Alle innlegg Sukkerforum

Utseende - ingen hindring?

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Oslo) on. 29 juni 2011 22:14 Privat melding

Er det flere damer her som er enige med meg i at det sikkert er utrolig mange man kunne blitt forelsket i, som man forkaster p.g.a. at bildet rett og slett ikke tenner en gnist hos dem? Det er UTROLIG synd.

Skulle gjerne sett sjarmen, utstrålingen, hørt stemmen, kroppsholdningen og bevegelsene...kanskje fremtidens sjekking blir at man ser hverandre på små film snutter? Tror veldig mange fler hadde funnet hverandre da:-)

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 29 juni 2011 22:52

utseende og personlighet henger ofte sammen på et vis.. iallefall min erfaring:) Oftest blir jeg forelska i dem som er skalla, må være en grunn til det... Så alle som er skallet får ekstra personlighetspoeng på forhånd:)

Skjult ID med pseudonym feline12 on. 29 juni 2011 22:56

Observat 1 er du dame eller mann? Jeg tror at for damer kan man bli forelsket i en som kanskje ikke er super kjekk rent utseendemessig dersom han har fullt opp med sjarm og en personlighet som sier Spar ESS:-))

Enig med deg irene...skalla menn får et kryss i margen hos meg også...rart med det altså?

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 29 juni 2011 23:00

nekter belite meg på filmsnutter foressten.. Henger knapt i hop på et bilde, ikke snakk om at jeg begynner filme hehe..

Skjult ID med pseudonym feline12 on. 29 juni 2011 23:04

Man kan jo filme seg selv med mobilen, akkurat passe kort ... og legge det i albumet?

Skjult ID med pseudonym østers on. 29 juni 2011 23:05

lurer på om det er noen filmstjerner som ser annerledes ut i virkeligheten, enn hva de gjør på film...?

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 29 juni 2011 23:07

Dyyyyyypt;)

Skjult ID med pseudonym feline12 on. 29 juni 2011 23:11

Tror spesielt menn hadde vunnet frem på den måten....vi kvinner er ikke så visuelle alltid...må være noe annet også som rører/tenner oss...er nok mer ute etter å bli sjarmert av en spennende personlighet, enn et vakkert ytre. Glimtet i øyet kommer ikke alltid like godt frem på et bilde.

Skjult ID med pseudonym useriøsa to. 30 juni 2011 08:50

enig med mirabel angående bilde vs personlighet.

jeg ville heller ha likt å se at bilder ble fjernet så vi kunne bli kjent med selve personen, for samfunnet blir mer og mer fokusert på kropp og utseendet, noe som ikke betyr så veldig mye med tanke på positive personlige egenskaper. syntes det hadde vært synd hvis vi fortsatte den overfladiske retningen TS snakker om, om 50 år så har vi kanskje kommet til et samfunn som er så fiksert på det fysiske at folk begynner å gen teste de som man møter, akkurat som i filmen Gattica...

Skjult ID med pseudonym feline12 to. 30 juni 2011 09:34

Jeg mener jo tvert imot...jeg mener at dersom vi har noen videosnutter å se på har vi et bedre vurderingsgrunnlag....flere sanser å spille på...i tillegg til profiltekst....får et mye mer helhetlig, nyansert og riktig bilde av personen. Håper ikke jeg blir oppfattet som overfladisk...er lang fra det.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 30 juni 2011 09:59

Jeg kjenner minst to jenter som ærlig har innrømmet, på tomannshånd selvsagt, at de egentlig ikke synes typene deres er spesielt kjekke. Ikke stygge selvsagt, men ikke spesielt pene heller. Men likevel er begge jentene veldig på knærne etter disse gutta, fordi de vekker de riktige følelsene hos dem til tross for at jentene altså ikke er spesielt visuelt tiltrukket. Og dette er pene jenter som har nok av beundrere. Det tror jeg omtrent aldri ville ha skjedd med menn, i det minste ikke menn som har litt valgmuligheter. Menn flest er veldig visuelle. Noen unntak finnes selvsagt, men mange av oss er nok det. Heldigvis for oss er ikke jenter alltid like opptatt av utseendet, utover et visst minimumsnivå selvsagt, men heller hvordan vi menn får dere til å føle dere når dere er sammen med oss. Dermed får selv de med et ganske middels utseende i blant mulighet til å bli sammen med jenter som er betydelig penere enn seg selv, gitt at de har andre egenskaper som kompenserer, som god humor, sjarm, status, etc. Tror jeg.

Hvorvidt dette også funker på nettet er vel kanskje en annen ting, siden alt er visuelt her tross alt. Det du ser, det du leser. Kroppsspråk, stemmeleie, sjarm, lukt og glimt i øyet kommer ikke fram. Det vil si, det funker vel for de fleste gutta, visuelle som vi er, men funker det for dere jenter? Jeg bare spør. Jeg vet det funker for noen, jeg kjenner selv minst to jenter som har fått faste kjærester og samboere her, men jeg kjenner også mange som ga opp ganske fort. Kanskje noen må finne opp en sjekkeside med hologrammer snart? ;) Eller kanskje en bare skulle prøve den virkelige verden også inn i mellom. Jeg for min del kjenner jeg har blitt veldig passiv på den fronten etter et par - tre år av og på Sukker. Er liksom blitt så mye enklere å trykke på noen knapper enn å gå bort til en fremmed og si hei. Må skjerpe meg denne sommeren...

Skjult ID med pseudonym feline12 to. 30 juni 2011 10:06

Enig med det du skriver oslomann. En som får meg til å føle meg vel, stolt, trygg og lykkelig har sjans på meg....trenger ikke være verdens vakreste mann det....

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 30 juni 2011 10:10

Jeg vet ikke helt, oslomann. Jeg har opplevd at menn som jeg anser som utseendemessig flottere enn meg selv har falt fullstendig for meg.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 30 juni 2011 11:03

@ LilliMi

men kanskje de ikke synes det selv? Kanskje de synes at du er en skikkelig flott jente, og at du har ett eller annet ved deg som gjør det kjempesøt? Jeg mente ikke at jenta måtte være den objektivt sett peneste av de to, jeg mente bare at mannen stor sett alltid må synes at hun er pen. Ikke bare at hun er sånn middels, d.v.s. ikke stygg, men har andre kvaliteter som veier opp, selv om noen menn sikkert tenker slik også. Skjønt det sikkert blir mer og mer vanlig for begge kjønn etter hvert som vi alle blir eldre og utseendet falmer litt. Jeg er bare 34, så jeg vet jo ikke hvordan menn som er betydelig eldre enn meg tenker om dette, men jeg antar at de som regel aksepterer at utseendet ikke er like viktig lenger med alderen. Sikkert fortsatt viktig nok, men kanskje ikke like viktig når de er 50, 60 eller 70 som da de var 20 eller 30. Forhåpentligvis. For ellers hadde vel flesteparten fortsatt løpt etter jenter på 18 – 20 eller 25, og slik er det jo heldigvis ikke. Og forhåpentligvis skyldes ikke det bare at mennene ikke tror de har en sjanse ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 30 juni 2011 11:07

Men at menn flest er mer visuelle enn kvinner tror jeg det må herske liten tvil om. Det er betydelig mer vanlig å se en pen jente sammen med en utseendemessig ganske middelmådig mann, enn det motsatte, selv om sistenevnte også selvsagt skjer. Og det er en grunn til at menn ofte synes kvinner rent utseendemessig er på topp fra de er ca 16 – 17 og fram til omtrent 27 – 28 (jeg vet dere kvinner ikke alltid er enige, men de fleste menn synes nok det likevel), mens kvinner ofte liker litt eldre menn - og noen ganger mye eldre. Jeg for min del har aldri hatt mer draget enn etter at jeg passerte 30 i hvertfall, og jeg tror ikke et øyeblikk på at det er de første rynkene i panna, den begynnende pondusen som er stadig vanskeligere å holde i sjakk og det litt høyere hårfestet som gjør dette ;) Jeg tror rett og slett dette er biologisk, at det er slik kjønnene har utviklet seg gjennom tusenvis og titusenvis av år. Vi ser ganske enkelt etter litt ulike egenskaper hos partnere. Jeg sier ikke at utseendet ikke er viktig for begge kjønn, bare at det er enda viktigere for menn. Det tjener kvinner mest på i yngre alder, og menn (noen ganger i hvertfall, hvis de lykkes med livene sine) i litt eldre. Det går selvsagt ikke an å egentlig å sette tall på dette, men la oss for enkelthets skyld si at – over et visst minimumsnivå som kan variere for den enkelte – så teller menns utseende 40 prosent for kvinner og personligheten 60 prosent. Mens kvinners utseende teller 50 prosent for menn og personligheten 50 prosent. Alle ser vel hvem som tjener mest på det i ung alder når utseendet er på topp, og hvem som gradvis tjener mer og mer på det når personligheten blir mer viktig. En grov generalisering selvsagt, men jeg tror i alle fall dette stemmer ganske bra på generell basis likevel.

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 30 juni 2011 11:29

Mens min noe enkle tall-logikkk sier at dersom menn alltid har sjans på yngre damer, så bør du være poppis fra du fylte ca 23. La oss si at menn tiltrekkkes av fem år yngre damer. Da har du jo sjans på attenåringer når du er 23. Så flytter det seg litt etterhvert, slik at når du er 24, har du kanskje sjans på damer fra 18-19. Gruppen av damer du tiltrekkes blir litt større.
Når du er 30, vil kanskje damer på 25 finne deg tiltrekkende, mens de på atten synes du er i eldste laget.

En annen ting som spiller en rolle og som jeg tror gjør at det faktisk ikke finnes så mange par der mannen er 30 og damen 18, er at mannen da ofte har barn. Så går det greit en stund, helt til attenåringen (som fortsatt er noe umoden og ikke helt stødig selvbildemessig) finner ut at en ferdigpakke ikke er helt i hennes gate. Ofte følger det jo med en eksdame og mor til disse ungene også, som kan være vanskelig å forholde seg til.

Men jeg skjønner jo godt at menn tiltrekkes av yngre kvinner. Uten at det har noe å si om de har sjans på dem, eller ikke. Damer på førti og femti evner jo også å se ungdommens skjønnhet, noe som menn på deres egen alder har mistet. Det er bare en (fullstendig idiotisk) myte at menn holder seg bedre enn damer. Blant femtiåringer i dag, er det 0% flere menn som er overvektige enn feks kvinner. I tillegg er veldig mange begynt å bli betydelig tynne i håret.

En ting som taler til eldre menns dordel, er at mange menn blir stødige og roligere etterhvert som hormonene forsvinner. Siden damer modens intellektuelt kjappere enn menn, vil mange kvinner finne dette tiltrekkende hos litt eldre menn.
Desverre finnes det også menn som blir fullstendig paniske overfor sin egen alder og tror på myten om at de har sjans på mye (her snakker jeg ikke om fire, fem år) yngre damer. Dermed oppfører de seg også som om dette er et faktum. På nettsjekkearenaer er det i tillegg mye lettere for eldre menn å ta kontakt med yngre damer. Noen får helt sikkert napp også. Jeg har sjekket og det finnes en del flotte menn på rundt femti her inne. Dog har omlag alle blitt tynne i håret.

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 30 juni 2011 11:30

(En annen ting er at menn ofte lyvr på alderen. Hvorfor gjør de det, dersom de uansett har sjans på ti, femten år yngre damer?)

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 30 juni 2011 12:09

(Akkurat det er enkelt å svare på LilliMi. De mennene som lyver om alderen sin er usikre og misfornøyde menn som ikke er komfortable med seg selv, sine egne liv og sin egen alder. Akkurat som folk av begge kjønn som lyver om alt fra høyde, vekt og fysisk form, til utdannelse, jobb og karriere, om de har barn eller ikke og alt annet mellom himmel og jord. Det sier jo egentlig en god del om dem som personer og hvordan de egentlig har det med seg selv, gjør det ikke? Og dermed trolig også noe om hvor positivt det vil være å ha dem som partnere).

(parenteser er det nye kule, btw ;) )

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 30 juni 2011 17:05

(Er jeg en trendsetter, altså? Jeg føler meg aaaaaltfor gammel til det. Men jeg er en parantes-elsker, da.)

(mann 34 år fra Rogaland) to. 30 juni 2011 17:10 Privat melding

Ts: du er vel i drøyeste laget alder for å tenke slik da, er slike vi godkjenner av 30 år minus, men ikke mere....

Skjult ID med pseudonym feline12 to. 30 juni 2011 17:22

@killer83...mente ikke å støte noen...håper ikke du føler deg truffet på noen måte? Ingen grunn til det da:-) Du klarer deg sikkert fint du med bare bildet:-)

Vet ikke om du har lest alle innleggene min heller, ettersom du har en litt undrende tone til hva jeg tenker...tror man godt kan tenke som jeg gjør i min alder også...er ikke store forskjellen på folk flest der ....alder er bare et tall:-)) Og hvis du leser så sier jeg jo nettopp at jeg faller for annet enn utseende...og det er jo et modnings tegn synes nå jeg.

Men er det en regel for hva man kan tenke etter ett gitt alderstrinn så?