Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er en av de..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tvilende ti. 21 juni 2011 13:57

Som ikke blir forelsket så fort eller ofte.

Tror jeg kan telle tilfellene på to hender på mine 30 år, selv om jeg har levd livet godt. Har vært singel i ca 3 år nå og datet en del, fant endelig en for noen måneder siden som jeg ble så vanvittig forelsket i, helt på knærne. Dessverre så ble det stopp nå da jeg skal flytte og hun ikke var klar for dra fra livet sitt her. Jeg sitter igjen helt knust og finner ikke knappen hvor jeg kan skru av dette. Er mildt sagt ikke vant til denne stormen av følelser og graver meg litt ned her..
Selv om dette er helt ferskt tenkte jeg at det beste er å komme seg ut i markedet igjen på sukker, men det fungerer ikke særlig enda. Tankene er fortsatt litt ensporet..

Noen som har noen tips her til som er litt i villrede? Noen som har funnet den knappen?

Skjult ID med pseudonym isammebåt ti. 21 juni 2011 14:49

Jeg har det på akkurat samme måten - det eneste som fungerer er tid, og ikke ha kontakt med vedkommende i det hele tatt :)

Skjult ID med pseudonym Harald ti. 21 juni 2011 14:50

Kjenner meg godt igjen, ja... Dater og dater, hyggelige jenter... Men tenker ofte at "det skulle ikke vært deg, det skulle vært hun jeg hadde den korte, men heftige sukker-affæren med i vinter".

Det sitter i, selv etter seks måneder....

Men har truffet ei nå som virker keen på å bli raskt kjent, både mentalt og fysisk, så vi får se om hun får meg til å glemme... :/

Skjult ID med pseudonym Tvilende ti. 21 juni 2011 14:58

"Men tenker ofte at "det skulle ikke vært deg, det skulle vært hun jeg hadde den korte, men heftige sukker-affæren med i vinter"."

Dette håper jeg virkelig ikke at jeg kommer til å tenke, det er skrekken hvis jeg fortsatt sitter igjen med de tankene. Sitter jo bare og håper i det meste nå at hun skal ombestemme seg. Men, innerst inne er jeg ganske klar over at det ikke kommer til å skje. Derfor jeg bare må komme meg videre og leter etter tips til det?

Og tar meg selv i å gå inn å kikke på facebooksiden hennes hele tiden, burde man bare slette hverandre derfra når man prøver å gå videre? Hehe.. Når jeg ser på oppførselen min føler jeg meg helt fjern, trodde ikke det var mulig å bli slik som dette lenger!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ti. 21 juni 2011 15:03

@TS jeg kan ikke akkurat si jeg kjenner meg igjen, men tror det er viktig å ta tiden til hjelp og ikke involvere deg med noen ny jente før du er klar for det. Lykke til:)

@ Harald
Tror du selv, at det er ei jente som skal til for at du skal glemme?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 21 juni 2011 15:20

Aller først: Håper at du snart føler deg bedre og at du blir glad igjen så fort som mulig!

Så håper jeg for alle andre håpefulle jenters del at du er moden nok til å ikke bruke dem, leke med dem, se om det kunne vært noe selv om du tenker på en annen dame. Ja, jeg håper rett og slett at du ikke involverer deg med noen før du er klar for det mentalt sett. Det gjør så vondt for så mange å oppleve det du opplever nå bare fordi du ikke var klar mens hun kanskje er det....

Og når jeg ser hvor mange som har uttalt at de har det på samme måte i det siste, så må jeg si at det skremmer meg. Jeg kjenner at jeg reserverer meg når jeg leser sånt. Selv om en mann har ærlige hensikter med å komme seg videre, ønsker jeg ikke å være den som får ham til å komme seg videre.

Så vær så snill dere som ikke klarer å komme dere over den dere er glad i: Vær ærlige overfor de som er klar.

Lykke til med dagene fremover, TS! :-)

Skjult ID med pseudonym Harald ti. 21 juni 2011 15:23

@Lilljanne: Ja, jeg håper jo på å finne ei som får fram de samme følelsene hos meg som henne jeg traff i vinter gjorde...

Skjult ID med pseudonym østers ti. 21 juni 2011 15:43

Harald og Ts, slutt med å gjøre det dere gjør! Ta ansvar og ikke gå rundt og ødelegg datene til andre folk! For det første skuffer dere jentene dere møter og for det andre har sikkert disse jentene ryddet vekk andre mentalt for å gjøre plass til dere.
Synes dere virker passe patetiske.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ti. 21 juni 2011 15:54

@Harald
Da må jeg bare si som flere andre her, at du må ikke gi "falske" forhåpninger til noen du dater. Det er en av grunnene til at jeg gjerne takker nei til å date de som nylig har blitt singel. Jeg har vært singel 3 år nå, og er klar hvis jeg møter den rette og da blir det helt feil å date noen som ikke er mentalt ferdig med ei anna jente/dame. Det er sjelden jeg forelsker meg, og tenk så kjipt hvis jeg blir det med noen som går å tenker på ei anna...grøss!

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 21 juni 2011 17:15

Veldig enig med Liljanne her, etter å ha brent meg noen ganger i senere tid. Så det er sjelden jeg går inn på "nye brukere", for å si det sånn...

Skjult ID med pseudonym Harald ti. 21 juni 2011 17:18

Vel, hva kan jeg si @neptun og @Lilljanne? Jeg har tidligere brukt veldig lang tid på å komme over såre forelskelser, men det har som regel hjulpet veldig at noen nye får min fulle oppmerksom. Men så er jeg også en "grubler"...

Jeg har glemt hvor godt hun kysset og hvor søt og varm hun var
Jeg har glemt vårt første møte var det sjette februar
Jeg har glemt en tur i skogen vi tok en tidlig vår
Jeg har glemt hvor godt det luktet av hennes lyse hår
Nei nå vil jeg ikke huske for det har jeg nå bestemt
At jeg elsker henne fortsatt vel det bør jeg nå ha glemt

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 21 juni 2011 17:18

Hvorfor i all verden skal hun kaste alt på båten for å følge deg, når du ikke er villig til å utsette/avlyse flyttingen for henne?

(liten avsporing kansje, men min logikk som kom løpende....)

Skjult ID med pseudonym Romeo ti. 21 juni 2011 17:25

Under love's heavy burden do I sink...

Skjult ID med pseudonym ærlig ti. 21 juni 2011 17:51

Jeg synes det er helt riktig å straks lete videre etter en annen. Jeg er selv i samme situasjon....prøver å glemme ham og komme meg videre...kjenner det gjør godt å få koselige meldinger fra en annen...gir meg et håp om at fremtiden kan bringe meg noen som passer bedre for meg. Kjenner meg så godt igjen når du skriver du er inne på Facebook siden hennes til stadighet...gjør akkurat det sammen...men jeg vet det ikke er mer håp og det også gjør det lettere å bare se fremover..stå på..let etter en annen søt jente som kan vinne hjertet ditt...hvem vet om ikke hun venter akkurat rundt neste hjørne? Lykke til:-)

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 21 juni 2011 18:06

For å omformulere meg litt - jeg tror de av oss som har vært single lenge og de av oss som ikke har vært single fullt så lenge stiller litt ulikt i en dating- eller prøve-å-bli-kjæreste-situasjon. Hvordan man agerer i slike situasjoner er faktisk ganske nært knyttet til hvordan ens bakgrunn er. Så, for all del, gå rett fra et forhold til et annet, men jeg tror det er ganske så dødfødt hvis du treffer på en som meg.

Skjult ID med pseudonym Tvilende ti. 21 juni 2011 18:41

@Z & Østers
Jeg går ikke rundt å leker med andres følelser eller ødelegger dater. Er heldigvis voksen nok til å ikke ønske andre vondt, og er heller ikke riktig klar til å begynne med datingen enda. Jeg skrev innlegget da jeg sliter litt med å komme meg videre. Jeg har meldt meg inn på sukker igjen, og det er hyggelig med komplimenter man får her, men jeg tar ikke initiativ eller kontakt med noen enda. Men, jeg håper jo selvsagt å se noen her som trigger litt positive tanker igjen. Og blir man noengang ferdig med tidligere forhold? Minnene og tankene vil alltid leve sitt eget liv, men selvsagt sjeldnere etterhvert som tiden går. Så når er man egentlig klar for nye eventyr, etter 1 uke eller 1 år? Det tror jeg ikke man vet før man prøver det. Men å sitte å tenke på noen andre enn den jeg er på date med ville jeg aldri klart, det blir for falskt. Forøvrig er jeg enig med Østers om at oppførselen min er patetisk, men på noe annet grunnlag ;)

@Sooky
Jeg sa fra allerede første date om at jeg skulle flytte, og får ikke forandret på det da det er barn involvert. Jeg sa også at det var viktig for meg, hvis vi skulle se hva som kunne skje, at hun kunne flytte på seg. Det var ikke noe problem og det har vært helt herlig i den tiden det varte. Vi satt og diskuterte hvilke møbler vi skulle ha i den nye leiligheten den ene dagen og dagen etter smalt plutselig bomben og her sitter jeg igjen..

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 21 juni 2011 18:54

TO GANGER PÅ 30 år!!! NULL ganger her takk.. stop complaining!!

Skjult ID med pseudonym østers ti. 21 juni 2011 19:29

Det skremmer meg, kvinne.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 21 juni 2011 19:36

Det skremmer meg og.... begynner å tro jeg er for selvstendig... (og sikkert en haug med andre greier) :) Men men... har vært betatt da.. men aldri blitt såret..

Skjult ID med pseudonym østers ti. 21 juni 2011 19:38

Hva føler du når en mann ikke innfrir da? Bare skuffet, går lei?

Skjult ID med pseudonym ung75 ti. 21 juni 2011 19:43

Synd da Kvinne81, du er jo ei pen dame.. Kunne godt tenke meg ei dame som deg jeg, men redd det er kø ;)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 21 juni 2011 19:52

Tvilende
Godt å høre at du ikke har til hensikt å såre noen pga at du tenker på en annen.
Jeg har ingen fasit på hvor lang tid det tar før man er klar for å gå videre. Sånt er subjektivt.
Eneste jeg kan si er at for min del tar slike ting lenger tid enn du signaliserer :-)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 21 juni 2011 19:58

@østers: går lei, har for vane og rote meg borti de gutta som har den instillingen at "ta meg for den jeg er, jeg gidder ikke å være prins for noen".. Og rent vanlig da går jeg lei... Jeg skjønner ikke hvorfor det finnes lidenskapsløse menn... de som ikke setter pris på flørt og "faenskap" både i starten og utover i "romansen/forholdet".. Vi jenter elsker å dille og finne på ramp og koselige ting når det blir satt pris på... vel.. de av oss som ikke er lidenskapsløse da... vi vet jo det finnes nok av dem blandt oss jenter og...

@ung75: Ikke så stor.. men har en date i nærtiden, men aner ikke åssen kjemien der kan bli. Skal prøve noe helt annet denne gangen, vel for å møte hvertfall... *ps takk for komplimentet*

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 23 juni 2011 05:59

Jeg er noen år yngre enn deg og har vært forelsket 1 gang...