Alle innlegg Sukkerforum

"Nå må du begynne å spise ordentlig.."

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym LunaLuhr fr. 1 juli 2011 15:37

Aaaaaarrrrggghhhhh! Er drittlei av å høre den setningen bare fordi jeg er slank! Som jeg skulle sagt til en tjukkas "Nå må du slutte å spise så mye.."

Skjult ID med pseudonym østers fr. 1 juli 2011 15:40

Kjenner meg igjen....! Det er veldig passivt agressivt. Hater folk som det!

Skjult ID med pseudonym Bubble fr. 1 juli 2011 16:27

jeg hører aldri den setningen. Kun fra bestemor. Hva betyr det da. Jeg er jo slank jeg også. Sikker på at hvis dere får høre det så ofte at det ikke er en god grunn til det... Eler er det bare jeg som ikke er så slank som jeg tror

Skjult ID med pseudonym LunaLuhr fr. 1 juli 2011 17:54

175 og 54 kilo.. Spiser forresten som en mann! :)

Skjult ID med pseudonym østers fr. 1 juli 2011 18:23

jeg hører det ikke lenger for jeg har gått opp i vekt ;) Men før jeg fødte var jeg 173 og 51 kg. OG JA det er en jævla god grunn til å holde kjeft når man ser det opplagte! Jeg kommenterer aldri folks vekt, det er bare _for_ uhøflig!

Skjult ID med pseudonym Bubble fr. 1 juli 2011 18:26

175 og 54 kilo ja da er du ok tynnere en meg. Jeg er 173 og 63 kilo

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 1 juli 2011 18:28

vil ikkje ha rester seier mor mi og eg må stappe i meg til eg holder på å sprekke:) godt det er mangen år sida eg flytta heimant ifra,elles hadde eg vert smellfeit:)

Skjult ID med pseudonym vært der fr. 1 juli 2011 19:56

Bare å lukke øra... og spise til en er mett.... og stoppe med det. For det hjelper ikkje å overspise... Er man slank - så er man slank... ingen ting som biter på - en legger ikkje på seg uansett åssen en stapper innpå om man har det sånn..... :/

Eg har vært i samme situasjon - var 168 cm og 47 kg i MANGE år! Tre graviditeter hjalp ikkje på.... Var like tynn etter kort tid. Men - så endret det seg for meg plutselig.... etter at eg fylte 30 år.... :)

TS.... no veit eg ikkje kor gammel du er - men ting KAN plutselig endre seg. Men - det tenker eg er individuelt.

Så lenge du er frisk og sprek - så lukk øra og vær deg sjøl.. og spis det DU vil.. :) Ikkje bruk energi på å irritere deg over kommentarene du får... da sliter du deg ut.. :) til INGEN nytte det heller... du vil ikkje legge på deg av irritasjonen... :)

Skjult ID fr. 1 juli 2011 20:10

Kjenner meg også igjen, har vært slank hele mitt liv, nå 170, og 66 kg, ingen grunn til å klager er 54 år. Har trent et eller annet hele livet, jogging, sykkel, gått på ski, i fjellet, men alt fordi det har vært morro. Det verste var egentlig frem til fylte 30, hvor mange kunne lire av seg, guuuud kor tynnn du e, nå må du spise skikkelig, men det var akkurat det eg gjorde, men kiloene uteble (var 170 og 57 kg). Lukk ørene for kritikken, bare misunnelse.

Skjult ID med pseudonym useriøsa lø. 2 juli 2011 16:42

hvis man forstår ernæring, og hvordan kroppen fungerer og reagerer til forskjellig type mat, så kan ALLE enten gå opp og ned i vekt.

ALLE, ingen unntak.

men så skal det også sies at det er som oftest lettere å gå ned i vekt enn opp, hvis man er villig til å gjøre eksakt som man for beskjed om, og ofre det som må til.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 2 juli 2011 16:47

nikotin tyggis skal vist vere eit bra slankemiddel:) boksere bruker det for å holde vektklassa:)

Skjult ID lø. 2 juli 2011 21:11

Til useriøsa, ALLE klarer ikke å legge på seg, forståelse av ernæring eller ikke. Så enkelt er det bare ikke.

Skjult ID med pseudonym barebea lø. 2 juli 2011 21:16

Det var aldri mulig for meg før graviditeten, men så klarer man ikke å stappe inn og stappe inn uendelige mengder heller da. Men om noen hadde innført et element av tvang så hadde det kanskje gått, helt sikkert, magesekken kan utvide seg de ter fysisk mulig. Men når jeg ble gravid spiste jeg 4 skiver til frokost, 4 skiver til lunsj, og kan du tenke deg fortsettelsen på dagen?

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) sø. 3 juli 2011 02:09 Privat melding

Mye manglende kunnskap her. .
Hvis man har fett på kroppen, så fungerer næringsopptaket, og man har muligheten til å legge på seg.
Det finnes et fåtall personer i verden med lidelser som gjør at kroppen ikke opptar næring. Disse har en fettprosent nær null, og store helseproblemer grunnet dette. All næring går ut som avføring. De fettløselige vitaminene lagres naturlig nok i fettet. Hvis man ikke har fett, har man heller ikke disse vitaminene, og kroppen fungerer særdeles dårlig.

Et kalorioverskudd vil lagres som fett. Mange er av oppfatningen at kroppens forbrenning automatisk kan justeres for å kompansere for dette. Dette er stort sett umulig. Forbrenning/forbruk av energi ender som varme. Skulle kroppen til enhver tid justert forbrenning til kalorioverskudd ville enkelte gått rundt med kroppstemperatur på 100grader.. eventuelt ville de sil-svettet for å kvitte seg med varmen.

Alle kan legge på seg, og alle kan slanke seg.