Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym lalala to. 23 juni 2011 13:33

Skjønner ikke meg selv. Var på en date nylig. Hyggelig kar, men ikke helt min type utseendemessig når alt kom til alt. Kanskje ikke helt min type personlighetsmessig heller, til tross for fin flyt i samtalen og humoristiske innslag. Allikevel blir jeg innerst inne LITT såret over at jeg heller ikke var hans type:-) Jeg vet det er helt spacet og uten mening, men det lille avslaget er bittelitt kjipt, selv om jeg vet det ikke var drømmemannen. Noen som kjenner seg igjen?:-)

Skjult ID med pseudonym yes to. 23 juni 2011 13:45

Kjenner meg definitivt igjen! Kanskje en naturlig reasjon, eller betyr det at vi kanskje har en anelse for høy selvtillit ift andre? Ikke vet jeg, men kjekt å se at andre også har hatt samme opplevelse :)

Skjult ID med pseudonym useriøsa to. 23 juni 2011 13:46

er det rett av meg å anta at det var han som avviste deg, og ikke omvendt?

mener ikke å være kjip eller noe, men en venninne fortalte meg det samme en stund tilbake. etter litt from og tilbake så kom vi fram til at hun kanskje ikke var så flink til å takle avvisning, selv om hun ikke var interessert i personen selv.

vil anta at mange liker følelsen av at noen liker deg, begjærer deg eller de følelsene der, men det blir litt for dumt (eller som du sier, spacet og uten mening) at du skal bli såret over at han ikke likte deg "på den måten" når du ikke likte han tilbake heller.

nå er jeg en mann og det jeg sier betyr kanskje ikke så mye, men har opplevd det du nevner en gang, men når hun sa at hun ikke ville møtes igjen så ble jeg glad og lettet, for jeg viste ikke helt hvordan jeg skulle si det selv! :-P

99.99% av gangene så er det jeg som er interessert i personen, og har blitt avvist i like stor grad! :-)

Skjult ID med pseudonym useriøsa to. 23 juni 2011 13:46

hehe ja, eller det yes sier! :-P

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 23 juni 2011 13:48

Jeg er mer plaget av at jeg er alle sin type. Noen ganger tenker jeg at jeg er helt uten personlighetstrekk.
Derimot er jeg ekspert på å treffe menn som ikke vet hva de vil. De vinglete, altså. Sånn; "Hm. Jeg liker deg veldig godt, men vet ikke om jeg vil være i et forhold nå." Hvorpå jeg ikke orker usikkerheten, dvs at jeg ikke orker å engasjere meg emosjonelt og sier takk og farvel.

Etter noen uker har han bestemt seg for at han vil være i forhold og tar kontakt. Da er jo jeg milevis fra ham.

Skjult ID med pseudonym lalala to. 23 juni 2011 13:59

hehe godt å se det ikke er bare meg:-) @useriøsa: Ja, jeg er kanskje dårlig på å bli avist, og hvis det virkelig er HELT uinteressant så blir jeg lettet som deg:-) Men dette var jo en oppegående kar, og da svir det bittelittegrann selv om jeg vet det er urasjonelt.-)

Skjult ID med pseudonym useriøsa to. 23 juni 2011 14:04

ikke sant lalala! ;-)

men kanskje du likte han "logisk", i den forstand at han siden han er en oppegående kar som du hadde noe "kjemi" med og da sa hjernen til deg at han bra for deg, mens hjertet ditt sa noe annet?

Skjult ID med pseudonym lalala to. 23 juni 2011 14:08

Ja, det er noe sånt. Han er "good on papir" som det heter! Innehadde de kvalitetene jeg ser etter, men likevel ingen klikk. Men det hadde jo vært litt stas om denne karen med de gode kvaliteter likte litt allikevel:-) Skjønner? Det går utelukkende på meg, ser den:-)

Skjult ID med pseudonym neptun to. 23 juni 2011 16:58

Kjenner den igjen. Her om dagen satt jeg og skulle formulere en "takk, men nei takk"-melding, da det plutselig tikket inn en "takk, men nei takk"-melding fra henne. For pokker, det var jo jeg som skulle dumpe henne!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne to. 23 juni 2011 17:23

@neptun

He, he regner med du er raskere på avtrekkeren neste gang!

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 23 juni 2011 18:43

Jeg blir skuffet i 5 sekunder, før jeg går til nestemann på samlebåndet...

Men jeg ser hva du mener. Om jeg ikke liker ei jente, vil noe ved meg at hun skal like meg allikevel. Super-dobbeltmoralskt. Sånn er vi alle litt tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 24 juni 2011 18:23

Det er aldri hyggelig å bli avvist, selv ikke av dem man ikke vil ha.

Når det er sagt så blir jeg mest lettet selv om jeg også blir litt skuffet. Jeg vet nemlig med meg selv at hver gang jeg havner i en nja...tja... situasjon så føler jeg at jeg egentlig bør gjøre et forsøk. Dersom jeg slipper å forsøke meg når jeg egentlig er temmelig lunken så er det i sum helt klart positivt.

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 24 juni 2011 18:25 Privat melding

jeg synes du hadde godt av det TS.... ;)