Alle innlegg Sukkerforum

Er jeg her for tidlig?

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Buskerud) sø. 26 juni 2011 01:15 Privat melding

Heisann!

Har akkurat blitt singel (igjen), med ei jeg har en gutt med på 8 mnd. Har en sønn på 5 år fra før.
Var aktiv på Sukker for noen år siden, og har akkurat reaktivert profilen.
Synes ikke Sukker har forandret seg veldig siden sist. Er det noe håp for å treffe noen her inne??? Føler det er så mange som ikke "vil flytte over avstander" også blir jeg skremt av kravene fra mange kvinner her inne ang "trening og sunn livsstil" Jeg er en slank mann med helsa i behold, men jeg krever ikke at en kommende partner skal være lik meg. Men men, er kanskje sånn det blir når man søker "drømmepartneren". Jeg har ikke vært singel mer enn ca 2 uker, og jeg føler litt på det at jeg kanskje er her for tidlig. Det skal legges til at jeg er en person som ikke trives så godt alene. Har mer eller mindre hatt fast følge siden jeg var 20, er nå 35!

(mann 49 år fra Troms) sø. 26 juni 2011 01:29 Privat melding

@TS:

Om du er her for tidlig eller ikke er jo opp til deg.
ER du ferdig med sist forhold, og klar for å gå videre i livet, da er det ikke for tidlig.
Men blir jo du som avgjør det.

Klart det er mulig å finne en dame her inne, men jeg ser hva du skriver, er en del krav ja, og en del begrensninger som settes.

Slik er det bare, er jo en grunn til at man er singel.
DVS at man ikke finner noen som får en til revurdere begrensningene/kravene, men ingenting er jo umulig i denne verden...

Derfor ønsker jeg deg lykke til, og stå på, ikke gi opp.
Den som gir opp har jo tapt.

Skjult ID med pseudonym LilliMi sø. 26 juni 2011 09:51

Jeg hadde skygget unna. Flere årsaker til dette. Du har vært singel i to uker, du har to (små) barn med to forskjellige mødre, du synes damene setter for store krav til hva du skal være, mens du selv synes en dame helt fint må være flyttbar. Sist jeg sjekket, var det i alle fall lettere å få gjort noe med kosthold, trening og livsstil enn å flytte.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 juni 2011 10:27

Om du selv føler at du er her for tidlig, så er du nok her litt for tidlig. Stol på deg selv, du :-)
Og uansett hvor interessert jeg hadde vært, hadde jeg nok koblet inn hodet og prøvd å skygget langt unna, ja.

Skjult ID med pseudonym nettopp sø. 26 juni 2011 12:00

Altfor tidlig, jeg har ihvertfall aldri vært i nærheten av klar for å møte noen nye så kort tid etter at det ble slutt. Jeg skjønner ikke at du greier det engang, jeg ville følt det nesten som å være utro mot eksen... bare vondt.

Nei, ta det med ro, nyt sommeren med gode venner, og kom på datebanen igjen til høsten, det er mitt forslag. Man har kanskje ikke verdens beste dømmekraft mht ny partner når bruddet er så ferskt heller?

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 26 juni 2011 15:10

Avstand og evt flytting er ikke noe jeg ville "hengt meg opp i". Derimot syns jeg du er her alt for tidlig etter et brudd. Men vi vet jo ikke noe om bakgrunnen til brudd, og om du er ferdig følesesmessig med tidligere partner. Jeg ville også vært skeptisk til å involvere meg i noen, hvis han hadde barn med to forskjellige damer. Fordi det krever litt å forholde seg og få til avtaler med tidligere partnere, selv om forholdet er helt uproblematisk. Ellers fint bilde, som sikkert slår ann og pluss du skriver åpent i profilen din at du nylig er blitt singel:)

Skjult ID sø. 26 juni 2011 17:15

Lukter desperat mann..ikke sjarmerende..
Spesielt den biten om at du alltid har vært i forhold..uselvstendige menn står ikke på min ønskeliste!