så DEN delen stemmer ihvertfall. :-)
Det med overdreven scrolling var faktisk et godt poeng. Noen som kan lære meg å evt fjerne bildet uten å bli anonym? Er litt for fersk til å kunne sånt.

Skjult ID med pseudonym bollox fr. 17 juni 2011 18:29

Du bare klikker av for "vær anonym", og så bruker du nicket ditt som pseudonym

(mann 47 år fra Oslo) fr. 17 juni 2011 18:37 Privat melding

Selvfølgelig. Takk!

(mann 51 år fra Oslo) fr. 17 juni 2011 18:38 Privat melding

zzzzzffff , det är Robin Hood jag vill ha

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 fr. 17 juni 2011 18:38

Sånn. NÅ ble det riktig.

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 17 juni 2011 19:01 Privat melding

Se hva dette er folkens! En vettug sivilisert samtale om et tema som mange mener sterkt om. Pokker hvor befriende! : )

I min verden skal jeg kunne stå for det jeg sier, fleiper og tøyser om uavhengig av om folk ser hvem jeg er og i hvilken sammenheng det er. Det faller litt i fisk siden jeg tross alt ikke forteller fullt navn, men bruker kallenavnet mitt. Jeg er ellers helt enig med dirigenten. Det er synd at mange har andre kallenavn en ellers og at det skal være klin umulig å si noe til dem, og ikke til alle andre. Skjønt er nå kapasiteten i innboksen et problem så er det vel forståelig. Det er tross alt mange grunner til å kontakte folk. Det er da hunnkjønn her jeg kunen ha tenkt meg å ta en prat med uten at jeg dermed har noen planer om å sjekke dem opp. Det selvfølgelig også hankjønn som jeg er interessert i som mennesker og ikke som potensiell kjæreste. Vanner det ut Sukker? Tja, kan vel gjøre det, men for meg blir det absurd å bare lete etter ett aspekt når en snakker med folk her inne.

@ Irene
Du sier: "Jeg er mer seriøs enn jeg framstår som her på forumet og kanskje jeg noen ganger trekker meningene mine mye lengre enn irl, bare for gøy.." Dette er vel en av grunnene til at jeg tenker at anonymitet ikke er det jeg setter mest pris på. Det er ikke noe problem å trekke meninger lenger enn vanlig, men de bør helst fortsatt være meninger en kan stå for. Hva er bare for gøy? Skape en diskusjon som egentlig er teater fordi alle trekker meningene lenger enn vanlig og egentlig ikke mener det de sier? Dette er en spisstilling, selvsagt, men det er litt betenkelig. Tror ikke jeg har sett deg dra den til det ekstreme, men det er de som gjør det. At man ikke skal måtte være så seriøs er jeg helt enig i, men når jeg da ikke er det så har jeg heller ikke problemer med å vise at det er jeg som ikke er det.

Oj, det ble langt, beklager ...

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 17 juni 2011 21:55

@etc... vel jeg liker kverrulere og åpne opp for nye tanker.. synes det er underholdene:) Men oftest står jeg sterkt for det jeg sier, jeg går ikke fullstendig imot meg selv for å skape diskusjon. Men jeg er ikke anonym for de faste her inne, og jeg bruker alltid samme nick.. jeg gidder bare ikke få mail basert på uenigheter hefra...Er mye rart der ute/her inne;)

Og som jeg sa, jeg delta ikke her for å finne potensielle å date:) Og stort sett er jeg snill og grei, når jeg ikke er det blir det oftest misforstått så jeg slipper unna likevel;) Og jeg forstår ærlig talt ikke hvorfor bilde av meg trengs... jeg er meg uansett om dere vet hvordan jeg ser ut.. man står jo ikke fram med fullt personalia uansett:)

Og i det siste har jeg ikke giddet kverrulere engang... hmmm tar meg en øl og kommer sterkere tilbake:)

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) lø. 18 juni 2011 03:51 Privat melding

@sooky
hehe Jeg er bare 3 dager gammel her. Du skal nok se at det mangler ikke på tekst på denne gutten :) Tungen beint i munnen ? Og jeg som mener at nicket mitt ruller så godt på tungen... det er bare å si elve-åtte-pe-pv :D

@Etc.
Kjempe post, Kunne ikke blitt mer enig med deg i det du skriver. Tumbs up!

Skjult ID med pseudonym brownies lø. 18 juni 2011 13:12

Tilbake til saken Dirigent, hvilke nick er det som har gjort deg nysgjerrig? ? (dette er også en datingside...)

Skjult ID med pseudonym oo lø. 18 juni 2011 13:20

jeg er helt enig med irene - tumbs up!

(mann 47 år fra Oslo) lø. 18 juni 2011 13:44 Privat melding

Brownies:
Vel, jeg tenkte mest i generelle baner, er såpass ny i forhold til nettdating at jeg fortsatt prøver å finne ut av hvordan dette funker. Men hvis f.eks ei dame skriver i profilen at hun har glimt i øyet og humor og deretter skriver et innlegg som får meg til å flire, så er det jo helt klart et pluss. Det samme hvis hun skriver at hun er reflektert og så skriver noe som får meg til å tenke.
Motsatt vei blir jeg absolutt null imponert over folk som gnåler, slenger med leppa eller skryter av hvor mange de har blokkert, så der kan det kanskje være en fordel å være anonym. Som Irene er inne på: det koker vel i bunn og grunn ned til hva man ønsker å oppnå med å skrive her.
Nei, nå fikk jeg litt tastediaré, håper ikke jeg kjeda dere for mye.