Alle innlegg Sukkerforum
(mann 30 år fra Vestfold) fr. 24 juni 2011 01:43 Privat melding

Vel nå har jeg da vært bruker her noen måneder, og det er jo ikke veldig mye å skryte av for å være helt ærlig.
Nå er det sånn at det er ikke noe i veien med sukker.no Mange forskjellige mennesker her inne, så sånn logisk sett så burde man ha høyere sannsynlighet for å treffe noen her.

Men så kommer da spørsmålet mitt: Jeg er en mann på 24 år som aldri har vært den som har vært mest populær, og jeg har heller ikke vært den som har vært minst populær, vil nok sette meg selv sånn midt på treet.

Har hatt 3 forhold (altså over ett år), så jeg er heller ikke nervøs. Jeg sier ting som de er, men så er det da sånn at jeg ikke er veldig fotogen. Jeg hører fra mange at jeg IKKE er stygg, og når jeg er 175cm høy og veier 81kg, så er jeg heller ikke under kategorien feit heller. På bilder derimot ser det da litt annerledes ut, aner ikke hvorfor men kamera og bilder er ikke min greie.

Åssen skal jeg da klare å treffe noen her inne, jeg har hodet og hjertet på rette plassen, men kameraet hater meg, og det har da STORE følger for sånne sider som dette her. Finnes det ikke noen jenter på denne siden som kan tenke lengre enn ett bilde?

Mvh Jonis

Skjult ID med pseudonym grevling fr. 24 juni 2011 06:12

du kan jo lese den tråden som handler om beøkende på profilen, da ser du at det er noe alvorlig galt her inne...

dessuten har ikke du trynet fullt av sminke og diverse å du må i tillegg se 10 ganger bedre ut enn ei jente måtte gjort for å få samme responns, det kommer aldri til å funke!

Skjult ID med pseudonym hanne fr. 24 juni 2011 06:21

har sett i løpet av tidene her inne at andre damer har laget "skrytetråder" om mannlige profiler som skal være så spes tiltrekkende å ingen av de har hatt noe særlig bra utseende, den ene har ikke hår en gang!

Så hvordan kan dere være så sikre på dette da??

Skjult ID med pseudonym lea fr. 24 juni 2011 07:22

@hanne, ikke enig han uten hår er veldig kjekk.:) Menn uten hår er barskt og sexy i mine øyne.:)
@TS, synes bildet ditt er fint jeg, ser blid og glad ut du, det ordner seg nok skal du se.:)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa fr. 24 juni 2011 07:28

Bry dig inte om hur du ser ut , det är inte så viktigt , självförtroende kommer innifrån inte utifrån :)

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla fr. 24 juni 2011 08:10

Synes ikke fotoaparatet behandler deg dårlig jeg! :)
En kjekk ung mann er du.

Skjult ID med pseudonym useriøsa fr. 24 juni 2011 08:43

syntes du ser rimelig barsk ut i det siste bildet i albumet ditt, der du holder en sig. vet ikke om du har sett på det og tenkt over det, men i det bildet så gjør du det mange jenter har vist i årevis, man ser bedre ut hvis du ikke ser rett på kameraet med hele kroppen, men roterer overkroppen og hodet litt til sidene mens øynene er fortsatt på kameraet.

men som det har blitt nevnt her, du kommer langt med et smil, nå er jeg en kar, men merker at jeg blir lettere interessert i bilder av damer som smiler enn de som lager trutmunn eller later som de er modeller og ikke skal smile...

(kvinne 30 år fra Akershus) fr. 24 juni 2011 10:10 Privat melding

du ser da verken feit ut eller no sånt du helt normal kjekke kar du :) enig i at det siste bildet var det beste syns du burde vurdere å ha det som profilbilde jeg :) good luck!

(mann 30 år fra Vestfold) fr. 24 juni 2011 12:44 Privat melding

Takk takk for tips :) Da er bildet byttet, bare å vente på sånn bekreftelse :) Skal ta til etteretning å ikke se inn å kameraet :P

Det kommer nok til slutt, men er da sånn at jeg er lei av å drikke og rave rundt og kaste bort penger og tid på å bli skuffet gang etter gang, så da ble det da å prøve seg på nettet, så da passet det godt med noen tips og råd :)

Takker og bukker, og lykke til resten av gjengen her :)