Alle innlegg Sukkerforum

Alder og sånt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hufsa to. 23 juni 2011 20:03

Hvorfor er det sånn at jeg har match under 70 med stort sett alle menn under 29 (jeg er 34), mens det tydeligvis er fritt frem for alle menn, også de godt oppe i 40- og 50-åra, å besøke og kontakte meg?

Hvorfor er ikke alderforskjellsmatchinga lik for begge kjønn? Er det sukker som har bestemt at mannen skal være eldre enn kvinnen, eller ihvertfall ikke mer enn maks. to-fire år yngre?

Jeg er ikke aktivt ute etter yngre menn, men jeg vet av egen erfaring at også menn kan falle for kvinner som er eldre enn dem. Og bør det ikke være likt?

Det blir litt det samme som med høyden, at sukker tydeligvis vet bedre hvilken høydeforskjell jeg foretrekker enn det jeg selv gjør....

Skjult ID med pseudonym Lurifax to. 23 juni 2011 20:11

Jeg tror at i en lignende tråd har Sukker svart at det du skriver faktisk er tilfelle, at matchingen er "vektet" slik at hvis man ikke har vært tydelig med å svare at liten alderforskjell er viktig, vil menn få bedre match med yngre kvinner enn kvinner vil med yngre menn. Dette er basert på forholdsstrukturen historisk og i nåtid i samfunnet.

Det er ikke jeg som har funnet på det, men jeg synes det stemmer bra med virkeligheten.

Riktig eller galt i dette er vel gjennomdiskutert på dette forumet:-)

Skjult ID med pseudonym useriøsa to. 23 juni 2011 20:18

som Lurifax var inne på, hvis du setter vektingen på "Absolutt krav" (tror jeg det heter! :-P) når det gjelder alder så vil det fikse noe av matchene dine.

hvis du klikker av for å ikke vise din profiler til de uten match, så vil ikke de som er under 70 kunne se deg, uansett alder.

høyde fungerer også lignende.

Skjult ID med pseudonym clementine to. 23 juni 2011 20:47

Jeg har også sagt ved noen anledning at jeg synes jeg selv skal få bestemme hvilken alder de menn som er på min liste skal ha. Og sukker svarer som lurifaks sier.

Men plutselig en dag så hadde jeg masse yngre menn på mine lister, uten at jeg har endret noe.
Lagde en tråd om dette en tid tilbake, om det var flere som hadde opplevd det.
Ikke en som svaret på spørsmålet, bar en del kommentarer med meninger som ikke var svar.

Så jeg vet fortsatt ikke om det bare er jeg som har vært så heldig ;-) eller om det gjelder flere.
Neida jeg vil heller ikke ha noen som er 25 år yngre, men det frisker opp på listen min og jeg får lov å bestemme selv.
Og ja, jeg har ganske så høy match med de unge også.

Så i forhold til min profil, er jeg tilgjengelig for de unge om de ønsker seg en "Moden frukt" Og jeg kan da få se om det er en av de litt yngre som kunne passe meg, om det var det jeg ville. Nå kan jeg få bestemme selv og det må da være et stort poeng, uansett hav statistikker mener og hva ande synes er best for oss ;-))

Jeg aner altså ikke hvorfor mine lister plutselig er blitt slik, men jeg liker det!

Skjult ID med pseudonym kit to. 23 juni 2011 20:58

Etter det jeg forstår, går sukker etter hva som er vanlig i forhold som varer.

Den eneste normeringen er at høye menn får trekk fordi de er "for høye", slik at bøtteknottene skal ha en sjanse også.... Noe som for meg er uforståelig, jeg har aldri vært borte i jenter som mener mannen er for høy

Skjult ID med pseudonym neptun to. 23 juni 2011 21:03

@kit
Såvidt jeg forstår, handler det om å geleide folk inn på dem de mener er riktige for en ut fra det de kaller en vitenskapelig metode. Problemet er at jeg aldri har oppfattet kjærligheten som så veldig vitenskapelig...

Skjult ID med pseudonym clementine to. 23 juni 2011 21:06

@Kit jeg er en av de. Vil ikke ha en mann som er for høy nei. Helst max 10cm høyere.

Skjult ID med pseudonym kit to. 23 juni 2011 21:07

Neptun, nei kjærligheten er ikke vitenskaplig.

Hele systemet er at like barn leker best, og det som virket i gå, virker også i dag. Noe som forbausende ofte stemmer. Sier jeg, gråtende for min syke mor statistikk... :)

Skjult ID med pseudonym kit to. 23 juni 2011 21:07

clementine, det er alltid unntak og ekstremer.

Skjult ID med pseudonym hufsa to. 23 juni 2011 22:55

Poenget er, jeg stoler ikke på dette matchesystemet til sukker, og enda irriterende blir det når man ikke får bestemme selv, verken den ene eller den andre veien, og ikke minst når det diskrimineres i forhold til bestemmelsesretten ut fra kjønn.

Aldersforskjell, høydeforskjell, andre forskjeller, jeg driter i hva sukker mener passer for meg, jeg vil finne ut av det sjøl! Så kunne man hatt matchtallet som en fin opplysning ved siden av, slik enkelte andre nettsjekkesteder gjør det.

Har sett i utallige andre tråder at sukker gjerne vil få bestemme hvem som skal være sammen ut fra sukkerfolkas egne oppfatninger av hvordan verden bør være, men vil betaler jo for tjenesten, goddammit.

Skjult ID med pseudonym hufsa to. 23 juni 2011 22:57

Virker dessuten som at avkryssingen for at man ikke vil vises for folk med match under 70, er default, slik at mange sikkert har denne innstillingen uten engang å være klar over det.

Skjult ID med pseudonym sunshine to. 23 juni 2011 23:00

Kan noen forklare meg vitenskapen i dette og matchtall:

Jeg har valgt alderskriterie som viktig, fordi jeg vet med meg selv at jeg ikke blir betatt av menn som er mer enn ti år eldre enn meg selv. Jeg har skrevet at jeg søker menn fra 28 til 38, og jeg er midt i mellom det. Så da trodde jeg at det er det som vil avgjøre matchene mine.

Men nå er alle fra 28 år og yngre skjult (helt ok). 29åringene finnes knapt med match over 75, og er så langt nede på lista som nr 700 og utover..(ikke så ok) Og som en kuriositet har jeg en 21åring og en 22åring med match på 87, som de eneste under 28 år.

Derimot har jeg fremdeles over tusen match med matchtall på opptil 92, fra alder 44 år og oppover..

Så der røyk mine kriterier. Og hvordan kan det ha seg at matchtallene er så forskjellige ifht aldersgruppene? Eller er jeg en gamlisungdom? Betyr personlighet og interesser noe helt nytt når jeg har passert 32? ;P

Skjult ID med pseudonym kit to. 23 juni 2011 23:02

sunshine, hvilket aldersintervall du skriver at du ønsker blir ikke tatt hensyn til

Skjult ID med pseudonym Lurifax to. 23 juni 2011 23:03

@sunshine

Du er en gamlisungdom, og passer dermed sammen med ungdomsgamlingene:-)

Skjult ID med pseudonym sunshine to. 23 juni 2011 23:11

tihi, jeg er en gamlisungdom! But do not fancy those soggy bottom boys ;)

Skjult ID med pseudonym crazylegs fr. 24 juni 2011 00:28

Menn er jaggu ikke alene om sytinga på forumet her, ser jeg. Det er til enhver tid opptil flere aktive tråder om dette, og hvor fæle disse mennene er.

Samtidig ser man at et overveldende flertall av damene på sukker foretrekker menn som er nettopp en del eldre enn seg selv.

Skjult ID med pseudonym sunshine fr. 24 juni 2011 00:46

Men crazylegs, hadde ikke du likt å bestemme selv også? :)
De er ikke fæle, de er bare ikke for meg. Så er det ikke greit om alle får opp det de søker i alder, og være skjult for de man med sikkerhet vet man ikke søker? Da blir alle glade!

Skjult ID med pseudonym Driver fr. 24 juni 2011 00:56

Hufsa, du bør nok starte for deg selv, lage et perfekt system som fører til at du finner en mann som er akkurat like sur og misfornøyd som du er :o)))

Skjult ID med pseudonym sunshine fr. 24 juni 2011 01:08

Er hufsa sur og misfornøyd?!? Hun ønsker seg som meg bare retten til å bestemme hvilken aldersgruppe hun søker!

Hvis alder bare er et tall, hvorfor har det isåfall så stor betydning for matchtallet?
Unnskyld at jeg var så naiv, men jeg trodde matchtallet skulle gjenspeile personlighet, interesser, ambisjoner og livsstil.. så feil kan man ta. Men det er jo sukker, eller the candystore. ;)

Skjult ID med pseudonym hufsa fr. 24 juni 2011 11:37

Jeg er ikke sur og misfornøyd, men jeg vil gjerne ha en bedre tjeneste, og ikke minst en tjeneste som fungerer likt for kvinner og menn.

Skal ikke mye til før en kvinne som er frekk nok til å ønske seg de samme tingene som menn, blir kalt sur :) Jeg må humre litt for meg selv her :)

Dessuten handler det slett ikke bare om alder, men om det at en som, hvis han hadde vært 37 og ikke 29, for eksempel, ville hatt en god match med meg! Men sukker vil ikke at menn skal være yngre enn kvinner i et forhold, og dermed havner denne potensielt aktuelle karen laaaangt nede på lista.

Det handler også om at jeg ikke bryr meg så mye om matchtallene på andre områder HELLER, men gjerne vil finne ut selv hvem jeg vil bli kjent med. Ikke dermed sagt at man ikke kan skjele til matchtallet for å få en pekepinn!

Skjult ID med pseudonym useriøsa fr. 24 juni 2011 11:44

"...en tjeneste som fungerer likt for kvinner og menn" <-- det kommer aldri til å skje dessverre! :-)

Skjult ID med pseudonym sunshine fr. 24 juni 2011 11:58

Jeg humrer også! For jeg vet hvem som faktisk hadde blitt skikkelig sure om de ikke hadde match med noen som var mer enn tre år yngre enn seg selv.. ;D

Og poenget her er jo at alder vekter veldig mye i matchtallet! Svært mye i forhold til kvaliteter jeg trodde var viktig, som personlighet for eksempel ;) jeg har svært vanskelig for å tro på at jeg i den virkelig verden passer sååå mye bedre med en mann på 46 enn en på 30.. Hvis man skulle bry seg om sånt som indre verdier, bakgrunn og plass i livet.

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 24 juni 2011 12:05

Kanskje på tide å bytte sjekkearena?
Flere av de som er her inne har profiler andre steder også.

Skjult ID med pseudonym sunshine fr. 24 juni 2011 12:12

Hvorfor det? :)

Sukker er et kjempefint sted å bli kjent med folk, både for flørt og forhold hvis man er heldig!

Men letingen blir jo litt vanskeligere hvis alder teller mer enn personlighet. For det er faktisk det siste som betyr noe for meg.

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 24 juni 2011 12:36

Fordi det på andre steder ikke har så stor betydning med alder, rett og slett.
Matchingsystemet er er jo langt fra optimalt. Det har jo mange fremhevd.

Skjult ID med pseudonym Isa fr. 24 juni 2011 20:43

Jeg satte match på alder ned i viktighet - dvs at det ikke var viktig - og da kom også de yngre opp på listen. Så selv om noen over her synes det er veldig viktig at mannen ikke er for gammel, så prøv det - så dukker det iallfall opp alle aldre - så kan dere velge selv.

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 24 juni 2011 20:51

Jeg har menn helt ned i 18 på matchlisten min. Er 39 selv.
Overvekten av menn er mellom 45 og 50.

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 24 juni 2011 20:51

(Kunne sikkert ha skrevet overvektige menn i stedet for overvekten, da.)

Skjult ID med pseudonym sunshine fr. 24 juni 2011 21:48

Har hatt alder både som viktig og uviktig.
Poenget er at når man setter alder som viktig forsvinner alle som er mer enn tre år yngre, mens de som er opptil 13-14 år eldre fremdeles er der..! Når jeg setter alder som viktig, er det jo ikke akkurat den stereotype holdningen til alder jeg mener..
Og alder ser ut til å vekte unødvendig mye når matchtall beregnes. Jeg kan ikke fatte hva som er relevant for matchen IRL om mannen er to år yngre eller eldre, hvis man ellers er på samme bølgelengde.

Det jeg vil, er å beholde de på lista som er innenfor det aldersspennet jeg søker og helst også unngå de som søker aldersspenn som jeg faller utenfor. Uten at det er noe problem med folk på lista som går litt over eller under. Det er ikke akkurat slik at 39 er hot og 40 not..

Men er uansett tilbake på alder som mindre viktig, så får jeg bare takke for komplimentene fra både de ivrige yngste og eldste. ;)

(mann 60 år fra Nordland) fr. 24 juni 2011 23:20 Privat melding

Har nok ikke alder som viktig siden jeg får match over 90 fra 19åringer såvel som 70åringer (Er 53år).

50åra for oss gutta er forresten en vanskelig alder i slike fora som Sukker/Møteplassen osv.... Vi føler oss ennå som 35 om man har tatt vare på helsa. Damer i midten av 30åra ser av naturlige grunner ikke det på samme måten. Det er også de som er mest aktiv i å pressisere at 45-50 åringer er helt uinteressante da de som regel får en mengde henvendelser fra en aldersgruppe de overhode ikke er interesserte i.. Og det bør vi gutta over 45 respektere.

Skjult ID med pseudonym Isa fr. 24 juni 2011 23:22

Alder:
På alder er formuleringen slik i innstillingene, uten at det opplyses hvilke aldersintervaller som tolereres, men vi har her i denne tråden resonnert oss frem til at det ikke tas hensyn til alders-spennet som vedkommende søker:

>Vårt system tolererer visse aldersintervaller på bakgrunn av din alder. Hvor viktig er det at partner matcher >deg aldersmessig? Ikke viktig Mindre viktig Viktig Svært viktig

Høyde:
Tilsvarende har de også høydeforskjeller hvor det heller ikke opplyses hvilke forskjeller som tolereres. Er det noen som har funnet ut hvordan de ulike alternativene fungerer her? Hvis man setter viktig - vil det da fremme høy match med de som er lik i høyde og luke bort både de som er mye lavere og mye høyere? Eller ligger det her også en kjønnsmessig bias? Noen som vet?

>Vårt system tolererer visse høydeforskjeller på bakgrunn av din høyde.
>Hvor viktig er det at partner matcher deg høydemessig?

Skjult ID fr. 24 juni 2011 23:45

@ hufsa/TS

Du viser til "vi betaler jo for tjenesten" (for sukker).

Ja, og noe av det som kjennetegner sukker, og som er relativt særegent for akkurat sukker, er nettopp dette matching-opplegget. Det er det sukker tilbyr og reklamerer for, og dermed det du har akseptert ved å bli medlem på sukker. Sukker vil garantert ikke fase ut matching-opplegget siden det er en stor del av nettstedets "trademark".

Derfor burde du kanskje vurdere andre nettdatingsider som passer mer for deg!?

Skjult ID med pseudonym kit fr. 24 juni 2011 23:55

Jeg synes det er greit en ikke kan endre for mye på det som er forretningsideen til sukker.

Selv om Stordalen dro ei ung langbeint blondine, er det ikke sikkert en er tjent med at alle 50-års gamle menn kun får opp jenter mellom 23 og 27 på listen sin. Selv om det er det de mennene ønsker seg...

Skjult ID fr. 24 juni 2011 23:59

@ kit

En lur tanke du har der, med Stordalen & Frk. Dum (Men Deilig)! :)
Faktisk et veldig godt argument i denne tråden, som alle burde merke seg. Med en slik mulighet hadde det ikke vært mange kvinner på over 30-35 på menns lister. Da hadde det bare blitt de yngre kvinner og menn som kunne ha funnet hverandre.

Skjult ID med pseudonym hufsa lø. 25 juni 2011 21:48

@Optimista: Sant det, og tanken har slått meg, men hvis man endrer relasjonsprofilen, kommer ikke alle man allerede har blokkert, frem igjen da? Mener å huske at det har skjedd før, og det var jo ikke meninga :( Noen som husker/vet om dette stemmer? Har blokkert temmelig mange som er uaktuelle for meg av ulike grunner.