Alle innlegg Sukkerforum

Etter en avvisning...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gplikp ti. 28 juni 2011 17:25

Jeg har sett noen andre skrive det samme som jeg skal fortelle om akkurat nå.
Det handler om hva mange kvinner har sagt til meg rett etter de har avvist meg og da tenker jeg både i RL og her på nettet.
De kommer alltid med standardsvar som: Lykke til videre! Du finner sikkert den rette en dag! Du er desverre ikke min type! (Ekstra irriterende hvis hun skriver det smilefjes)

Eller et annet eksempel er kanskje den mest irriterende av dem alle: Kanskje du burde gå til psykolog? Dette har mange sagt til meg etter en krangel der de starter med å nekte for ting de helt åpenbart har sagt og fortalt. Det som skjer med meg da er at jeg sitter igjen som taperen, selv om jeg egentlig ikke har gjort noenting galt. Kanskje er jeg altfor dumsnill? Det virker som om mange av disse kvinnene ønsker å fremprovosere ett sinne hos meg, gjøre meg enda mer usikker, fortvila, gjøre alt for at jeg skal gi opp etc etc.
Jeg er sikker på at mange av dere kvinner som leser dette har fortalt nettopp dette til en mann dere har avvist. Jeg lurer ikke på hvorfor dere avviser men hvorfor kommer dere med sånne irriterende, klisjefylte svar? (Det er egentlig litt vanskelig å forklare dette her)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 28 juni 2011 17:34 Privat melding

Jo så är det , du triggar inte nog mycket , oss säger de detta till vid första möte men den som de tror är rätt säger dom detta till vid sista möte - gå till psykolog du är helt fel för mig :))

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 28 juni 2011 17:37

Hvordan bør en avvisning helst se ut?

Skjult ID med pseudonym elisa ti. 28 juni 2011 17:37

Klisjeene har man funnet på fordi man av en eller annen grunn tenker at det må være en årsak til avvisningen. Ofte er det ikke en spesiell grunn til det, bare at man ikke har den rette magefølelsen eller at sommerfuglene ikke spretter. Det trenger jo ikke ha noe med deg å gjøre! Man velger ikke selv hvem man faller for, og man kan ikke bestemme seg for å falle for noen selv om det er en aldri så hyggelig og bra person.

Når det gjelder å finne en partner så er vi ikke lenger i likebehandlingens Norge. Alle kan ikke få - man leter jo bare etter én. Man må diskriminere for å velge ut den ene som skal være den utvalgte. Og så må helst den utvalgte samtidig velge deg.

Jeg skjønner at man lett kan bli motløs og oppgitt over tullete årsaker, men det er rett og slett fordi årsakene aldri er så lette å sette fingeren på. Uansett årsak eller manglende årsak - du er jo ikke tjent med å ville være sammen med noen som ikke vil være sammen med deg, så tenk at dette har ikke noe med deg å gjøre, la være å protestere på avvisningen så sparer du deg for en diskusjon/krangel, og så har du mer energi til å bruke på neste mulighet.

Og "lykke til" synes jeg er hyggelig, jeg da.
:) Elisa

Skjult ID med pseudonym TheG ti. 28 juni 2011 17:37

Det er bare et spill mot din psyke, enkleste og beste er bare å ta det som det barnslige utsagnet det er og ikke la det påvirke deg.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 28 juni 2011 17:39

synst heller du skal ta hintet og gå til psykolog eg:) kan jo vere du trenger det når det blir sagt til deg mangen ganger:)

Skjult ID med pseudonym 365 ti. 28 juni 2011 17:47

Skriver virkelig folk at du bør gå til psykolog? Etter en helt vanlig førstemelding? Eller melder dere fram og tilbake litt først da? Eller hva? Det høres jo rimelig..spesielt..ut..!

(mann 37 år fra Oslo) ti. 28 juni 2011 17:51 Privat melding

Bli bedt om å gå til psykolog er langt i fra klisjefylt. Den har jeg aldri fått og har vært på min del dater etter jeg ble medlem her. Jeg vil ikke spekulere i hva de damene baserer det utsagnet på, men kanskje det er en grunn til det?

Når det gjelder de klisjefylte avvisinger så kan det enten være som Elisa skriver, eller så kan det være for å unngå å være ærlig. Og det kan være like greit, for vil man høre at man ser ut som et krypdyr eller er for feit? - Neppe :) Ta det for hva det er, dama er ikke interessert og gå videre. Ikke bruk mer energi på henne.

Skjult ID med pseudonym gplikp ti. 28 juni 2011 18:31

@blindebukk
@chiefern

Det var feil av meg å si at å gå til psykolog er klisjefylt. Men jeg har hvertfall fått denne beskjeden når jeg blir hissig når hun benekter for ting jeg VET at hun har sagt til meg. Både på telefon og ansikt til ansikt. Jeg mener at hun ljuger om det for å få meg mest mulig sinna, slik at hun føler at hun har makt. Hvis dere skjønner hva jeg mener...

Og gjerne bruker hun denne også når jeg fks ringer eller sender en sms: Jeg liker en annen. Han sitter her nå og skjønner ikke hvorfor jeg gidder bruker mer tid på deg. Det virker som hun sysler meg inn i et spill og når hun er ferdig med meg kaster hun meg. Det er så dumt, men jeg må finne meg i det.

Skjult ID med pseudonym elisa ti. 28 juni 2011 18:36

Men hva er vitsen med å bevise at du har rett i at hun har sagt et eller annet hvis beskjeden likevel er avvisning? Det spiller vel liten rolle? Tror ikke damene ønsker makt over en som de ikke er interessert i, eller ønsker å trigge aggresjon. Det at du blir sinna er jo en reaksjon du selv må ta ansvaret for. Ingen kan provosere deg om du ikke lar deg provosere, see?

Det hjelper ikke å protestere på en avvisning, det vil ikke få dem til å endre mening. Hvis det er slik at du ofte lar deg provosere og starter en krangel av å bli avvist, så kan det jo tenkes at det er der psykolog-rådet kommer fra.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 28 juni 2011 18:39

Hvis vi snakker om et bestemt kvinnfolk her så kan det jo være at hun har glede av å fyre deg opp og så skyte deg ned.

Hvis du derimot til stadighet opplever at kvinner benekter ting du "vet" de har sagt og føler de aktivt går inn for å såre og provosere deg så heller jeg i retning av å tro at de er genuint bekymret for din mentale helse.

Ærlig talt så syns jeg dine innlegg her så langt i større grad taler disse kvinnenes sak en din egen.

Skjult ID med pseudonym gplikp ti. 28 juni 2011 18:48

Jajaja. Jeg føler at jeg har en god sak og at jeg har opplevd urettferdighet.
Men men. Man skal jo alltid beskytte kvinnen;)

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 28 juni 2011 19:01

En avvisning er en avvisning i mine øyne. Enten den kommer med en gang eller om den kommer i form av at hun går tilbake på noen hun har sagt.
Gidder ikke bry meg mer med det hvis jeg først har blitt avvist. Hvis hun avviser meg for at jeg skal "jakte" henne, så tough luck for henne, for det spillet spiller jeg ikke.
Hvis hun viser at hun ikke er interessert på en eller annen måte, så går jeg videre.

Mulig du syns du har en god sak, men dette er langt fra noen rettsak og ingenting du sier eller gjør kan få en dame til reverse avvisningen.

Skjult ID med pseudonym useriøsa ti. 28 juni 2011 19:33

er litt forvirra TS, for det høres ut som du snakker om to forskjellige ting: det å bli avvist, og det å krangle.

eller er det slik at du krangler med damene etter at du blir avvist, eller at du krangler med dem, og det fører til at du blir avvist?

uansett, det sier jo seg selv at de sier det for å såre deg, med mindre damene som har sagt dette til deg enten er psykologer/psykiatrere, eller har vært til en av dem og kan kjenne igjen tegn på "mentale problemer"

det kan også hende, avhengig av hvor forbanna du blir, at du kanskje har et sinneproblem? for det er jo ikke vanlig å bli forbanna fordi du tar noen i å juge... men igjen, avhenger av hvor sur du er! :-P

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 30 juni 2011 00:05

Det er tydeligvis noe som har gått galt i kommunikasjonen mellom deg og denne kvinnen. Og hvis du ser på dine egne påstander, fra motpartens ståsted, er det noe som skurrer. Bare hør på deg selv:

"Eller et annet eksempel er kanskje den mest irriterende av dem alle: Kanskje du burde gå til psykolog? Dette har mange (maaange sier litt om saken) sagt til meg etter en krangel der de starter med å nekte for ting de helt åpenbart har sagt og fortalt."

Du skriver at DE starter en krangel med å nekte for ting de har sagt. Dette er en påstand som sier alt. Det er vel heller omvendt, at det er DU som starter en krangel ved å påstå at de har sagt noe de ikke kjenner seg igjen i. Og om de skal ha sagt noe du reagerer på, har de kanskje ikke vært tydelige nok, også har du tolket dette på din måte. Istedenfor å ha tillit til jentenens forsøk på oppklaring og kommunikasjon, så blir du sint, og i tillegg klandrer du DEM for å ha STARTET krangelen!!!!! Da er det kvinnen som sitter igjen med svarteper, hun blir frustrert, og sier at du må gå til psykolog, fordi det åpenbart er så vanskelig å kommunisere med deg.

Også skriver du videre:
"Det som skjer med meg da er at jeg sitter igjen som taperen, selv om jeg egentlig ikke har gjort noenting galt. Kanskje er jeg altfor dumsnill?"

Du fremstiller deg selv som et offer, og tar ikke ansvar for egne følelser. Det er absolutt bekymringsverdig.

Du skriver også:
"Det virker som om mange av disse kvinnene ønsker å fremprovosere ett sinne hos meg, gjøre meg enda mer usikker, fortvila, gjøre alt for at jeg skal gi opp etc etc"

Igjen det er kvinnen som fremprovoserer ditt sinne, men det må du nok ta ansvar for selv. Etter det jeg ser, er det vel heller du som fremprovoserer frustrasjon hos dem, siden de sier at du skal gå til psykolog! Du viser paranoide trekk når du tror at de vil fremprovosere et sinne hos deg,, gjøre deg enda mer fortvila, gjøre alt for at du skal gi opp etc. Du har en grunnleggende mistillit til kvinner.

Til slutt skriver du:
"Jeg er sikker på at mange av dere kvinner som leser dette har fortalt nettopp dette til en mann dere har avvist. Jeg lurer ikke på hvorfor dere avviser men hvorfor kommer dere med sånne irriterende, klisjefylte svar? (Det er egentlig litt vanskelig å forklare dette her)"
Du tror altså at det er mange kvinner som vil menn noe vondt, og manipulere dem. Det er igjen et paranoid utsagn. Her degraderer du kvinnen og avfeier hennes følelser og meninger også.

Skjult ID med pseudonym mann to. 30 juni 2011 00:24

@ TS

Du bør virkelig ikke bry deg om hva "blindebukk" skriver. Han forsøker tydeligvis å være morsom gang på gang, eller bare provosere, men fremstår ærlig talt bare som en idiot. Så bare ignorer han.

Skjult ID med pseudonym Minney to. 30 juni 2011 00:27

Man kan aldri skylde på andre for sin egen reaksjon ;)
Den kommer innenfra en selv, og har egentlig ingenting med andre utenfor en selv å gjøre.
Er man trygg på seg selv, så vil man aldri la seg provosere av ytre påvirkninger.
Men man trenger ingen psykolog for å gå litt i seg selv :P

Skjult ID med pseudonym altfordum to. 30 juni 2011 00:33

Jeg pleier å si nettopp de greiene du snakker om. Bruker gjerne den "Jeg trenger tid til å fokusere på meg selv" og alt mulig annet. Som regel er det fordi det er for kjipt å si sannheten. "Du er uinteressant, kjedelig, dum, lat og jeg finnes ikke det grann forelsket" DEN er kjip den..

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 30 juni 2011 00:57

mann

Denne gangen har blindebukk rett, for EN gangs skyld. Men det kan jo hende at han er ironisk, og kanskje mener det stikk motsatte, hvem vet?

(mann 38 år fra Østfold) to. 30 juni 2011 02:01 Privat melding

Jeg lurer nå egentlig mest på hvorfor du begynner å krangle med damer som har avvist deg. Hva er det du ønsker å oppnå med det egentlig?