Alle innlegg Sukkerforum

EN PERSON

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ærlig lø. 18 juni 2011 22:02

En person har fått hjertet mitt...og han fortjener det ikke....føles som ingen andre kan klare få den plassen akkurat nå....skulle jo ønske det ...men det er liksom ikke så ofte det skjer...han var liksom så spesiell for meg...

Men det er vel sånn det bør være...det skal ikke skje lett og være så lett å bli byttet ut...så jeg får lide meg igjennom hjertesorgen...få det på avstand og igjen bli åpen for noe nytt ....håper ikke det skal ta så altfor lang tid da...

Men glad for jeg har evnen til å bli glad i noen ...og tørre å bli forelsket...det koster jo da...når det går dårlig...sånn er det.

(mann 42 år fra Oslo) lø. 18 juni 2011 22:09 Privat melding

kjenner meg så igjen i det du skiver. Det er jo bedre å ha vært forelsket, selv om en ikke fekk det enn ville enn ikke ha vært det i det hele. Jeg har også gitt mitt hjerte bort.. om jeg lykkes vet jeg ikke enda, men jeg håper virkelig.. Det var kjærlighet ved første blikk.. Trodde ikke jeg skulle oppleve det, men som mange år som singel så håper jeg det lykkes denne gang.. En kan jo bli litt kald om en misslykkes mange ganger. Det er jo bare for å forsvare seg selv og unngå å få den vonde følelsen enn får når en "misslykkes".. Ønsker deg masse lykke til med å finne den rette for deg..

(mann 49 år fra Troms) lø. 18 juni 2011 22:35 Privat melding

@TS:

Jeg er glad og lei meg på dine vegne.
Men er enig med deg, det er en god følelse å være glad i noen, eller elske noen.
Men også vond når det ikke går som man gjerne skulle ha ønsket.

(mann 58 år fra Oslo) ma. 20 juni 2011 09:57 Privat melding

Been there - done that!

Gått igjennom samme greia et par ganger og det suger....., man tror ikke det går over, men merkelig nok så gjør det det!

Keep up the mood :-)