Alle innlegg Sukkerforum

Metroseksualitet

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Oslo) ma. 20 juni 2011 20:24 Privat melding

Har alltid lurt på det der med metroseksuelle menn, og hva det egentlig er. Begrepet dukket bare plutselig opp og ble raskt allment akseptert.

Inntil jeg får et skikkelig svar som ikke inkluderer David Beckham så velger jeg å tro at det er en mann som liker å ha sex på metroen, altså med et visst ønske om eksebisjonisme.

Ellers får det være det samme. Eventuelt; kjør debatt.

(mann 33 år fra Hordaland) ma. 20 juni 2011 20:42 Privat melding

Hadde vel en slags oppfatning av hva det var, og begynte å tenke meg om, på hvordan jeg skulle formulere det... Men når jeg leste din forklaring på det, tror jeg at jeg sier meg enig med deg. Han liker å ha sex på (med?) metroen.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 20 juni 2011 21:17

"En metroseksuell er en heteroseksuell gutt som kan ha en del til felles med den stereotype homofile – forskjellen er at metroseksuelle ikke forelsker seg i personer av samme kjønn."

Funnet på nett. Høres sånn cirka riktig ut. Eller man kan tro at hormonhermere begynner å gjøre sitt inntog.

"... skader har vært påvist i en rekke dyr, for eksempel tvekjønnede fisk, krokodiller i Florida med misdannede kjønnsorganer, kjønnsskifte hos skilpadder, reproduksjonssvikt og sterilitet hos sjøfugl, mink, sel og oter..."

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ma. 20 juni 2011 21:22

Jag duschade tillsammans med en gutt i går , studerade hans brunbrända kropp , men nej ingen reaktion tydligen så måste jag fortsätta leta efter en dama :(

Skjult ID med pseudonym majfjell ma. 20 juni 2011 21:38

Sakset fra wikipedia :

Metroseksualitet er først og fremmest et begreb, der beskriver en livsstil, og ikke som navnet ellers antyder en egentlig seksuel orientering. Begrebet er opfundet i 1996 af den britiske forfatter og journalist Mark Simpson.

Nøgleord for den metroseksuelle mand er image og forfængelighed. Den metroseksuelle mand er særlig karakteriseret ved at have et velplejet ydre, et godt job og en bolig i storbyen. Rent seksuelt kan den metroseksuelle mand have en hvilken som helst seksualitet. Metroseksualitet handler nemlig ikke om selve det seksuelle, men om kønnet - måden at være mand på. Den metroseksuelle bruger hudplejeprodukter, barberer sig under armene, retter øjenbryn og er i det hele taget meget bevidst om de signaler, hans udseende sender. Han kan også lide at shoppe, og går ofte i fitnesscenter og spiser sundt. Han bor i storbyen, da det er her, de gode tilbud i form af butikker, natklubber og fitnesscentre er placeret - og deraf kommer begrebet metroseksuel.

Den metrosekuselle mands livsstil gør, at mange mener, at han har homoseksuelle træk. Men der er ikke tale om en fascination af personer af eget køn - snarere en beundring af sig selv. Dermed grænser metroseksualiteten til narcissisme. Nydelsen ved at pleje sig selv og at få opmærksomhed af andre er fremtrædende, men den metroseksuelle mands adfærd er samtidig identitetsskabende.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 20 juni 2011 22:00

med andre ord ganske så ufordraglig?:)

(mann 40 år fra Nordland) ti. 21 juni 2011 01:12 Privat melding

Kort og godt en "heterofil homo" :)

Skjult ID med pseudonym w ti. 21 juni 2011 07:39

Hvis Jan Thomas var hetero så ville han vært metro. Kort sagt: menn som bruker så langt over gjennomsnittlig tid på utseende sitt at de ender opp med blush i trynet før de kommer seg ut døren.

Skjult ID med pseudonym WTF.. ti. 21 juni 2011 11:15

Metroseksuelle menn er turnoff!
Vennemateriale, absolutt ikke kjærestemateriale!
Jeg vil ikke ha en mann som bruker lenger tid på badet enn meg. Jeg vil ha en MANN:)))

Skjult ID med pseudonym nerdis ti. 21 juni 2011 11:51

Heterofil homo er per definisjon fra "Sex and the City" er homofil mann som interesserer seg for idrett og ikke har sex med kvinner.
Men homofil hetero er den som er 100% hetero med en del ervervet homoseksuelle kvaliteter som interesse for mote, eksklusiv og eksotisk mat, antikvariat og kunst osv.

Lurer på om metroseksuell er kanskje begge disse gruppene - storby (aka metropolis) er jo vanligvis der du finner dem..
Felles for dem er jo at de har overutviklet stilsans og er veldig opptatt av å se bra ut, uansett hvilket kjønn de er tiltrukket til..

(mann 33 år fra Akershus) ti. 21 juni 2011 12:19 Privat melding

Winyl@
sa det MEGET godt.
De kommer også gjerne inn på treningen i seile sko, liten shorts, og de trener kun biceps i en time.

metroseksuelle & trendy Løkka folka er 2 distinkte ting jeg finner morsomt med Oslo, kles stillene er jo nesten som en kollektiv still..