Alle innlegg Sukkerforum

Min aller beste venn...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym AJ sø. 3 juli 2011 15:25

... fortalte meg i går hvor høyt han elsker meg og gjerne vil tilbringe all sine dager med meg.. Han har dame og han er naboen min.. Jeg føler ingenting tilbake fordi jeg har kjent han siden jeg var 15 og nå er alt bare kleint.. FOKK hvorfor skal han ødelegge et vennskap på den måten?? Fokk fokk fokk!!!! :(

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 3 juli 2011 15:35

Kjipt.... mistet selv en av mine beste kammerater pga det der... Har egentlig funnet ut at det er vanskelig ha mannlige venner.. sånn virkelige gode.. har ingen jeg menn jeg treffer alene bare som venn. Funker dårlig, uansett hva mange andre mener;) Og jeg holder alltid venninders menn på en fin kjølig avstand. Menn!!!:)

Du får bare straighte det ut.. kjipt for dama hans:(((

Skjult ID med pseudonym e.k. sø. 3 juli 2011 16:32

bestevennen til AJ valgte å være ærlig om ting som han kanskje ikke en gang har kontroll over, og så beskyldes han for å ha ødelagt et vennskap... vennskapet til sin aller beste venn... hmmm.

trist å høre at du fullstendig har mistet troen på menn irene. nå skal ingen fortelle deg hvordan du skal tenke eller hva du skal mene, men du må være klar over at tankegangen din kan få veldig mange til å føle seg urettferdig forhåndsdømt.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 3 juli 2011 16:38

er fullstendig klar over det e.k... men han kameraten til ts burde bryte av det forholdet han er i om det er feil.... så kan han begynne nærme seg en annen...mange menn tør ikke være alene og vil sikre seg ny før de stikker.(jada gjelder sikker kvinner og) Nå kommer han sikkert bare til å bli i et forhold han ikke vil være i pga hun ts ikke vil ha ham... DET er ganske fortvilende faktisk!

Jeg har ikke mistet helt troen på menn, men har så mange dårlige erfaringer på det området at jeg unngår komme for tett på menn som ikke er "mine"...

Skjult ID med pseudonym e.k. sø. 3 juli 2011 16:49

det spørs jo helt på hva slags filosofi og verdisyn denne mannen har. de færreste forhold er helt perfekte, og alle kan iløpet av et godt forhold slå tvil over situasjonen en er i.

må "dine" menn også holde seg unna kvinner som ikke er "hans" irene?

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 3 juli 2011 16:55

Mine menn:)) Min mann har integritet..og han digger meg såpass at jeg ikke trenger bekymre meg... Han vet og å sette innpåslitne damer på plass.. respekt.. Og jeg sier ikke at alle menn faller for alle kvinner.. men det er naivt tro det ikke ofte skjer om man blir for nær... sånn er det bare..realitet..
man kan alltid risikere at en selv eller ens partner blir forelsket i en annen, men de modne vet hva som er rett gjøre og trekker seg ut av situasjonen.. vi er bare mennesker, men vi har vett og valg..

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 3 juli 2011 17:00

Snakker om min framtidige mann altså;) og forrige..

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 3 juli 2011 17:06

Irene, jeg har lyst på deg!

Skjult ID med pseudonym e.k. sø. 3 juli 2011 17:08

høres ut som en veldig fin fyr du har funnet deg irene!

realiteten er vel at om en blir nær med en person er det en _sjanse_ for at en blir tiltrukket. hvordan en velger å forholde seg til det er opp til hver enkelt, men trur ikke kilden til suksess ligger i å eliminere alle utfordringer. og misforstå meg rett, trur ikke det er det du mener heller ;)

Skjult ID med pseudonym e.k. sø. 3 juli 2011 17:09

edit: høres ut som en veldig bra mann å ønske seg :p

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 3 juli 2011 17:14

Hehe driver du tenner jo bare på blonde kåte damer når du er singel;) Jeg tenker ta den biten litt lengre,altså finne en som ønsker et langvarig forhold med en kåt blondine..*fatter ikke at jeg bruker det ordet.. men er søndag*

@e.k.. ja jeg gleder meg:))) Tror egentlig vi er enig jeg:) dessuten vil man med tiden lære seg vite hvem som man kan bli nær, og hvem man bør holde seg unna..

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 3 juli 2011 17:28

Irene, jeg er også ute etter et langvarig forhold, men siden det er søndag, og jeg er litt fyllesyk og skikkelig kåt, så kunne jeg tenkt meg å ha det litt gøy :-)

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 3 juli 2011 17:32

Men nå må jeg gjøre noe fornuftig her....

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 3 juli 2011 17:36

Det må i så fall bli med en annen blondine;) Enjoy