Alle innlegg Sukkerforum

Ikke svar, dårlig gjort.

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 19 juni 2011 21:48

Jeg syntes det er lite voksent å ikke svare. Lag in bilde å pusset litt på profilen, og kjøpte superbruker for 1 mnd.
Kikker litt rundt på profiler, detter inn på en profil som var litt lengere vekke i avstand en det jeg så etter.
Ble veldig sjarmert av hva som sto i profilen, og sendte en post jeg brukte litt tid på.
Logger inn en annen dag. ser at posten er lest. Ingen tilbakemelling.
Sender en meldig til, om at jeg tåler å høre det folk har å si, trenger ikke være positivt. (Ingen tilbakemelling)

Jeg mener det er greit at en kansje ikke er interisert. Men dette er da faktisk en dating side hvor en velger å betale penger for å komme i kontakt med mennesker en kansje ikke møter på byen, og som har samme hensikt med å være her, som alle dem andre.

Vist jeg er på et utested, det kommer en kvinne å snakker en del å prøver å få kontakt, vist du ikke er interisert å det blir så galt at hun dytter brystene sine på deg. Er jeg vertfall hyggelig nok til å avise på en skikkelig måte.

Å hadde jeg fått en tilbakemelling her som kunne være så simpel som, Takk for post, Ikke interisert. lykketil med neste. hadde jeg vert mer en glad for det. bedre det en å ikke bli svart.

Vi mennesker er jo rare, vill alltig ha det en ikke kan få. Og kan en få noe er det ikke interisangt. Var derfor jeg kjøpte abonomang her for å slippe dette tullet som en opplever vanligvis.

Skjult ID med pseudonym sukk sø. 19 juni 2011 21:50

Les en av de 38 andre trådene om emnet så får du svar

Skjult ID med pseudonym useriøsa sø. 19 juni 2011 21:52

38? haha, legg til et par nuller bak så er du nok der! :P

men til TS, sånt er det her dessverre. tok litt tid for at jeg vendte meg til det selv, for jeg tenker som deg. bare husk at din profil er ikke deg!

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 19 juni 2011 21:53

grattis..du er trådstarter nr 39 om dette evnet...:) du har vunnet eit spark i ræva..t

Skjult ID med pseudonym brownies sø. 19 juni 2011 21:54

denne måneden...

Skjult ID med pseudonym baz sø. 19 juni 2011 21:54

Ikke bruk lang tid på en førstemelding. Send en kort melding på 2-3 linjer. Får du svar kan du bruke tid på neste melding.

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 19 juni 2011 21:56 Privat melding

@baz: det er tydeligvis delte meninger om det også. noen vil jo ha innholdsrik førstemail som viser at profilen er grundig lest og forstått

(mann 39 år fra Oslo) sø. 19 juni 2011 22:15 Privat melding

Here we go again...

(mann 40 år fra Nordland) sø. 19 juni 2011 22:27 Privat melding

@Bollox, jupp vanskelig det med førstemeldinger. På den ene siden kan det være fint med utfyllende førstemelding som viser at en virkelig er interessert. Men så kan det være veldig surt å bruke masse tid på noe som ikke engang blir besvart.
På den andre siden er det greiere med en kort melding men det har en tendens til å virke som en copy-paste som blir sendt til ørten personer.

Jeg skjønner godt at mange blir frustrert.
Selv pleier jeg ta utgangspunkt i at jeg ikke får svar, så får jeg heller bli glad om noen svarer :)

Skjult ID med pseudonym Duckman sø. 19 juni 2011 22:54

Here we go again ja...

Når jenter sender avslag, bruker de tid på noe som veldig ofte fører til at de mottar sure mailer tilbake. Dette kan mange som har testet det ut bekrefte. Dette er det ingen grunn til at de skal gidde det ovefor gutter de er uinteresserte i.

I tillegg innebærer et avslag at de "brenner broer", fordi de vanligvis ikke har rukket å se så nøye på profilen. Å høre "jeg tror ikke vi passer sammen" er ganske provoserende når man skjønner at mottakeren ikke engang har lest profilen. "Åssen kan du vite det?" er en naturlig reaksjon da.

Derfor er det både mer effektivt, mer skånsomt og mer fleksibelt å la være å svare, enn å sende avvisning.

Dette vet de fleste jenter, og derfor foretrekker de å la være å svare fremfor å gi en avvisning når de ikke er interessert i kontakt med avsenderen. Hadde ting vært motsatt, hadde sytepavene klaget over "dumme standardavslag" istedenfor.

Skjult ID med pseudonym NormaJean sø. 19 juni 2011 22:58

Ja, here we go again ja? Noen er nye, så til andre som har vært her en stund for vel tåle at samme type temaer dukker opp her. Skader ikke å være høflig, både her og på mail!

Skjult ID med pseudonym Halifax sø. 19 juni 2011 23:00

Dette emnet er ekstremt kjedelig og utdebattert.

Poenget er at gutter generelt er mye mer offensive med å sende førstemeldinger en jenter er. Særlig har du en viss gruppe gutter som sender meldinger i øst og vest og også til jenter de egentlig ikke tror de har sjans på, og der intensjonene er useriøse.

Så jenter mottar generelt mye mere mail enn gutter, og særlig mottar de mer useriøs mail. Da er det helt naturlig at de kun svarer på mail fra guttene de er interessert i videre kontakt med.

Hvis du får veldig lite svar allround betyr det at du må endre profilen din, høyst sannsynlig bør du endre profilbildet.

(mann 39 år fra Oslo) sø. 19 juni 2011 23:02 Privat melding

Beste avvisningen er og har alltid vært: TAUSHET!

Mindre styr og tidsbruk for avsender, og mindre tidsbruk og ubehag for mottaker.

Man slipper å finne på dumme unnskyldninger eller såre noen ved å si at man ikke liker trynet deres. Og såsant avsender ikke er helt dum i huet vil han ta hintet. Og er han så dum at han ikke tar hintet, kommer han bare til å bli sur og begynne å bitche over en avvisning. Noe utallige jenter som har testet ut enkle avvisninger kan rapportere.

Derfor finnes det ett svar på dette spørsmålet, ett svar der det ikke engang er rom for diskusjon dersom man tar de relevante hensynene i betraktning:

BESTE AVVISNING, SOM EN GENERELL REGEL, ER TAUSHET

Den som sover synder ikke, og den som er taus på internett plager ingen og oppfører seg slik alle i denne overstimulerte virtuelle virkeligheten der man bombarderes med stimuli hver dag, har den fulleste rett til.

Ro og fred! :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 19 juni 2011 23:03

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Skjult ID med pseudonym Vårblomst sø. 19 juni 2011 23:04

Tatt deg en Imovane 7,5 mg, Bukken ??

; P

Skjult ID med pseudonym james sø. 19 juni 2011 23:15

Totalt utdebatert ja! Pluss drepende kjedelig!:P

Kunne ikke sukker laget en egen sticky tråd om dette emnet så folk kan slippe å repetere de samme gamle argumentene for femhundrede gang?

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 19 juni 2011 23:20

James, da måtte de jo ha oppdatert forumet sitt til noe mer brukervennlig, og det kan vi vel ikke ha noe av. De har jo bare tatt ut et utbytte på ca. 7 mill siste 3 åra (07-09), gud veit hva det blir i -10 når jeg har bidratt også ;-)

Skjult ID sø. 19 juni 2011 23:21

begynn å grin a

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 19 juni 2011 23:25

vårblomst..einaste eg kan navnet på er ibux...hjelper den mot kjedlig tråd?:)

Skjult ID med pseudonym Vårblomst sø. 19 juni 2011 23:27

Bukken

Hmmm, hvis du får hodepine, så ; )

Skjult ID med pseudonym katte ma. 20 juni 2011 07:27

Så ikke les tråden, da.

Skjult ID med pseudonym utpåtur ma. 20 juni 2011 10:09

@ Venturex: Beste avvisning er definitivt ikke taushet. Det er ikke nødvendig å finne på en masse unnskyldninger eller legge til grunn noe spesielt negativt, man kan bare si "takk, men nei takk."

Selv fikk jeg en slik avvisning nylig - ryddig og grei, så slipper jeg å lure på det, og den som takker nei takk slipper mer mas fra meg.

Det sagt, så må vi jo også lære oss å takle et nei takk uten å tro at det er en degradering av egen verdi. Så jeg oppfordrer til at vi sier fra uten å finne på grunner, så blir vi kanskje alle flinkere til å takle et nei uten å bli såret - det er jo bare å trekke på skuldrene og finne noen andre å prate med.

(kvinne 29 år fra Akershus) ma. 20 juni 2011 10:20 Privat melding

Jeg svarer alltid, uansett om jeg må sende avslag eller ikke. Synes det er rein skjær uhøfflighet å gjøre noe annet. Har aldri fått noen sure svar tilbake på de avslagene jeg har sendt ut. Har fått et par takkemeldinger for avslaga mine, det var veldig hyggelig :-)

(kvinne 32 år fra Hordaland) ma. 20 juni 2011 16:50 Privat melding

Det er faktisk ikke noe kult å sende en snill avisning, for somregl får man tilvake en mail som ikke ligner grisen av en som fikk en så pass stor knekk i egoet at man skulle tro eg hadde kastrert han på plassen og ikke skrevet "takk for mail, men dessverre er eg ikke int, lykke til videre"..

Er faktisk glad for at enkelte av disse mannfolka ikke vet hvor eg bor, for noen av de har rett og slett blitt skikkelig skummel!

Skjult ID med pseudonym majfjell ma. 20 juni 2011 17:40

Til beboerne av sukker forum ;-))
Det kommer daglig nye medlemmer på sukker, som lurer på de samme spørsmålene som game traverer har stilt som nykommere. Ha nå litt overbærenhet med de nye. Ønskt dem heller velkommen i en hyggelig tone.De kan ikke vite at spørsmålene er stilt mange ganger! Så kan dere som holder på å dø av kjedsommelighet la være å lese tråden.

@Venturex
Det er din sannhet og sikkert mange andres. Det er merkelig nok en hel haug andre mennesker som skulle ønske de fikk et enkelt avslag isteden for taushet. Ja på tross av at avsender ikke er dum i hode, og skjønner hintet, ønsker de et enkelt avslag.

Skjult ID med pseudonym katte ma. 20 juni 2011 17:57

Ja, som intimbarbering, bj etc :)