Alle innlegg Sukkerforum

Utdriting på P3

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Milla ti. 5 juli 2011 09:55

Har ikke hørt på P3 på lenge, men sveiva innom der i går mens jeg kjørte bil - og havna rett oppi noe som jeg oppfatta som ei direkte utdriting av enkeltprofiler på sukker! De leste opp diverse profiltekster og private meldinger som var sendt fram og tilbake. Er det bare jeg som er "gammel" og trangsynt og kjedelig når jeg synes dette ikke er morsomt?

Skjult ID med pseudonym Etc. ti. 5 juli 2011 10:06

Enkeltperofiler med kallenavn og det hele? Det bør da være noe Sukker admin. bør kunne stille spørsmål ved overfor P3. Merkelig og og noe uetisk "journalistikk". Sier vel noe om både at det er sommer og lite å formidle for P3, og hva slags kanal P3 er. (Om agurktid: http://www.sprakradet.no/nb-no/Aktuelt-ord/Agurktid/)
Det sagt så har vi jo lagd paradisiske tilstander for folk som vil harselere med andre ved å lage disse profilene våre. Det er sikkert morsomt, men det er morsomt på andres bekostning - hvilket ikke er ok.

Skjult ID med pseudonym Varg ti. 5 juli 2011 10:26

Mye lavmål på P3 for tiden. Hvilket program var dette? Dårlig gjort å drite ut folk på radio uten at de på noen måte har noe de skulle sagt i sitt forsvar. Ikke er de å regne som offentlige personer heller, så dette er vel på grensen til straffbart? De har da heldigvis ikke tilgang på ekte navn. 14isser og apekatter i et radiostudio. Er veldig glad jeg ikke betaler lisens.

Eneste unntaket på P3 er vel RR. De har sine øyeblikk.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ti. 5 juli 2011 10:28

Syns ikke du er det minste trangsynt, er uetikk å lese opp private meldinger og være morsom på andres bekostning!!! Radioen min kommer fortsatt til å være innstilt på P4 i sommer:)

Skjult ID ti. 5 juli 2011 10:34

"De leste opp diverse profiltekster og private meldinger som var sendt fram og tilbake"

Kan du forklare meg hvordan de kan lese privat meldinger? I såfall så må det være sine egne meldinger de snakker om.....

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 10:53

En uting. Jeg hadde ikke blitt mye glad dersom en melding jeg har sendt her inne hadde blitt lest opp på radio.

Men. Samtidig så er det jo anonymisert. Det er ikke verdens undergang. Og dersom man ser litt ironisk på livet som nett-sjekker, så _er_ det unektelig mye rart og morsomt som skjer.

Skjult ID med pseudonym Etc. ti. 5 juli 2011 10:53

Ikke så ekstremt vanskelig å se hvordan radiofolka kan lese opp private meldinger, er det vel? Radiofolk er da også på Sukker eller de lager seg en profil for å få stoff til radioprogrammer. Løgn og bedrag - mye av det.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 11:23

Det finnes da mange plasser man kan lese om nettsjekking, der folk legger ut erfaringene sine.

Skjult ID med pseudonym Milla ti. 5 juli 2011 11:25

Programmet gikk akkurat på denne tiden i går, men jeg har ikke undersøkt hva det heter. Gutta i studio haddelaga egen profil, gikk inn på unge jenters profiler og beskrev jentenes bilder og tekst for lytterne, hvorpå de sendte en melding. Og leste svaret høyt på lufta. De leste også opp en "dialog" som hadde gått frem og tilbake mellom Koselars og ei sukkerjente.

Selv om jentene er ikke fikk sitt fulle navn offentliggjort, er det jo enkelt for hvem som helst å lete opp deres profil. De har muligens fått en del ekstra publisitet og flere besøk - men jeg er usikker påom akkurat denne typen PR er særlig god PR. Og så lenge de er uvitende om at kommunikasjonen er langt fra privat må manvel kunne stille spørsmål om etikken rundt det?

Skjult ID med pseudonym Etc. ti. 5 juli 2011 11:30

@Milla
Tipset du Sukker-admin om dette? De bør vel vite om det og kanskje komme med et par grynt om ikke annet.

Skjult ID med pseudonym Dama ti. 5 juli 2011 11:34

Det er en radiovert som har opprettet profil her for å teste ut dating på nett.
Har allerede pågått et par uker dette;) Husker ikke nicket hans!

Skjult ID med pseudonym PikenVell ti. 5 juli 2011 11:38

KoseLars86 heter profilen. Fyren er forresten jævla ålreit og sympatisk utenfor radioprogrammet..

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 11:43

Han hadde litt morsom profil, da. *innrømmer*

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 11:43

Om enn tidenes verste nick.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ti. 5 juli 2011 11:50

Nei, den profilen var heller dårlig. Men så er jeg vel allerede litt forutinntatt, med at jeg vet på hvilket grunnlag profilen er laget:p

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 11:51

Jeg likte humoren. Selv om jeg tenker at fyren er en dust.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 11:52

Og jeg føler med de jentene som leser dette og som har hatt en mailutveksling med ham.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ti. 5 juli 2011 11:55

Men vis de hadde brukt en som feks allerede hadde profil her og ikke oppgitt private mel og nick osv, men heller sagt mer om erfaringer med nettdating...så kunne det jo heller blitt et mer spennende radioprogram:)

Skjult ID med pseudonym VissVass ti. 5 juli 2011 11:57

Dette er direkte uetisk! Pressen burde faktisk ta tak i dette også. Noen kjenner noen som kjenner noen som vet navn på den eller de profilene som ble "hengt" ut.

Sukker burde omgående slette den profilen i det minste....

Skjult ID med pseudonym Dama ti. 5 juli 2011 12:03

Rolig nå! For alt dere vet kan han ha forhørt seg med de han har sendt meldinger med om det er ok å eksponere det.

Skjult ID med pseudonym Etc. ti. 5 juli 2011 14:17

@Dama
Kanskje det er det vi ser på: mediekåte rips som mener utdriting på P3 er en utmerket måte å bli kjent på. Tross alt det er jo enklere enn å lære seg å synge? ; ) Hvis den som lytter til det som blir sendt ikke kan oppfatte det som noe annet enn utdriting har de neppe gitt tillatelse til å bli sitert, ev. glemte de snakket mellom hver setning de leste opp. Mange muligheter. Jeg må vel ellers innrømme at kallenavnet KoseLars86 til en viss grad fungerer som et varsel.

Skjult ID med pseudonym Dama ti. 5 juli 2011 14:23

Fin måte å markedsføre seg selv! Snart kommer jo dagens mann på tv3! Topp underholdning:-) De mediekåte finner sammen! Aaww

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 5 juli 2011 15:22

Profilen hans er det ingenting å si på. Blant de bedre! Det florerer med profiler som seiler under falskt flagg.. Må si jeg foretrekker dette framfor alle gifte og samboende samt de som setter inn bilder av andre osv. Det er alltid en viss risiko for at ting ikke er akkurat slik de virker på nett dessverre.

Jeg hørte ikke programmet, men jeg antar at det ikke var sensitive opplysninger som kom fram om noen? Jeg antar også profilene som det ble referert til enten fikk nye tullenavn, eller at jentene ble forespurt om det var ekte nick som ble omtalt. Noe annet er frekt, men neppe verdens undergang for noen.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 5 juli 2011 15:23

Vi i Sukker har ikke fått henvendelse eller godkjent dette ovenfor P3. Vi skal undersøke saken og ta kontakt med P3.

(kvinne 48 år fra Østfold) ti. 5 juli 2011 15:26 Privat melding

Hvordan i huleste kan dere kalle dette for en god profil? Er dere 14 alle sammen? Jeg limer inn teksten hans så dere skal slippe å gå på besøk hos ...

Copy paste:

Jeg er seriøs, men akkurat nok useriøs til ikke å bli for seriøs. Seriøst. Leken og spontan, men ikke for uforpliktende. Har masse selvinnsikt, men er på ingen måte for utleverende. Tar meg selv absolutt ikke høytidelig. Er klar for et eventuelt forhold, men er overhodet ikke desperat.

Kort oppsummert, en gutt på nivå med andre gutter. Er glad, men ikke for glad. Danser, men ække alltid lekkert å se på.
KoseLars86's beskrivelse av sin drømmepartner
Spretten dame. Må ligne på Eva Mendez. Ellers ingen krav. Trenger heller ikke være spretten.
KoseLars86's beskrivelse av sin jobb og interesser
Har stor interesse for fluefisking. Nei, har ikke det.. bare skrev det i håp om å komme på noe annet. Gjorde ikke det. Går for fluefiske-mani.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 15:27

Jeg synes fortsatt mannen har humor. Jeg liker fortsatt humor.

Skjult ID med pseudonym barebea ti. 5 juli 2011 15:29

humor er ok :) men det skinner liksom gjennom at han driter oppi deg og jeg er bare for gammel til sånt, sorry er brare ei gammel tante.... : /

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 5 juli 2011 15:32

Gutten er jo bare femogtjue.

Skjult ID med pseudonym Varg ti. 5 juli 2011 15:39

Jeg likte "er på ingen måte for utleverende" ^_^

Skjult ID ti. 5 juli 2011 16:33

hehe...den profilteksten var jo like dårlig som mange av dameprofiltekstene her inne.
Er det noe rart flesteparten av oss forblir single? :)

Skjult ID med pseudonym Ceca83 ti. 5 juli 2011 17:00

Her har vi en meget dårlig profil ja. Godt han har syyyykt dårlig match med meg slik at jeg slipper å blokkere han.

Skjult ID med pseudonym mannigata ti. 5 juli 2011 18:09

Hørte også den programbiten.
Når teksten de forteller hele landet om at de sender lyder omtrent som følger: "Hallo, fine jur, her lukter det fransk brie, møtes" så syns jeg det ligger ganske lavt ja.
Men jeg, som TS, er sikkert alt for gammel...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 5 juli 2011 18:34

P3 har jo blitt superfjortis. Synes det er langt over grensen hvis de utleverer nick og meldinger sendt, uten å informere / spørre den det gjelder, om tillatelse. Jeg vet jeg hadde blitt pissesur, og ønsket å gi vedkommende en på tygga.

I forhold til Vær Varsom-plakaten (http://no.wikipedia.org/wiki/V%C3%A6r_Varsom-plakaten), synes jeg innslaget, slik det refereres her, muligens bryter med punktene; 3.3, 3.5, 3.9, 3.10(!), 4.3 og 4.15

Generelt er utdriting av privatpersoner (i motsetning til offentlige personer), det ultimate lavmål fra et medie. Hadde jeg vært redaksjonelt ansvarlig på P3, ville jeg gitt gutta en overhøvling. Men pressetikk, står kanskje ikke i fokus når man skal lage fjortisradio.

(mann 31 år fra Oslo) fr. 22 juli 2011 14:33 Privat melding

Hei, hei, hei....!

Her var det mye pepper, som ikke akkurat er betinget! Jeg er en singel, beskjeden og søt gutt som alle andre ønsker å finne min drømmepartner!

Hilsen såret Koselars86

Skjult ID med pseudonym :-) fr. 22 juli 2011 14:46

@Koselars

ikke være lei seg. Jeg synes ikke det er noe galt med profilen din. Lykke til videre

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2011 14:52 Privat melding

Dere er jo ikkje noe bedre selv da, han er jo en person han også, men om han er her av ekte grunner eller ikke er det ingen som vet, Kanskje hannes måte å reklamere for sin profil på, han har jo ikkje oppgitt noen navn, han kunne like gjerne fortalt om en date han har vært på, hadde det vært like gale??

Har mange ganger hørt radioverter fortalt om personlige hendelser hvor dei selv driter ut seg selv. men så skal det sies at jeg ikkje har hørt på dette programmet og vet ikkje hva som har blitt sagt eller ikkje...

Skjult ID med pseudonym wimo fr. 22 juli 2011 15:14

Heh, jeg syns profilen var helt topp :P Viser hvilken humor han har, og er det noe som er essensielt for kjemi så er det at man har noenlunde lik humor. Alt annet kommer i andre rekke og er sånt man finner ut av etterhvert og etter behov. Det er gørr kjedelig å lese om hvor ofte du er på fjellet, på byen, at du liker å være med venner, høre på musikk og at drømmemannen vet du hvem er når du treffer ham...

Men så kanskje vi menn blir litt mindre kravstore i dette økosystemet her inne :P Damene har større utvalg og dermed mer nytte av at profiler er litt innholdsrike. Det betyr ikke at en kort profil er dårlig - bare vanskelig å "lese". Jeg hadde tidligere en lang og utleverende og humoristisk (min humor :P) profiltekst, men er tilbake nå med tilnærmet ingenting i profilteksten (syns leiligheten var gøyere å fylle ut :P). Og det funker like fint det.

Fint bilde Lars.

Skjult ID med pseudonym p3-lytter fr. 22 juli 2011 18:25

@Koselars. Spenstig historie du delte på mandag! Du kommer sikkert til å få mange henvendelser om moped/motorsykkel-turer ;-)

(mann 37 år fra Oslo) lø. 23 juli 2011 15:45 Privat melding

KoseLars86: Hva er agendaen med programmet? Skal du finne deg dame? Nevner dere nicket til disse damene og hva de skriver? Har dere i så fall innhentet samtykke fra disse personene?

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 23 juli 2011 16:59

Jeg fikk litt sjokk da jeg hørte programmet forrige fredag, men måtte jo le av alle pinlighetene som oppsto da han ringte en av jentene han hadde kontakt med på sukker. Han tar jo på en måte oppgjør med det kleine i nettdating og ufarligjør det litt, men er ikke tilhenger av at han og kollegaen offentligjør profilnavn og private samtaler på den måten.

Et morsomt innslag var det hvertfall, og jeg tror de eneste som spisset ører var sukkermedlemmer, resten av Norge bryr seg vel mindre

:-)

(mann 32 år fra Akershus) sø. 24 juli 2011 03:07 Privat melding

jeg har hørt på hva koselars har sagt på P3. og det skal sies, De aller fleste programmene på P3 har ikke injurerende kraft, så evt å klage de inn for noen har ingen virkning.
Om han har nevnt noen profiler her inne, så har han ikke akkurat driti dem ut.. heller seg selv.

Og, er som siste skriver sier: det er bare sukkermedlemmer som bryr seg.. no one else =)