Alle innlegg Sukkerforum

Hva er trikset?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skremmer sø. 3 juli 2011 15:01

Hva er trikset....når det nå endelig er en mann som er kjempe interessert....og jeg og så er interessert...veldig..så klarer jeg alikevel å ødelegge det med å vise for stor interesse...

Hva er trikset? Dette skjer meg gang på gang...må man være så utrolig cool og ikke vise for stor interesse?

Har jo venninner som peiler seg inn på en fyr...og faktisk klarer å få ham i garnet..helt til alters om det er det hun vil?

Dette forblir en gåte for meg....sukk:-(

(mann 38 år fra Østfold) sø. 3 juli 2011 15:51 Privat melding

Trikset er nok at du lærer deg forskjellen på det å vise interesse, og å være klengete og masete.

Skjult ID med pseudonym skremmer sø. 3 juli 2011 15:54

Ja, er nok viktig det.....synes liksom ikke at jeg er det så veldig heller...men...sikkert ikke rett mann heller?

Ikke lett i hvertfall..når man er dødsforelska...

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 3 juli 2011 15:56

da må vi nesten få vite litt mer om deg, hvor gammel er du? (Bare for åsette meg inn i den tiden jeg har vært i engang) og hva slag feil gjør du? Overplanlegging, dvs legge planer langt frem i tid, feks hva skal du gjøre i ferien og hvor skal du være neste år og dess like. Kan skremme? Nei, du må nesten bidra med litt mer, det er jo tusen mulige feil man kan gjøre, men du kjenner jo ditt mønster best så hva er det? Nårtid er det han bruker å trekke seg?

Skjult ID med pseudonym hingsty.. sø. 3 juli 2011 16:01

Minner meg om et forhold jeg hadde frem til i våres, alt handler ikke om eventyr og glamour etter kl 22....

Tilpassing og litt kompromiss ..om gamle uvaner virker lit usexy..

Vi fikk aldri snakket om tlpassing så jeg ble gående og små-irritere meg over hennes usexy uvaner.
Jeg har sikkert mine jeg også..for all del..

Stikk-ord i min verden..Ikke for ydmyk og gjør ikke alle oppgaver som en turteldue..

Ikke bli for opptatt av all mat du alltid måtte ha i gamle dager, alltid på din måte..tilpassing er ikke oppskrytt..

Ikke vær for opptatt av å overgå "nabo-fruen" og andre på din veg på en nedsettende måte...

Anyway..om du og din partner ikke hadde tålt å diskutere slikt er forholdet uansett ikke optimalt..

Les forøvrig kjente "tabber i forhold" på msn sin banner i disse dager.. mange trelevante tips..

Skjult ID med pseudonym skremmer sø. 3 juli 2011 16:24

er vel helst før det blir etablert noe forhold at det går dårlig...når man først har et forhold har han jeg har vært kjæreste med tålt meg ganske bra...selvom jeg da også har vært intens med kjærlighetsærklæringene mine..så jeg har da klart å komme så langt før hehe...at jeg har fått til et forhold mener jeg.

Tror jeg trenger en mann som tar meg med storm...som ikke trekker det ut i langdrag med å få til noe bra...da mister jeg tålmodigheten og kjører på med masse smser...klarer ikke å vente til han finner det for godt å gi livstegn....

Æsj...vet det har vært tråder om dette tidligere. Skal grave meg ned jeg...så skal han ikke høre noe mer fra meg...

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 3 juli 2011 16:29

uff da.. kan du ikke glemme tlf hjemme å gå ut finne på ting? jeg er selv en som missliker en haug med meldinger.. datet en som sendte meldinger heeeele tiden,og om jeg ikke svarte innen kort tid RINGTE han.. herregud, da tenker jeg psykososiale problemer, blir skeptisk og hele greia dør ut.. Men ja,om det var mr right kunne det kanskje følts anderledes...

Så opp og hopp, fyll tiden med andre ting:)

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 3 juli 2011 16:47

da er det masse sms´er som ødelegger, men hvis du ikke har tålmodighet med fyren så er det jo greit da! Men hvis du har lyst til å prøve noe nytt engang, kanskje utfordre deg selv litt, så vet du hva du kan gjøre! ;)

Skjult ID med pseudonym Bubble sø. 3 juli 2011 16:49

jeg har pleid å ha akkurat det samme problemet som deg. jager menn vekk fordi jeg blir for massette. Men som du selv sier dette er før dere i det hele tatt har blitt ordentlig kjent med hverandre. og hvis du ikke kjenner han hvordan kan du egentlig vite om han fortjener å få all den oppmerksomheten fra deg. Den du skal gi så masse oppmerksomhet til må være en som har gjort seg fortjent til det. En som viser at han også liker deg også. Vil du egentlig ha denne mannen eller er det tanken om å klare å få denne personen/eller noen til å like deg. hva har han gjort for å fortjene at du tenker så mye på han?

Skjult ID med pseudonym ung75 sø. 3 juli 2011 17:31

Så hva vil dere jenter si er passe kontakt i løpet av en dag?

Skjult ID med pseudonym skremmer sø. 3 juli 2011 17:38

Alt blir jo relativt i forhold til hvor ofte han er på banen...jeg synes en sms per dag er minimum...og dersom jeg sender to pr. dag og han ikke sender hver dag...så kan jo det oppfattes som masete...Han har nå sendt 267 sms siden påske da...så han har jo vært på banen...og på en måte har fortjent min kjærlighet også synes jeg da...men så har det dabbet av og jeg begynner da å mase litt med to sms når han bare har sendt en...osv. og til sist har jeg kvalt ham...det var enden på visa...

Life goes on...

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 3 juli 2011 17:41

har du telt de????? uuups..men ikke for det, innimellom kan jeg sende 20 for dagen, men bare når det passer seg slik..innimellom er det ganske passende;)

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 3 juli 2011 17:42

For mye interesse er alltid turn off.... Trenger du noe å klenge på kjøp en Teddybjørn svarer
jeg masete menn:) Da blir det alltid stille:)

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 3 juli 2011 17:45

Tenker det gir et løft i mandommen ja;)

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 3 juli 2011 17:53

når man har en samtale gående så sitter man ikke å er redd for å være for påtrengende, men påtrengende er når man maser og han ikke vil, du gir deg ikke, han vil fortsatt ikke det du vil,... Og da teller man ikke antall ord og setninger, men hva som blir sagt og samtalens natur er det som sier om det er passende.

Hvis noen ikke svarer så ta hintet! Istedenfor å trampe over hans grenser, de som blir maset på føler seg plassert i en tvangssituasjon, ...kunne vært helt unødvendig at forholdet ender, men det er Ts i dette tilfelle (og andre ganger er det jeg) som skaper denne situasjonen. Det er du som velger å kutte tråden baby....

Skjult ID med pseudonym skremmer sø. 3 juli 2011 18:00

Nettopp det jeg tror har skjedd....turn off med for mye interesse og plasserte ham i en svangssituasjon...må bare lære av mine feil og ikke gjenta dem...

Skjult ID med pseudonym ung75 sø. 3 juli 2011 18:03

Ja, det må vel tolkes.. men nå en sender melding uten å få svar hjelper det ofte ikke å sende en ny og enda en ny.. En bør vel oftest vente til personen svarer.. Det kan kanskje være en tomelfingerregel eller?

Skjult ID med pseudonym nighthawk sø. 3 juli 2011 18:03

Hva er det som gjør at du tror du skal lære etter denne gangen da?

Skjult ID med pseudonym skremmer sø. 3 juli 2011 18:13

Kan bare håpe at jeg klarer det bedre neste gang....håper vel at jeg finner en som ikke holder meg sånn på pinebenken da....at vi er mer jevne i interessen og takten. Har samme behov for mye kontakt.

Skjult ID med pseudonym nighthawk sø. 3 juli 2011 18:18

Ja, balanse er selvfølgelig viktig og det har du fått respons på her. Men jeg tror du skal lete lenge etter noen som ikke blir "lei" når det bikker over. Har opplevd det selv og da svarer jeg demonstrativt ikke eller senere enn jeg ellers ville gjort. Det blir på en måte en straff fra min side. I de situasjonene tenker jeg, etter hvert som sms'ene tikker inn: "Å nei jente, ikke gjør dette mot deg selv..."

Skjult ID med pseudonym skremmer sø. 3 juli 2011 18:38

@nighthawk

Tror det er akkurat sånn han tenker og sånn ble det dessverre....egentlig veldig veldig trist...og jeg kan jo bare takke meg selv.....

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 3 juli 2011 19:08

hør, ikke vær lei deg nå lenger, slutt å klandre deg selv. Men neste gang så tenk på at ditt mønster er å sette han i en situasjon han ikke liker å være i, og vær bevisst hva slags "bebreidelser" eller ordlyd eller setninger du bruker for å sette han der, blir du først bevisst dine egne ting så kan du klare å slutte med de. Ikke enkelt men.. Take care! :D

Skjult ID med pseudonym coolio sø. 3 juli 2011 19:31

Interessant tema. Det handler om "digital kjemi".

Jeg kan godt sende og få mange SMS per dag, mens i andre situasjoner / damer kan det føles "kleint".

Det verste jeg vet er dog å få masse oppmerksomhet fra damer som er i forhold.

Selv om jeg liker å få SMS, mail, tlf, chat, fra vedkommende, siden jeg liker henne/de, så vet jeg at de er av den utro typen, og bare vil ha meg som backup-alternativ, og at jeg da egentlig ikke vil ha dem. Har kastet bort måneder av våren på ei slik dame! Tragisk.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 3 juli 2011 20:27 Privat melding

Blikkontakt, smil, blunking og fysisk småflørting funker ihvertfall på meg.
Masing og smsbombardering funker IKKE.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 3 juli 2011 20:35

...ellers anbefaler jeg faktisk den direkte tilnærmingen: si rett ut hva du føler (elendig på det selv, men blir alltid imponert over dem som gjør det). Går man for lenge rundt grøten og hinter tydelig uten å våge å ta tyren ved horna kan det være ganske turn-off, iallefall for meg.

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 4 juli 2011 01:03

tja hva skal man si. det å gjøre seg for kostbar og pine hverandre er bare tull. er gutten interesert så er han interesert. er du og interesert så er det bare tull å pine hverandre. men skjønner at man er "redd" for å vise følelser/at man er veldig interesert for fort. Har brent meg på det litt vell mange ganger.

Hvis man viser at man er veldig interesert så trekker veldig mange av de jeg har fått kontakt med her inne seg helt tilbake og slutter å svare på mailer.

Enten så har jeg vert uheldig eller så er de fleste jenter sånn at de er redd for å ta steget videre. Da er det bedere å si at du dette går for fort, vi tar det litt saktere feks.

Et annet problem er noen få som ødelegger for mange, de som sender ut 100 hvis av samme mailen og håper at man får svar. Det holder med at det er 100 stk av bland 10 000 for at damene skjønner at de "fleste" gutter er nok sånn.

Men men nok klaging fra min side, får heller klage over at jeg var litt skuffa over siste Transformers filmen isteden ;)

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 4 juli 2011 01:08

Transformers var elendig ja....hehe herregud