Alle innlegg Sukkerforum

spørsmål

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym society to. 30 juni 2011 17:41

det mest positive ved nettdating er, etter mitt syn, at sider som dette åpner mange dører for de som er noe sjenerte og tilbakeholdne av seg. hvor en kan gi mer av seg selv, uten å nødvendigvis møte noen ansikt til ansikt. det sagt, kan f.eks. sukker virke mot sin hensikt? jeg tenker på om man er ganske usikker på seg selv og kanskje føler seg satt til side på sjekkemarkedet i den virkelige verden. for så og igjen få det bekreftet på nett. f.eks. være pålogget dagevis i strekk uten at en eneste er innom ens profil til tross for at at en selv klikker rundt for harde livet. altså: om det er en total mange på respons fra jentene her inne, vil ikke det bare gi vann på mølla i negativt fortegn for en som i utgangspunktet hadde nedsatt selvtillit?

jeg er inneforstått med at man må ta mye med en klype salt her inne, og ikke ha problemer med å takle det å bli avvist. men det er lettere sagt enn gjort. sukker fører med seg mye positivt, men jeg vil påstå at for mange kan det gi en økende følelse av resignasjon.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa to. 30 juni 2011 17:44

Har du inte starkt självförtroende innan du kommer in på sukker så lär du inte överleva denna kamp .

Skjult ID med pseudonym 78xmr to. 30 juni 2011 19:48

Jeg tenker heller dithen at du kan bli mer bevisst over deg selv her inne. Du får muligheten til å reflektere, gi deg selv tid og lære. For i utgangspunktet er vi alle ansvarlig for vår egne valg. Hvis du velger å ha dårlig selvtillit, så gjør du nettopp det. Men jo mer klar du blir over deg selv og hva du vil, så tror jeg du kan få mølla til å gå den andre veien istedet ;)

Skjult ID med pseudonym society to. 30 juni 2011 21:31

@78xmr

et godt svar. og jeg er helt enig at det beste er å finne et vis for å øke selvtilliten. og jeg mener man får bedre selvtillit av å føle at man mestrer noe. mestringsfølelse ergo selvtillit . poenget blir derfor: sett at man ikke mestrer det å være her inne, er det ikke da lurt trekke seg? men hva er i så fall det neste steg. altså, om man har null suksess på en side som dette, vil ikke det bare medføre en forsterket følelse av resignasjon som man tar med seg videre?

@observat1

det tviler jeg ikke et sekund på. og klart om man snur spørsmålet 360 grader er det nok sånn at veldig mange profiterer på det å være her. som et slags selvtillitsboost.

Skjult ID med pseudonym mia to. 30 juni 2011 23:00

Nei, jeg føler meg ikke mer attraktiv når jeg får mail fra yngre menn. Og heller ikke mer verdt.

Skjult ID med pseudonym østers to. 30 juni 2011 23:15

Jeg føler meg heller litt mindre når jeg får som denne i dag:

hei du..

hvordan går det?
hva er du ute etter da?

kanskje vi skal finne på noe artig..
date kunne jo vært hyggelig..

jeg ser på de prikkene som en rett ut trussel,

du..
hva er du ute etter da? (Det står i profilen min, langvarig forhold!!!)
artig..
hyggelig..

mhm, ya rait! Blir ikke nederent av yngre gutter og de fleste har vært kjempekoselige! :)) men avogtil føler man seg litt skitten bare ved å motta slikt..

Skjult ID to. 30 juni 2011 23:18

Skulle veldig gjerne fått flere mailer fra yngre menn jeg - jeg får bare av gamliser (5+ år).. Min erfaring er at menn bare vil ha yngre damer her (5 minus). Noen enig?

Skjult ID med pseudonym østers to. 30 juni 2011 23:24

:) Som regel er de 10 år eldre, og de yngre er 20 år yngre, men det er ikke så mange av de da. Prøver å glemme de, ikke bra for meg.. :p

Skjult ID to. 30 juni 2011 23:28

Haha - Østers - de unge er helt klart bra for meg :-)

Skjult ID med pseudonym østers to. 30 juni 2011 23:53

så bra at du er klar! :)