Alle innlegg Sukkerforum

Miljøforandringer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 1881 sø. 3 juli 2011 23:17

Kunne ønske meg å komme meg litt vekk fra den samme vanlige tralten her hjemme. Har stor beundring for de som bare reiser vekk fra alt og som opplever masse spennende ute i den store verden.

Kanskje jeg skulle bestille meg en random tur og bare gi litt faen og forsøke noe nytt. Eneste kjipe er vel at man blir sett på som en skrulling om man reiser vekk på egen hånd :/

(kvinne 48 år fra Østfold) sø. 3 juli 2011 23:19 Privat melding

Hvem ser slik på deg og hvorfor bryr du deg om naboen?

Skjult ID med pseudonym kit sø. 3 juli 2011 23:20

Det kan anbefales å komme seg bort noen år, du får noen nye perspektiver på Norge og verden. Helst bør du ha en jobb, du kommer nærmere inn på dagliglivet da

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 3 juli 2011 23:26

Forstår ikke hvorfor noen skulle se på deg som en skrulling? synes det høres ut som en god ide:)

Skjult ID med pseudonym 1881 ma. 4 juli 2011 00:06

Hadde jeg bare vært 20 år og ikke hatt noen forpliktelser så skulle jeg flytte utenlands noen år. Det er et råd alle unge i dag bør tenke over før det er for sent. Dessuten har nok mange godt av å komme seg vekk fra mamma :p

Skjult ID med pseudonym tulla ma. 4 juli 2011 00:07

Hvis poenget er å komme seg bort og prøve noe nytt, så er det å anbefale å reise på egen hånd og ikke ha med følge. Først da er du fri og impulsiv og ledig nok til å kunne oppleve noe nytt og få avstand til det du ønsker å få pause fra... Og det er da ingen som ser på noen som er uavhengige og selvstendige som skrullinger. Med mindre du gjør det selv, da.

(kvinne 27 år fra Oslo) ma. 4 juli 2011 00:50 Privat melding

Jeg reiste til andre siden av jorden og bodde der ett år alene. Om jeg blir sett på som skrulling eller ikke kan muligens diskuteres, men ville aldri vært det året foruten uansett hva folk skulle kalle meg.

(PS: Du lærer ufattelig mye mer, og kommer mye fortere i kontakt med folk om du reiser alene enn om du reiser sammen med noen. Go for it!)

(kvinne 27 år fra Oslo) ma. 4 juli 2011 01:05 Privat melding

HDV : Er du trådstarter? Uansett. Slik jeg gjorde det var bare å tenke på det landet jeg visste aller minst om, men som jeg visste at var laaangt unna. Så kjøpte jeg billetter ett halvt år i forvegen og tenkte ikke no i det hele tatt på turen før dagen plutselig var der. Pakket i blinde og ble dyttet gråtene inn på flyplassen av gode venner som mente dette var for mitt beste.

(Da jeg hadde kommer ned var jeg så ufattelig sint på meg selv for at jeg hadde gjort dette, så jeg prøvde å bestille fly tilbake. Heldigvis for tregt nett til at det funaka, og det er jeg glad for i dag)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 4 juli 2011 01:09

Isåfall er jeg selverklært skrulling, for jeg reiser mer enn gjerne på ferie aleine. :-)

Skjult ID med pseudonym 1881 ma. 4 juli 2011 01:42

Herlig å høre quiero, men som sagt så er det ikke alltid livssituasjonen tillater det. Skulle ha tenkt på dette da man var 20 :)