Alle innlegg Sukkerforum

Skjerpings!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym smoothie ti. 28 juni 2011 22:48

Har hatt to sukkerdater de siste par ukene. Første gangen skulle jeg ut i fra profilen og mailutveksling møte en særdeles treningsglad (det er jeg også) dame med godt humør. Ca 20 minutter for sent kommer en kvapsete dritings date inn, som jeg ikke kjenner igjen fra bildene. Merkelig nok setter hun seg ned ved bordet mitt og sier "Hallåis". Det viser seg at hun har brukt 10-12 år gamle bilder på profilen. Jeg forteller henne at jeg synes det var mildt sagt uklokt, og kort tid etter forlater jeg daten.
Uken etter har jeg en ny date, hvor mye av det samme gjentar seg. Denne gangen viser det seg i tillegg at damen er 7 år eldre enn hun utga seg for på sukker.
Hva er det man tenker på når man legger ut utdaterte bilder, lyver om alder og interesser med videre? Gjetter på at det er flere med lignende erfaringer, eller hur?

Skjult ID med pseudonym Ke ti. 28 juni 2011 22:53

Det var en tilsvarende fortelling av en bekjent som gjorde at jeg fant vegen til dating-sted på nett første gang. Han traff en kvinne som sa hun var 47, men viste seg å være 53. Det var den kvelden - over og ut. Så du er nok ikke alene om slike opplevelser, men selv har jeg ikke opplevd det.

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 28 juni 2011 22:56

Synes det kommer fram skremmende ofte at folk framstiller seg feil... selv har jeg heldigvis aldri vært ute for noe slikt.. mulig vi bergensere er best der og;) ærlige folk rett og slett:)

Skjult ID med pseudonym Minney ti. 28 juni 2011 22:57

Har selv heller aldri opplevd noe slikt.
Men vet om flere som har gamle bilder i profilen sin, og som ser annerledes ut i dag. Og akkurat det er jo å lyve på et vis....
Personlig synes jeg at i alle fall profilbildet (samt de fleste bildene i albumet) bør være tatt innenfor det siste året.

(kvinne 35 år fra Vestfold) ti. 28 juni 2011 22:58 Privat melding

Gud så kjipt da!

Jeg har som regel at jeg adder på facebook før en date, for da kan jeg i allefall se at personen er ekte eller falsk! ;) OG hvor gamle de er! Lykke til smoothie!! :D

Skjult ID med pseudonym snuppa ti. 28 juni 2011 23:00

hehe, har aldri opplevd at menn oppgir feil alder. Men, utdaterte bilder tatt for 10-20 kg siden, ja det har jeg opplevd! I tillegg er det utrolig mange menn som lyver på høyden sin. Bagatellmessig for de fleste kvinner sikkert, men for meg som er 180 cm selv er det utrolig irriterende når jeg selv vet at lave menn for meg er turnoff:(

Skjult ID med pseudonym Jenta ti. 28 juni 2011 23:03

Dette høres veldig kjent ut ja, bare med motsatt kjønn.
Noen ganger har jeg ikke overhode ikke klart å forstå at det kan være samme person jeg møter som er vist på bildene. Dette har jeg forklart til vedkommende under samtalen/daten. Da kommer det ofte en masse unnvikende svar om at de ikke har noen nyere eller bedre bilder...osv,osv. Dette er jo selvfølgelig bare bullshit!!
Merker at jeg blir rimelig irritert når jeg ser at de fortsetter å bruke de samme bildene som jeg føler at jeg ble "lurt" med. Skjønner ikke at de gidder og de kaster jo bort både andres og sin egen tid!

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 28 juni 2011 23:17

Det kalles rett og slett manglende respekt for andre....

Skjult ID med pseudonym katte ti. 28 juni 2011 23:25

I slike tilfeller er det ihvertfall ikke noe feil i å benytte seg og ha sex på daten :)

Skjult ID ti. 28 juni 2011 23:31

Har nå lært meg at de mennene som omtaler seg som ærlige er de som lyver mest, og ofte så legger de på noen cm på høyden.
Og dette er mennene som har kjempe lange lister om hvordan kvinnen skal se ut, ikke lett dette med dating :-)

Skjult ID med pseudonym Bulle ti. 28 juni 2011 23:47

Joa kan si jeg har hatt et par overraskelser da mest på vekt.. Jeg sitter virkelig og lurer på om jeg kan anse meg selv som normalvekt etter å ha møtt noen av damene med noen kilo ekstra. Jeg var jo ganske så mye tynnere enn det de var.

Skjult ID med pseudonym R on. 29 juni 2011 00:05

Har flere ganger opplevd avvik fra både høyde og vekt. Har også opplevd at han har vært svært fotogen og at virkelighetens utgave så ut som en sliten, 10 år eldre storebror. Men det verste var han som var 190 cm høy og veltrent. Høyden stemte den. Det han glemte å si var at han levde i en rosa såpeboble og at han i virkeligheten var 30-40 kilo overvektig. Det er jo en ærlig sak det, men må man lyve om det, så folk blir irritert? Nei. Det ble med èn date.

Skjult ID med pseudonym elisa on. 29 juni 2011 00:50

Jeg har løyet på alderen i en periode - men da løy jeg oppover! Jeg var 33 på det tidspunktet og satte alderen opp til 37. Dette gjorde jeg i protest mot de mange menn som løy nedover på alderen med den begrunnelse at de følte seg yngre. Javel, men jeg følte meg også yngre, så enten man regnet faktisk aldersforskjell eller følelsesmessig aldersforskjell, så ble aldersforskjellen like stor. Protesten var bare ment å vare en liten stund, men så oppdaget jeg en finfin endring i hva slags henvendelser jeg fikk. Over natten ble henvendelser fra purunge gutter på 18-19 halvert. Disse som var ute etter en "eldre" kvinne for å lære dem opp, søkte tydeligvis bare opp til 35. Så dermed beholdt jeg alder som 37 i fire år helt til jeg ble 38...

Men det var ikke mange som var misfornøyd på date når jeg forklarte at jeg egentlig var yngre enn de trodde ;)
Hahaha.

Har ellers opplevd å date en fyr over flere ganger som jeg syntes hadde fått unna mange mål i livet ustyrtelig fort helt til han innrømte på date nr 5 at han var 6 år eldre enn han gav seg ut for å være...

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 29 juni 2011 00:55

facebook eller cam... funker utmerket.. pluss høre stemmen til folk... liker ikke pinglete psykostemmer... :p

Skjult ID med pseudonym elisa on. 29 juni 2011 01:06

FB eller cam funker ikke alltid til høyde-avvik...

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 29 juni 2011 09:17

Har møtt menn som har en tro på at "trener ofte" betyr en søndagspassiar to ganger i måneden, de helgene han har ungene.

Har møtt menn med ti år gamle bilder.

Har møtt menn som synes at det ikke er så stor forskjell på 1.70 og 1.80.

Har møtt menn som har løyet på alderen.

Har også gått på blind-dates og blitt svært positivt overrasket.

Skjult ID med pseudonym useriøsa on. 29 juni 2011 11:33

har opplevd å møte en jente som brukte gamle bilder, og BARE av ansiktet. tenkte ikke over det i det hele tatt, så skjønte jeg jo fort ut når jeg møtte henne hvorfor! jeg er ikke overfladisk, men når personen skriver at de er "slanke", men er egentlig dobbel så breie som meg, så syntes jeg det blir feil!

elers så har jeg begynt å spørre damene før vi møtes om de VIRKELIG kan tenke seg å være sammen med en som er lavere enn det de er, siden veldig mange som har kontaktet meg i det siste er høyre enn meg. tror jeg har møtt et par som har "brukt" meg for å finne ut av om de "virkelig" må ha en som er høyre enn dem, selv om de liker personligheten min eller noe! :-P

Skjult ID med pseudonym 1881 on. 29 juni 2011 11:49

Det er med nettdatingprofiler som boligannonser. Kreativiteten er stor. Folk flest pynter vel litt på profilen sin.

Selv så skumleser jeg profilene i beste fall og ønsker å prate på msn med webcam/facebook så tidlig som mulig. Så danner man seg etter hvert et bilde av personen. For min del kan man like gjerne møtes samme dag, mye bedre å hoppe i det med en gang og se åssen det går enn å sitte i uker og måneder på sukker, for å mulig bli skuffet når man endelig drar på date.

(mann 35 år fra Hordaland) on. 29 juni 2011 12:21 Privat melding

Jeg gjør det helt feil jeg altså. Ærlig profiltekst og bilde fra i går :p

Har ikke møtt noen slik som TS nevner da, heldigvis. Men ikke alle bilder som stemmer like bra. Skjønner ikke helt poenget med å fremstå som noe en ikke er. Om en er ute etter et forhold vil jo de finne ut av det uansett. Ikke et godt utgangspunkt å begynne med en løgn.

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 29 juni 2011 12:49

Jeg har også ærlig tekst og bilder som er under et år gamle. Bildene stemmer overens med virkeligheten også. Får en del mail fra menn som har sett meg et eller annet sted.

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 29 juni 2011 12:52

Skal forresten treffe en av gjenkjennerne i morgen. Han hadde sett meg på en kafé i vår og jeg husker ham også. Gleder meg litt!

Skjult ID med pseudonym Tulla on. 29 juni 2011 12:56

Jeg betrakter ikke bilder som løgn, selv om det ikke ligner så godt, for det er vanskelig å fange hele utseendet og hele fremtoningen i stillestående bilder. Så lenge bildene faktisk ER av personen, så trengs det evt. bare noen årstall.

Det er dermed verre å lyve på fakta som beviselig er feil. Vanskelig å komme unna med feil høyde og alder, vekt, jobb, bosted osv. Og løgn er jo en dealbreaker uavhengig av hvor attraktiv personen ellers måtte være. Det er uinteressant å innlede noe forhold (forpliktende eller ei) til en som ikke respekterer andre nok til å fortelle sannheten.

Skjult ID med pseudonym X-it on. 29 juni 2011 17:55

Å ja, også lignende erfaring :-))

2 som etter min mening jukset med vekten dsv en som hadde bilde, som må ha vært tatt for mange kilo siden. Ca 2 kg under haken.
En som skrev i profilen han IKKE hadde ølmage. Vel det er mulig det ikke var øl som hadde laget hans mage, var vel sjokolade da eller overspising. Men jo han hadde klart en såkalt "ølmage"
Også alders juks har jeg vært utsatt for. Begge løy seg 7 år yngre enn de faktisk var.

Jo så det er nok en del som jukser ja.
Tror også røyking er en av de tingene folk jukser med.

Rett og slett bare utrolig teit !

Skjult ID to. 30 juni 2011 02:15

Sannheten kommer frem uansett hvordan man vrir og vender på den! Ærlighet varer lengst....

(mann 38 år fra Møre og Romsdal) to. 30 juni 2011 02:23 Privat melding

Hehehe, fatter igrunn ikke helt hva folk driver med, vist dem lyger om alder, utsendes osv osv, for om du faktisk går til det stege å møter nokken då blir du busta som f*** = du driter deg ganske masse ut :D
menmen =) sånt skjer ofte, er ikke unike historier jeg leser her :D

(kvinne 51 år fra Østfold) to. 30 juni 2011 10:21 Privat melding

Oj, oj, oj!!
Jammen bra jeg leste denne tråden så jeg får rettet opp på profilen min. Av en eller annen merkelig grunn trodde jeg at jeg hadde en ganske normal kropp, men er jo helt tydelig her at det må endres til noen kilo for mye. Vil jo ikke bli oppfattet som en løgner og bløffmaker... ;-)

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 30 juni 2011 10:38

Er det ikke like greit å trimme bort de ekstra kiloene?

Skjult ID med pseudonym SalaP fr. 1 juli 2011 01:11

Fordi...??? :-)

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 1 juli 2011 08:28

Fordi overvekt er usunt?
I tillegg slipper du å endre på profilen. Det er jo så sliiitsomt.