Alle innlegg Sukkerforum

Finnes det damer som ikke har draget rett og slett,?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym monica lø. 18 juni 2011 18:55

velkjent er manglede "drag" er ett normalt problem for menn, også de som er "normale" :P

men finnes det noen damer som ikke har draget rett og slett, som ikke kan få seg en mann??
(snakker ikke om grunner som kresenhet og at de krever mer enn de har selv og gi etc)

er jo en grunn til at prostituerte finnes, å det er kun damer, er jo ikke menn som hadde tjent noe på å selge seg!

hvorfor er det slik egentlig??

kritiser i vei, jeg gir faen! hehe

bare en tankevekker! ;)

Skjult ID med pseudonym LilliMi lø. 18 juni 2011 18:57

Det finnes mannlige prostituerte.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 18 juni 2011 19:11 Privat melding

Jada, det finnes nok, men det blir vel mer unntaket (typ freaks of nature).

...men nå kan man vel egentlig ikke si at damer generellt har "draget". Selv ei bælfeit burugle kan få seg forskjellig pikk et par ganger i uka hvis hu går inn for det, men det er ikke fordi hu er attraktiv og har draget, det er fordi det finnes enkelte menn som faktisk ER så desperate etter å få tømt rognpåsan.

Skjult ID med pseudonym -Taz- lø. 18 juni 2011 19:18

Det med prostitusjon har jo ikke med at "det er mange menn som ikke har draget", det har jo med hvem som sitter på den sexuelle kontrollen og hvem som jakter på sex....

Skjult ID med pseudonym LilliMi lø. 18 juni 2011 19:37

Kebabben; det stemmer ikke. Man må bare vite hvor man skal finne dem. Ikke så mange av dem som er gateprostituerte. Det er heller ikke et så omtalt tema som kvinnelig prostitusjon. Mulig det kommer av at svært mange tenker at kvinner som prostituerer seg ikke gjør det av egen fri vilje. De har alltid en hallik bak seg osv osv.
Men dette er jo en annen diskusjon kanskje.

Skjult ID med pseudonym Frankhj lø. 18 juni 2011 19:38

Aporpos prostitusjon, så er jo denne akutell: "Omvendt sexturisme" - http://www.side3.no/article3171950.ece

Skjult ID med pseudonym -Taz- lø. 18 juni 2011 19:46

HDV, var ikke det jeg mente, men ser utifra konteksten at det kan være litt vanskelig å skjønne hva jeg egentlig mente ;-p

Prøver å oppsummere; TS mener at grunnen til prostitusjon finnes er at "alle" damer har draget og ikke trenger å kjøpe sex, mens mange menn ikke har draget å må kjøpe sex.

Da mener jeg at prostitusjon finnes fordi menn til alle tider har vært på jakt etter sex og dette har i alle tider vært en dominerede drivkraft hos menn. Kvinner har i stor grad sittet på kontrollen på hvem som får sex og det er derfor de som selger sex. Jeg mener at det ikke har noe med å gjøre at "alle" damer har draget og mange menn ikke har draget. Det er jo faktisk veldig mange menn som har draget som velger å kjøpe sex.

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 18 juni 2011 20:11 Privat melding

Her var mange gode poeng! Enig i mykje av det!

Men at prostitusjon er ei moderne greie blir vel feil..sjømenn gikk jo som oftast på horehus når dei var i land, og bordellar og prostituerte har eksistert sidan dag 1. Eg vil heller påstå at det er mindre vanlig i dag, fordi kvinnene er blitt meir lausslupne, og det er blitt meir akseptert at jenter har tilfeldig sex. Derfor skulle ein tru at færre går til prostituerte.

Det med at mange vellykka menn kjøper sex var eit godt poeng. Charlie Sheen budde ilag med to pornostjerner. Han har uttalt at største fordelen med å kjøpe sex er at du slepp å vakne opp ilag med dama.

Tilbake til det som var tema:

Eg trur normale jenter som ikkje har draget berre ikkje har møtt ein som passar enno.

Skjult ID med pseudonym brownies lø. 18 juni 2011 20:12

å ikke ha draget er det ensbetydende med at folk kjøper sex? :)) Trodde det var svært få som kjøpte sex jeg. Og så har jeg lest fra de som "driver med" prostitusjon, jobber med de prostituerte og ikke selger selv, at kjøp av sex handler om folk som trenger hjelp psykisk. Menn som sliter og bruker sexkjøp som et utløp for sine frustrasjoner. Har også hørt at de prostituerte også sliter litt. Det å være underlagt noen menn som bestemmer over livet deres, de er rett og slett ikke sin egen eiendom...

Skjult ID med pseudonym LilliMi lø. 18 juni 2011 20:43

De fleste prostituerte som ikke er selvstendig næringsdrivende sliter vel mer enn litt. Det finnes mengder av normale menn som kjøper sex kun for tilfredsstillelsens skyld.

For mange år siden leste jeg en bok om barneprostitusjon i Thailand og om mennene som reser dit for å kjøpe sex. Jeg lot meg forbause over at de som kjøper sex fra barn (mer riktig, barnas hallik), er familiemenn i tredveårene med bra jobber osv. De lite pene, småfeite mennene i høyere alder ønsket seg bare nærhet fra en dame som ikke var oppblåsbar. Ofte hadde disse et håp om å finne en dame (kunne gjerne være prostituert, slik at de ble the Hero) som kunne gi dem nærhet og sex gjennom å gifte seg med dem.

Det ksn hande ting har endret seg etter at jeg leste boken. Tror den het Å stjele en barndom.

Skjult ID med pseudonym -Taz- lø. 18 juni 2011 20:45

Eller som Charlie Sheen sier;

- Jeg betaler ikke for sex, jeg betaler for å våkne opp alene dagen etterpå og slippe mas.

(mann 48 år fra Troms) lø. 18 juni 2011 21:22 Privat melding

@ts:

Det finnes mange damer som ikke har draget på meg, men det betyr ikke at de ikke har draget på noen andre.
Så nei, tror ikke det finnes mennesker som ikke har draget på noen.

Men jeg kan ta feil.