Alle innlegg Sukkerforum

Hva er det med damer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Oppgitt fr. 24 juni 2011 16:26

Jeg blir litt oppgitt. For noen få år siden flyttet jeg tilbake til Norge etter å ha tatt deler av min høyere utdannelse i utlandet og også jobbet der. Jeg har i dag en godt betalt jobb jeg trives godt i, er veltrent, en stor sosial sirkel, et par kule hobbyer som engasjerer meg, driver litt med frivillig arbeid inn i mellom og har god økonomi. Men her er greia. I tenårene og langt ut i 20-årene var jeg bortimot en total taper når det gjaldt jenter. De overså meg, ignorerte meg og mer enn en gang avviste meg brutalt og ydmykende når jeg prøvde meg. Til slutt ga jeg helt opp og fokuserte på utdannelse og karriere i stedet og lykkes ganske bra med det. Så, da jeg passerte 30 sånn omtrent så begynte det å skje noe. Gradvis økte interessen fra jentene mer og mer, og etter en litt falmete begynnelse som skyldtes at jeg nok var veldig rusten og egentlig ganske uerfaren når det gjaldt kvinner, så har jeg nå veldig draget. Og vips, så støter jeg på noen av de samme jevnaldrende jentene som avviste meg og ignorerte meg da vi var yngre, og nå er de plutselig kjempeinteresserte og direkte frempå. Dette har skjedd tre – fire ganger bare de siste par årene, sist med en som var min største forelskelse i ungdomsårene og som ga meg hele to jævlige år med kjærlighetssorg og en totalt ødelagt selvtillitt da hun ga meg en kald skulder og begynte å sky meg som pesten.

Hva er greia? Skjønner ikke disse damene at toget har gått? At jeg ikke er interessert i 34 -35 åringer når jeg har plenty med draget på jenter som er både 5 og 10 år yngre, og som ikke har to barn med en av de eldre bad boysa de valgte framfor meg den gangen? Hvorfor skal jeg ville bli sammen med noen som valgte å gi sine mest ungdommelige og utseendemessig beste år til en annen? Jeg prøver jo å avvise dem på en pen måte, vi er jo voksne mennesker, men jeg blir litt oppgitt. Kan de ikke heller prøve seg på en 40 eller 45-åring, de som alltid løp etter de eldre gutta før? Jeg skjønner ikke dette. Hva er det med disse damene?

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 24 juni 2011 16:38 Privat melding

Du har tilsynelatene ikke lært noe av det å være usynlig en periode likevel leser jeg.. Du kaster jenter på 30 år og oppover i kategori "Rustne spikere"... jah så var de tuttene der kjipe med deg, jada du avviser dem høflig.. Men jeg føler meg støtt av tråden din. For jeg er i samme situasjon som deg.. Usynlig i ungdomstiden.. Ikke så usynlig nå... Og det er ikke for fordi jeg er blitt en rusten spiker for å si det slik..
Og så kommer da alltid spørsmålet hvorfor i all verden er jeg singel fortiden.. Jeg er ikke petit lita "stakkarslig" snelle som får beskyttelses syndromet i menn til å dukke opp... DVS...selvstendig er vel rette ordet her om meg selv..
Jeg skremmer menn fordi de vet jeg egentlig ikke trenger dem på det de tror vi burde trenge dere for.
Jeg er forberedt på alle "angripelser" på min singelhet så lenge jeg puster, og sørger for at jeg skal ha et godt liv uten evt mann.
Men ikke tenk over din suksess uten og tenke på hva du har gjort for å komme dit, men er 10 år yngre jenter en høydare og et must for deg til å kunne fatte intr.. Vel.. da vet vi hvilken kategori av mann du er i.. Den lettskremte.. ;)
Og det er helt fint.. for det er flust av jenter som liker dem og ;)

(mann 40 år fra Nordland) fr. 24 juni 2011 16:44 Privat melding

Vel du svarte vel egentlig på spørsmålet ditt selv.
Da du var ung og fattig var det ingen som så to ganger på deg.
Nå som du har en jobb med gode inntekter blir damene interessert i deg.

Da kan en lure hva damer egentlig er ute etter.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 24 juni 2011 16:47 Privat melding

Men hvis du har draget på akkurat de damene du vil ha så er det vel ingen grunn til å være oppgitt? :-)

Skjult ID med pseudonym merr fr. 24 juni 2011 16:58

"kvinne 81"

hva er det sånne som deg gjør galt egentlig???
er jo noe som skurrer bokstavelig talt borti veggene når du beskriver det sånn at du ikke klarer finne deg en jævla mann, det er ikke kun deg, men mange av de andre damer her på forumet som de fleste er fra Oslo i tillegg....

ta det som en kompliment eller gi faen:

men SÅ lite tiltrekkende profil har dere ikke at det ALDRI sklle kunne bli muligheter, noe annet må være riv ruskende i helvet galt ett eller annet sted!

har selv vært vitne til lite pene damer som trekker en masse oppmerksomhet her inne å da er dere NØDT å trekke mye som i tillegg bor i Oslo, det blir bare for dumt rett og slett!

Skjult ID med pseudonym -Taz- fr. 24 juni 2011 16:58

Altså du sier hva du er idag, men du sier ikke hva du var den gangen. Det er noe med det at når man føler man lykkes på det man prøver på så utstråler man også en mye større selvsikkerhet, dette fanger de opp. MEN du får ikke meg til å tro at du var en veltrent, artig kar med stor sosial sirkel når du var yngre.

Du var ikke interessant den gangen fordi de oppfattet deg som en taper (dine egne ord), i dag oppfatter de deg som en vinner og er ute etter deg. Folk er ute etter vinnere.

Skjønner ikke problemtillingen. Skjønner ikke tråden.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 24 juni 2011 16:58

@Oppgitt
"Vi er jo voksne mennesker"...skriver du.

Så la meg kaste hele bildet på hodet for deg et øyeblikk:
Hva om DU var den populære, kjekke, omsvermede og selvsikre gutten den gangen? Han som ga mange jenter en kald skulder, som kunne velge og vrake...han som knuste mange pikehjerter.
Hva om DU nå hadde truffet igjen ei jente fra ungdomstiden som hadde blomstret fullstendig, som nå vekket dine sanser og som du virkelig kjente at du likte, ville bli bedre kjent med og som du nå fikk et nytt bilde av personligheten til.
Hvordan hadde du henvendt deg til henne nå? Og hva ville du ønsket at hun skulle tenke om deg?
;-)

"Hva er det med disse damene?"...spør du.
Er du sikker på at dette handler om damene siden du blir så oppgitt? :-)

Skjult ID med pseudonym Tralala fr. 24 juni 2011 17:07

Problemet er at TS er bitter over at dama han ville ha den gangen vil ha henne nå. Men nå vil han jo ikke ha henne fordi han synes hun er for gammel og har barn :P

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 24 juni 2011 17:13

Jøss. Kan man sutre fordi man _har_ draget også nå?

God helg!

(mann 41 år fra Oslo) fr. 24 juni 2011 17:22 Privat melding

@TS: Flott at du "har draget" nå: det føles vel godt? Hva greia med disse damene er? De var ikke tiltrukket av deg før, men de er det nå. Hvorfor de har "byttet mening" kan en jo spekulere i, men jeg ser ikke at det er relevant i all den tid du ikke er interessert i dem. Ta det heller som et kompliment og fortsett å lete etter den jenta som er rett for deg.

Skjult ID fr. 24 juni 2011 17:38

TS

Godt å høre det går den rette veien for deg! :-)
Fokuser på det, og drit i alle fall i slikt som kommer fra Kvinne81s munn. Trenger ikke fortelle deg hvorfor ;-)

Skjult ID med pseudonym Rory fr. 24 juni 2011 17:43

#Kvinne81 jeg var også den jenta ingen ville bli kjæreste med, men som alle ville bli "venn" med...det var kiipt men også litt morsomt og sprøtt det året da det snudde.

Det er trist at du ikke har lært det siste viktige elementet av å være på bunnen for så å stå på toppen av den usynlige rangstigen innen "dating-businessen".

Synd, fordi min reise var i allefall en skole i empati, og toleranse. Noe jeg tror gutter jeg nå treffer liker ved meg :)

Så, kos deg med de 10 år yngre pikene ...helt til den dagen de ser hvor shallow du har blitt... da kan du legge ut på en ny lærdomsetappe...der du lærer kunsten å gi slipp på bitterheten :)

tvi tvi!

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 24 juni 2011 18:06

Jeg føyer meg til dem som lurer på hvorfor du er oppgitt? Det høres ut som du har mer enn littegrann skadefro glede av å vrake disse damene som tidligere vraket deg. Kan du ikke bare gni deg i hendene og fortsette med det?

Forøvrig så høres det ut som det er du som har forandret deg og ikke dem. Du har utviklet deg til å bli en mer attraktiv mann på tross av en lite tiltrekkende bitterhet og skadefro hevngjerrighet.

(mann 49 år fra Troms) fr. 24 juni 2011 18:36 Privat melding

@TS:

Damer liker de som stråler selvtillitt.
Det har jeg selv opplevd.
Men det komiske var når noe skrev til meg at jeg manglet selvtillit ut i fra profilen min (et lite sidespor).

Men selv har jeg hatt draget på damer fra jeg var ca 16 år og frem til i dag, dvs draget på de damene som treffer meg. Jeg opplever også at en del damer som ikke var interessert i meg tidligere har vist interesse i de senere år. Men jeg er ikke interessert i dem, i og med jeg er et annet menneske nå enn når jeg var yngre.

Så igjen, alt handlet om utstrålingen din av selvtillit, sikkerhet, ro og selvtilfredshet er det som tiltrekker damer.
IKKE om du har en bra jobb eller ikke.

Det at de viser interesse nå kan komme av disse tingene.
Mest sannsynlig var det slik (tolker ut fra det du skriver, kan ta feil) at du var usikker, kjeitete, ikke like voksen osv når du var yngre, og at dette ikke var interessant for damene som viser interesse nå.
Ta det som et komplement at de liker deg nå, og ikke vær bitter over at de ikke ville ha deg den gang da.

Konsentrer deg heller om det positive ved situasjonen du befinner deg i.

Lykke til, håper det ordner seg for deg til slutt.

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 24 juni 2011 18:42

Hva med de damene som var like lite "populære" hos motsatt kjønn som deg for mange år siden? Og som ikke viste deg noen kald skulder. Men som kanskje du aldri tittet to ganger på.
Er noen av dem "gode nok" for deg i dag?

Jeg tror kanskje ofte det er mye enklere å se splinten i det motsatte kjønns øye, enn bjelken i sitt eget kjønns øye :P Er litt for mye "dra alle over en kam" når det kommer til "alle damer" eller "alle menn" her på Sukker noen ganger.
Og dette er jo et prakteksemplar på det, bare se på overskriften :P

Skjult ID fr. 24 juni 2011 18:51

Må få lov til å si at jeg på generell basis ikke skjønner damer, de fucker opp hue ditt uansett hva man gjør, gud jeg blir lei dere til tider.

Men kan jo deverre ikke leve uten :p

Skjult ID med pseudonym moccan fr. 24 juni 2011 19:00

Og heldigvis for det.

Skjult ID med pseudonym Plumbo fr. 24 juni 2011 19:03

@Oppgitt:

Jeg kjenner meg igjen i HVER ENESTE BOKSTAV du skriver!

Jeg opplever nemlig AKKURAT det samme..

Ikke la de som ødela ungdomstiden din komme krypende tilbake.Du blir nok bare satt til å passe barna hennes mens hun er ute på byen(kanskje åttpåtil med ditt kredittkort?) for å sjekke videre:(

Sats heller på de som er 5-10 år yngre,jeg gjør iallefall det.

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 24 juni 2011 19:12

Fnis. Så mye bitterhet det var her, da. Klem til alle menn som plutselig har fått draget på damene og sliter med det.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 fr. 24 juni 2011 19:15

Hehhee.. utrolig hvor mye de anonyme kicker på de som tør å vise tryne.. hehe.. atter igjen ;)
Huffa meg.. ekke bra det der.. tåtesmukk anybody???

Skjult ID med pseudonym Fjellgeit fr. 24 juni 2011 19:16

En internasjonalt anerkjent psykolog sa engang.

En mann elsker sin kvinne, en kvinne elsker det mannen kan gjøre for henne.

For mange kvinner er seksualitet det samme som kapital,
som forvaltes etter beste evne.

Og det er eietrist.. for kvinnene altså-

Skjult ID med pseudonym Varg fr. 24 juni 2011 19:26

Alt som skal til er altså profilteksten "Millionær med hjertefeil søker trofèkone" :p

Jeg har selv opplevd som TS har, men tonen virker litt bitter her. Man lærer en god del av å bli behandlet dårlig, om man vil. Man kommer ingen vei med å ta igjen. Ingen vits å bruke energi og oppmerksomhet på negative følelser. Det var det en gammel vis mann som fortalte meg en gang. Ok, kanskje han ikke var så veldig gammel da, men vis none the less.

Om en jente er yngre eller eldre, med eller uten barn har jo ingenting å si. Om du liker en person og kjemien er god, hvorfor la detaljer ødelegge.

Kvinne81 er i alle fall ingen rusten spiker ;)

...og med det tror jeg vi sier, no more coffe for me!

(mann 49 år fra Troms) fr. 24 juni 2011 19:34 Privat melding

@kvinne81:

Du er ikke en rusten spiker, må si meg enig med Varg.
Men ser jeg en anelse av rust i fargen på håret ditt? ;-)

Forøvrig, uavhengig av det, du e sexy :-)
Og det er et under at du fortsatt er singel.

Skjult ID med pseudonym Medusa fr. 24 juni 2011 19:37

Bitter, much?
Svaret er enkelt - nå er du tiltrekkende på dem, da var du det ikke.
Preferanser er preferanser, lite å gjøre med det!

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 24 juni 2011 19:46

Folk burde bli flinkere til å tenke "This too shall pass."
Jeg tror at mennesker som er bitre heller frastøter seg mennesker enn å tiltrekke seg dem. Når man forstår at det er lite livsglede å dele, altså¨. Noe som kan ta litt tid.

Jeg håper trådstarter finner en med myke verdier, som kan kose ham bra igjen.

Skjult ID med pseudonym Varg fr. 24 juni 2011 20:01

Jeg vil også ha en sånn!

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 24 juni 2011 20:11

De finnes.

Skjult ID med pseudonym Oppgitt fr. 24 juni 2011 21:50

Hehe, jeg må innrømme at jeg skrev dette for å provosere og skape litt debatt. Det stemmer jo det jeg skrev, men det er ikke slik at jeg ikke skjønner hvorfor det er slik. For det gjør jeg. Det er ganske enkelt slik Taz skjønte da han skrev "...du får ikke meg til å tro at du var en veltrent, artig kar med stor sosial sirkel når du var yngre". Helt riktig, jeg forsto ikke den gangen noe som helst når det gjaldt jenter og trodde på den idiotiske påstanden om å "bare være seg selv". Noe som selvsagt funker veldig bra når du faktisk er en ettertraktet og interesessant person, men ikke særlig bra hvis den du er ikke akkurat er allverdens å skryte av verken utseendemessig eller når det kommer til personlighet, selvtillitt og positivitet. Jeg innså ikke den gangen at det var jeg som måtte forbedre meg selv og øke min egen attraktivitet, og at det ikke var jentenes sin feil at de ikke ble tiltrukket av meg. Det gjør jeg nå. Og tiltrekning er faktisk ikke et valg uansett. Så selv om jeg ikke er så veldig interessert i å la dem få en ny sjanse i dag, for nå føler jeg rett og slett ikke at disse samme jentene er så spesielt attraktive at det gjør noe selv og jeg vet jeg kan klare bedre, så er jeg ikke bitter. Jeg var det nok da jeg var tenåring og i starten av 20-åra, men ikke i dag. Hvorfor skal jeg være det når det var min egen feil at det ble slik? Dessuten har jeg mer enn nok draget på andre jenter i dag så jeg har det veldig bra.

Så er nok ikke så oppgitt like vel ;)

@ Tingeling
Godt poeng du hadde. Det var faktisk verdt å tenke på :)

Skjult ID med pseudonym SirJohn fr. 24 juni 2011 22:01

TS har jo fryktelig rett her. Når pikene har fått 2 snørrunger med han bad boy'en og oppdager at han ikke er så kul lenger der han sitter på trucken på lagret til Elkjøp. Er da hun begynner å tenke på hva hun virkelig vil ha; den trygge mannen hun kan ha et godt liv med videre. Moralen er jo enkel: Endel jenter går kun etter utseende og kulhet i perioder av livet sitt og disser de vanlige guttene. Karma er noe drit gitt når de sitter med lav inntekt, 2 unger, lavt bidrag fra "bad boy'en" på trucken:)

Nei TS, finn deg ei av de andre jentene du. Vet om mange "alminnelige" jenter som har blitt utrolig flotte med noen år ekstra. Er de som holder seg vakre ut livet med deg!

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 24 juni 2011 22:02

@oppgitt: tusen takk for det siste innlegget ditt. Det forklarer veldig mye.
I ungdommen/tidlig voksen alder hadde du kanskje ikke så godt selvbilde, men noen år i utlandet, pluss at du har fått med deg en del, både i løpet av utdanning og erfaring, gjør kanskje at du er mer stødig i deg selv?

Husk at på 15-års-treffet etter grunnskolen, har klassens Don Juan gjerne blitt smellfeit, er skilt for andre gang, jobber som sjef på lageret på den lokale jernvarebutikken. Så kommer du; litt mer verdensvant, litt mer interressant og muligens også mer fysisk attraktiv. Klart damene fra den gang da innser at de tok feil. Ta også høyde for at damene den gang var umodne.

Jeg ønsker deg all mulig lykke til i jakten på kjærligheten. Kos deg med å ha draget, det er faktisk godt for selvbildet, det også.

Hilsen klassens andunge

Skjult ID med pseudonym Oppgitt fr. 24 juni 2011 22:15

@ LilliMi
Du har helt rett, jeg har definitivt forandret meg mye :) Og jeg har jobbet med meg selv også siden jeg faktisk i dag tror på selvforbedring og selvutvikling. For å si det slik, i tenåra skjønte jeg aldri helt hvorfor noen av kompisene mine løftet vekter og brukte hundrevis av timer på å lære seg å spille gitar. Jeg hørte de sa det, men det gikk liksom inn av det ene øret og ut av det andre. Eller kanskje jeg bare hadde et så dårlig selvbilde allerede at jeg uansett ikke trodde det ville gjøre noen forskjell. I dag vet jeg bedre. Og jeg har på veien forandret meg fra å være en som nok var mer enn en smule bitter på jentene og klandret dem, til en som innser at det var min egen feil hele tiden. Og jeg er i dag veldig glad i kvinner, også som venner, og har mange av slike. Jeg tror faktisk rett og slett ikke at det går an å ha et sunt forhold til det annet kjønn hvis du ikke også kan ha de som gode venner, og bare ser på dem som noe som skal jaktes på og "fanges".

Lykke til med kjærligheten du også :)

@ Minney hadde forresten også et bra poeng. Det var jo ikke slik at det overhode ikke var noen jenter som ville ha meg den gangen heller. Det var jo noen få jeg visste om men ikke likte godt nok selv, samt sikkert også enkelte jeg aldri fikk med meg før de ga opp, siden de bare hintet om det og jeg den gang var utrolig dårlig til å lese jenter. Helt håpløs faktisk. En av disse siste fortalte det faktisk til meg en stund senere etter at hun var blitt sammen med en av kompisene mine i stedet, at hun hadde vært interessert i meg først men ikke selv tørt å ta kontakt. Og jeg la aldri merke til henne enda hun faktisk var en ganske søt jente.

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 24 juni 2011 22:34

Kjære , kjære deg. Det var da ikke din feil. I ungdomstiden var fokuset ditt et annet sted, bare. Det er jo derfor du er der du er i dag. Og jeg er enig med deg. Og forhøyer din status som mann i det du sier om at kvinner også kan være gode venner. Jeg antar du har lært mye av dine kvinnelige venner. Sannsynligvis, dersom de har vært gode venner, har de hjulpet deg med selvbildet ditt, slik at du nå vet at du er god nok. Kanskje til og med bedre enn god nok. (Sannsynligvis, siden de fra den gang da, nå har åpnet øynene.)

Og jenter er nådesløse. Finn deg en Kvinne.

(Jeg er et ødeland når det gjelder kjærlighet.)

Skjult ID med pseudonym Oppgitt lø. 25 juni 2011 01:20

@ Malinka

De jentevennene jeg har, og det er i dag en god del, har jeg faktisk fått etter at jeg tok tak i livet mitt og gradvis fikk det i orden. Men det er klart, det er en selvforsterkende effekt, en god sirkel hvis du vil. Jo flere jenter jeg blir kjent med, jo bedre liker jeg kvinner generelt, og jo flinkere blir jeg med kvinner. Noe som igjen gjør at jeg lettere blir kjent med enda flere. Etc etc. Og jeg er veldig glad i de kvinnelige vennene mine. Jeg ser selvsagt fortsatt på dem som kvinner, ikke "noen av gutta", og det betyr blant annet at selv om jeg kan gå ut og bare ha det gøy med dem, kødde og fleipe så følger jeg dem gjerne hjem til døra etterpå så de skal føle seg trygge. Og jeg er ganske ærlig, de jeg synes er pene vet at jeg synes det, men at jeg er komfortabel med at vi bare er venner. Det virker som om det bare får de til å stole desto mer på meg, for da vet de hvor de har meg og slipper å lure på om jeg er nok en av de fyrene som later som de vil være venner men egentlig er ute etter noe mer. Jeg tipper det knapt finnes en jente som ikke har opplevd det opp til flere ganger i løpet av livet. Og ja, jeg lærer mye av dem også. Både hvor herlige dere kvinner faktisk er, og hvor bra det er å ha dere som venner, men også tror jeg at jeg forstår dere bedre og bedre selv om jeg selvsagt nok aldri vil forstå dere fullt ut (men det har jeg inntrykk av at dere kvinner ikke gjør selv heller hehe). Og det er jo absolutt nyttig, både når det gjelder vennskap, dating og forhold.

Og det er heldigvis absolutt ikke noe galt med selvbildet mitt i dag, men ja, det pleide å være det. Jeg pleide blant annet å tro at jeg var mindre pen og at ingen kvinner var fysisk tiltrukket av meg, et direkte resultat av litt for mange avvisninger, men nå vet jeg at det ikke stemmer. Jeg er egentlig ganske kjekk faktisk. Ingen fotomodell, men absolutt ikke stygg å se på. Så det var bare i hodet mitt, og min egen negativitet og dårlige selvtillitt skremte dem vekk når de kom innpå meg - hvis jeg i det hele tatt la merke til signalene de forsøkte å sende for å få min oppmerksomhet. Det gjør det heldigvis ikke lenger, så nå har jeg ikke lenger det minste problem med å møte jenter selv om jeg fortsatt leter etter den rette.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 juni 2011 01:31

Hva er det med dere mannfolka?

Har dere ikke draget på sukker, klager dere.
Har dere ikke draget på byen, klager dere.
Har dere plenty med draget på jentar på deres egen alder, klager dere.
Får dere mail fra jenter som tror at de kanskje kunne være noe for dere (Gud forby), klager dere.

Si meg: Kanskje en ide å finne seg en hobby heller? :-)

Skjult ID med pseudonym Oppgitt lø. 25 juni 2011 01:34

@ Z

Du har fått med deg at jeg faktisk bare lagde denne tråden for å provosere litt, ikke sant? :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 juni 2011 01:35

Jepp, Oppgitt. Jeg derimot skrev innlegget mitt med stor grad av alvor - fordi sjansen bød seg :-)

Skjult ID med pseudonym Oppgitt lø. 25 juni 2011 01:38

Det er helt ok. Skriv i vei . Jeg for min del tar kvelden nå :-)

Skjult ID med pseudonym ruterdame lø. 25 juni 2011 01:44

@fjellgeit: "EN internasjonalt anerkjent psykolog har sagt" !?! Det får være grenser for lempfeldig sitering. Du kan vel koste på deg et "Den internasjonalt anerkjente psykologen N.N. har sagt" . Hvis ikke kan du jo like gjerne skrive "jeg mener at"

Skjult ID med pseudonym lagersjef lø. 25 juni 2011 01:56

@LilliMi

Er det noe galt med å være lagersjef?

(mann 55 år fra Akershus) lø. 25 juni 2011 04:49 Privat melding

@ Z DU har aldri hørt at jeg har klagd...så vær så snill,skjær ikke alle over en kam her... Er knallfornøyd og glad jeg,det er jo sommer sola har snudd og om 6 mnd er det juleferie...

Skjult ID med pseudonym Ke? lø. 25 juni 2011 09:06

Hound Dog?