Alle innlegg Sukkerforum

Matching og ulikheter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BjarneRimi ti. 21 juni 2011 16:50

I "Autotekst" for match mellom to profiler står det hva som er forskjellene og hva som kan by på utfordringer etc. Men, uten å spørre vedkommende, har man noen mulighet til å vite hvilken vei forskjellen gjelder?

For eksempel kan det være forskjeller i "vil du ha barn/evt. flere barn". Er det fordi hun vil ha barn "neste uke" og jeg evt. vil la det gå et år eller to før noe slikt kan være aktuelt? Eller vil hun antakelig ikke ha barn?

Jeg ser muligheten for å spørre, men synes at det kan være en litt sånn romantikk-dreper à la "Ja, da kan du bare fylle ut spørreskjemaet her, så ser vi om du er en aktuell kandidat".

Hvis dere skjønner hva jeg mener?

Skjult ID med pseudonym maddox ti. 21 juni 2011 21:32

Skjønner hva du mener, men jeg er helt uenig i det. Jeg er ikke interessert i å være i et forhold med noen som ikke ønsker barn, så jeg setter pris på muligheten til å filtrere bort disse personene. På den måten slipper både jeg og de å kaste bort tid på noe som uansett ikke vil fungere.

Hvis du tar en titt på matchtreet kan du forøvrig finne ut av hvor om det er timingen på barn eller om en vil/vil ikke ha barn det står på.

Skjult ID med pseudonym østers ti. 21 juni 2011 21:43

Du må vite hva du selv har svart først, har du sagt vil aldri ha barn eller om 10 år eller innen 3 år så ser du hvor h@n ligger i forhold til deg. Hvis du vil ha inne ett år og h@n innen 10 år så er bladet sannsynligvis rødt.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 21 juni 2011 21:45

Jeg synes også dette kan være vanskelig. Å vite i hvilken retning man skal tolke det røde bladet.

Skjult ID med pseudonym østers ti. 21 juni 2011 21:46

Det er ikke vanskelig, den andre ligger i den andre enden for deg. dvs dårlig match.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 21 juni 2011 22:24

Kommer jo an på hvor viktig du har satt dette punktet. Dersom du MÅ ha barn, er det jo greit å sette et absolutt krav eller høy viktighet. (Og jo mer viktig du har satt scoren, jo mindre slækk gir matchtallene. Dette er enkelt på Sukker. Da unngår du store, grønne blader på DETTE punktet.)

Enig i at det kan være en romantikk-dødare å spørre om tidlig. Men samtidig forstår jeg at noen synes dette er avgjørende for videre kontakt.
:-)

*For min del er det et helt greit spm å ta tidlig...som de fleste andre spm.*