Alle innlegg Sukkerforum

Hvor distrahert har du blitt av det motsatte kjønn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym katte ti. 28 juni 2011 23:21

Og gått/kjørt deg på lyktestolper etc, kjørt av veien etc?

Skjult ID med pseudonym katte ti. 28 juni 2011 23:22

Takk til Refilos m.fl. for inspirasjon til denne :)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 28 juni 2011 23:27

Nja..har gått rett på ett skilt en gang, men det var fordi jeg var distrahert av en deilig fløteis jeg akkurat hadde kjøpt, og jeg hadde ikke øyne for noe annet akkurat der og da..

Men når jeg tenker meg om så så jeg verdens beste rumpe løpe på tredemølle på Elixia en dag(jeg gikk bare forbi, jeg TRENER jo ikke der, liksom), og da var jeg veldig nær å snuble i min egen tunge..men bortsett fra det skal det ganske mye til før jeg skader meg pga ett lekkert eksemplar av det motsatte kjønn, gitt;)

(mann 39 år fra Oslo) ti. 28 juni 2011 23:49 Privat melding

I fjor sommer holdt jeg på å jogge rett på et tre ved sandvolley-banen på Voldsløkka! De bikiniene var jaggu små! :P

Skjult ID med pseudonym Megaman ti. 28 juni 2011 23:55

Flotte jenter som går langs veien eller står i buss-skuret, å bilen forran bremser... har ikke tall på hvor mange ganger jeg har holdt på å kræsje :)

Skjult ID med pseudonym R ti. 28 juni 2011 23:58

Gikk på et trafikklys en gang. Årsaken var veldig kjekk, ja.

Skjult ID med pseudonym fyr84 on. 29 juni 2011 00:00

Jeg gikk på et skilt engang i Bergen fordi en jente lurte meg til å se på et bygg der. Klask.

Ellers er vel de største skadene av å se på damer når en kjører litt for fort ned Bogstadveien. Fort gjort å dra på seg en whip-lash og nakkesleng der når man passerer for fort forbi de flotteste damene der. Max 20km/t gjennom der for trafikksikkerheten.

Skjult ID med pseudonym vetikke on. 29 juni 2011 00:18

Måtte på et toalettbesøk en gang jeg var på fest..Hadde det så travelt med å komme tilbake til festlokalet og kjekkasen som befant seg der at jeg dro med meg en dopapirhale........ Lang.................. Med litt mensblod på.......................sukk... Ble tidlig kvelden:-) And not in a good way.-P

Skjult ID med pseudonym Z on. 29 juni 2011 00:20

Om jeg har gått på lyktestolper i ren iver over en deilig mann på gata? Klart det!

(kvinne 35 år fra Vestfold) on. 29 juni 2011 00:25 Privat melding

Har en greie med å sjekke gutter på E18, og det er flere ganger jeg har holdt på å kjøre inn i bilen forran pga kjekkasen i nabobilen.. :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 29 juni 2011 00:38

Nope, ikke lyktestolper.
Men gått på/i vegger, dører, benker, blomsterbed, store veggspeil og stativ på butikker. Og snublet i rulletrapp, satt fast sko i brostein + snublet i vannrenne-søkk på gata. Bomma på en barkrakk en gang...klassiker!
*sukk*

Skjult ID med pseudonym Frankhj on. 29 juni 2011 09:29

Åh, nå kom jeg på en episode fra jeg var 12-14 år og var på en eller annen ferietur med familien. Vi var inne i en schwær H&M-butikk ett eller annet stedet og jeg holdt på å kjede vettet av meg mens mor og søster så gjennom *alle* plaggene...

På den tiden var det speil overalt i disse butikkene. På alle vegger og alle stolper. Så dermed kom jeg opp en rulletrapp og tok til venstre. PANG! Rett i et speil! Flau? Neeeeida ;P

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 29 juni 2011 11:51

Haha.. Frk.Angell og jeg har samme greie.. Har flere ganger vært med på kjøreflørting sørlandet/oslo.. medfører litt vel høy fart iblandt.. men fryktelig artig.. ;)
Ellers har jeg tråkket over og bommet på glasset jeg drikker av pga pene menn...
Men nå tar det meg ikke fem øre og faktisk si ut til folk jeg synes er vakre er det.

Skjult ID med pseudonym chiefern on. 29 juni 2011 12:16

Jeg drakk vann inne på treningssenteret og bommet på munnen med vannflaska så jeg helte over meg selv.

Skjult ID med pseudonym Varg on. 29 juni 2011 12:16

Ingenting fullt så dramatisk, men det har hendt at kompiser begynner å lure på hvor det ble av resten av setningen min midt i en samtale. De skjønner som oftest om de snur seg. Jeg er kanskje litt lett og distrahere :p

Kan jo ha noe med at jentene i Bergen stort sett går i regntøy :p

Skjult ID med pseudonym SirJohn on. 29 juni 2011 12:24

Kikka på ei som pakket ned matvarene sine i en plastpose på en Meny butikk. Hun sto så fint bød over og hadde en bitteliten shorts på seg....jeg hadde 2 tunge bæreposer, en i hver hånd og gikk rett inn i glasset ved siden av utgangsdøra. Bang sa det og jeg spratt et par meter tilbak og landa på baken og varerene mine lå strødd rundt:) Pinlig!

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 29 juni 2011 12:47

Har gått på skilt, tryna på isen og nesten kjørt av veien, for å nevne noen. Og en gang nesten gått ut i trafikken foran en bil fordi jeg ble distrahert av en utrolig pen jente med mye bar hud. Heldigvis var det noen som stoppet meg. Har også koblet helt ut minst en gang som jeg kan huske, og ikke bare glemt hva jeg snakket om, noe som ikke er så uvanlig i sånne situasjoner, men også glemt hvem jeg gikk sammen med og hvor vi skulle, og på ren automat skiftet retning og gått i en helt annen retning etter jenta i stedet. Det ble en ganske komisk situasjon da jeg kom til meg selv et par sekunder senere og jeg ikke bare skjønte hva jeg gjorde selv, men dette også var helt åpenbart både for kompisen min (som stirret like my som meg, og også glemte hva vi snakket om) og for en eldre dame som tilfeldigvis overvar det hele :P

'The day we stop looking Charlie, is the day we die!'
- Al Pacino i "Duften av kvinne". Så veldig, veldig sant det der :D