Alle innlegg Sukkerforum

Nerver etc.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sammehvem on. 29 juni 2011 21:15

Nå har jeg for andre gang olpplevd dette (ikke på Sukker): Det er så skummelt å gjøre noe som kan oppfattes som tilnærmelser til en dame at jeg ikke en gang vil vite hva hun svarer, men bare trekker meg ut av hele situasjonen.

Alternativet til å ta et slags initiativ selv er jo å vente på noen som ikke venter på at jeg skal sette i gang med noe, me n tar affære selv. Det er erfaringsmessig de mer desperate og klengete damene som gjør dette, og i en slik situasjon vmister jeg dessuten den største fordelen - nemlig muligheten til å velge selv hvem jeg evnt. vil innlate meg med.

Så ka dokker trur. Når man faktisk nesten ikke tør å ta initiativ overfor noen man er interessert i - skal man da bare pakke sammen og forlate arenaen?

Skjult ID med pseudonym frk X on. 29 juni 2011 21:23

AKKURAT slik har jeg det også, og jeg er jente! En pen jente som er populær blant gutta (ikke for å skryte). Det er slitsomt å ta initiativ, men det er verdt det hvis du ønsker kontakt med noen. Det gjelds bare å gjøre det på en ikke-desperat måte. Gjør det humoristisk, og flørt med MANGE, så blir det ikke så farlig. Men husk; jeg er superkresen, men tør å ta initiativ ovenfor gutter, det gjør meg ikke til en klengete, uattraktiv person for det om . Viktig å huske på; Kanskje personen tar kontakt fordi hun synes du er veldig kjekk og hun har god smak :D

Skjult ID med pseudonym frk X on. 29 juni 2011 21:37

Det jeg mente over, var at jeg synes også det er skummelt, men jeg gjør det likevel. Hva er det verste som kan skje? Man MÅ tåle noen avslag av og til! Ikke pakk sammen og forlat arenaen! Men er jo greit med litt selvinnsikt, så ta iniativ ovenfor noen som du tror du har sjanse på og som ser hyggelig ut. Prøv helst å få blikkontakt og smil først før du går bort!

Skjult ID med pseudonym useriøsa to. 30 juni 2011 09:14

en ting er å ikke tørre å ta initiativet "der ute", men greier du ikke å gjøre det "her inne" så burde du kanskje revurdere ditt medlemskap her!

med mindre du ser ut som en fotomodell slik at damene kontakter deg, så blir du nødt til å gjøre det selv, siden damer som frk X er like sjeldne som en albino buffalo, både er inne meg også der ute!

Skjult ID med pseudonym østers to. 30 juni 2011 10:24

haha! Så hvis en dame kontakter deg er hun desperat og klengete? Og videre du mister valgmuligheten hvis noen velger seg deg? Du har da et valg mann..

Skjult ID med pseudonym Tulla to. 30 juni 2011 10:27

Hva slags initiativ er det du ikke tør? Å si hei? Prate? Invitere på en date på et senere tidspunkt? Eller snakker vi tilnærmelser etter at alle disse tre stadiene er tilbakelagt?

Skjult ID med pseudonym Man hore to. 30 juni 2011 10:38

Jeg for min del har nærmest sluttet å ta initiativ til første kontakt selv, i det minste sett i forhold til hvor mye jeg gjorde det før. Det er ikke fordi jeg er redd for avslag eller for at jenta bare skal ignorere meg, etter 1000+ slike er jeg ganske likegyldig, men fordi jeg bare ikke gidder å sende ut 10 eller 20 meldinger for hver gang jeg får et svar lenger, eller å bruke masse tid på jenter som svarer ut av ren høflighet og fordi de bare liker å skravle med fremmede, men med null interesse av og faktisk møtes. Så nå sitter jeg stort sett bare på gjerdet og lar jentene ta kontakt med meg, for så å velge ut hvem jeg gidder å svare og hvem jeg bare ignorerer. Det blir flest av de siste, men en og annen er jo søt da. Har jo lært at det er slik man gjør det her, å ikke svare hvis en ikke er interessert, og er egentlig ganske komfortabel med det nå når jeg har sluttet å gi såkalte "høflige avslag" selv og det går begge veier. Funker faktisk ganske greit å sitte på gjerdet også, og jeg får en del dater, så tror jeg bare fortsetter med det.