Alle innlegg Sukkerforum

Svigermor fra helvete!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kit to. 30 juni 2011 23:40

http://www.dagbladet.no/2011/06/30/nyheter/utenriks/oppdragelse/17139286/

Skjult ID med pseudonym kit to. 30 juni 2011 23:40

Emne: Din mangel på manerer
Det er på høy tid at noen forklarer deg hva gode manerer er. At du mangler dem totalt er åpenbart og jeg synes synd på deg.

Dessverre for Freddie så har han forelsket seg i deg, og siden Freddie er seg selv lik går jeg ut fra at det ikke er lett å snakke ham til fornuft eller oppmuntre ham til å tenke over hvordan han kan hjelpe deg.

Det kan være mulig å komme gjennom til tankene dine. Jeg håper det.

Din oppførsel under ditt besøk til Devon i april, var sjokkerende i mangelen på eleganse og manerer. Det er dessverre ikke første gang jeg har opplevd at du mangler manerer. Hvis du vil bli akseptert av resten av Bourne-familien foreslår jeg at du tar i mot veiledning fra eksperter umiddelbart. Det finnes mange skoler for dette. Du ville vært den ideelle kandidat til tv-serien Ladette to Lady.

(...) Her er noen eksepler på dine mangler på manerer:

Når du er gjest i en annen persons hus, sier du ikke hva du vil og ikke vil spise så sant du ikke er allergisk.

Du bemerker ikke at du ikke har nok mat.

Du starter ikke før alle andre.

Du forsyner deg ikke mer uten at du først er blitt nødet av vertskapet.

Når du er gjest i et annet hjem blir du ikke liggende lenge i sengen når resten av husstanden står tidlig opp, du faller inn i husets normer.

Du må absolutt aldri fornærme familien du er i ferd med å bli en del av og definitivt ikke foran andre. Jeg går ut fra at du avskriver dette som en spøk, men på puben reagerte folk med sjokk, ikke latter.

Jeg aner ikke om du skrev for å takke din framtidige svigerinne for helgen, men du burde ha sendt henne et håndskrevet kort. Du burde også ha håndskrevet et kort til meg. Du har aldri skrevet for å takke meg når du har bodd på Houndspool.

Din kommende svigerinne har de mest utsøkte manerer. Du hadde vært tjent med å følge hennes eksempel.

Du har det med å dra oppmerksomheten mot deg. Kanskje du skal spørre deg selv hvorfor.

Det er tragisk at du har diabetes. Likevel, du er ikke den eneste unge personen i verden som har diabetes. Jeg kjenner flere unge mennesker som har diabetes, en av dem skal gifte seg i juni. Jeg har aldri hørt henne snakke om sykdommen. Hun håndterer sykdommen i stillhet. Hun liker ikke å ha diabetes- hvem ville vel likt det? Du trenger ikke å underholde alle med detaljene om tilstanden din eller bruke den som en unnskyldning til å dra oppmerksomhet mot deg selv. Det er vulgært.

Skjult ID med pseudonym kit to. 30 juni 2011 23:41

Siden du har hatt diabetes lenge, må du være kjent med behovet for å forberede deg for ekstraordinære hendelser, som spaserturen til Mothecombe-stranda er et eksempel på. Du er erfaren nok til at du burde ha forberedt deg skikkelig.

Ingen gifter seg i et slott, hvis de ikke har fortjent det. Det er en prangende, kjendisaktig oppførsel.

Jeg har forstått det slik at foreldrene dine ikke er i stand til å bidra noe særlig til kostnadene til bryllupet. (Det er ikke noe galt med deg, bortsett fra at konvensjonene er slik at man kunne gått ut fra at de ville ha spart penger i årenes løp til sin datters bryllup.)

Hvis dette er tilfellet, ville det vært mer i tråd med oppførselen til en lady og mer yndig hvis du hadde senket blikket litt og moderert bryllupet slik at de er mer passende ut fra dere begges inntekter.

Man kunne blitt beskyldt for å tenkte at Heidi Withers sikket klapper seg selv selvtilfreds på skylderen for å ha kapret en så ettertraktet mann. Jeg synes synd på Freddie.

(mann 39 år fra Oslo) to. 30 juni 2011 23:54 Privat melding

De 6 første avsnittene er jo faktisk bare god folkeskikk!

Men videre begynner svigermoren å rakke ned på sin fremtidige svigerdatter, som viser at heller ikke svigermoren vet å følge god folkeskikk!