Alle innlegg Sukkerforum

en undretråd, ikke klagetråd:-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym .... to. 23 juni 2011 09:33

Har vært på en del hyggelige sukkerdater. I så og si alle tilfellene har jeg ikke vært interessert i en date nr 2, rett og slett fordi den fysiske tiltrekningen ikke har vært til stede (på tross av at jeg syns bildene har vært fine). Dette har sagt til vedkommende på en hyggelig måte.Nå har jeg imidlertid vært på en date som jeg gjerne VIL skal ende i en ny date. Dette gav jeg også klart uttrykk om, men tror du jeg hører noe da?:-) Så jeg undrer: er det ikke vanlig praksis å si fra at man ikke er interessert? Bare lurer:-) Det må da spare mange fra å sitte og vente/lure, og sånn sett være litt mer realt?? Mulig jeg er helt ute.-)

Skjult ID med pseudonym tjadet to. 23 juni 2011 09:39

Tror egentlig ikke det er så vanlig å si fra. Jeg ville ihvertfall ha kviet meg for å sms-e til noen sånn helt ut av det blå at jeg ikke var interessert. Det virker jo litt innbilsk!

Men hvis den andre tar kontakt og hinter om treff, sier man selvsagt fra, det er jo vanlig folkeskikk, spør du meg. Men VELDIG mange gutter som ikke sier fra, det er min årelange erfaring. Kjipt. Mulig det er mange jenter som ikke sier fra også for alt jeg vet da.

Hvis du er jente, ville jeg regnet med at en gutt som er interessert, hører du fra. Er du gutt, ville jeg ha spurt rett ut om en date nr 2 :) Kan jo ikke få noe verre enn nei?

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 23 juni 2011 09:44

Jo, du kan dø!

Skjult ID med pseudonym ..... to. 23 juni 2011 09:44

i og med jeg har sagt klart i fra at jeg gjerne treffer han igjen, så vil jeg ikke mase mer på det:-) Da regner jeg stillhet som et avslag. Men jeg vet med meg selv at jeg ville ha sendt en melding tilbake og sagt noe sånt som at; Jo, det var hyggelig men ikke det helt store for min del.. Det er da en ærlig sak? Og litt lettere og forholde seg til enn stillhet sånn jeg ser det:-) Bare ble nysgjerrig på hva som er vanlig prossedyre:-)

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 23 juni 2011 09:52

Personlig sender jeg ikke melding til jenta om jeg ikke er interessert

(nå har jeg ikke vært på mange sukkerdates da, men møter med jenter generelt, og det har det blitt en del av siden jeg ble singel).

Hvis hun derimot sender melding og viser interesse, og jeg ikke har det, så svarer jeg ærlig tilbake at jeg ikke er interessert. Det er fordi det er sånn jeg foretrekker å bli behandlet selv. Stillhet er irriterende. Men 3-dagersregelen er grei. Går det 3 dager uten at du hører noe, kan du slette nr og navn fra mobil og hjerne, for å lete videre.

Skjult ID med pseudonym clementine to. 23 juni 2011 12:12

Selv sier jeg alltid fra om jeg ikke er interessert.

Men dessverre er det nok endel som ikke tør og si fra de ikke er interessert, etter at man har møttes i virkelighetens verden. I min verden er det veldig feigt. Men nå ber jeg om avklaring jeg, for jeg gidder ikke la ting bare fade ut uten og si et ord.

Skjult ID med pseudonym et under to. 23 juni 2011 19:01

det er så mange gutter som sier at de vil treffes igjen når man avslutter en date. så går det noen timer eller max 2 dager så for man sms eller mld på sukker at det likevel ikke blir noe mer. hater når folk lyver. de skulle ha baller nok til å si "du virker som en ålreit jente med ikke noe for meg, desverre". da hadde jeg skjønt. men at de ikke tør å si det men må skrive noen få minutter/timer etter man avsluttet daten... gud så frustrerende!

Skjult ID to. 23 juni 2011 19:11

Tror det er vanlig å ikke ta kontakt om ingen er interessert i noe mer. Det synes jeg er OK. Etter en date har jeg ikke behov for å høre at jeg ikke var interessant. Hvis jeg derimot ER interessert har jeg begynt å prøve å avtale neste date der og da. Om han trekker på det, er han ikke interessert. Og om han også vil - så slipper man å lure på hvem som skal si hva når og de uholdelige vente-greiene... genialt! Krever litt mot - men er verdt det! :)

(kvinne 33 år fra Oslo) to. 23 juni 2011 19:19 Privat melding

det som er mere frusterende er gutter som viser litt interesse men ikke nok. Sånn foreksempel hvis det bare ramler inn melder midt på natta en lørdagskveld om å møtes. Også møtes dere. Deretter er det stille frem til neste gang han er på fylla. Ingen svar på hverdager bare når alkoholprosenten er høy nok. Slikt orker jeg toppen å bli med på toppen 5 - 6 ganger også går man lei av slike menn som tydeligvis er bare ute etter en ting

Skjult ID med pseudonym useriøsa fr. 24 juni 2011 09:03

bubble, syntes du ikke at opplevelsene dine hadde vært bedre hvis du IKKE møtte dem første gang når de ringer for booty calls midt på natta?

når du viser slike gutter at du tar takke til sånne ting, så vet de det til neste gang. du "enabler" den type oppførsel ovenfor deg. hvis du ikke møter dem, ja du mister nok en god del booty calls og må være alene i senga om natta, men du vil eventuelt møte en kar som respekterer at du tok det valget og begynner å vise deg oppriktig interesse.

eller så er det bare noe jeg tror!

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 24 juni 2011 09:46

Holy shit, bubble!
Hva i all verden får deg til å være bootycall mer enn én gang? Eller å i det hele tatt stille opp midt på natten?
Du er da mye, mye mer verdt enn det?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 24 juni 2011 10:01

Jeg er utrolig glad i stillhet generelt, men stillhet i yrende bekjentskap, blant venner eller i kommunikasjon med kjærester er en uting. Jeg hater denne formen for stillhet. Den er feig. Den er kjip. Den er dum.

At det har blitt vanlig med stillhet, vet jeg. Men at det er bra? Neppe. Vi mennesker trenger jo hverandre. Men i stedet for å leke med hverandre i sol og regn, sitter vi med hver vår maskin og skriver til hverandre fra hvert vårt hus. Absurd. I tillegg gjør vi det anonymt. Absurd. Og når noen endelig klarer å finne et menneske de ønsker å treffe på denne merkelige måten, så skal man ikke snakke sammen om dette var en god ide eller ikke? Enda mer absurd. Mennesket fjerner seg fra hverandre, og det er betenkelig. En vakker dag sitter vi ensomme hele gjengen med tennisalbue, ubrukte stemmebånd og blomstrer med fingern i rompa...

Nei, det minste jeg kan gjøre, er da å takke for en fin kveld og eventuelt takke pent for meg! Ærlig talt.

(kvinne 30 år fra Akershus) fr. 24 juni 2011 10:03 Privat melding

Enig i at sånne gutter er enda mere frustrerende !!! de som viser litt interesse og player deg nei syns d er mye bedre når de har baller nok til å si rett ut om de er intrresert eller ikke :P men det er d et fåtall som har...har og begynt å si ting mere rett frem selv når jeg merker de er sånn...jammen ikke enkelt d her! nei da får de heller være litt på pinebenken en fin test på det der er å se om de kan respektere deg såpass at de kan sove med deg uten å bli sur når d ikke blir no mer..da er de som regel oppriktig intresert også :)

og bubble søtnos du er verdt sååå mye mer! prøver du den testen ser du fort om de virkelig er intresert eller ikke ;) litt tuff one me funker! *klemmer på*