Alle innlegg Sukkerforum

flere alternativer på søk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tips lø. 25 juni 2011 18:52

Synes det kan være flere alternativer på matchsøk, feks hva slags forhold den andre parten søker.. hvis man feks bare ønsker en kort flørt er man jo interessert i de som søker det..

Skjult ID med pseudonym kit lø. 25 juni 2011 18:54

Du kan da stille en del på Matchsøk. Eller misforstår jeg hva du mener?
http://sukker.no/matchsearch/?showsearch=1

Skjult ID med pseudonym Tulla lø. 25 juni 2011 19:05

Det er mange ubrukte muligheter til søkefunksjonen. I tillegg til å velge hvilket aldersspenn man søker selv, kunne det være greit å krysse av for å bare få opp dem som søker et aldersspenn hvor man selv havner innenfor. Høyde kunne man med fordel få velge spennet selv, ikke bare de litt diffuse alternativene som eksisterer nå. Enig med TS at hva slags forhold de andre søker burde kunne være en søkemulighet, i det hele tatt de standardfeltene de fleste har fyllt ut ville være kjekt å kunne søke på. F.eks utdannelseskategori og om vedkommende ønsker å møte alle med/uten barn osv osv osv.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 25 juni 2011 20:58

Jeg skulle ønske jeg kunne søke på "har smilehull";P

Skjult ID med pseudonym sans on. 29 juni 2011 00:27

Hadde vært fint å kunne søke på politisk preferanse. Synes nemlig det er urovekkende langt mellom hver
"Brenner for miljø"-profil her. Hvor er de grønne mennene? :)
Og ikke minst en utsiling på alderspreferanser, sånn at man slipper å kikke innom en haug med profiler med _tilsynelatende_ bra match, men hvor man er for ung eller for gammel i forhold til hva personen søker.

Kunne kanskje også vært kjekt å ha muligheten til å velge vekk profiler med katt/hund/andre dyr, for personer som har allergi osv.? Man kan jo "velge vekk" barn, og ja: på samme måte som at noen er allergiske mot barn, så finnes det faktisk også noen som er allergiske mot pelsdyr. :]