Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 57 år fra Buskerud) ma. 5 feb. 2007 18:32 Privat melding

Hei *s*
Er det noen som har prøvd - og lykkes - i å bruke chat-tjenesten her.............? Vet at sukker jobber med tjenesten og det er bra! For jeg lurer på om ikke det hadde vært lurt at alle som var online var synlige for meg - så jeg kunne velge hvem jeg ville invitere til chat - og ikke bare de som jeg matcher høyt med. Risikerer jo faktisk at jeg ikke er på tilbud på noens skjerm - og ergo ingen som vil invitere meg til chat :-(
Stå på sukker - dette blir nok bra - til slutt :-))

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 5 feb. 2007 21:31 Privat melding

jeg har prøvd chatten. Den funker. Men jeg er enig i at man skulle kunne chatte med andre enn de vi matcher høyt med. Håper sukker jobber med det:)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 6 feb. 2007 09:12

Det er mange grunner til at matchtallet kan bli under 70. En mulighet er at dere er fullstendig bommert. En annen er at det er stor aldersforskjell, og selv om man selv synes dette er greit, så vil man få lav score om den andre ikke synes det samme. Tilsvarende er det med barn. Noen vil ikke treffe noen som allrede har barn, mens andre er mer tolerante på dette punktet. For at man ikke skal bruke unødig tid på å lete etter en kjæreste har vi valgt å ikke vise dem som av en eller annen relativ sikker grunn ikke passer sammen. Det gjør også beregningsjobben mer overkommelig for våre datamaskiner. Om man logger seg på på litt senere vil det være andre som er online av dine matcher så man kan jo heller ta det litt i etapper. Lykke til uansett :)