Alle innlegg Sukkerforum

Exen er på sukker....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gutt83 lø. 2 juli 2011 02:06

litt sært, her er man pålogget å blar i profiler over folk med godt machtall..

hvem dukker opp da? jo exen...
som jeg traff via denne siden...

Tror ikke jeg tar kontakt igjen :/

Skjult ID med pseudonym Haefs lø. 2 juli 2011 02:07

Ouch! Hurts?

Skjult ID med pseudonym gutt83 lø. 2 juli 2011 02:41

a bit... :/

Skjult ID med pseudonym epa lø. 2 juli 2011 02:50

Og hva kan det være hun føler når hun ser deg på sin toppliste? Nå skal ikke jeg legge meg opp i hvorfor det ikke fungerte, men ja..

Skjult ID lø. 2 juli 2011 13:20

Hadde da foretrekt å se exen her enn å vite at hun har det "fantastisk" bra med den nye gjøken.....

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 2 juli 2011 13:47 Privat melding

Eksen min er også her... Litt rart etter et 14 år langt forhold, men jeg håper for ham at han treffer en hyggelig jente :) Det unner jeg ham virkelig selv om ikke vi fikk det til...

(kvinne 44 år fra Oslo) lø. 2 juli 2011 15:02 Privat melding

Det føles nok litt underlig, men kanskje ikke annet du kan forvente om det var her du traff henne. Går nok over. Se henne her mange nok ganger og du blir i alle fall vant til det;)

Temasti: Får håpe TS kommer dit du har kommet ;) Godt å høre. Har vel også noe med at et forhold på 14 år kanskje har arbeidet seg rundt hele syklusen og kommet til en mer naturlig ende enn hvis en har hatt et kortere forhold som stoppet før en var klar for det.

Når man først har fordøyd opplevelsen med en eks kan man jo også få ham/henne inn på Sukker. Kan anbefale å svare på spørsmålene og skrive teksten sammen. Det var en morsom kveld. Særlig når han krysset av for det ene og det andre og valgte om igjen etter et lite kremt fra sidelinja. Vil tro man ofte svarer som man vil ting skal være og ikke alltid slik de er. Vi hadde ganske bra matchtall og vi kommenterte litt tørt om hvordan det jo nesten så ut som vi passet ;)

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 2 juli 2011 15:45 Privat melding

@ Etc
Herlig!!! Et eksempel til etterfølgelse :) Tror jammen jeg skal foreslå det for eks'en, jeg... Han kan hjelpe meg og jeg kan hjelpe ham....

(kvinne 44 år fra Oslo) lø. 2 juli 2011 17:12 Privat melding

@Temasti: hehe gjør det. Morsomt og tross alt, dere kjenner hverandre vel. Kommer ikke unna med noen under- eller overvurderinger da ;) Dessuten er det jo noe med at inntrykket man gir andre blir viktig - hjelper ikke at en selv mener en kommuniserer som en gud dersom den en snakker med ikke forstår (spisstilt eksempel). Da kan det jo hende en må tenke på sitt publikum hvis en vil bli forstått slik en vil. Da venter jeg på rapport om en ganske sikkert morsom kveld med et stk. Sukkerprofil og noen glass vin ;) God helg!

Skjult ID lø. 2 juli 2011 23:20

En ting er å finne exen på sukker når han utgir seg for å være seg selv, en annen ting er når han lager mange ulike profiler for å få meg til å svare for å se hvaslags profiler jeg skriver til. Har til nå oppdaget 3 som er han....

Skjult ID med pseudonym gutt83 sø. 3 juli 2011 01:06

Fant heldigvis knappen for å blokkere profil, så slapp jeg å se henne her :-)

Skjult ID med pseudonym mongo sø. 3 juli 2011 01:29

Så spennende gutt83