Alle innlegg Sukkerforum

Kvinner og kontakt

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Akershus) ti. 5 juli 2011 01:13 Privat melding

I løpet av ca 36 timers medlemsskap her, har jeg fått mer respons enn jeg har gjort i løpet av snart 4 måneder medlemsskap på en annen side. Har sendt noen meldinger frem og tilbake med fire-fem kvinner, og i alle samtalene er det en rød tråd: De gir ingenting. Det er jeg, som mann, som må ta kontakt. Det er jeg som mann som må holde samtalen i gang med å stille mer og mer desperate spørsmål om dem. De har gjerne svart på mine spørsmål, men uten å virke interessert i å vite noe om meg. Alle disse har hatt en match på over 86. Hvor vanskelig kan det egentlig være å høflig si at de ikke er i form til, eller interessert i å prate istedetfor å svare "nope, det er ikke det;P" når jeg spør om det er noe en kvinne ønsker å vite om meg?

Hvorfor kan ikke kvinner i stedet for å være "mystiske" være ærlige og rett fram? På mer enn halvparten av alle mine matcher står det at de ønsker seg en ærlig mann. Jeg kan ikke forstå annet at ingen kvinner ønsker seg en ærlig mann, for når det faktisk kommer en som meg, som ikke lyver om noe, ikke skryter på seg noe, ikke overdriver i det hele tatt, blir jeg møtt med den ene kalde skulderen etter den andre?

Dette er forsåvidt ikke et fenomen kun knyttet til Sukker, men til alle steder jeg har prøvd meg på. På meg virker det som kvinner ønsker å bli løyet til. Hvorfor? Finnes det ingen kvinner som har selvtillit?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 5 juli 2011 01:22 Privat melding

Jeg tror de fleste jentene her har mye selvtillit, men dersom du som kontakter mye, skriver utrolig lange meldinger og virker kanskje litt despo så blir det turn off.

Kanskje de ikke er så veldig interessert i deg, men svarer pga ren høflighet? Matchtallet skal gi deg indikasjon på interesser dere har til felles, ikke noe automatikk at dere er perfect match.

Skjult ID med pseudonym Analytics ti. 5 juli 2011 02:11

Skal du få draget hjelper det om du lyver på deg litt ja.

De vil som regel ikke avvise deg på en ærlig måte som kan være uhøflig eller såre. Det kan være risky for dem, for de vet aldri hvordan menn reagerer på slik ærlighet.

De sier de ønsker seg en ærlig mann slik at de ikke blir "lurt" til å velge ut menn på feilaktig grunnlag.

Noen cm høyde gjør underverker skal du se. Damene er i logikk-modus her på nettet, og ikke følelses-modus som de er når du treffer dem på date. Så skriv for eksempel 177, de fleste under 180 må legge til litt for å komme i betraktning som "datebar" kan det virke som.

Ikke så mye dataprat, flere og skarpere bilder med god lyssetting, i helkropp og closeup mot ansiktet, dropp det med uføretrygd og lav lønn. Ikke rams opp egenskaper du har, demonstrer heller egenskaper ved å skrive om hendelser som indikerer at du har disse egenskapene. Og gjør det på en underholdende morsom måte. Blir langt mer troverdig.

Og Ikke skriv så langt, det er ikke nødvendig og man blir matt av så mye tekst.

(mann 37 år fra Akershus) ti. 5 juli 2011 03:50 Privat melding

Hvordan kan man unngå å bli frustrert? ALLE dating-eksperter sier "vær deg selv", men med en gang jeg er meg selv får jeg høre at jeg må være noe annet fordi den jeg er, er uinteressant. Man kan bli drevet til vanvidd av mindre....

Hadde jeg hatt flere bilder av meg selv å legge ut, hadde jeg da også gjort det, men pga et problem med en av dataene mine, har jeg ikke tilgang på flere bilder, da disse ligger lagret på den, og ikke den jeg sitter ved nå.

Og til HDV: JA! De er da her for å søke kontakt de også, er de ikke?

(mann 35 år fra Rogaland) ti. 5 juli 2011 06:08 Privat melding

Høres ut som du har hatt kontakt med noen av de aller yngste her, bestemødregenerasjonen er på vei tilbake, de kan ikke klare å ta kontakt eller gjøre seg interessante.... :)

Skjult ID med pseudonym Dilby ti. 5 juli 2011 08:08

Ah!...denne tråden starta så overbevisende...den første setningen vitnet om at vi kanskje endelig skulle se et uttrykk for takknemmelighet...litt nøktern glede over hvor vanvittig mye lettere det er å komme raskt i kontakt med damer her inne enn det er andre steder. Noe som er tilfelle.

Og så...plutselig er hele greia tilbake inne på det gørrkjedelige sporet med..."hvorfor gir de ikke mer? hvorfor er ikke jentene annereldes?", klaging på andre menneskers valg som ikke bidrar med noe av verdi for noen her inne...

Du hadde så fin start, og så skal du ødelegge alt med det samme overtynede bullshittet som er så sinnsykt oppbrukt og uinteressant.

Hvorfor???

Skjult ID med pseudonym katte ti. 5 juli 2011 08:09

Hele 36t medlemsskap...
Hadde sikkert store planer om giftemål etter 72t medlemsskap...
Den biologiske klokken tikker fort... :)

Skjult ID med pseudonym VissVass ti. 5 juli 2011 09:34

@Ottifanten : Jeg kjenner meg ikke igjen i det du skriver. Får daglig fra 2-4 hjerter og nesten alle tar kontakt. Kanskje du burde gjøre din profil mer interessant?

"Hadde jeg hatt flere bilder av meg selv å legge ut, hadde jeg da også gjort det, men pga bla bla bla bla"
Du har vært her i 36 timer og ikke lagt ut bilder. Ta noen bilder og legg på den dataen du er på nå da vel? Kan det være så vanskelig? Dine argumenter faller i grus..

Helt enig med Dilby her. Det blir bare en tråd som egentlig bugner ut i at jenter/kvinner synes du er drit kjedelig og ikke gidder ta kontakt med deg. Ta det til deg, er ikke alle andre det er noe feil med...

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 10:05

Buhu.

Skjult ID med pseudonym chandler77 ti. 5 juli 2011 10:54

Man legger seg laglig til for hugg om man starter slike tråder ja...

(mann 37 år fra Akershus) ti. 5 juli 2011 11:44 Privat melding

Jeg har tatt kritikk, og forsøkt å gjøre profilen mer interessant etter de 5 første svarene, men bildene kan jeg ikke gjøre så mye med for øyeblikket da det blir litt feil å legge ut flere bilder som i hovedsak kun er ansiktsbilder tatt med mobil. Selv synes jeg det er lite interessant å se slike bilder, så jeg forventer ikke at andre skal synes de er så veldig interessante heller.

Etter å ha lest svarene på dette, har jeg tenkt å be en venn hjelpe meg med å ta noen flere bilder.

Jeg kan kanskje skylde meg selv for å ha begynt en tråd med en sutrete tone, for hvordan tonen på svarene er her, men det er fremdeles min mening at disse som svarte kunne ha gitt et klarere svar, og at kvinner gjerne, som HDV formulerte det, "bare [skal] hoppe ut i det og ta kontakt med oss fordi vi er her".

Og angående svaret fra katte: Nei, jeg hadde ingen planer om giftemål etter 72t. Jeg ble gledelig overrasket over at jeg fikk kontakt med noen så raskt. Men når man i over 20 år kun har møtt kalde skuldre fra kvinner, eller fått utydelige meldinger, og ingen noen gang sier noe rett fram, er det ikke akkurat oppløftende å se at det samme skjer igjen og igjen.

Jeg vil heller høre "Fy faen så uinteressant du er, deg gidder jeg ikke å prate med" enn å få beskjed om at noen er nysgjerrig på meg for så å prate med meg uten å GI noe tilbake.

Skjult ID med pseudonym Dilby ti. 5 juli 2011 12:01

>>>Jeg vil heller høre "Fy faen så uinteressant du er, deg gidder jeg ikke å prate med" enn å få beskjed om at noen er nysgjerrig på meg for så å prate med meg uten å GI noe tilbake.<<<

For noe tullprat.

Det er gode grunner til at kvinner som er lite interessert velger å formidle det på diplomatiske måter, eller ved å ikke engasjere seg. Det er den mest skånsomme og smarte måten å gjøre det på.

Du navner at du har fått svar, men at det har vært lite engasjement. At du får svar, er i seg selv et tegn på litt interesse. Endel folk får nesten aldri svar. Så noe riktig gjør du nok.

Men er du ikke fornøyd med responsen, er bildene det som må tas tak i. Alle som sier noe annet prater piss.

Skjult ID med pseudonym VissVass ti. 5 juli 2011 12:02

Tviler på at nettdating er noe for deg. Du tar deg nær fort virker det som. Dette er en kynisk verden og folk velger selv hvem de vil ta kontakt med osv. Kan ikke skjære alle jenter/kvinner over en kam. Face it or leave it!

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 12:08

Jeg tror egentlig at nettdating kun passer for et fåtall personer. Ikke inkludert meg. Jeg er for sart, har en ekstremt vanskelig personlighet osv.

Skjult ID med pseudonym Varg ti. 5 juli 2011 12:13

Jeg skjønner ikke alle disse sutretrådene. Ikke alle samtaler leder til giftemål. Spør du mange spørsmål til alle som måtte skrive til deg?

Ta Sukker for det det er. En mulighet til å bli kjennt med andre single. Det er ikke en selvfølge at noen liker deg bare fordi du har høy match med dem ;) Alle jentene her er i alle fall ikke slik som TS skal ha det til. Jeg tror nok de fleste jentene våkner litt mer til liv når de treffer noen de liker ;)

Uansett, lykke til. 36 timer er nok ikke grunnlag for noen konklusjon ;)

(mann 37 år fra Akershus) ti. 5 juli 2011 12:49 Privat melding

Dilby: Du sier det er gode grunner til at kvinner velger å være diplomatiske, og du sier det er mest skånsomt og smart. Hva er så disse gode grunnene? Og jeg prøver ikke å være en "smart-ass", jeg vil faktisk gjerne vite det, så jeg kanskje kan forbedre meg.

Som en annen tråd jeg leste her på forumet, "lærte" jeg aldri det som "alle" andre lærte i 14-18 års-alderen mellom kjønnene. Og jeg vil faktisk heller ha en klar beskjed som avslutter det fort, heller enn å få forhåpninger, for deretter å få revet disse bort. Det er lenger å falle fra toppen av Galdhøpiggen enn fra toppen av Himmelbjerget, og det er den følelsen jeg får når ting som dette skjer. Jeg mener det er mer skånsomt å si ting rett ut enn å tvære det ut i langdrag.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 12:52

Noen ganger, når man gir et avslag her inne, får man en hel masse pes i ettertid. i form av mail der man må forklare i det vide og det brede hvorfor man ikke er interessert.
Da er det for mange bedre å bare være høflig avmålte, slik at mannen putter en i kategorien "gjesp" og mailingen dør ut av seg selv.

Bla deg bakover i forumet her, så finner du svar på mange ting du lurer på. Det kan godt være at du blir litt desillusjonert av det, men verdt å lese noen av trådene.

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 5 juli 2011 12:53

Jenter vil ha ærlighet. Løgn gagner ingen. Men ikke gi alt du har av ærlighet på en gang!

Det er dessuten ikke sant at ALLE dating-eksperter sier: "Vær deg selv". Mange oppfrodrer til å være smartere enn som så. Og hva vil det si å være seg selv? Er jeg ikke meg selv hvis jeg velger å lytte mer enn jeg pleier? Er jeg ikke meg selv hvis jeg for første gang tar hånden til noen over et cafebord? Betyr det å gjøre ting litt annerledes enn man pleier at man ikke er seg selv?

Du får tenke som George i Seinfeild: Om det jeg gjør hver dag ikke fungerer, må jeg bare gjøre det motsatte!
Eller som Tingeling her pleier å si: For å oppnå noe nytt, må du gjøre noe nytt. (eller noe sånt). Det er faktisk veldig sant.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 12:54

Søren, Binders. Det betyr jo at vi som har vært lenge på nett, bør prøve noe annet.

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 5 juli 2011 12:58

Hehe.. LilliMi.

Du har kanskje rett i det. Tanken HAR slått meg ;-))

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 13:05

Jeg skal forsøke meg på å ta med en bok og en kaffe ut i parken en dag. Med blomstrete sommerkjole og søte sko, _må_ det da være noen som tør å ta kontakt?
Kanskje jeg til og med skulle forsøke å smile til noen? (Iiiiiiiiiiiiiiiiik!)

(mann 37 år fra Akershus) ti. 5 juli 2011 13:18 Privat melding

Takk for alle svarene. Jeg skal forsøke å ta til meg de gode rådene, og håper det blir resultater av det.

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 5 juli 2011 13:19

Jeg tror det siste er enda viktigere enn søte sko, Lillimi. For å være på den sikre siden bør du til og med driste deg til et heisann! :)

Men til trådstarter: Jeg har vært her leeeeenge. Alt for lenge. Og gudene skal vite at jeg har "vært meg selv" i betydningen uforbeholden, for utleverende, supersnill og ærlig litt for tidlig litt for mange ganger. Derfor tillater jeg meg å gi bastante råd. Man lærer så lenge man lever! :)

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 5 juli 2011 13:39

Med riktige sko, og hvis du kan gå i dem, så har du meg LilliMi ;-)

I am such a pushover *sigh*