Alle innlegg Sukkerforum

Svare på avslag

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 19 feb. 2008 10:02

Jeg hadde en mislykka date i helga og "knakk litt sammen", jeg likte han men det var ikke gjensidig.

Blandt gråtetuktene dagen etter skreiv jeg hilsen til 11 personer som jeg fant intressant på nettet. Tenk 7 av 11 svarte meg både med positiv, negativ og "åpent" svar. Jeg ble meget overrasket, siden jeg har lest her inne at folk er dårlige til å gi tilbakemelding når de ikke er intressert. De fleste hadde lagt til noen ord i tillegg til den standardavslag teksten. Kjempe hyggelig. Jeg skreiv tilbake på avslaget, fordi jeg vil fortelle at jeg satte pris på tilbakemeldingen og kanskje flere fortsetter med det, når de ser at det betyr noe for noen. Folk tar ikke kontakt med meg her inne, så jeg har ikke fått skrevet noen avslag eller positiv respons. Det er helt greit, jeg får svar når jeg er aktiv selv og sender hilsner rundt.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 19 feb. 2008 10:34

Kjære Lilje78

Leit å høre at det ble som det ble med date'n i helgen, men noe positivt kom det ut av det i allefall --- og DET skal du gripe tak i.... Du skrev sannsynligvis i noe mere avslappede former på søndag (ref. 11 hilsner)??

....i forrige tråd der du luftet dine tanker, så skrev jeg et innlegg til deg vedr. litteratur - tro på seg selv osv... Fikk du det med deg, eller har du ikke vært inne på tråden etter at du takket for hjelp, råd og synpunkter du mottok? (mitt siste innlegg kom nemlig etter det...)..

:-)))))

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 19 feb. 2008 11:20

Jeg fikk med meg litteratur anbefalingene dine, kanskje jeg skulle ta meg en tur på bibliotektet/bokhandelen og se etter de, muligens ikke så dumt. Jeg fikk gode tilbakemeldinger fra daten min og hva som gikk galt og jeg har tenkt igjennom min egen væremåte. Han sa jeg var hyggelig, men at vi ikke oppnådde den kontakten live som vi hadde på nettet. Jeg har da aldri pratet så mye med en fremmed person før som han. Jeg ba om å få en ny sjanse til å gi et bedre inntrykk av meg, fordi jeg var nervøs og trenger litt tid før jeg åpner meg. Han trodde ikke at det ville hjelpe for at han skulle få noe følelser for meg etterhvert. Jeg er så sint på meg selv som rotet dette til for meg. Jeg gjorde mange feil under daten og skulle inderlig ønske at jeg kunne skru tida tilbake og gi et bedre inntrykk, men det er for sent. Nå må jeg se fremover og lære av de feila jeg gjorde. Blandt annet greide jeg å nevne eksene mine ved et par tre anledninger, nå vet jeg at jeg må legge bort alt det vonde som har skjedd og se fremover. Godt å vite at jeg også ha mulighet til å få meg en gutt jeg elsker og som elsker meg tilbake, det har ikke jeg trodd på før nå.

Skjult ID med pseudonym fremmed ti. 19 feb. 2008 11:42

@lilje78

Nå synes jeg du er veldig slem mot deg selv....Slutt å klandre deg for hvordan det gikk .

Hvis daten din legger skylden på deg for hvordan det gikk så tror jeg du bør være veldig glad for at det ikke ble noe av :))

Løft hodet , pust dypt , det du burde lære av dette er å ikke skru opp forventningene før man treffes fysisk , det er nå min
mening...

Jeg har selfølgelig opplevd også den lille knekken , lav selvfølerse og ingen energi :)))Men våren er på vei og det som følger med

mvh

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 19 feb. 2008 11:53

Lilje.....igjen er du ute på en voldsom degradering av deg selv........det er så synd og det er så leit å lese......du er jo selv klar over at du stresser dette altfor mye, og jeg vet ikke hva jeg kan si som kan få deg i et annet modus....

Det jeg imidlertid foreslår, er at du tar deg en god pause fra alt dette, fordi situasjonene akkumulerer seg så veldig fra gang til gang, du blir mere og mere stresset -- og jeg personlig tror du kanskje trenger tid til å finne deg selv mitt oppi alt.... (trygghet, tro osv), og bli kvitt alle "gamle spøkelser"...
Du lurer kanskje på hvordan man skal greie det ved å "flykte" fra dette nå, men tro meg ---- du vil vokse på alle opplevelsene du har hatt hittil også ubevisst.. :-)))) La tiden jobbe MED deg og ikke MOT deg... Vær sammen med venner, vær aktiv mht. trening, gå turer, finn en hobby om du ikke har fra før, gå på salsakurs - andre dansekurs --- mulighetene er mange... Fokuser på ALT ANNET enn å treffe den rette akkurat nå...:-)))

En annen ting; din date's inntrykk av deg faller ikke ene og alene på hvordan du oppfører deg under 1. møte osv.......man "føler" en evt. kjemi svirre i lufta da man treffes åkkesom, og har dere pratet godt på nett, så vil jeg vel anta at han var klar over noe av de utfordringer du har mht. møter IRL...? Det å be om å få en ny sjanse føler jeg nesten kan bli litt "desperat" - dette er sammenfallende med din egen degradering av deg selv..

Og som jeg også tidligere har vært inne på; Det finnes GARANTERT noen der ute for deg --- du må bare IKKKKE stresse med det - det virker kun MOT sin hensikt, og fører bare til at det vil ta enda lenger tid.......tror jeg....

:-))))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 19 feb. 2008 11:54

ps: boken jeg anbefalte tror jeg ikke finnes i bokhandelen - bruk evt. linken jeg gav deg (www.bokkilden.no) --- mulig de har den på biblioteket.....men om du har mulighet ville jeg anbefale deg å anskaffe deg den til odel og eie. En flott håndbok du kan ta frem igjen og igjen.....det er ikke gjort på 3 uker å få alt inn i kropp og sjel for å si det slik... *smiler*

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 19 feb. 2008 12:01

Takk fremmed.
Jeg og han hadde fått god kontakt på nettet og jeg inviterte han til meg i helga. Vi ble enige om at vi skulle møtes som venner og bli bedre kjent. Jeg har vært med på dette så lenge at jeg vet at det er stor forskjell på å prate på nettet og møtes live. Tydligvis har vi tenkt forskjellig, fordi han forventet at det skulle krible litt i magen etter noen timer sammen, jeg trenger litt tid til å la det synke inn. Jeg forventet ikke at vi skulle bli kjærester i helga, jeg ville bare bli kjent med han. Jeg trenger litt tid på kontaktetableringen og trodde at han skulle bli hele helga. Når han da takker for seg lørdagsettermiddag, ble jeg veldig lei meg og skuffa. Jeg likte han men er ikke forelsket i han, selv om verden min har stoppet litt opp, det er drømmen om å få meg en kjæreste og alt som følger med som brister ikke at jeg ikke fikk akkurat han. Jeg har ingenting negativt å si om han og har aldri hatt det så bra sammen med noen før, vi pratet masse med hverandre, samtalen gled så lett, så det kom som et lite sjokk at han ikke ville bli mer kjent med meg.

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 19 feb. 2008 12:17

Takk Bloomie.
Det er 30års krisa som slår inn her. Og som jeg skrev til fremmed, det er ikke det at jeg ikke fikk han som er så sårt, det er drømmen min som brister, drømmen om å få egne barn og en trygg og god mann.

Jeg bør nok legge ned dette "prosjektet" en stund eller rett og slett ha kontakt med flere så ikke alt konsenterer seg mot 1.

Jeg har en del å sysle med fremover som ikke må bli ødelagt p.g.a dating på nettet, så det er nok en ide å legge ned en stund her.

Jeg har en del fritidsaktiviteter jeg holder på med og jeg har vært der selv om jeg har hatt noen tunge dager her. Jeg trener og har greid å skyve bort tankene mine selv om tårene sitter løst og jeg må ta meg sammen for ikke å begynne å gråte. Jeg kommer meg over det.

Skjult ID med pseudonym Søvnløsa ti. 19 feb. 2008 12:22

@lilje78

Du forteller at du hadde flere gråtetokter pga skuffelsen, men allikevel sendte du ut "agn" til 11 nye potentielle kjærester samme dag...wow :) Jeg syns du er beintøff som prompte kastet deg ut i sukkerverden igjen etter den noe mislykkede daten - all ære til deg for det! Noen avslag må man regne med, så lenge folk er høflige får de jo lov til selv å velge hvem de vil bli bedre kjent med.

Man skal være hardhudet og flink til å sortere inntrykk når man legger hodet ut laglig til for hogg, som man gjør med en profil på nettet. Jeg er helt sikker på at du finner din kjæreste, her eller et annet sted - når du minst aner det, vet du ;)

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 19 feb. 2008 12:30

Takk Søvnløsa.
Jeg syntes at det var så koselig å få tilbakemelding fra så mange av de som jeg sendte brev til. Det var 3 av de som fortalte at de datet en jente fra sukker og ønsket meg lykke til videre. Jeg syntes det var så koselig, i steden for at det ikke kommer noe respons.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 19 feb. 2008 12:41

Lilje....

...jeg forsto at det ikke var date'n din som var hovedårsaken, men drømmen som brast.....derfor valgte jeg å si det jeg sa også...om dette med å legge prosjektet litt i hvilemodus...ta litt "time-out"... :-)))

Og du bekrefter alt jeg håpet på at du hadde i livet ditt.....oppgaver...fritidsaktiviteter...trening....venner....mange verdifulle elementer som det er vel verdt å fokusere på :-))))

Ønsker deg så inderlig lykke til med alt --- la ikke 30 års-krisa knekke deg --- og så må du huske på at vi er her om du trenger flere råd og synspunkter!! :-)))

Stor klem, Bloomie :-))Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 19 feb. 2008 12:43

Du har fått mange gode tanker og råd, ser jeg... Nå som du har sendt ut melding til flere, er det kanskje like greit å fortsette med å prøve å treffe noen? Ta det som trening. Du sier jo selv at du følte deg overraskende nærme nå sist. Det er positivt. Du pratet uanstrengt og hadde det bra. Det er i seg selv viktig.

For hver gang, vil du lære. For dating er en kunst. Jeg er ikke på noen måte utlært, og jeg har i blant tenkt som deg: hvorfor måtte jeg snakke så mye om det og det.... Ekser er, som du sier, noe man godt kan la ligge en stund, ja.... Man har ikke vondt av litt selvransakelse. Samtidig: Det betyr ikke at du selv skal ta hele ansvaret for utfallet. Det er to det skal klaffe for. Og det skal veldig mye til at de rette følelsene er der for begge to. Men gi opp trenger du ikke gjøre. Hyggelig dater er i seg selv verdifullt, synes jeg. Og ikke mislykket om det ikke blit noe mer. Kanskje du ikke skal sette av så mye tid krefter og energi på de du skal møte? Om jeg forsto deg rett, hadde du håpet på en hel helg med en du ikke kjente? Det høres litt voldsomt ut. Både gutter og jenter trenger å bli behandlet som katter i blant. Få lov å snuse, trekke, seg unna, hoppe litt opp og ned på fanget før vi blir løftet og holdt fast..
Lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 19 feb. 2008 12:51

Takk Bloomie. Innlegget fikk en annen dreining enn det jeg hadde tenkt da jeg la inn hovedinnlegget, men det er godt å få pratet om dette og få noen råd på veien. Det er lettere å skrive om det enn å prate om det, fordi jeg bare gråter når jeg begynner å prate. Jeg har en venninne som jeg ringte til da han satte seg i bilen og hun kom med en gang. Hun sier at jeg ikke må stenge dette inni meg og må bare gråte, men jeg har nok ikke vært lett å forholde seg til de siste dagene. Hun spør meg om det går bra og jeg begynner og gråte og si at jeg ikke orker å prate om det for så å begynne å prate om det etter noen minutter. Jeg prøver å konsentrere meg om andre ting, men når jeg begynner å prate så kommer gråten. Jeg har vært både sosial og mye alene de siste dagene.

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 19 feb. 2008 12:58

Hei Lilleulv.
Det var kanskje litt voldsomt med en hel helg, det skal jeg innrømme, men jeg har gjort det et par ganger før. Da får man frem alle sine feil og mangler ved første møte, ikke så lett å skjule de en hel helg. Jeg får kosentrere meg om dater som bor litt nærmere, slik at det er mulig med litt kortere treff.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 19 feb. 2008 13:05

Det høres ut som en god ide, Lilja...

En annen ting er at jeg tror ikke det er så lurt å be dem hjem til deg første gang. Du er en sårbar person. Og følelsen av "å bli forlatt" er nok større når det er hjemmet ditt de går fra, enn om dere hadde møttes på nøytral grunn... Det kommer nye dager og nye muligheter... :-)

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 19 feb. 2008 13:13

Lilleulv. Det har jeg faktisk ikke tenkt på, men det var skuffelsen over å bli forlatt som var det verste. Jeg syntes det var koselig å ha besøk, men jeg var innstilt på å bli kjent med han og forventet ikke at vi skulle bli kjærester eller falle for hverandre i helga. Jeg var mer innstilt på å treffe han senere for å se om det kunne bli noe mellom oss. Jeg trenger litt tid til å la det synke inn før jeg får følelser for noen. Jeg er ikke der at jeg tar hvem som helst, jeg har flere som er intressert i meg, men jeg vil ha en mann jeg elsker.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 19 feb. 2008 13:26

...Lilleulv er inne på noe svært vesentlig Lilje; Velger du å date litt fremover nå når du har fått noen positive tilbakemeldinger (selv om jeg kanskje tror det uansett er lurt å ta time out for en liten stund), så velg kortere treff, og på nøytral grunn...... :-))))) Dette gjelder forsjåvet uansett - sårbar eller ikke... Men du som er den første varianten, bør definitivt skåne deg selv så mye som mulig... Å konsentrere seg om dater med menn som bor i såpass nær avstand at overnatting ikke er nødvendig er også veldig klokt. Og du....gråt for all del ut all sorg! For det er en sorg du er igjennom Lilje... Om det tar enda noen dager, så la det ta den tiden det trenger. Du har mange sår som skal heles akkurat nå tror jeg....og de må få tid på seg til å gro....:-)))))

Lykke til enda en gang.. :-)))

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 19 feb. 2008 17:00 Privat melding

Nå ble jeg nysgjerrig på hvilken bok som ble anbefalt av Bloomie.

Skjult ID med pseudonym En frekk m fr. 22 feb. 2008 02:56

Jaja! En ting er å skrive på nettet, irl byr på andre utfordringer! Synd det skal være så vanskelig for deg dette da! Jeg tror kanskje grunnen til at du tok sånn på vei var nok det at du ble avvist! Du sier jo at du ikke ble forelsket i han heller! Jeg har ikke noe tro på at man skal liksom møtes som venner heller da med mindre man vil ha et vennskap! Men i hovedsak så er vel de fleste her ute etter en flørt som skal utvikle seg til et forhold! Vi har en fin mulighet til å få et inntrykk av mennesker her på nettet, bryte den første isen! Mange av oss, de fleste vil jeg tro blir nervøse med tanken på å prestere ved første møte. Hva skal man si, prøve å være morsom og alminnelig, selv om man i realiteten er i en kunstig og ganske så alvorlig situasjon i.o.m man faktisk er ute og prøver finne seg en kjæreste;)

Mitt råd til deg er å ikke legge for mye energi i det, se etter gutter du liker her inne eller ute i den virkelige verden! Behold roen, vær høflig eller ta ting som det faller seg naturlig! Han du datet merket sikkert ikke noe kjemi, derfor sa han takk for seg! Jeg tror nok ikke at det har så mye å si hva du sier eller gjør hvis du møter en gutt som klaffer med deg, en som syns det er bra kjemi. Han hadde nok lyttet til deg om du kom med betroelser, kanskje sagt nå må du slappe av, skål og vær glad og at det var artig å møte deg. Sånne menn finnes også her inne veit du:) Bare prøv å være rolig neste gang, men først og fremst deg selv. Sånn liker ihvertfall jeg det best.. Lykke til med kjærlighetsjakten;)