Alle innlegg Sukkerforum

Tråd om antall besøkende på profilen! :P

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gaupe to. 23 juni 2011 17:38

Ikke for å klage, har funnet min metode for å leve sånn noenlunde her i henhold til responns, men om en leser igjennom postene på tråden om antall besøkende på profilen så ser en jo at noen av de kvinnelige her har fått opp til 40 000 beøkende mens en mannlig kanskje noen hundre, maks ett par tusen på de mest attraktive!

Blir ikke dette litt VEL feil med så store kjønnsforskjeller her??
Greit nok at noen av de med 40 000 klarer prestere å ikke ha funnet seg en mann alikevel å da er sjangsen lik null for at de noen gang får noen heller, setter seg antakelig så idiotisk høye krav eller hva det er!

(mann 38 år fra Østfold) to. 23 juni 2011 17:43 Privat melding

At enkelte damer har opptill 20 ganger så mange besøk på profilen som enkelte menn betyr ikke at kjønnsfordelingen på nettstedet er 20 menn for hver kvinne.

Skjult ID med pseudonym 1881 to. 23 juni 2011 17:44

Det er vel liten tvil om at det er alt for mye menn i forhold til kvinner her inne. Når ei fine jente så har et snertent puppebilde som profilbilde (det står at det ikke er lov, men jeg får opp ganske så mye bikini, kløft og puppebilder når jeg sjekker onlinelista) så drar det opp besøkstallet.

Så er det vel her som på byen, at jentene forholder seg passive og forventer at det er menn som gjør jobben.

Skjult ID med pseudonym Lurifax to. 23 juni 2011 18:05

Jeg har over 12500 besøkende, men det er ikke ensbetydende med at jeg har kjæreste. Tvert i mot, jeg føler meg lenger og lenger unna for hver date. I hvert fall Sukker-date. Heldigvis dukker det opp noen i RL, også:-)

Skjult ID med pseudonym useriøsa fr. 24 juni 2011 09:12

det er jo ikke en dame sin feil at 40 000 karer er innom siden hennes? det sier ganske mye mer om oss menn spør du meg!

ja, jeg syntes det er store forskjeller i kjønnsmarkedet, men helt blodig seriøst, det hjelper ikke å be damene "skjerpe" seg, hvis flesteparten av menna hadde slutta å tenke så mye med "minstehodet" og tenke mer med "storehodet" og hatt en litt mer avslappet forhold til det hele, så hadde damer kanskje innsett at de måtte begynne å bruke mer tid på gjøre seg attraktive for oss, og da snakker jeg ikke om utseendet men å gjøre seg interessante med tanke på personlighet.

men så lenge flesteparten av oss "humper" på beina til så og si alle damer vi ser, så skjer det aldri en forandring. problemet er at vi er "hardkoblet" til å være slik, men takk for at vi har intelligens som vi kan bruke for å styre våre lyster.

"Excess in all things is the undoing of men. That is why we practice control of our senses. Moderation"

Skjult ID med pseudonym Z fr. 24 juni 2011 09:25

Menn er og blir visuelle. Om en jente har lekre bilder og i tillegg bikini og/eller cleevichbilder, er høye besøkstall et faktum. Mange menn vil besøke profilen igjen og igjen, og da særlig profiler som dette.

Til sammenligning klikker jeg meg ofte inn på bildeløse profiler fordi jeg synes det ofte er mer spennende.
Hvor mange menn gjør dette mon tro? I menns profiler står det som oftest "Uten bilde, intet svar" :-)

Klart det er mange årsaker til at tallene er skjeve. Mange jenter betaler ikke for å være her, mange jenter tør ikke eller vil ikke sjekke selv, mange jenter trenger ikke å engasjere seg for å få napp osv. Årsakene er sammensatt.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 fr. 24 juni 2011 09:26

Men hvis dere sjekker turnoff-tråden så er det jo ganske mange damer som legger fysiske kriterier til grunn også, så det slår nok litt begge veier. Men selv som heterofil mann så stussa jeg litt over de lave besøkstallene på endel av gutta der inne. Merkelige greier, det her. :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 24 juni 2011 09:30

....mens jeg som bildeløs har hatt ganske mange på besøk. Så jeg motsier meg selv. Manger årsaker som sagt :-)

Skjult ID med pseudonym unntaket fr. 24 juni 2011 12:10

Jeg har ikke profilbilde, men bilder i albumet. Har hatt ca 700 besøk siden jeg ble medlem (tror det var i februar). Altså, ikke så mange besøk med tanke på tidsperioden. Jeg har lagt mye arbeid i teksten, men veit jo egentlig ikke om menn gidder lese gjennom hele engang. Kunne kanskje fått flere treff ved å ha profilbilde, men det kan jo også slå ut andre veien ... :P (kanskje jeg er stygg som juling?).

16 gule og røde hjerter. Én av disse mennene ser jeg som interessant, og har også skrevet til ham.

Men klager absolutt ikke over lite trafikk, jeg greier da å besøke og skrive til de jeg finner interessante selv.

Skjult ID med pseudonym Knarfen fr. 24 juni 2011 14:29

Jeg tror nok gutter og jenter kanskje brukes siden litt forskjellig. Selv kan jeg sitte en kveld og surfe rundt på profiler, mange jeg har besøkt før. Bare for å se om det har dukket opp noe interessant, eller kanskje håpe på at hun tar kontakt tilbake.

Er også innom mange profiler som ikke alltid har det beste profilbildet, f.eks. for å sjekke om det ligger noe spennende i albumet.

Tror det er mange andre gutter som gjør sånn, og det fører selvfølgelig til høye besøkstall for jentene.

Men det virker ikke som jentene oppererer på samme måte. Tror heller de sitter og ser gjennom matchlistene sine og kun klikker seg inn på profilen hvis de virkelig liker det der ser på profilbildet. Samt at mange jenter nok er litt "lat" og nøyer seg med å se gjennom de "sist besøkende"...