Alle innlegg Sukkerforum

"Har ambisjoner"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lnx fr. 24 juni 2011 00:40

Damer... Hva betyr dette egentlig, at drømmepartneren må "ha ambisjoner"? Det står på halvparten av profilene, og jeg er litt usikker. Er det en eufemisme for "må tjene godt, og kunne forsørge meg"? Eller er det bare at han ikke skal være sosialklient? Svar ærlig nå. :P

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) fr. 24 juni 2011 01:02 Privat melding

Det var en tråd her nettopp, om hva som er "turn off".

Dette er min turn off, ambisjoner, karrièremann osv... *puke* vik fra meg!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 24 juni 2011 01:07

Jeg vet ikke, men om jeg skal svare ærlig så tror jeg det betyr at han må tjene godt.

Og de jentene som vil pakke det litt mer inn ville si at det er viktig at han føler at han får brukt seg selv, at han føler at han utvikler seg og realiserer seg selv og at han er fornøyd med det han driver med i jobbsammenheng.
Altså; Han må ha "drive". Han må ha en retning og ville noe. Han må brenne for det han driver med. Eller noe....

:-)

Skjult ID med pseudonym lnx fr. 24 juni 2011 01:08

Tenker litt det samme, lv8pv, men det kommer jo an på hva de legger i det. Men jeg mistenker at det er går ut på jobb, penger, status, etc. Da er det en ganske stor turnoff for meg også.

Skjult ID med pseudonym blasert fr. 24 juni 2011 01:25

Tror ikke det nødvendigvis har med god inntekt å gjøre, kan jo ha ambisjoner selv med en alminnelig inntekt. Mer et symbol på at du vil noe, er opptatt med noe, engasjert. Det er et uttrykk som damene setter pris på, det være seg i jobben, i familielivet, med venner, i fritiden. At en viser interesse i samfunnsdebatten, engasjement i barna, på skolen, viser handlekraft, besluttsomhet, kreativitet osv......

Skjult ID med pseudonym utpåtur fr. 24 juni 2011 19:51

Jeg oppfatter ambisjoner som initiativ, tiltakslyst, og vite hva man vil - trenger ikke ha noe med penger eller status å gjøre og jeg refererer iallfall ikke til disse aspektene med dette ordet.

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 24 juni 2011 19:57

Eller så går det ut på at mannen jobber 07-22.30. Som menn med ambisjoner (høy utdanning, "god jobb", god lønn, framtidsvyer) gjør.

Skjult ID med pseudonym -Taz- fr. 24 juni 2011 20:01

Det betyr jobbe med mye, dra hjem en god del penger så etterhvert blir de lei av at du jobber så mye (altså ha ambisjoner), så da kaster dem deg ut og finner en annen med "ambisjoner"....lære?...nei det er dumt....haha!

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 24 juni 2011 20:02 Privat melding

Jeg tenker at i det ligger det at man skal drive med det man ønsker, og ha litt mål og mening med hverdagen sin også. Om målet er å klatre på karrierestigen eller rett og slett å være i jobben til man går av med pensjon, er ett fett for meg.
Men vil ikke dele seng med noen som sutrer hver dag over hvor kjip jobb man har! De aller fleste jobber flest hverdager, og det er flest hverdager her i livet!!

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 24 juni 2011 20:03 Privat melding

kunne ikke sagt det bedre selv.... :P

Skjult ID med pseudonym clementine fr. 24 juni 2011 20:06

Hvis jeg skulle skrevet det i min profil, ville det betydd : Ikke bli i den situasjonen du er i om du mistrives. Det være seg både jobb og privat. Dvs ta tak i eget liv og gjør noe med det.
Dette har ikke noe med penger å gjøre for meg.
Men jeg har altså ikke skrevet noe slikt i min profil.

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 24 juni 2011 20:11

Både menn og kvinner som sutrer (ikke bare) om jobben sin er lite sjarmerende. Å bytte jobb når man er misfornøyd, eller endre annet man er misfornøyd med, viser til handlekraft. Det liker jeg.

(mann 40 år fra Nordland) fr. 24 juni 2011 20:42 Privat melding

Hvor store må ambisjonene være for å kunne kalle seg ambisiøs?
Eller holder det med å ha små ambisjoner også?
Hvis jeg har ambisjoner om å finne meg en kjæreste, er jeg da ambisiøs?

Finnes jo mange grader av ambisjoner.
Best i verden, best i Norge, best i landsdelen, best i byen, best i bedriften, best av deg og naboen.
For enkelte er det jo ambisiøst nok å komme seg opp av stolen og finne seg en jobb :)

Skjult ID med pseudonym Frk-happy fr. 24 juni 2011 21:35

For meg er det forskjell på å ha ambisjoner og være en ambisiøs person. Ambisjoner kan en bruke om så mangt, kan f.eks ha ambisjoner om å rydde garasjen i løpet av et års tid ;-) det er vel bare at en er i stand til å sette seg mål. En ambisiøs person forbinder jeg med en person som ønsker å vise igjen, vil opp og frem, så det er status og inntekt i bildet. Å ha ambisjoner er altså ikke noe big deal for meg, de fleste av oss har vel det på et eller annet nivå? :-)

(mann 40 år fra Nordland) lø. 25 juni 2011 00:38 Privat melding

@Frk-happy; akkurat derfor synes jeg er er teit å skrive at en ønsker en "ambisiøs person".
Er jo klin umulig å vite hvor en legger listen og ikke minst hvor den eventuelle partneren legger sin liste.
Ambisiøs for en kan være totalt urealistisk for en annen eller virke lavt for en tredje person.

Kan like godt skrive at en ønsker en person som er "akkurat passelig".

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 25 juni 2011 00:48

@winyl
Sånn er det jo nesten med alt man skriver, da. Hva legger man i det? Hvis man skriver, som noen gjør, at det er fint om du passer på helsa di, kan jo det for noen bety at du trener minst to timer daglig, mens det for andre kan bety at du ikke røyker og ikke presser i deg en pose potetgull til dagen. Presisjonsnivået vil uunngåelig være lavt her inne.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 25 juni 2011 15:13 Privat melding

Ambisjoner er jo et veldig vidstrakt begrep i konteksten "drømmepartner" som kan brukes til å skjule hva man konkret er ute etter. Feks er det ikke så kult for en person å lese at en annen er ute etter "noen som tjener masse penger jeg kan bruke på shopping og champagne". Men det kan like gjerne bety "en person som ikke bor hjemme og lever på foreldra".

Dersom jeg skulle listet opp at jeg er ute etter ei dame som har ambisjoner så ville jeg tenkt mer i baner at vedkommende ikke er en snylter eller slask. Men det burde jo være opplagt for de fleste at en drømmepartner ikke har slike egenskaper :)

Skjult ID med pseudonym barebea lø. 25 juni 2011 15:53

Er veldig nysgjerrig på det annet kjønn selv. Så hvis man snur på det så lurer jeg på hva slags kvinner vil menn med ambisjoner ha?

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 25 juni 2011 16:53 Privat melding

Eg synes det er eit dårlig signal at ei dame vil ha en mann med ambisjonar. Det er viktig å drive med noko ein likar å drive med og sånn, men eg likar ikkje det ordet der. Vil jo ikkje ha ei sånn Ingvil Skrivervik-dame, for dei som huskar den reklamen med ho som fulgte med i tida og forventa effektivitet.

Enig med Chiefern. Vil ikkje ha ein snyltar. Men..eg har litt tru på at ein kan få fram det beste i kvarandre. Er vel det som er draumen om kjærleik, å ikkje møte nokon som er perfekt frå før, men som er perfekt for meg.

Barebea..eg vil ha ei jordnær, morsom jente som eg tenner på og har god kjemi med. Ei som er tolmodig og likar meg sjølv om eg skulle finne på noko dumt.

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 25 juni 2011 17:28 Privat melding

Jeg vil avansere opp et hakk i jobben min.. Det er 2 års intern opplæring og flere års venting mellom hver gang stillingene lyses ut.

Er jeg ambisiøs for å gå å vente på denne muligheten? Jeg vet jeg vil ha den, men det innebærer stort sett bare venting.

Når JEG hører andre etterspør ambisjoner tenker jeg med engang noen som er villig til å jobbe bort livet sitt.. da tenker jeg, for hva? Et stort hus, fet bil, de som lar jobben definere hvem man er, ingen fritid.. men det kan jo være jeg tar feil?

Skjult ID med pseudonym Synder lø. 25 juni 2011 17:33

Tro meg, det er ikke verdt det; been there and done that! og det gikk som det gikk.

Skal ikke gjør samme feil igjen, så får damene som jakter ambisiøse seile sin egen sjø.....