Alle innlegg Sukkerforum

For andre gang ...i baret?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 27 juni 2011 18:47

Nå har jeg for andre gang truffet på den typen som har så ekstremt god tid meg å blir kjent. Det går liksom vinter og vår før det kommer noe forslag om et treff....så jeg liksom begynner å bli utålmodig...og det er jo ikke så sjarmerende sikkert...men. Får bare kutte ut da...eller?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 27 juni 2011 18:50

Ja, det er nok best å kutte han ut, da..for det finnes vel ikke noe annet alternativ..??;P

Skjult ID med pseudonym elisa ma. 27 juni 2011 18:50

Du kan vel foreslå å treffes, vel? Og vil han ikke - ja, da er det ikke så mye annet å gjøre enn å kutte ut :) Lykke til.

Skjult ID ma. 27 juni 2011 18:51

Hvorfor kan du ikke spørre han om å treffes?

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 27 juni 2011 18:56

Har foreslått treff to ganger nå...og i dag skrev han...som svar til det "hektisk" og vi har nå i over en uke skrevet og chattet sent og tidlig...d..v.s hele dagen og hele kvelden....så jeg synes vel det ikke er så mye å vente med lenger. Denne helgen hadde han datteren sin, så da var deg jo ikke mulig å treffes. Foreslo lunsj i dag.....men den så han for sent til å kunne gjennomføre..så problemet er vel mer at jeg føler jeg maser om et treff....ga han mobilnummeret mitt i dag også, uoppfordret....føler liksom at jeg maser ...ikke så gøy det...får vel trekke inn årene og la ham jobbe litt dersom han er interessert fremdeles..

Skjult ID med pseudonym elisa ma. 27 juni 2011 18:58

Ja, hvis han har fått tilbudet flere ganger og ikke kommer tilbake med et tidspunkt som det passer i stedet, så har han antagelig ikke nok lyst å treffe deg, men synes det er koselig å chatte...

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 27 juni 2011 19:00

Og til helgen skal han til Sverige...så det er ingen utsikter der...og neste helg har jeg ferie...det har han ikke spurt om en gang...om hvordan det ligger an ...så det er vel litt dårlige tegn....ja...jeg dropper fyren...

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 27 juni 2011 19:01

Helt ærlig så hadde jeg trekt inn årene, slått på motoren, og kjørt av gårde.....

Hvis man virkelig vil noe så greier man å få det til, og hvis han er seriøs så bør han greie å si hva han egentlig vil. Gi han kalde føtter, sett han på gjerdet, så får man se hva som skjer.

PS; enkelt å si når man står utenfor, mest sannsynlig vanskeligere når man er der

(mann 35 år fra Oslo) ma. 27 juni 2011 19:15 Privat melding

Bra at du iallefall foreslår å treffes i stedet for bare å vente på han.

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 27 juni 2011 19:19

Takk for det....han er rimelig stille i kveld også...så da var det vel i grunnen greit at jeg uttrykte at vi bør komme vidrere med dette....og da er det jo et greit svar at han blir stille....da kaster jeg ikke mer tid bort med han liksom.

Skjult ID ma. 27 juni 2011 19:20

Hvis han hadde lyst til å møte deg ville han ha foreslått et annet tidspunkt.

For min egen del har jeg møtt flere jenter jeg har syntes det har vært hyggelig å chatte med, men har visst at det ikke kunne bli noe. Da kan det jo være lett å komme med unnskyldninger for å ikke møtes.

Mitt råd er:
Du trenger jo ikke kutte han ut helt, bare send han en melding i ny og ne. Han vet jo at du ønsker å møte han, så hvis han har lyst vil han spørre deg. Regn med at du ikke kommer til å møte han og ta det som en bonus hvis det allikevel skulle skje.

Men som sagt over er det enkelt å si når man står utenfor. Lykke til:)

(mann 49 år fra Troms) ma. 27 juni 2011 19:21 Privat melding

@TS:

Tålmodighet ER en dyd.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 27 juni 2011 19:26

Ikke når den ene personen setter premissene

Skjult ID med pseudonym bubble ma. 27 juni 2011 19:30

Slett nr hans og alle muligheter du har til å kontakte han. Er han interessert tar han kontakt. Hører du ikke noe så ligger svaret i stillheten. Da er han ikke interessert nok men syns det er veldig greit og ha deg litt på gress.

Nå har du vist at du er interessert. Du har kastet ballen fra deg. Nå er det hans tur til å kaste tilbake.

For og ikke bli fristet til å ta kontakt igjen i et svakt øyeblikk så slett han fra kontaktlista de.

Viser til en annen tråd jeg har skrevet litt lenger ned om en bok som heter "få deg kjæreste"

Jeg har vært i din situasjon mange ganger og ender som regel med å jage mannen vekk med å sende for mange meldinger alt for ofte.

Skulle han finne på og ta kontakt igjen av seg selv. Ikke spørr om å møtes med en gang. Klar å vente til han spørr deg.

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 27 juni 2011 19:36

Nå kom han på banen her da....så får vi se...jeg kommer ikke til å foreslå noe mer...chatter bare hyggelig med han ....

Skjult ID med pseudonym useriøsa ma. 27 juni 2011 19:54

ja, for det at en kvinne skal ta initiativ er jo BLASFEMI på høyt nivå!

neida, har du spurt og han ror seg unna, så er det bare å gå til neste da han ikke er interesert, eller holder med på noen andre og har deg på "vent"...

Skjult ID med pseudonym Rory ma. 27 juni 2011 20:14

Bryt med ham, han er en player

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 27 juni 2011 20:23

....rart jeg alltid skal dumpe borti playere?......kan det ikke tenkes han vil teste ut om jeg er ham likeverdig...som en partner? Se om jeg klarer å sette grenser for meg selv? Tror han er interessert ....jeg må tenke litt over dette her og lese boken jeg akkurat har skaffet meg...gjøre meg mindre tilgjengelig og se hva som skjer....skal på en to ukers ferie som han ikke vet om ...har jo ikke spurt meg heller da..hva jeg skal i ferien...så da når jeg kommer tilbake skal jeg bare skrive hei...og se om han svarer....

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 27 juni 2011 20:26

Jeg synes ikke en uke er så mye i tid. Kan man forvente noe av en person etter en uke? Og har du egentlig blitt kjent med en person etter bare å ha chattet og aldri møtt en?

Men å dra det ut i evigheter har vel heller ingen hensikt.

Det jeg sier er at du kanskje bør være klar over at han kan ha det hektisk på jobb, han kan chatte med andre og du bør forestille deg muligheten av at du fortsatt er bare en tenkt person for han, og forstå det at det er ikke noe galt i det. Det er muligens dine forventinger om hva du kan forvente deg som er litt høye.

Skjult ID med pseudonym useriøsa ma. 27 juni 2011 20:33

en som spiller spill er ikke noe å ta vare på ærlig!

og ikke skriv hei en gang når du kommer tilbake! hvis han ikke har sendt deg en melding der han spør hvor du har blitt av, så beviser han ganske mye, spør du meg!

(kvinne 48 år fra Østfold) ma. 27 juni 2011 20:46 Privat melding

Spill er tull men hvordan vet du det etter en ukes bekjentskap? Og bekjentskapets natur er skriftlig.. jeg bruker ikke å regne folk som virkelig før jeg har møtt de.

Skjult ID med pseudonym katte ma. 27 juni 2011 20:48

Hadde det vært en player hadde han sikkert benyttet muligheten til å få endel sex?

Anta heller inntil videre at fyren er usikker etc?

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 27 juni 2011 20:51

Nei, vet ikke om han er en player....jeg tror han er interessert og ønsker å bli bedre kjent med meg før vi treffes...han har god tid til det...så jeg får vel smøre meg med tålmodighet da...dersom jeg tror han er verdt å vente på...men jeg må passe meg for ikke å tilby meg for mye....ikke vise at jeg er helt hekta på han...det er vel det som er faren når han er så laid back som han er....men han er jo på banen. Er vel bare å svare hver gang han henvender seg..aldri være den som tar kontakt først...

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 27 juni 2011 20:53

jeg synes du spiller et spill jeg! Se på teksten din for en strategi du legger opp, regler du lager for deg selv. Er det rart at gutter syens vi er kompliserte? Kan du ikke bare ha lyst på fyren, vise det når dere møtes og se hvor det går?

Skjult ID med pseudonym bubble ma. 27 juni 2011 20:56

aldri kontakt han først. Svar kun når han kontakter deg. Men prøv å ikke svare alle meldinger etter 2 min. Vent noen timer ihvertfall før du svarer første melding. Deretter venter du et kvarters tid før du svarer de andre meldingene. ikke svar etter 2 min uansett tid på døgnet.

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 27 juni 2011 20:56

Det er fordi jeg brandt meg så kraftig på forrige date jeg hadde...ble så til de grader en drømatte at jeg rødmer når jeg tenker på det....brent barn skyr ilden...ønsker ikke å repetere de feilene jeg gjorde....

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 27 juni 2011 20:58

haha bubble! Du er fjortiss! :D

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 27 juni 2011 21:00

Synes bubble har mye godt for seg jeg....er ening...må gjøre seg litt kostbar...helt nødvendig...men så vanskelig å gjennomføre..

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 27 juni 2011 21:29

Beklager, jeg var vel litt flåsete. Har full forståelse for at du er forsiktig. Og det kan du jo være også, dumt å brenne seg gang på gang. Men alså, det er snakk om denne "realasjonen"- den er skriftlig, vart i en uke, ikke møtt personen, vet jo ikke noe om denne personen, kanskje han lukter vondt. Kan være at alt stemmer når man møtes, eller at alt er helt galt.

Alt jeg ser av innleggene her er regler opp og regler ned for hvordan man skal takle denne utfordringen, og blod på tann! Han er defintivt en player! Dropp han! :D haha! Bare litt morsomt når man tenker på at du aldri_ har_ møtt_ han_ engang ...

:S

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 27 juni 2011 21:41

Dropper han ikke..men er forsiktig..

Skjult ID med pseudonym ærlig ti. 28 juni 2011 12:12

Etter å ha chattet i går...og ingen fremdrift eller noen romantiske hint...så har jeg tatt tak i dette og sagt at jeg går videre..han må gjerne komme på banen når/hvis han vil noe mer...jeg er ikke ute etter en chattevenn...men noe mer...føler jeg har vært tro mot meg selv og vist ham at jeg styrer skuta i den retningen som passer best for meg. Har ikke noe å tape heller...dersom han ikke var interessert nok i noe mer så fikk jeg jo vite det nå. Best å gjøre det nå før jeg blir for svak for ham ...og ikke gjentar feilen jeg gjorde sist...det var en tøff lærepenge for meg.....

Skjult ID med pseudonym ad-lib ti. 28 juni 2011 12:18

Du begynte å skrive med han for 1 uke siden?

(mann 38 år fra Østfold) ti. 28 juni 2011 12:27 Privat melding

Hahahha!! Morsom tråd.

Skjult ID med pseudonym ærlig ti. 28 juni 2011 12:28

Vi har skrevet sammen sent og tidlig hver eneste dag i 11 dager...uten at det har kommet noen romantiske hint...bare en gang eller to har han kalt meg sunshine...det er alt....og ingen hint om at han har lyst til å treffe meg...synes det er litt magert....

Skjult ID med pseudonym ærlig ti. 28 juni 2011 12:38

Dersom man er på et nettsted og søker kjæreste må man jo også ha litt tid til det? Har man ikke vilje til å finne tiden, er man ikke interessert nok...så greit er det:-) Det er ikke noe mellomting:-) Jeg søker en kjæreste som har litt tid til meg...derfor går jeg videre og letter etter han....

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 28 juni 2011 12:40

@ bubble

Hahaha, du har lest deg opp på den boka du anbefalte i en annen tråd skjønner jeg. Men du er klar over at en del av oss gutta også kan de "reglene" der og gjennomskuer når dere jenter begynner med slikt spill? Og det er veldig lite sjarmerende for å si det sånn. For min del kjører jeg i så fall x2 regelen inntil du slutter med sånt tull. Bruker du to timer på å svare bruker jeg minst fire. Bruker du en dag bruker jeg gjerne to. Svarer ikke du hver gang, så gjør ikke jeg det heller. Du skjønner tegninga. Og jeg kommer heller aldri til å være den som kontakter jenta først hele tiden. Iblant er greit, men ikke alltid. Det gidder jeg ikke. Har fått før høre fra jenter jeg har dumpet fordi de ikke viser nok interesse tilbake at "men jeg kontakter aldri gutter først, jeg er bare sånn", men da er det for sent. Jeg har mistet interessen fordi de fremstår som enten veldig uinteresserte eller at de driver et slikt spill som du oppmuntrer til, og begge deler er grunn til å trekke på skuldrene og gå videre. Ja, det kan ofte være lurt å gjøre seg selv litt kostbar og ikke være for "tilgjengelig", det er jeg enig i. Og å fremstå som masete er turn-off. Men det der er en balansegang, og ingen menn med respekt for seg selv og litt valgmuligheter på damefronten gidder å finne seg i slikt spill som du anbefaler. Etter min erfaring er det da også bare de yngste jentene og kvinnene som driver med slikt, akkurat som det vel stort sett bare er de yngre og mindre erfarne guttene som faller for det. Menn gjør det ikke.

Skjult ID med pseudonym ærlig ti. 28 juni 2011 12:47

For meg dreier det seg ikke om et spill....jeg mener det jeg gjør....har ikke tro på at han kommer tilbake ...jeg tror rett og slett at han ikke er interessert nok...derfor trekker jeg meg ut...ikke for å lokke ham på banen. Jeg vil ikke bli en dørmatte igjen...det er alt.

Skjult ID med pseudonym jantore78 ti. 28 juni 2011 12:48

Ta det egentlig helt roligt med han. Skjønner at du vill mere, men han virker ikke helt der.

Det å ikke å svare på at ja vi kan møtes blir helt feil. Desverre så har jeg opplevd sånne ting alt for mange ganger selv. Har chattet mye med forskjellige jenter her, men så fort man nevner at man gjerne vill treffes så blir det fort stille.

Virker som en del folk bare vill chatte om alt og ingen ting. Noe som er veldig kjedeligt da man har funnet en hyggelig tone med denne personen og føler at her klaffer ting bra.

Jeg og er litt sånn at jeg gjerne vill treffes innen rimelig kort tid for å se om det faktisk er noe der eller om det bare er lett å skrive på nettet.

Får håpe han forandrer mening :)

Lykke til ærlig

Skjult ID med pseudonym ærlig ti. 28 juni 2011 13:21

Takk @jantore78

Tror man får mer respekt fra menn når man ikke bare sitter og venter og venter på noe....at han er den eneste mannen man vil ha....kan vel bli litt omklamrende og lite spennende da.....
Han liker vel oppmerksomheten har får men jeg trigger ham ikke nok til at han ønsker et treff...da er det best å trekke seg ut av det... Skulle han fatte mer interesse vet han jo hvor han finner meg.

Skjult ID med pseudonym bubble ti. 28 juni 2011 19:35

@ærlig jeg syns du har gjort dette riktig. Hvis han er interessert til å møte deg tar han kontakt og du gjorde rett i å si ifra om at du ikke ønsker deg noen chatte mann.

@oslomann jeg tror du har misforstått meg litt. Poenget er ikke at man skal spille ett spill og leke kostbar for å få gutten til å like deg. Poenget er at hun har sendt meldinger og spurt om å møtes flere ganger. Han har ikke villet det samme og da har hun vist interesse mange nok ganger. Hvis hun nå hadde fortsatt og spurt om og om igjen om å møte han hadde hun blitt slittsom og masette. Derfor jeg anbefalte henne at nå har hun vært nok på, nå er det hans tur. Altså det jeg mener er at når en jente har vist interresse for en gutt ikke fått svar eller på andre måter blitt avvist flere ganger må man kjønne tegninga om at nå holder det og trekke seg tilbake og være litt tilbakeholden ellers kommer gutten til å bli skremt vekk. Får man ikke svar på mld og spørsmål, ligger svaret i stillheten trenger ikke å skrive en ny mld med fikk du den forrige mld min hva svarer du? Ja eller nei. Også neste mld hallo hvorfor svarer du ikke på det jeg spørr om? Også videre... I det uendelige til gutten til slutt er skremt vekk. Kjønner?

Skjult ID med pseudonym ærlig ti. 28 juni 2011 22:09

Fikk nettopp et hyggelig svar fra han...han sier han har i overkant mye å gjøre for tiden og forstod hva jeg mente. Han sa han ikke ønsket å stjele tiden min og synes også jeg burde går vidre...det var veldig fair synes jeg. Hyggelig avslutning på denne kontakten og det sparte meg for mye grubling og ydmykelse...så ja..jeg gjorde definitivt det rette:-)