Alle innlegg Sukkerforum

Forbedringer på Sukker

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 19 juni 2011 15:07 Privat melding

Scenario; Jeg sjekker ut en profil og ser at personen er Pålogget NÅ, tenker "hm- han kan jeg kanskje chatte med!" Hva må jeg gjøre? Jo, jeg må gå til fanen for post/forum/chat, velge "chat", prøve å husker matchtallet og matchnavnet hans og bla meg gjennom uendelig mange sider (om han f.eks har et "lavt" matchtall som 90) for å se om han KANSKJE er tilgjengelig for snakk.

- hadde det ikke vært smartere om det var en innstilling som gjorde at man kunne velge "chat" rett fra personens profil?

Mulig det finnes en slik innstilling og jeg bare ikke har oppdaget det enda- isåfall er jeg åpen for tips, men chatten her på sukker syns jeg virkelig er noe herk. Ofte kan jeg høre at det ringer, og det er ingen pop-up vindu som lar meg svare. Så her MÅ det da være rom for forbedringer!

Noe annet som kunne vært bedre her?

Skjult ID med pseudonym j24 sø. 19 juni 2011 15:10

Jeg bruker ikke sukker til å chate med folk. Sukker-chaten er ubrukelig. Når jeg første får sjansen til å chate med noen maser de bare om cam uansett.
Nei, da tar jeg meg heller en tur innom en annen chat. Her er det meldinger som gjelder, ihvertfall for meg :)

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) sø. 19 juni 2011 15:16 Privat melding

Meldinger -> MSN -> SMS -> telefon samtaler -> møte.

Høres ut som den ideelle rekkefølgen for meg.

Skjult ID med pseudonym IjUkulele sø. 19 juni 2011 15:26

Min ideelle rekkefølge er egentlig

Meldinger -> sms (om treff) -> treff

Bruker ikke sukkerchatten særlig heller, men kanskje nettopp fordi den er så crap? Forøvrig lite mas om cam på meg, men veeeeldig til mas om nettsex, særlig når klokka bikker 23- men det er jo strengt tatt ikke "sukkerchatten" sin skyld.