Alle innlegg Sukkerforum

Godt indre...??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym veteran sø. 4 feb. 2007 16:21

Jeg er så lei av maset om det gode indre!!
Er det noen her inne som IKKE synes de selv har et godt indre...???
Dette blir patetisk. Ingen kan skryte på seg et bedre indre enn andre. Det er på det ytre de store forskjellene finnes. Det øvrige går på interesser og type personlighet. Og her er intet bedre enn noe annet. Det gjelder bare å finne frem til en som passer bra sammen med deg selv.

Min søster er realistisk. Hun har profil ute. Hun er 120 kilo. Hun søker selvsagt etter en bamse, for hun vet at hun ikke har nubbesjans på veltrent atlet. En veltrent atlet vil ikke ha ei dame på 120 kilo. Sånn er livet. Kan ikke alle andre også bare innse dette, og slutte å forferdes over at utseende ditt bestemmer hvilken liga du kan plukke partner fra?

PS! For å komme noen av dere i forkjøpet; ja, det finnes unntak fra dette. Men det er uinteressant.

Skjult ID med pseudonym kill cat sø. 4 feb. 2007 16:38

selvfølgelig spiller utseende en viktig rolle. og alle vi vet at det finnes mange pene mennesker som spiser snille folk til frokost, lunsj og middag.
en amerikansk forsker har sett på kjærlighetsrelasjoner fra en økonomisk synsvinkel. han konkluderte med at menn søker stort sett skjønnhet og kvinner er opptatt av penger (ja, ja), men at vi får aldrig nokk av er SNILLHET.
så når du har fått deg en dødsøt blondine med de tits&ass, så får du håpe at det holder og at hun husker å være snill mot deg. eller om du er dame og endelig fått halt inn han sivilingengjøren med feit jobb i oljebransjen, ikke våkner opp en dag og hører at du må yte god service for å opprettholde din livsstandard...

Skjult ID med pseudonym veteran sø. 4 feb. 2007 18:15

Da tipper jeg at mange av unntakene dine ikke er interessert i mer enn sex. Det ER et unntak at atleter ønsker VARIG forhold til sterkt overvektige damer. Men det finnes jo mindre pene atleter og meget pene damer på 120 kilo. Og i den aksen er det sikkert noen som finner hverandre.

Skjult ID med pseudonym Atleten sø. 4 feb. 2007 18:41

En ting er å knulle dere, en annen ting er å ville våkne opp med personen hver dag.

To helt forskjellige ting, så ikke blir lurt av det. Blir nok bamsefar til bamsemor, sad but true.

Skjult ID med pseudonym frille sø. 4 feb. 2007 23:51

Syns du bør parfymere språket ditt en god dose Atleten - og i samme slengen kan du roe selvgodhetene din. For det lyser selvgodhet - og vedder på du står og nyter synet av deg selv i speilet. Deg om det. Syns du er veldig kategorisk og kaller oss overvektige for "dere" som om vi skulle være en ensartet gjeng. Det er forskjellige grunner til at folk er overvektige - og la oss finne ut av dette selv for dine kommentarer er så uintelligente at de fleste overvektige går deg en høy gang når det gjelder forståelse og intellekt!!

Skjult ID med pseudonym veteran ma. 5 feb. 2007 09:38

Så så frille, ikke så sint nå....
Ikke så sjarmerende indre trekk det vet du...:)

Skjult ID med pseudonym sura ma. 5 feb. 2007 09:48

Det syns jeg! Mer sjarmerende med engasjement og følelser, enn kalkulerende og kyniske holdninger til andre mennesker. Sinte folk er topp, det - når det er gode grunner for å bli sint :->

Skjult ID med pseudonym kill cat ma. 5 feb. 2007 11:17

i ti år var jeg sammen med en pen mann som elsket å se på seg selv i speil. det var ikke en gang den eneste biten i hans narsisme.
jeg er ikke den som våkner med avbitne armer i senga :-)
bra at dere viser litt motstan og karaktær jenter!
atleten får finne seg en døll 25-åring som er mest interessert i solarium, makeup og hår. veteran finner sikkert en som bare smiler og holder kjeft. det blir så bra så og så får vi andre fred. eller "en liten, passe tjukk mann på sin beste alder" :-)

Skjult ID med pseudonym Mann ma. 5 feb. 2007 15:52

Et godt indre betyr faktisk en hel del. For meg er en av de viktigste egenskapene ved et menneske viljen til å gi og ofre noe for den/de man bryr seg om. Jeg er på ingen måte perfekt men evnen til å ofre noen mine egne ønsker og behov for folk som jeg virkelig bryr meg om er viktig. Tilsvarende forventer jeg at ei dame har de samme holdningene og verdiene. Jeg har kjent flere pene og attraktive damer som er helt uaktuelle som langsiktige partnere på grunn av et "dårlig" indre. Ei dame som er lat, selvopptatt og ute av stand til å være oppmerksom på andres behov er særdeles lite sexy.

Samtidig er det også riktig at det ytre teller. Likevel er det helheten som teller og da blir også de indre trekkene viktig.