Alle innlegg Sukkerforum

Kjæreste

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym søkende fr. 1 juli 2011 10:18

Jeg har så lyst på en kjæreste. Er nettopp blitt singel etter mange års forhold. Og vært sammen med en i to måneder, som ønsker seg et langvarig forhold. Og han sier at jeg ikke er klar for det, noe som selvsagt er helt riktig.
Han ønsker seg middager og rødvin, grilling og tilstelninger med naboer og barn. Det første ønsker egentlig jeg også, samtidig som jeg helst vil date en som har lyst til å være sammen med meg i alle ledige stunder, og kanskje avvente grillpartyer og barn inntil videre. Dessuten vil ikke jeg flytte inn i hans hus.
Er enige om å avslutte fordi vi er for forskjellige, men jeg er bare så utrolig trist når jeg tenkerpå at det er over... :(

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 1 juli 2011 10:43

Du vil ha det relativt uforpliktende og enkelt, han vil ha et seriøst forhold med famile og barn. Dere er ganske enkelt på forskjellige stadier i livet høres det ut som. Du kan jo spørre han om det er greit hvis du tar kontakt igjen på er senere tidspunkt når, hvis, du har fårr slått deg litt løs etter nylig å ha blitt singel, og på nytt er klar for noe mer varig selv. Sjansen er vel absolutt til stede for at han ikke liker å bli satt på vent mens du sannsynlivis vil date andre, eller at han selv finner seg en annen, men du har vel ingenting å tape likevel? Hvis du ikke egentlig ønsker å avslutte dette selv da, og ikke er egentlig trist for å miste han, bare at du mister det han har gitt deg - noen å være sammen med.

Skjult ID med pseudonym Knarfen fr. 1 juli 2011 10:48

Snakker dere om å flytte sammen etter to måneder!
Da hadde jeg fått panikk, i hvert fall!

Skjult ID med pseudonym tulla fr. 1 juli 2011 10:58

Jeg kjenner jo ikke til hvordan forholdet deres er, men er enig med Knarfen at det er tidlig å flytte sammen etter bare to måneder, og at det dermed burde være mulig å kombinere ønskene til begge to, hvis dere bare gir det litt mer tid og tar ting litt mer over langs. Hvis dere likevel vil være sammen, så har dere jo resten av livet til å tilpasse hverandres situasjoner. Kan du ikke foreslå å være kjærester i noen måneder til, bo hver for dere, og avvente grillpartyene, og så kan du komme på hans tilstelninger med naboene sånn litt etter litt når du er klar for det?

Hvis han ønsker seg et langvarig forhold, så burde han jo ha tid til å la det gå seg til.... mener nå jeg.

Skjult ID med pseudonym søkende fr. 1 juli 2011 11:51

Jeg blir sur når han ikke er tilgjengelig når jeg er ledig og han er ledig, sikkert litt ustabil i følelseslivet, og det blir litt dårlig kommunikasjon fordi jeg føler meg avvist. Jeg har lyst på nærhet og sex. Men skjønner at vi er ulike, jeg har masse overskudd og han trenger å ta det mer med ro hjemme.
Jeg har påpekt ulikhetene i energinivå, og sagt at det er best å avlutte nettopp fordi jeg har følelser for han og det kan bli vanskeligere å avslutte når vi er mer involvert. Vi kommer uansett ikke til å være sammen i fremtiden (selvom jeg har lyst).
Han er enig og that`s it. Trist!