Alle innlegg Sukkerforum

Eksperter på forhold

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mapleleaf on. 6 juli 2011 01:44

Ser det er mange her som spør om råd og legger inn sine innlegg om hvordan de kan skape mer interesse fra det motsatte kjønn. Hvorfor i all verden kommer dere til ei nettside der all råd og kommentarer kommer fra folk som ikke har greid å finne seg et langvarig forhold. Jeg ser flere som skriver så seriøst og jeg tror virkelig de tror de har svarene. Det er som å sitte i fengsel å spørre andre fanger om råd til kriminelle forbrytelser.....Hallo....tror kanskje de mislykket.
Ikke les for mye inn i det. Vil bare sette i gang noe:)

Skjult ID med pseudonym epa on. 6 juli 2011 02:38

Så det du sier er at alle her inne er tapere som fråder i sin egen mislykkethet?

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 6 juli 2011 02:43 Privat melding

Hørt om å lære av andre sine feil, og ikke minst egne... møter jeg en fyr, vil jeg helst ikke være som xen, eller han som min...

(kvinne 44 år fra Oslo) on. 6 juli 2011 10:18 Privat melding

Det er unektelig et poeng, selvom man selvsagt kan lære av hverandres feil. Det kan med andre ord være en idé å ta selv de mest velmente råd med en klype salt. Om enn ikke for annet enn fordi noe som fungerer for en person ikke vil gjøre det for en annen.

Man er da ikke taper selvom man ikke har fått det som man vil på ett område, Epa. Det sier nok TS heller ikke.

"Man skal ikke ta råd fra noen som ikke er i en situasjon man selv ønsker å være i", sa en eks en gang. Det var et godt råd å ha i bakhodet - jeg tok ellers ingen råd fra ham ... ;)

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 6 juli 2011 10:24

""om hvordan de kan skape mer interesse fra det motsatte kjønn"""

Så Maple, du vet ikke hva du leter etter i det motsatte kjønn? Du kan altså ikke komme med forslag i forhold til hva DU vil se i en profil?

...høres rart ut.... :-p

Skjult ID med pseudonym Varg on. 6 juli 2011 15:22

Det er med forhold som med alt annet, man lærer av sine feil :) Har man ikke gjort noe feil, er man heller ikke på sukker ;)

Skjult ID med pseudonym xxx on. 6 juli 2011 15:57

Det meste er vel sagt allerede i denne tråden. Men altså, TS, dette kan du ikke ha ment i fullt alvor, edru!?

Fordi man er singel, så:
- er man dårlig på ALT som har med forhold å gjøre?
- har feilet totalt med å fange det motsatte kjønns oppmerksomhet?

Uffda.

Og analogien din om å råd til kriminalitet i fengsel gir jo heller ikke mening. Joda, jeg forstår hva du prøver å si, altså at man havnet i fengsel og dermed gjorde noe feil. Men overforenklingen din er like hårreisende som ift oss single. Selv om man er i fengsel er man ikke 100% mislykket som forbryter. Og selv om man er singel så er man ikke 100% mislykket som kjæresteemne.

Og hvilke forum er bedre til å diskutere kjærestejakt enn et sted der alle andre er i samme situasjon, møter mange av de samme utfordringene, og kan lære mye av hverandres eventuelle feil og erfaringer.

Når det er sagt, så legitimerer ikke det alle disse sytetrådene. Det er en egen mur dedikert til klaging.