Alle innlegg Sukkerforum

Alle er opptatt;)

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Østfold) to. 23 juni 2011 00:57 Privat melding

Når en kommer inn på temaet "Hva gjør du på fritiden?" som kanskje er en pekepinn på hva den personen du liker her inne og er et lett spørsmål å sende. Ofte kommer svarene tilbake som; Jeg trener 9 ganger i uken, reiser rundt jorden 4 ganger i året, er sammen med venner hele tiden og shopping...

Og her sitter jeg da som en stakkars ung mann å tenker i mitt stille sinn: Har hun egentlig tid til forhold eller?

Jeg må vel ærlig si at jeg er dødelig og har en lommebok som kan gå tom, ikke det at jeg er blakk, jeg har 5-6 ukers ferie hvert år og resten jobber jeg som alle andre:) Kanskje et A4 liv?

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 23 juni 2011 01:02

Jeg forstår hva du mener. Mange ser ut til å ha lite tid til overs.
For ikke å snakke om når man har kommet til det steget der man skal møtes. Da er det ekstremt travelt....

A4 er positivt, for min del.

Skjult ID med pseudonym useriøsa to. 23 juni 2011 08:42

det handler jo om prioriteringer, ikke verre enn så. møter man en person som man blir betatt eller interessert i, så dropper man kanskje en trening eller fem! ;-)

selv om det beste hadde vært om personen hadde samme interesser slik at man gjorde det man pleier å gjøre, bare sammen med noen andre! :-)

Skjult ID med pseudonym Sutring to. 23 juni 2011 08:44

...sutre...sutre...sutre....

(kvinne 36 år fra Nordland) to. 23 juni 2011 09:07 Privat melding

Man må da fylle dagene sine. :)
En dame som sitter hjemme å sturer, men hun venter på the knight in shining armour, kan da ikke være så veldig engasjerende?
Det er en positiv ting, at dama har et liv og et nettverk, ellers er jeg redd du kunne komme til å finne deg ganske overveldet og "kvelt" sånn etterhvert. Tror nå jeg. :)

Skjult ID med pseudonym Driver to. 23 juni 2011 10:46

Et åpningsinnlegg av de bedre! Godt poeng! :o)

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 23 juni 2011 10:56

Jeg bruker mitt travle liv som unnskyldning for å ikke ha plass til en mann der. Jeg vet jo at det er god plass til en mann dersom jeg finner en som er verdt å rydde litt plass for.

Jeg blir engstelig av menn som vil treffes for ofte den første tiden. Alt blir så seriøst veldig fort. Og disse tekstmeldingene som sendes hele tiden og klaging på at man ikke svarer umiddelbart. Hjelp!

Skjult ID med pseudonym kit to. 23 juni 2011 11:29

Enig med useriøsa. Det er kun snakk om prioriteringer. Det blir litt platt å sitte i sofaen og dulle med sin imaginære kjæreste mens en ser på en (kjedelig) romantisk film.... :)

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 23 juni 2011 11:34

Min framtidige mann går gjerne ut på tur med meg. Det pleier ofte å være mitt date-forslag til andre date. Da får jeg både bevegd meg og vært på date. Date tre er mat og vin hjemme hos meg.

Jeg nærmer meg et tvangsnevrotisk forhold til dating.

(mann 40 år fra Nord-Trøndelag) to. 23 juni 2011 11:34 Privat melding

@LilliMi, trenger du lang tid på å svare da? :)

Joda man finner på ting, om man er mann eller kvinne. Det er som nevnt her i tråden, er prioritering, men det er vanskelig å forstå om de har lyst eller ikke :)

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 23 juni 2011 11:49

Dresom jeg er på jobb og det er møtedag, jeg er på konferanse eller andre steder der det blir krevd at jeg skal mingle i pausene, så bruker jeg lang tid på å svare, ja. Eller dersom jeg er på kafé med venner, da klarer jeg ikke konse på å forfatte et svar.

Jeg er i ferd med å bli en mann. *innser*

(mann 29 år fra Østfold) to. 23 juni 2011 16:11 Privat melding

Lenge leve livet med god tid ;)

Skjult ID med pseudonym et under to. 23 juni 2011 18:53

man lister opp alt man driver med, men man driver ikke med det HELE tiden. ved oppgi sine tidsfordriv vil man indikere at man ønsker seg en partner som driver gjerne med NOE av det samme. så jeg blir oppgitt når jeg får hendvendelser av 10-15 år eldre menn med 50 kg overvekt eller noen som sier de ikke trener og de trenger MEG for å komme seg ut. hva i alle dager tenker en slik man når han leser: tur i marka, av og til i fjellet, løping, trening, dansing, tae kwon do, og et par andre aktiviteter???