Alle innlegg Sukkerforum

Vekt"problemer"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Selvgod ti. 6 feb. 2007 19:43

Jeg mener det i tilegg til krav om høyde, alder osv her inne på sukker også kunne vært en mulighet til å velge bort enkelte med en kropp man vet man ikke kan falle for på sin liste. Feks. Jeg kunne godt tenkt meg og ikke ha overvektige eller "noen kilo for mye" på min matchliste! Slank og atletisk holder lenge for meg. Føler jeg kaster bort tiden når jeg må bla gjennom mange profiler med overvektige mennesker.. Mens dette kanskje passer for andre! Noen som er enige m meg?

Skjult ID med pseudonym LilleMY ti. 6 feb. 2007 21:04

For et "stort" problem... det er da bare å trykke på "ikke interessert"???? Pseudonumet passet forøvrig meget godt.

Skjult ID med pseudonym frille ti. 6 feb. 2007 21:16

Og jeg ønsker et program hvor en kunne skape sin helt egen private drømmepartner - og t.o.m. bestemme når den skulle røre seg, si noe og sove.............. så deilig da gitt - så slipper jeg å få forstyrret mitt selvgode liv - som bare mangler den ene pyntegjenstanden for å bli PERFEKT!!!! Nemlig en partner - skapt av mine drømmer!!!!

Skjult ID med pseudonym feigingen on. 7 feb. 2007 00:56

Det hadde også vært fint å kunne valgt bort de som mangler sosiale antenner og har såpass dårlige koblinger på innsiden av hodet at de ikke ser at dette er "røykedebatten" en gang til. Hint, rull litt nedover på sukkerforumet, så vil du finne.

frille, sender du meg en kopi av programmet når du finner det... :-)

Skjult ID med pseudonym help on. 7 feb. 2007 07:40

Bruk søkemotoren under Matchlisten. Der kan du spesifisere omtrent det meste deriblant kroppstype. Sikkert også sosiale antenner hvis du bruker riktig kombinasjon av profilsvarene ;-)

Skjult ID med pseudonym Vilja on. 7 feb. 2007 08:52

Kan man velge bort de Selvgode?.....*ler*.....

Skjult ID med pseudonym smiley on. 7 feb. 2007 11:13

Jeg skjønner mer og mer at jeg egentlig ikke gidder å være her mer. Så mange helt "blåst" og ikke minst selvgode...

Skjult ID med pseudonym frille on. 7 feb. 2007 11:15

jepp feigingen - klart jeg skal sende det programmet. Skal distribuere det til alle som søker en venn/kjæreste - så får vi alle det akkurat som vi vil ha det!! Og ingen forstyrrelser i hverdagen ;-))

Skjult ID to. 8 feb. 2007 02:56

har en person utseende så har den alt?,,,,stupido!

(mann 55 år fra Oslo) to. 8 feb. 2007 04:29 Privat melding

Er denne tråden et slags utrykk for en frustasjon?
Jeg tror det.

Skjult ID med pseudonym Enig to. 8 feb. 2007 10:39

Er enig, på samme måte som ikke ønsker kontakt med røykere, må det være lov å ikke ønske kontakt med "store" damer om man vet at det uansett ikke er interessant. Å begynne å traspe noen for å ytre det ønsket er jo latterlig. Skulle gjerne selv hatt et slikt filter...

Skjult ID med pseudonym Enig to. 8 feb. 2007 11:06

Siden vi først er inne på det... Jeg har selv kommet over noen profiler som prøver seg på en liten spansk en hvor man oppgir at man er slank, men ser man på bildene, så er det fint lite som minner om slank i ordets rette forstand. Uansett, poenget er, fysiske egenskaper har man liten verdi av å skjule/modifisere da dette er noe av det første som avsløres dersom man er seriøs og evt skal treffes/date. Så vær i det minste ærlig ovenfor andre om ikke deg selv... eller er det motsatt kanskje..? :-)

(mann 51 år fra Oslo) to. 8 feb. 2007 12:55 Privat melding

Enig, spørs jo hva man mener med slank da. Hvis med slank mener normal vekt i medisinsk forstand, så er det en Body Mass Index på under 25. Da vil det kunne være noe fett på kroppen. Hvis en med slank mener modellslank, så er det noen av de som er underernærte, og det er ikke spesielt sunt.

Skjult ID med pseudonym Enig to. 8 feb. 2007 14:09

Kanskje kroppsbygning skal byttes ut med BMI..? :-D

Skjult ID med pseudonym sunnyboy to. 8 feb. 2007 20:37

Kroppsmasseindeks (BMI): Vekt (i kilo) / høyde x høyde (i meter). Eks.: 79/1,82x1,82 = 23,8

Skjult ID fr. 9 feb. 2007 02:18

Jaenig et slik filter ønsker jeg meg også,slikat vi kan filtrereut de som har anorexia og de som har prøvd stoff evt.går på stoff,de som er selvgode og tror de finner seg i gullstolen hver dag de står opp om morgenen,men mest av alt ønsker jeg at filteret kan skille ut de med dårlige sosiale antenner,er du her inne så er det av en grunn,og jeg tipper at den grunnen ikke er fordi du er blant dem som blir sjekket opp først når du er ute,så hva med å slutte å være så kresen?ingen er perfekt,men mange her mener kanskje de er?ikke det?!jeg tror ikke du dør av og trykke et par trykk på musa ekstra vis du finner noen som ikke har perfekt nok kropp for deg!

Skjult ID med pseudonym Mann fr. 9 feb. 2007 08:23

Kropp er et svært sentralt seleksjonskriterie, særlig for menn.

Seleksjonskriteriet har blitt enda mer sentralt enn tidligere ved at faktisk de fleste jenter er for feite.

Jeg har lagt merke til at mange jenter oppgir at de selv er slanke eller atletiske uten at dette på noen måte er tilfelle. Det er derfor åpenbart at kriteriene; slank, atletisk, noen kilo for mye osv, blir for subjektiv til å være egnet som seleksjonskriterium.

BMI er mer objektiv, men tar ikke høyde for fordelingen av muskler og fett. Angivelse av fettprosent ville således være mer treffende. Ulempen med sistnevnte er at de færreste, typisk nok, har noen særlig presis oppfatning over hvor stor fettprosent de har.

Personer med lav BMI vil som regel kreve at partner også har lav BMI, mens de med høy BMI kanskje typisk vil oppfatte de med lav BMI som for selvopptatte og kroppsfikserte - og derfor gjerne være fornøyd med en partner med høyere BMI.

På bakgrunn av ovenstånde håper jeg sukker snarest innfører BMI som en av seleksjonskriteriene her inne, i alle fall for oss menn. Om sukker velge å forbeholde BMI seleksjonen for menn kan jentene eventuelt til gjengjeld få et annet særskilt kriterium å selektere på grunnlag av (skallet, mage, kukstørrelse, høyde - hva som helst).

Skjult ID med pseudonym Selvgod fr. 9 feb. 2007 09:54

Drar litt ut på viddene denne diskusjonen her:) Det jeg mente med innlegget mitt var at jeg gjerne skulle unngått å ha overvektige på min liste. Det er kanskje stikk i strid med andres ønsker men jeg VET jeg kaster bort tiden med å bla gjennom profilen til damer som er tykke da jeg vet dette er damer jeg aldri kan falle for....

Skjult ID med pseudonym mann2 fr. 9 feb. 2007 14:02

Nesjda, du mente selvsagt at BMI burde være obligatorisk, og at BMI må dokumenteres med stempel fra godkjent offentlig etat, hvor dokumentasjonen må skannes inn og legges til i fotoalbumet...;-)

Skjult ID med pseudonym frille fr. 9 feb. 2007 15:27

Hvor ofte skal Veritas inn og sjekke revidert BMI tror dere.............? Jeg tenker kanskje en gang i uka er ok - så har man til enhver tid EKSAKT mål på denne sin kommende elskede kvinne. Sin kvinne - som en gang skal føde ditt barn eller ligge syk foran deg så du må pleie henne............ DA er det jammen godt å kunne ha dokumentert både BMI og fettprosent så du kan levere henne inn igjen.
Med ønske om en passe helg - i selskap med noen med for høy BMI, for langt hår, for dårlig råd, for dårlig musikksmak, for store pupper, for små lår, for kort hår....................

Verden vil bedras!!!!

Skjult ID med pseudonym snurp fr. 9 feb. 2007 17:11

men hva gjør vi med de med utlagt tarm?
fortidlig sædavgang?
menstruerende kvinner?
de som har trukket alle visdoms tennene?
rygg prolaps?
de med mye hår i øra?
fot vorter?
operasjons arr?
psykoser?
fobier?
lus?
osv osv....... ?
jammen ikke lett dette maching opplegget...

Skjult ID med pseudonym feigingen fr. 9 feb. 2007 19:35

snurp, til slutt er det ingen som er bra nok.

Vent litt, kansje det er grunnen til flere er her? De har bastane krav til partneren, men de oppfyller ikke den andres bastante krav...

Skjult ID med pseudonym snurp fr. 9 feb. 2007 20:37

ahh... endelig ! du er ikke så dum du feigingen :)

Skjult ID med pseudonym Selvgod lø. 10 feb. 2007 12:37

Poenget mitt er at jeg som de fleste andre ikke orker feite mennesker som ikke bryr seg om kroppen sin. Ikke verre enn det :)

Skjult ID lø. 10 feb. 2007 13:31

Så hvis man er lubben, men trener et par tre ganger i uken, så bryr man seg ikke om kroppen sin? Ble bare litt nysgjerrig på hva du mente med det innlegget. Det er jo noen som er ærlige og skriver "et par kilo for mye", som ikke nødvendigvis er smellfeite heller da!

Skjult ID med pseudonym frille lø. 10 feb. 2007 14:34

er overvektig = bryr meg ikke om kroppen min :-(
men bryr meg om så veldig, veldig mye annet :-)

(kvinne 58 år fra Oslo) lø. 10 feb. 2007 14:45 Privat melding

Du Selvgod..... jeg tror at de fleste feite mennesker bryr seg mer om kroppen sin enn de som ikke har det problemet og kan spise hva de vil....
Men for all del, hver sin smak så er det et problem for deg og andre, gjør oss forferdelige, sunt spisende og trenende overvektige menneskene her en tjeneste og bruk søkefunksjonen og søk kun på de vektklassene du er interessert i. Da er vel problemet oppløst. Skulle du treffe på en av oss så selekter "ikke interessert" er du snill. (Eller selekter oss og slett oss systematisk med jevne mellomrom.)

Egentlig er det litt komisk. Veldig mange menn her inne skriver at de setter pris på et godt måltid med et glass vin... damene skal helst også like det... OG holde seg slanke..... :-)

Lykke til i alle fall!

Skjult ID med pseudonym frille lø. 10 feb. 2007 18:11

Jeg synes hele holdningen til denne mannen er så usunn at jeg blir litt kvalm av det! Det er da mye ved en mann jeg ikke ønsker, men har ikke noe behov for å utbasunere det her i form av en diskusjon. Dette er noe jeg siler ut på egenhånd - og trenger ikke hjelp til det. Håper bare at du beholder all din kontroll gjennom resten av livet "selvgod" - ellers kan du råke ille ut etterhvert.............

Skjult ID med pseudonym Slank sø. 11 feb. 2007 10:58


Stakkars dame som ender opp med deg. Hun må da bli livredd for å spise, bli gravid etc... Men du har muligens treningsopplegget og sultekuren klar allerede.... Tror du har misforstått mye her i livet.... Men ønsker deg alikevell lykke til! Og måtte dine drømmer gå i oppfyllelse!

(kvinne 53 år fra Oslo) ma. 12 feb. 2007 21:01 Privat melding

det finnes mange menn i slutten av 30-årene som anser seg å være veldig nøye på hvordan dame de har å gjøre med. vips så er de over 40 og av oss damer kategorisert som ubrukt og ubrukelig...
he, he, he - tross alle bilder på seilbåter og bare overkropper...
har du elsket og blitt elsket en gang, blir du det igjen, tra, la laa :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmmm32 to. 22 feb. 2007 15:01

Jeg vil gjerne ha mulighet til å filtrere bort profiler med "ser på Dr Phil eller Oprah", "kommer til å få slappe pupper når jeg blir gammel", "maser om søpla", "har Absolute Music i hylla" og "sipper når jeg ser på Gray's anatomy". Jeg forlanger 1000 nye spørsmål nå, slik at jeg aldri, aldri, aldri behøver plages med profiler av kvinnemennesker som ikke stemmer 100% med fantasibildet i mitt indre :P

Skjult ID med pseudonym smiley to. 22 feb. 2007 15:15

Fint om dere med "vektangst" kunne stå fram med navn og bilde - sånn at vi kunne vite hvem vi absolutt skulle styre unna. hehe...

(mann 44 år fra Buskerud) fr. 23 feb. 2007 10:13 Privat melding

Forundrer meg at så mange må være skjult her inne?????
Ingen som tør og stå for egne ord??? Redd ingen tar kontakt etter utspill som kansje ikke faller i gode ord????

(mann 36 år fra Telemark) lø. 24 feb. 2007 14:23 Privat melding

Hva med å starte en egen nettside for "perfekte" mennesker. Da kunne jo alle perfekte mennesker surfe inn og plukke opp drømmepartneren med en gang. Perfectdate.com ville jo da fort bli en stor suksess.

Nei skulle man finne et menneske som var perfekt så kan du ikke ta det for god fisk at den andre personen synes det samme om deg. It takes two to tango.

Er også litt forundret over alle som er opptatt av å si sin mening og samtidig er opptatt av at ingen skal få vite hvem de er. På den annen side vil det nok bli mer diskusjon rundt ting når man kan være anonym. Som alle ting har det sine negative og positive sider.

Skjult ID med pseudonym Lurende lø. 10 mars 2007 11:18

Undrende,

Og jentene skriver gjerne "gjennomsnittlig" samtidig som de er mer enn et par kilo for mye. Det er min erfaring i alle fall. Vært på IRL date med to jenter fra sukker, begge skrev i profilen at de var gjennomsnittlig, begge var rimelig svære for å si det sånn. Men, kanskje det er det som er gjennomsnittlig pr. i dag?

(mann 51 år fra Oslo) lø. 10 mars 2007 15:38 Privat melding

Undrende; Ok, formelerte meg tydligvis ikke klart nok. Det er ekstremt skjelden en hører noen menn omtale litt ekstra fett på en kvinne som posetivt. Ukjent av hvilken grunn, så er det ikke så uvanlig å høre kvinner uttale seg posetivt om litt ekstra fett hos en mann. Dette kan medføre at menn er noe mindre kritisk i sin selvrapportering av kroppsform.

Hva du mener er attraktivt eller ikke, er rimelig irrelevant i denne sammenhengen.

Skjult ID med pseudonym gnukk sø. 11 mars 2007 00:52

For noe tull! Mange mannfolk liker tjukke damer veldig godt! Jeg hadde ei tjukk og flott venninnne en gang, hun dro mange mannfolk med fylden sin. Så det!
At mange damer liker kulemage, tror jeg likevel jeg ville tatt med en klype salt. Men antakelig er det med dette som ellers: different strokes for different folks! Jeg synes ikke det er pent å snakke så mye om andres vekt, egentlig.

Skjult ID med pseudonym Lurende sø. 11 mars 2007 01:22

Gnukk,

Forsåvidt greit at det ikke er pent å snakke om andres vekt, men når man ikke nevner konkrete eksempler må det vel være greit?

Det er nok av jenter her inne som "lyver" på vekten. De skriver "gjennomsnittlig" og viser seg og være godt satte. Selv i noen profiler har jeg sett at det er skrevet, så har de helprofilbilder, og der ser man helt tydelig at jentene er litt over hva som betegnes som gjennomsnittlig, for å si det mildt. Selvinnsikt og ærlighet tror jeg kan hjelpe mange på vei.

Personlig har jeg lite i mot jenter som har "noen kilo for mye", men når det viser seg at "noen kilo for mye" er at det er ei dundre på godt over hundre, så blir det litt håpløst. I allefall for meg. Og, om man skulle møte noen som har satt seg selv som gjennomsnittlig, og kun f.eks har bilde av hodet, også viser det seg at jenta rett og slett er feit, så ødelegger det litt av inntrykket man hadde. Sånn blir det bare.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 11 mars 2007 05:03 Privat melding

gnukk, hva er det du mener er tull? At kvinner generelt er utsatt for ett større press for å være slanke enn menn? Hvis du mener det, hvordan forklarer du da at jenter/kvinner er overrepresentert i forbindelse med spiseforstyrrelser?

Skjult ID med pseudonym "Normal?" sø. 11 mars 2007 22:05

Lurende: Det at det er ganske mange som er 'gjennomsnittlig' kan kanskje være fordi det er det som blir stående når man ikke har valgt noe selv. Selv har jeg ikke valgt noe (enda), jeg syns rett og slett det er litt vanskelig. Jeg føler vel det rette må være 'et par kg for mye', men så blir jeg usikker; kanskje det blir helt feil i forhold til hvordan andre ser meg? Kanskje jeg rett og slett er 'stor og fyldig'? Men jeg har jo ganske mange kg igjen til 'dundre på godt over hundre' (som du så "hyggelig" formulerte det), hva skal i så fall de velge om jeg er 'stor og fyldig'? Kanskje jeg er for beskjeden, ikke godt å si. Har jo ikke lyst til å si feil heller, skal man møte noen herfra så blir man jo kjapt avslørt. Dermed så er jeg 'gjennomsnittlig' enn så lenge. Kanskje det til og med stemmer.. :)

Skjult ID med pseudonym Lurende sø. 11 mars 2007 22:38

Joa, forsåvidt, slik Norge har utviklet seg, så har jo "gode og runde" jenter nesten blitt gjennomsnittlig, så kanskje du skal beholde det;) Som sagt, jeg har ingenting i mot at jenta ikke er syltynn eller noe sånt, men det handler om å kunne ha litt selvinnsikt og ærlighet. Spesielt når man skriver slank eller gjennomsnittlig, og er så langt derfra. "Dundre på over hundre" var kanskje ikke så hyggelig, men det var faktum. Dama var rett og slett smellfeit, og det synes ikke jeg er sexy. Når hun da har "gjennomsnittlig" i profilen, er det noe som virkelig skurrer.

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 13 mars 2007 09:45 Privat melding

Tja....det er jo ulikt hva vi liker og tenner på. Det må vel være lov.
Allikevel ville jeg vel vært veeeldig forsiktig med å satse alle kortene mine på en partners BMI.
Kroppen endrer seg hele livet, både i størrelse og utseende forøvrig. Personligheten er mer stabil.
For meg ville det vært mye viktigere, men vi er jo ulike :o)

(mann 44 år fra Buskerud) ti. 13 mars 2007 10:07 Privat melding

Erotisk lubben det er det som er tingen vel... Og perfekt!!!

Skjult ID med pseudonym jente27 to. 15 mars 2007 22:50

Tror guttene søker om trent det her:

Du må være oppvakt, pent oppdratt
ikke bli oppbragt av fulle folk og oppkast
opplagt opptatt av oppvask, gå med håret oppsatt
Kort sagt perfekt nok sagt
Finnes det en kvinne som kun vil ha meg?
Som er jomfru men likevel har pult i fra seg?
For harde krev nei, men bare svar meg
Jeg tar deg beibi bare du vil ha meg
Og jeg kan tiogmed gå med på
at du har deg med andre så lenge jeg får se på
og det er fett hvis du er sexy under seksti
og spiller trekkspill
ellers er jeg fleksi...

Skjult ID med pseudonym reyalP to. 15 mars 2007 23:34

Det var nesten helt riktig Jente27, men du bommer nok på det med pent opdratt.

Men pokker heller, både stygge og feite folk får seg kjærester. Det er farlig å se seg blind på utseende. Men for min del er utseende det første og siste som gjør at jeg faller for ei dame.
Uansett hvor digg hu er, kan ikke hu bruke huet. Bort med a.
Hvor mange av oss har vell ikke falt for noe som egentlig ikke passer til "klisjeen" vår?

Og folk, ikke overeager for mye, vekt er en av mange faktorer. Ikke den O store alt faller på.

Skjult ID med pseudonym jente27 to. 15 mars 2007 23:50

Finnes det en kvinne slik jeg liker de
det e ikke min stil det å skrive inn hit
for jeg har draget som faen men det plager meg daglig
og tanken den banker jeg har ikke dame
drømmer om en dame som er nymfoman
og syltynn selv om hun får barn
og som tjener bra, for jeg skal spelle gitar
og det er neppe noe det går ann å leve av...

Skjult ID med pseudonym missis ma. 26 mars 2007 23:51

Michi:
Jeg har bestandig sagt det samme som deg om energiinntak - energiforbruk. Helt til jeg fikk for lavt stoffskifte...
Men jeg er enig med deg når det gjelder friske folk. Det er ingen overvektige i sult-rammede områder.

(mann 40 år fra Finnmark) ti. 27 mars 2007 01:19 Privat melding

Med vektproblemer så vil nok si at man er mange kilo for mye... Eller har en BMI på over 30 eller noe sånt.

Om man er såkalt atletisk, slank, normal eller noen kilo for mye spiller vel mindre hvis kjemien ellers er bra. Det finnes jo utrolig mange kriterier man kan dømme en person etter. Hvis det er hensikten. Men ettersom ingen er perfekt så blir det ganske så tåpelig at man har en lang sjekkliste som skal oppfylles av den utvalgte drømmekvinnen (mannen). Det dreier seg jo om kjærlighet og ikke om en EU-Kontroll for bil, for å ta en kjent metafor.

Men akkurat som f.eks på ett jobbintervju, så teller førsteinntrykket en god del. Men alikevel så er jo først når man blir kjent at man ser en person i full blomst. Da har man gjerne en annen oppfatning enn bare etter ett førsteinntrykk også.

For å ta en liten artig en tilslutt. Selv om man er den tilsynelatende beste kandidaten på ett jobbintervju, så hjelper ikke dette hvis sjefen er en hestk..

Skjult ID med pseudonym Atriani ti. 27 mars 2007 18:37

Jeg har hørt at bak enhver overvekt ligger det ofte en depresjon?
Kan det stemme?

Når tid er man så lubben at man slutter å være erotisk.....og går over til å være overvektig?

Jeg bare lurer..... ;-)